14-07-2021, 11:31 AM
متقاضیان جهت دریافت وام ازدواج می بایست پس از ثبت درخواست خود در سامانه ve.cbi.ir به صورت اینترنتی با استفاده از کد رهگیری و کد ملی خود برای مطلع شدن از استعلام وضعیت درخواست تسهیلات قرض الحسنه وام ازدواج پیگیری های لازم را داشته باشند. برخی ممکن است هنگام مشاهده وضعیت کد رهگیری خود را فراموش کنن که جای نگرانی ندارد امکان بازیابی آن وجود دارد.
وام ازدواج به عنوان کمک هزینه ازدواج از طرف نظام بانکداری جمهوری اسلامی ایران و به صورت قرض الحسنه، برای زوج های جوان که قصد شروع زندگی مشترک دارند در نظر گرفته شده است.
بسیاری از جوانان امروزی به دلیل مشکلات اقتصادی موجود تمایلی به ازدواج ندارند و همین امر باعث بالا رفتن سن ازدواج در جوانان و به وجود آمدن مشکلات دیگری شده است.
یکی از این مشکلات اقتصادی هزینه های بالای ازدواج می باشد، به همین دلیل دولت جمهوری اسلامی باکمک بانک مرکزی کمک هزینه ای برای این زوج های جوان در نظر گرفته است که در ابتدای زندگی مشترک با مشکلات زیادی مواجه نشوند، و سایر جوان ها نیز تشویق شوند برای انجام ازدواج.
زوج هایی که خواستار استفاده از این وام هستند می توانند از طریق سایت ve.cbi.ir و با در دست داشتن تمام مدارک لازم برای ثبت نام در وام ازدواج، به طور جداگانه ثبت نام نموده و پس از طی روال اداری موجود و احراز شرایط تعیین شده از طرف بانک مرکزی، وام به مبلغ 70000000 تومان هفتاد میلیون تومان ( حداقل و با توجه به شرایط سنی ) دریافت کنند، پس فقط ثبت نام یکی از زوجین کافی نیست و هرکدام از زوجین که درخواست دریافت این وام را دارند باید به طور جداگانه ثبت نام کنند.
حال زوجینی که این درخواست را دارند و برای دریافت آن از طریق سایت ثبت نام کرده اند برای پیگیری استعلام وضعیت وام ازدواج خود میتوانند از روش های زیر استفاده کنند.
پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
همانطور که گفته شد مرحله اول برای دریافت وام ازدواج، ثبت نام افراد متقاضی در سایت می باشد. پس از ثبت نام در سایت مربوطه کد رهگیری ده رقمی مشاهده می شود ( یا در سایت، یا ازطریق پیامک به شماره تماس فرد که در هنگام ثبت نام در سایت وارد کرده است ارسال می گردد. ) که با این کد رهگیری ده رقمی فرد می تواند از طریق مراجعه دوباره به سایت و با کد ملی و کد رهگیری موقعیت و استعلام وضعیت وام خود را مشاهده کند.
فرد متقاضی در صورت داشتن کد ملی و کد رهگیری وام ازدواج، برای پیگیری وضعیت وام ازدواج خود می تواند مراحل زیر را طی کند:
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می شود فرد باید برای پیگیری درخواست وام ازدواج خود وارد سایت تسهیلات ازدواج به آدرس ( ve.cbi.ir ) شده و در سمت راست صفحه روی گزینه مشاهده وضعیت کلیک کند.
پس از آن صفحه بالا مشاهده می شود که در آن فرد متقاضی باید کد ملی و کد رهگیری خود را وارد نماید. اما در صورت نداشتن کد رهگیری یا فراموشی آن؛ فرد متقاضی نمی تواند از وضعیت درخواست خود مطلع شود و چه بسا نتواند مراحل دیگر وام خود را طی کند.
پس داشتن هردو مورد یعنی کدملی و کد رهگیری برای مشاهده وضعیت وام ازدواج الزامی است، بر همین اساس به افرادی که خواستار دریافت این وام هستند توصیه می شود در نگهداری و حفظ کد رهگیری خود دقت داشته باشند.
البته کد رهگیری یاهمان کد پیگیری برای تمام وام ها وجود دارد و فقط مختص این وام نیست، زیرا کد رهگیری موجب سهولت در پیگیری می شود.
