21-07-2021, 10:56 PM
(آخرین ویرایش: 21-07-2021, 10:56 PM، توسط mmostafa.aahmadi.)
[font=Tahoma]شناسايي قارچها و جلوگيري از رشدشان در داخل محصولات کندو گام مهمي براي زنبورداران در جهت بهبود عسل با کیفیت و سلامت انسان مي باشد.[/font][font=Tahoma]در[/font][font=Tahoma]اين بررسي از زنبورستانهاي پنج شهر استان اردبيل (اردبيل، گرمي، خلخال، نيرومشکين شهر) تعداد 200[/font][font=Tahoma]کندو در فصل تابستان و 200 کندو در فصل بهار نمونه برداري تصادفي به عمل آمد. از هر شهرستان در هر فصل 10زنبورستان و از هر زنبورستان 4 کندو بصورت تصادفي مورد مطالعه قرار گرفت. نمونه عسل و گرده تهيه شده در دو محيط الف) سابرو دکستروز آگار + کلرآمفنيکل + سيکلوهگزاميد ب) سابرو دکستروز آگار + کلرامفنيکل کشت داده شدند. نتايج کشت و شناسايي قارچها نشان داد که آلودگي به انواع قارچها و مخمرها درگرده[/font]
[font=Tahoma]57.87[/font]
[font=Tahoma]درصد و در عسل[/font]
[font=Tahoma]42.12 1[/font]
[font=Tahoma]درصد كل نمونه مي باشد آلودگي به قارچ آسکوسفراآپيس (عامل لاروگچي) و آسپرژيلوس فلاووس[/font][font=Tahoma](عامل لاروسنگي) و آسپرژيلوس فوميگاتوس در گرده به ترتيب 2، 14 و [/font][font=Tahoma]4و در عسل به ترتيب 2، 1 و 4 موردمشاهده شد[/font]
[font=Tahoma]منبع[/font]
[font=Tahoma]sid.ir[/font]
[font=Tahoma]57.87[/font]
[font=Tahoma]درصد و در عسل[/font]
[font=Tahoma]42.12 1[/font]
[font=Tahoma]درصد كل نمونه مي باشد آلودگي به قارچ آسکوسفراآپيس (عامل لاروگچي) و آسپرژيلوس فلاووس[/font][font=Tahoma](عامل لاروسنگي) و آسپرژيلوس فوميگاتوس در گرده به ترتيب 2، 14 و [/font][font=Tahoma]4و در عسل به ترتيب 2، 1 و 4 موردمشاهده شد[/font]
[font=Tahoma]منبع[/font]
[font=Tahoma]sid.ir[/font]