06-09-2021, 05:47 PM
کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی 1401 دارای گرایش های مختلفی است که داوطلبان می توانند با توجه به گرایش مورد علاقه خود منابع مربوط به آن درس را مطالعه کرده و در کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۱ شرکت کنند.
یکی از مهم ترین بخش های آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی 1401، شناسایی منابع مناسب و مفیدی می باشد که اگر به درستی انتخاب شده باشد، داوطلبان را به کسب رتبه قبولی در رشته مورد نظرشان نزدیک می کند. از این رو به داوطلبان توصیه می شود با برنامه ریزی حساب شده و دقیقی برای مطالعه آن ها اقدام نمایید.
علوم و مهندسی صنایع غذایی یکی از رشته های امتحانی گروه کشاورزی و منابع طبیعی است. داوطلبانی که در زمان ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد این رشته را به عنوان مجموعه امتحانی خود انتخاب می کنند، می توانند در یکی از رشته گرایش های آن در مقطع کارشناسی ارشد به تحصیل بپردازند.
گرایش های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۱
مجموعه علوم و مهندسی صنایع غذایی شامل گرایش هایی است که در 1 کد ضریب دسته بندی شده اند. متقاضیان می بایست به ضرایب دروس هر رشته گرایش که در دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد درج شده توجه نموده و بر اساس آن برنامه ریزی خود را انجام دهند تا به نتیجه مطلوب یعنی قبولی در آزمون ارشد دست یابند.
به عبارت دیگر باید پس از انتخاب رشته گرایش مورد علاقه خود، دروسی که ضرایب بالاتری دارند را بیش تر مورد توجه قرار داده و منابع کارشناسی ارشد مربوط به آن دروس را با دقت بیشتری مطالعه نمایند.
با توجه به این که متقاضیان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد نیز در همان آزمون جامعی که سازمان سنجش برگزار می کند، شرکت می نمایند این منابع برای این داوطلبان نیز مفید و قابل استفاده خواهد بود.
داوطلبان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۱ می توانند برای اطلاع از لیست رشته های کنکور ارشد مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار داده ایم مطالعه نمایند.
بیشتر بخوانید: لیست رشته های کنکور ارشد
منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۱
متقاضیان می بایست قبل از تهیه منابع بر اساس دفترچه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 1401 دروس امتحانی مربوط به هر گرایش و ضرایب آن ها را بررسی نمایند. در ادامه به معرفی منابع ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی می پردازیم.
کلیه علاقه مندان به ادامه تحصیل در هر یک از این رشته گرایش ها بدون توجه به عنوان رشته کارشناسی خود می توانند منابع کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی را مطالعه کرده و در کنکور کارشناسی ارشد این رشته شرکت نمایند.
عناوین دروس امتحانی
منابع
زبان عمومی و تخصصی ( انگلیسی )
عمومی : ۱- کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران. ۲- کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان. ۳- کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما. ۴- کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.
تخصصی : 1 - انگلیسی برای دانشجویان صنایع غذایی مهندس جزایری 2 - کتاب راهنمای انگلیسی برای دانشجویان علوم و صنایع غذایی، مولفان ابراهیم جدیری سلیمی، حسن عدالت نمین و سیروس مسیحا، مترجم فرهاد توحیدی، انتشارات واژه.
ریاضیات
1 - ریاضی عمومی، ایساك مارون، ترجمه خلیل پاریاب 2 - ریاضی عمومی، جورج توماس 3 - معادلات دیفرانسیل و كاربردهای آن، جورج اف، سیمونز
شیمی مواد غذایی
1 - شیمی مواد غذایی، دكتر فاطمی 2 - شیمی مواد غذایی، دكتر بابك قنبر زاده
میکروبیولوژی مواد غذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد. ۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
تکنولوژی مواد غذایی
لبنیات
۱- کتاب تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۲- کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
قند
1 - تكنولوژی قند دكتر مصباحی 2 - کتاب تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری ، انتشارات علوم کشاورزی.
روغن
1 - کتاب چربی ها و روغن های نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا. 2 - کتاب تکنولوژی روغن و چربی های خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران.
غلات
1 - تكنولوژی غلات، دكتر هادی پیغمبر دوست، دكتر ناصر رجب زاده 2 - کتاب مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده های غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ.
کنسرو
۱- کتاب کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ. ۲- کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی.
اصول نگهداری
۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار. ۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی
1 - اصول طراحی كارخانجات، دكتر شاهدی 2 - اصول طراحی كارخانجات، دكتر كلباسی، دكتر محمد حسین حسینی 3 - کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.