در پایان مقاله راهکاری برای بازیابی کد رهگیری وام ازدواج، برای افرادی که کد رهگیری خود را فراموش کرده اند ویا به هر دلیلی در حال حاضر کد رهگیری ندارند داده می شود( همراه با راهنمای تصویری برای یادگیری بهتر افراد ).
حتما بخوانید: ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشسته
مشاهده وضعیت وام ازدواج با کد رهگیری
افرادی که متقاضی دریافت وام ازدواج هستند بعد از ثبت نام اینترنتی از طریق سایت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، باید برای مشاهده استعلام وضعیت وام ازدواج خود مجددا به این سایت مراجعه کنند و پیگیر وضعیت وام خود باشند زیرا به دلیل زیاد بودن تعداد متقاضیان دریافت وام، امکان هرگونه اشتباه و خطایی وجود دارد، و همچنین به دلیل اختصاص بودجه محدود و کم به برخی از بانک ها و برخی از شعب امکان دارد پس از چندین ماه و گاهی پس از یکسال نوبت به زوجینی که متقاضی دریافت وام مذکور هستند برسد و چه بسا در آن زمان، این کمک هزینه، کمک هزینه محسوب نشود، پس اگر فرد پیگیر استعلام وضعیت درخواست خود باشد می تواند شعبه یا بانک خود را تغییر دهد.
همانطور که در قسمت پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی گفته شد؛ برای مشاهده وضعیت وام ازدواج فرد ابتدا باید وارد سایت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به آدرس ve.cbi.ir شود و پس از آن در سمت راست صفحه برروی گزینه مشاهده وضعیت کلیک کند( رجوع شود به تصویر یک در بالا ).
پس از انتخاب گزینه مشاهده وضعیت، صفحه ای مطابق تصویر بالا مشاهده می شود که فرد باید ابتدا شماره ملی و سپس کد رهگیری ده رقمی خود را که هنگام ثبت نام اولیه در سامانه برای وی ارسال شده است را وارد نماید.
پس برای مشاهده استعلام وضعیت وام ازدواج و همچنین پیگیری مراحل آن داشتن کدملی و کد رهگیری ده رقمی الزامی می باشد. درمورد کد رهگیری امکان فراموشی وجود دارد اما کد یا شماره ملی هر فرد درون کارت ملی وی( اعم از موقت یا دائم ) نوشته شده است، همچنین کد ملی بسیاری از افراد درون شناسنامه آن ها نیز وجود دارد.
قابل ذکر است که متولدین سال 1368 و سال های پس از آن دارای شماره ملی و شماره شناسنامه یکسان می باشند.
بااین حال اگر فردی شماره ملی خود را فراموش کرده است می تواند با مراجعه به سازمان ثبت احوال ویا سازمان های مرتبط کد ملی خود را دریافت کند، که امروزه از طریق اینترنتی هم می توان این کار را انجام داد.
بیشتر بخوانید: سامانه ثبت نام وام بانک رسالت
مشاهده وضعیت وام ازدواج بدون داشتن کدرهگیری
هرشخصی که متقاضی انجام کاری در ارگان یا سازمانی باشد ابتدا باید درخواست خود را تحویل آن سازمان دهد و پس از تحویل درخواست خود به آن سازمان باید پیگیر استعلام وضعیت درخواست خود باشد تا از پیشرفت آن مطمئن شود.
حتی در سال های گذشته هم که تمام درخواست ها و ثبت نام ها به صورت حضوری انجام می گرفت نیز افراد برای پیگیری درخواست خود به سازمان مورد نظر رجوع می کردند تا از پیشرفت درخواست خود اطمینان یابند، به خصوص اگر درخواست مذکور درخواست وام از بانک یا سازمان دیگری باشد زیرا به دلیل کمبود بودجه گاهی زمان زیادی تا دریافت آن سپری می شود.
افرادی که درخواست دریافت وام ازدواج دارند نیز باید پس از ثبت نام اینترنتی و انتخاب بانک و شعبه موردنظر پیگیر استعلام وضعیت درخواست وام ازدواج خود باشند، این افراد می توانند بارجوع به سایت سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج پیگیر وضعیت وام ازدواج خود باشند.
اما همانطور که گفته شد برای پیگیری و مشاهده استعلام وضعیت وام ازدواج داشتن کدملی و کد رهگیری الزامی است، یعنی مشاهده وضعیت وام ازدواج بدون داشتن کد رهگیری عملا امکان پذیر نمی باشد.
