23-03-2021, 07:35 PM
تکنیکهای سئو میتوانند به دو گروه عمده طبقهبندی شوند: تکنیکهایی که موتورهای جستجو به عنوان بخشی از یک طراحی خوب توصیه میکنند، و تکنیکهایی که مورد تأیید موتورهای جستجو نیست. موتورهای جستجو تلاش میکنند که اثر دسته دوم را کاهش دهند هرز آگهیها از آن جمله هستند. مفسران صنعتی و شاغلانی که از این تکنیکهای سئو استفاده میکنند، آنها را به سئو کلاه سفید یا کلاه سیاه طبقهبندی کردهاند. تکنیکهای کلاه سفید تمایل به تولید نتایجی دارند که مدت زمان زیادی برقرار هستند، در حالیکه تکنیکهای کلاه سیاه پیش بینی میکنند که وب سایتهای آنها در نهایت ممکن است بطور موقت یا دائم توقف گردد؛ هنگامی که موتورهای جستجو سر از کارشان درآورند. یک تکنیک سئو کلاه سفید تلقی میشود، اگر از دستور العملهای موجود جستجو پیروی کرده و فریبی در کارش نباشد. از آنجاییکه دستورالعملهای موتور جستجو به عنوان مجموعهای از قوانین نوشته نشده است، این یک تمایز مهم و قابل توجه است.
www.kishtech.ir
تکنیک سئو کلاه سفید تنها دربارهٔ تبعیت از دستورالعملها نیست، اما در مورد حصول اطمینان از این امر است که محتوایی که یک موتور جستجو ایندکس کرده و سپس رتبهبندی میکند، مشابه همان محتوایی باشد که یک کاربر خواهد دید. مشاوره کلاه سفید در مجموع جهت ایجاد محتوا برای کاربران مورد استفاده قرار میگیرد، نه برای موتورهای جستجو. سپس، آن محتوا به جای تلاش جهت تحریک نمودن الگوریتم و فریب دادن آن از اهداف مورد نظر خود، به سادگی در دسترس عنکبوتها قرار میگیرد. تکنیکهای کلاه سفید در بسیاری جهات شبیه توسعه وب هستند که در دسترس بودن را ارتقاء میدهد؛ هرچند که این دو یکسان نیستند.
تکنیکهای سئو کلاه سیاه تلاش میکنند تا رتبهبندی را از طریق فریب از روشها و راههایی که مورد تأیید موتور جستجو نیست، بهبود دهند. یک تکنیک کلاه سیاه از متن پنهان شده به عنوان متن رنگ آمیز شده مشابه با پس زمینه یک div نامرئی، یا بعنوان متنی در خارج از صفحه نمایش استفاده میکنند. تکنیک دیگر، تکنیکی موسوم به کلاکینگ است که بسته به اینکه یک صفحه توسط بازدید کننده انسانی فراخوانی شود یا توسط یک موتور جستجو، صفحه متفاوتی را بدست میدهد.
دسته دیگری که گاهی مورد استفاده قرار میگیرد، سئو کلاه خاکستری است. این تکنیک بین کلاه سفید و سیاه است که از روشهایی استفاده میکند که از مجازات سایت جلوگیری میکند، اما با این وجود، بهترین محتوا را برای کاربر مهیا نکرده و ترجیحاً روی بهبود رتبهبندیهای موتور جستجو تمرکز میکند.
موتورهای جستجو ممکن است سایتهایی را که از روشهای کلاه سیاه استفاده میکنند را جریمه کنند، که این امر از طریق کاهش دادن رتبه آنها، یا حذف کردن لیستهای آنها از دیتابیسهای خود و یا همه موارد میتواند صورت گیرد. چنین مجازاتهایی میتوانند بطور خودکار توسط الگوریتم های موتور جستجو یا از طریق بازنگری دستی سایت صورت پذیرد. یک نمونه، حذف ریکو و بیامدبلیو از گوگل در فوریه ۲۰۰۶ به دلیل استفاده از شیوههای فریبنده بود. با این حال، هر دو کمپانی به سرعت عذرخواهی کرده و با اصلاح نمودن صفحات مختلف به لیست گوگل بازگشتند. www.kishtech.ir