بیشتر بخوانید: ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد
ضرایب دروس کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۱
ضرایب دروس کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۱ برای داوطلبان این کنکور بسیار مهم می باشد. داوطلبان می توانند با اطلاع از این ضرایب به دروسی که از ضرایب بالا تری بر خوردار هستند توجه بیشتری داشته باشند و آنها را با دقت و جزئیات بیشتری مطالعه نمایند.
در ادامه جدول ضرایب دروس کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی 1401 را برای شما قرار داده ایم.
عناوین دروس امتحانی
1زبان عمومی و تخصصی (انگليسی)
2رياضيات
3شيمی مواد غذايی
4ميكروبيولوژی مواد غذايی
5تكنولوژی مواد غذايی (تكنولوژی لبنيات، قند، روغن، غلات، كنسرو، اصول نگهداری
6اصول طراحی كارخانجات و مهندسی صنايع غذايی
گرایش
کد ضریب
ضرایب دروس امتحانی علوم و مهندسی صنایع غذایی
عنوان درسی 1
عنوان درسی 2
عنان درسی 3
عنوان درسی 4
عنوان درسی 5
عنوان درسی 6
صنايع غذايی
1
2
2
2
2
4
2
شيمی مواد غذايی
زيست فناوری مواد غذايی
فناوری مواد غذايی
مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا نیز آماده اند از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ را به بهترین شکل ممکن برای داوطلبان انجام داده و آنها را در تهیه بهترین منابع کارشناسی ارشد یاری نمایند.
در ادامه بخوانید: زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد
سوالات متداول
1- ✔️ مهم ترین منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی چیست ؟
✔️ منابع کنکور کارشناسی ارشد شامل دروس عمومی و تخصصی بوده که تمامی منابع مهم کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی در متن مقاله ارائه شده است.
2- ✔️ نحوه ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد 1401 چگونه است ؟
✔️ برای ثبت نام آزمون ارشد که راهنمای آن در متن مقاله نیز موجود است باید از طریق سایت سازمان سنجش و در موعد مقرر اقدام نمایید.
3- ✔️ زیر گروه های رشته برای کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی چیست ؟
✔️ بعضی از رشته های امتحانی دارای گرایش های متفاوتی در کنکور ارشد هستند که در متن مقاله به آن ها اشاره شده است.
منبع : منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی 1400
یکی از مهم ترین بخش های آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی 1401، شناسایی منابع مناسب و مفیدی می باشد که اگر به درستی انتخاب شده باشد، داوطلبان را به کسب رتبه قبولی در رشته مورد نظرشان نزدیک می کند. از این رو به داوطلبان توصیه می شود با برنامه ریزی حساب شده و دقیقی برای مطالعه آن ها اقدام نمایید.
علوم و مهندسی صنایع غذایی یکی از رشته های امتحانی گروه کشاورزی و منابع طبیعی است. داوطلبانی که در زمان ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد این رشته را به عنوان مجموعه امتحانی خود انتخاب می کنند، می توانند در یکی از رشته گرایش های آن در مقطع کارشناسی ارشد به تحصیل بپردازند.
گرایش های کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۱
مجموعه علوم و مهندسی صنایع غذایی شامل گرایش هایی است که در 1 کد ضریب دسته بندی شده اند. متقاضیان می بایست به ضرایب دروس هر رشته گرایش که در دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد درج شده توجه نموده و بر اساس آن برنامه ریزی خود را انجام دهند تا به نتیجه مطلوب یعنی قبولی در آزمون ارشد دست یابند.
به عبارت دیگر باید پس از انتخاب رشته گرایش مورد علاقه خود، دروسی که ضرایب بالاتری دارند را بیش تر مورد توجه قرار داده و منابع کارشناسی ارشد مربوط به آن دروس را با دقت بیشتری مطالعه نمایند.
با توجه به این که متقاضیان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد نیز در همان آزمون جامعی که سازمان سنجش برگزار می کند، شرکت می نمایند این منابع برای این داوطلبان نیز مفید و قابل استفاده خواهد بود.
داوطلبان شرکت در کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۱ می توانند برای اطلاع از لیست رشته های کنکور ارشد مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار داده ایم مطالعه نمایند.
بیشتر بخوانید: لیست رشته های کنکور ارشد
منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۱
متقاضیان می بایست قبل از تهیه منابع بر اساس دفترچه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 1401 دروس امتحانی مربوط به هر گرایش و ضرایب آن ها را بررسی نمایند. در ادامه به معرفی منابع ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی می پردازیم.