اما امکان بازیابی کد رهگیری برای افراد وجود دارد؛ زیرا مشکل فراموشی کد رهگیری برای بسیاری از افراد اتفاق می افتد و چون امروزه این امور به صورت اینترنتی انجام می شود و همه افراد با امور اینترنتی و کار با سیستم آشنایی کامل ندارند ما در ادامه مقاله به آموزش گام به گام بازیابی کد رهگیری همراه با تصاویر هر مرحله خواهیم پرداخت.
بیشتر بخوانید: سامانه ثبت نام وام ودیعه
فراموشی کد رهگیری وام ازدواج
در مطالب قبل گفته شد، مشاهده استعلام وضعیت وام ازدواج و پیگیری همه مراحل آن تا دریافت کامل وام نیازمند دو کد می باشد؛ کد ملی یاهمان شماره ملی فرد متقاضی دریافت وام و کد رهگیری که درهنگام ثبت نام در سایت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای فرد ارسال شده است.
اما کد رهگیری هم مانند هر کد یا اطلاعات دیگری که انسان به حافظه خود می سپارد امکان فراموشی دارد، پس باید روشی برای بازیابی کد رهگیری وام ازدواج وجود داشته باشد چون در غیر این صورت فرد نمی تواند پیگیر مراحل وام خود باشد. امکان ثبت نام مجدد در سامانه هم وجود ندارد به این معنا که اگرشخصی قبلا در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج ثبت نام کرده و کد رهگیری دریافت کرده باشد و برای بار دوم وارد سامانه شده و درخواست ثبت نام کند سامانه شماره ملی فرد را قبول نمیکند و پیامی با محتوای: این شماره ملی در سامانه ثبت شده است( یاهر پیام دیگری با این محتوا و مضمون ) نشان می دهد.
اکنون به آموزش بازیابی کد رهگیری وام ازدواج می پردازیم. فردی که به هر دلیلی اکنون کد رهگیری ندارد و نیازمند کد رهگیری می باشد و خواستار بازیابی کد رهگیری خود است باید مراحل زیر را طی کند:
وارد سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به نشانی ve.cbi.ir شود. در قسمت راست صفحه بر روی گزینه بازیابی و چاپ کد رهگیری کلیک کرده و آن را انتخاب کند. مانند تصویر زیر؛
سپس فرمی مطابق با تصویر زیر برای فرد نمایش داده می شود.
پس از آن اطلاعات خواسته شده از قبیل شماره ملی، حرف اول نام، حرف اول نام خانوادگی، تاریخ تولد و تاریخ ازدواج ( عقد رسمی ثبت شده در عقدنامه ) را وارد نموده و سپس برروی گزینه مشاهده و چاپ کد رهگیری کلیک نماید.
اگر اطلاعات وارد شده صحیح باشد و فرد تمام مراحل را طبق آنچه در بالا گفته شد انجام دهد، پس از کلیک بر روی گزینه مشاهده و چاپ کد رهگیری قادر به مشاهده کد رهگیری جدید( متفاوت با کد قبلی ) خود خواهد بود.
اکنون پس از دریافت کد رهگیری مربوطه فرد می تواند وضعیت وام خود را مشاهده کند، و همچنین برای پیگیری وضعیت درخواست وام ازدواج خود طبق مراحلی که در مطالب بالاتر گفته شد عمل کند.
در ادامه بخوانید: سامانه مرآت بانک رسالت
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد پیگیری وضعیت وام ازدواج به کانال تلگرام موضوعات حقوقی مراجعه کنید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون پیگیری وضعیت وام ازدواج پاسخ دهند.
سوالات متداول
1- ✔️اطلاعات مورد نیاز برای پیگیری وضعیت وام ازدواج چیست؟
✔️جهت پیگیری وام ازدواج می بایست کد ملی و کد رهگیری در دسترس باشد که در متن مقاله نیز بیان شده است.
2- ✔️جهت پیگیری وضعیت وام ازدواج به چه صورت می توان اقدام نمود؟
✔️برای پیگیری وضعیت وام ازدواج به صورت اینترنتی می توان اقدام کرد که در متن مقاله توضیحات بیشتری در این مورد آورده شده است.
3- ✔️هنگام پیگیری وضعیت وام ازدواج در صورت نداشتن کد رهگیری امکان دریافت مجدد آن هست؟
✔️بله، در صورت فراموشی کد رهگیری برای پیگیری وضعیت وام ازدواج امکان بازیابی آن وجود دارد که در متن مقاله نحوه بازیابی آن آمده است.
منبع : پیگیری وام ازدواج
وام ازدواج به عنوان کمک هزینه ازدواج از طرف نظام بانکداری جمهوری اسلامی ایران و به صورت قرض الحسنه، برای زوج های جوان که قصد شروع زندگی مشترک دارند در نظر گرفته شده است.
بسیاری از جوانان امروزی به دلیل مشکلات اقتصادی موجود تمایلی به ازدواج ندارند و همین امر باعث بالا رفتن سن ازدواج در جوانان و به وجود آمدن مشکلات دیگری شده است.
یکی از این مشکلات اقتصادی هزینه های بالای ازدواج می باشد، به همین دلیل دولت جمهوری اسلامی باکمک بانک مرکزی کمک هزینه ای برای این زوج های جوان در نظر گرفته است که در ابتدای زندگی مشترک با مشکلات زیادی مواجه نشوند، و سایر جوان ها نیز تشویق شوند برای انجام ازدواج.
زوج هایی که خواستار استفاده از این وام هستند می توانند از طریق سایت ve.cbi.ir و با در دست داشتن تمام مدارک لازم برای ثبت نام در وام ازدواج، به طور جداگانه ثبت نام نموده و پس از طی روال اداری موجود و احراز شرایط تعیین شده از طرف بانک مرکزی، وام به مبلغ 70000000 تومان هفتاد میلیون تومان ( حداقل و با توجه به شرایط سنی ) دریافت کنند، پس فقط ثبت نام یکی از زوجین کافی نیست و هرکدام از زوجین که درخواست دریافت این وام را دارند باید به طور جداگانه ثبت نام کنند.
حال زوجینی که این درخواست را دارند و برای دریافت آن از طریق سایت ثبت نام کرده اند برای پیگیری استعلام وضعیت وام ازدواج خود میتوانند از روش های زیر استفاده کنند.
پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
همانطور که گفته شد مرحله اول برای دریافت وام ازدواج، ثبت نام افراد متقاضی در سایت می باشد. پس از ثبت نام در سایت مربوطه کد رهگیری ده رقمی مشاهده می شود ( یا در سایت، یا ازطریق پیامک به شماره تماس فرد که در هنگام ثبت نام در سایت وارد کرده است ارسال می گردد. ) که با این کد رهگیری ده رقمی فرد می تواند از طریق مراجعه دوباره به سایت و با کد ملی و کد رهگیری موقعیت و استعلام وضعیت وام خود را مشاهده کند.
فرد متقاضی در صورت داشتن کد ملی و کد رهگیری وام ازدواج، برای پیگیری وضعیت وام ازدواج خود می تواند مراحل زیر را طی کند:
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می شود فرد باید برای پیگیری درخواست وام ازدواج خود وارد سایت تسهیلات ازدواج به آدرس ( ve.cbi.ir ) شده و در سمت راست صفحه روی گزینه مشاهده وضعیت کلیک کند.
پس از آن صفحه بالا مشاهده می شود که در آن فرد متقاضی باید کد ملی و کد رهگیری خود را وارد نماید. اما در صورت نداشتن کد رهگیری یا فراموشی آن؛ فرد متقاضی نمی تواند از وضعیت درخواست خود مطلع شود و چه بسا نتواند مراحل دیگر وام خود را طی کند.
پس داشتن هردو مورد یعنی کدملی و کد رهگیری برای مشاهده وضعیت وام ازدواج الزامی است، بر همین اساس به افرادی که خواستار دریافت این وام هستند توصیه می شود در نگهداری و حفظ کد رهگیری خود دقت داشته باشند.
البته کد رهگیری یاهمان کد پیگیری برای تمام وام ها وجود دارد و فقط مختص این وام نیست، زیرا کد رهگیری موجب سهولت در پیگیری می شود.
در پایان مقاله راهکاری برای بازیابی کد رهگیری وام ازدواج، برای افرادی که کد رهگیری خود را فراموش کرده اند ویا به هر دلیلی در حال حاضر کد رهگیری ندارند داده می شود( همراه با راهنمای تصویری برای یادگیری بهتر افراد ).