کلیه علاقه مندان به ادامه تحصیل در هر یک از این رشته گرایش ها بدون توجه به عنوان رشته کارشناسی خود می توانند منابع کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی را مطالعه کرده و در کنکور کارشناسی ارشد این رشته شرکت نمایند.
عناوین دروس امتحانی
منابع
زبان عمومی و تخصصی ( انگلیسی )
عمومی : ۱- کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران. ۲- کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان. ۳- کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما. ۴- کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.
تخصصی : 1 - انگلیسی برای دانشجویان صنایع غذایی مهندس جزایری 2 - کتاب راهنمای انگلیسی برای دانشجویان علوم و صنایع غذایی، مولفان ابراهیم جدیری سلیمی، حسن عدالت نمین و سیروس مسیحا، مترجم فرهاد توحیدی، انتشارات واژه.
ریاضیات
1 - ریاضی عمومی، ایساك مارون، ترجمه خلیل پاریاب 2 - ریاضی عمومی، جورج توماس 3 - معادلات دیفرانسیل و كاربردهای آن، جورج اف، سیمونز
شیمی مواد غذایی
1 - شیمی مواد غذایی، دكتر فاطمی 2 - شیمی مواد غذایی، دكتر بابك قنبر زاده
میکروبیولوژی مواد غذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد. ۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
تکنولوژی مواد غذایی
لبنیات
۱- کتاب تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۲- کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
قند
1 - تكنولوژی قند دكتر مصباحی 2 - کتاب تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری ، انتشارات علوم کشاورزی.
روغن
1 - کتاب چربی ها و روغن های نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا. 2 - کتاب تکنولوژی روغن و چربی های خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران.
غلات
1 - تكنولوژی غلات، دكتر هادی پیغمبر دوست، دكتر ناصر رجب زاده 2 - کتاب مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده های غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ.
کنسرو
۱- کتاب کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ. ۲- کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی.
اصول نگهداری
۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار. ۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی
1 - اصول طراحی كارخانجات، دكتر شاهدی 2 - اصول طراحی كارخانجات، دكتر كلباسی، دكتر محمد حسین حسینی 3 - کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد مطالعه مقاله زیر به شما پیشنهاد می شود.
بیشتر بخوانید: ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد
ضرایب دروس کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۱
ضرایب دروس کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۱ برای داوطلبان این کنکور بسیار مهم می باشد. داوطلبان می توانند با اطلاع از این ضرایب به دروسی که از ضرایب بالا تری بر خوردار هستند توجه بیشتری داشته باشند و آنها را با دقت و جزئیات بیشتری مطالعه نمایند.
در ادامه جدول ضرایب دروس کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی 1401 را برای شما قرار داده ایم.
عناوین دروس امتحانی
1زبان عمومی و تخصصی (انگليسی)
2رياضيات
3شيمی مواد غذايی
4ميكروبيولوژی مواد غذايی
5تكنولوژی مواد غذايی (تكنولوژی لبنيات، قند، روغن، غلات، كنسرو، اصول نگهداری
6اصول طراحی كارخانجات و مهندسی صنايع غذايی
گرایش
کد ضریب
ضرایب دروس امتحانی علوم و مهندسی صنایع غذایی
عنوان درسی 1
عنوان درسی 2
عنان درسی 3
عنوان درسی 4
عنوان درسی 5
عنوان درسی 6
صنايع غذايی
1
2
2
2
2
4
2
شيمی مواد غذايی
زيست فناوری مواد غذايی
فناوری مواد غذايی
مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا نیز آماده اند از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ را به بهترین شکل ممکن برای داوطلبان انجام داده و آنها را در تهیه بهترین منابع کارشناسی ارشد یاری نمایند.
در ادامه بخوانید: زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد
سوالات متداول
1- ✔️ مهم ترین منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی چیست ؟
✔️ منابع کنکور کارشناسی ارشد شامل دروس عمومی و تخصصی بوده که تمامی منابع مهم کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی در متن مقاله ارائه شده است.
2- ✔️ نحوه ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد 1401 چگونه است ؟
✔️ برای ثبت نام آزمون ارشد که راهنمای آن در متن مقاله نیز موجود است باید از طریق سایت سازمان سنجش و در موعد مقرر اقدام نمایید.
3- ✔️ زیر گروه های رشته برای کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی چیست ؟
✔️ بعضی از رشته های امتحانی دارای گرایش های متفاوتی در کنکور ارشد هستند که در متن مقاله به آن ها اشاره شده است.
منبع : منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی 1400