حتما بخوانید: ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشسته
مشاهده وضعیت وام ازدواج با کد رهگیری
افرادی که متقاضی دریافت وام ازدواج هستند بعد از ثبت نام اینترنتی از طریق سایت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، باید برای مشاهده استعلام وضعیت وام ازدواج خود مجددا به این سایت مراجعه کنند و پیگیر وضعیت وام خود باشند زیرا به دلیل زیاد بودن تعداد متقاضیان دریافت وام، امکان هرگونه اشتباه و خطایی وجود دارد، و همچنین به دلیل اختصاص بودجه محدود و کم به برخی از بانک ها و برخی از شعب امکان دارد پس از چندین ماه و گاهی پس از یکسال نوبت به زوجینی که متقاضی دریافت وام مذکور هستند برسد و چه بسا در آن زمان، این کمک هزینه، کمک هزینه محسوب نشود، پس اگر فرد پیگیر استعلام وضعیت درخواست خود باشد می تواند شعبه یا بانک خود را تغییر دهد.
همانطور که در قسمت پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی گفته شد؛ برای مشاهده وضعیت وام ازدواج فرد ابتدا باید وارد سایت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به آدرس ve.cbi.ir شود و پس از آن در سمت راست صفحه برروی گزینه مشاهده وضعیت کلیک کند( رجوع شود به تصویر یک در بالا ).
پس از انتخاب گزینه مشاهده وضعیت، صفحه ای مطابق تصویر بالا مشاهده می شود که فرد باید ابتدا شماره ملی و سپس کد رهگیری ده رقمی خود را که هنگام ثبت نام اولیه در سامانه برای وی ارسال شده است را وارد نماید.
پس برای مشاهده استعلام وضعیت وام ازدواج و همچنین پیگیری مراحل آن داشتن کدملی و کد رهگیری ده رقمی الزامی می باشد. درمورد کد رهگیری امکان فراموشی وجود دارد اما کد یا شماره ملی هر فرد درون کارت ملی وی( اعم از موقت یا دائم ) نوشته شده است، همچنین کد ملی بسیاری از افراد درون شناسنامه آن ها نیز وجود دارد.
قابل ذکر است که متولدین سال 1368 و سال های پس از آن دارای شماره ملی و شماره شناسنامه یکسان می باشند.
بااین حال اگر فردی شماره ملی خود را فراموش کرده است می تواند با مراجعه به سازمان ثبت احوال ویا سازمان های مرتبط کد ملی خود را دریافت کند، که امروزه از طریق اینترنتی هم می توان این کار را انجام داد.
بیشتر بخوانید: سامانه ثبت نام وام بانک رسالت
مشاهده وضعیت وام ازدواج بدون داشتن کدرهگیری
هرشخصی که متقاضی انجام کاری در ارگان یا سازمانی باشد ابتدا باید درخواست خود را تحویل آن سازمان دهد و پس از تحویل درخواست خود به آن سازمان باید پیگیر استعلام وضعیت درخواست خود باشد تا از پیشرفت آن مطمئن شود.
حتی در سال های گذشته هم که تمام درخواست ها و ثبت نام ها به صورت حضوری انجام می گرفت نیز افراد برای پیگیری درخواست خود به سازمان مورد نظر رجوع می کردند تا از پیشرفت درخواست خود اطمینان یابند، به خصوص اگر درخواست مذکور درخواست وام از بانک یا سازمان دیگری باشد زیرا به دلیل کمبود بودجه گاهی زمان زیادی تا دریافت آن سپری می شود.
افرادی که درخواست دریافت وام ازدواج دارند نیز باید پس از ثبت نام اینترنتی و انتخاب بانک و شعبه موردنظر پیگیر استعلام وضعیت درخواست وام ازدواج خود باشند، این افراد می توانند بارجوع به سایت سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج پیگیر وضعیت وام ازدواج خود باشند.
اما همانطور که گفته شد برای پیگیری و مشاهده استعلام وضعیت وام ازدواج داشتن کدملی و کد رهگیری الزامی است، یعنی مشاهده وضعیت وام ازدواج بدون داشتن کد رهگیری عملا امکان پذیر نمی باشد.
اما امکان بازیابی کد رهگیری برای افراد وجود دارد؛ زیرا مشکل فراموشی کد رهگیری برای بسیاری از افراد اتفاق می افتد و چون امروزه این امور به صورت اینترنتی انجام می شود و همه افراد با امور اینترنتی و کار با سیستم آشنایی کامل ندارند ما در ادامه مقاله به آموزش گام به گام بازیابی کد رهگیری همراه با تصاویر هر مرحله خواهیم پرداخت.
بیشتر بخوانید: سامانه ثبت نام وام ودیعه
فراموشی کد رهگیری وام ازدواج
در مطالب قبل گفته شد، مشاهده استعلام وضعیت وام ازدواج و پیگیری همه مراحل آن تا دریافت کامل وام نیازمند دو کد می باشد؛ کد ملی یاهمان شماره ملی فرد متقاضی دریافت وام و کد رهگیری که درهنگام ثبت نام در سایت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای فرد ارسال شده است.
اما کد رهگیری هم مانند هر کد یا اطلاعات دیگری که انسان به حافظه خود می سپارد امکان فراموشی دارد، پس باید روشی برای بازیابی کد رهگیری وام ازدواج وجود داشته باشد چون در غیر این صورت فرد نمی تواند پیگیر مراحل وام خود باشد. امکان ثبت نام مجدد در سامانه هم وجود ندارد به این معنا که اگرشخصی قبلا در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج ثبت نام کرده و کد رهگیری دریافت کرده باشد و برای بار دوم وارد سامانه شده و درخواست ثبت نام کند سامانه شماره ملی فرد را قبول نمیکند و پیامی با محتوای: این شماره ملی در سامانه ثبت شده است( یاهر پیام دیگری با این محتوا و مضمون ) نشان می دهد.
اکنون به آموزش بازیابی کد رهگیری وام ازدواج می پردازیم. فردی که به هر دلیلی اکنون کد رهگیری ندارد و نیازمند کد رهگیری می باشد و خواستار بازیابی کد رهگیری خود است باید مراحل زیر را طی کند:
وارد سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به نشانی ve.cbi.ir شود. در قسمت راست صفحه بر روی گزینه بازیابی و چاپ کد رهگیری کلیک کرده و آن را انتخاب کند. مانند تصویر زیر؛
سپس فرمی مطابق با تصویر زیر برای فرد نمایش داده می شود.
پس از آن اطلاعات خواسته شده از قبیل شماره ملی، حرف اول نام، حرف اول نام خانوادگی، تاریخ تولد و تاریخ ازدواج ( عقد رسمی ثبت شده در عقدنامه ) را وارد نموده و سپس برروی گزینه مشاهده و چاپ کد رهگیری کلیک نماید.
اگر اطلاعات وارد شده صحیح باشد و فرد تمام مراحل را طبق آنچه در بالا گفته شد انجام دهد، پس از کلیک بر روی گزینه مشاهده و چاپ کد رهگیری قادر به مشاهده کد رهگیری جدید( متفاوت با کد قبلی ) خود خواهد بود.
اکنون پس از دریافت کد رهگیری مربوطه فرد می تواند وضعیت وام خود را مشاهده کند، و همچنین برای پیگیری وضعیت درخواست وام ازدواج خود طبق مراحلی که در مطالب بالاتر گفته شد عمل کند.
در ادامه بخوانید: سامانه مرآت بانک رسالت
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد پیگیری وضعیت وام ازدواج به کانال تلگرام موضوعات حقوقی مراجعه کنید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون پیگیری وضعیت وام ازدواج پاسخ دهند.
سوالات متداول
1- ✔️اطلاعات مورد نیاز برای پیگیری وضعیت وام ازدواج چیست؟
✔️جهت پیگیری وام ازدواج می بایست کد ملی و کد رهگیری در دسترس باشد که در متن مقاله نیز بیان شده است.
2- ✔️جهت پیگیری وضعیت وام ازدواج به چه صورت می توان اقدام نمود؟
✔️برای پیگیری وضعیت وام ازدواج به صورت اینترنتی می توان اقدام کرد که در متن مقاله توضیحات بیشتری در این مورد آورده شده است.
3- ✔️هنگام پیگیری وضعیت وام ازدواج در صورت نداشتن کد رهگیری امکان دریافت مجدد آن هست؟
✔️بله، در صورت فراموشی کد رهگیری برای پیگیری وضعیت وام ازدواج امکان بازیابی آن وجود دارد که در متن مقاله نحوه بازیابی آن آمده است.
منبع : پیگیری وام ازدواج