07-04-2019, 09:24 PM
خرما ربی
اصلی ترین و مهم ترین خرما در منطقه سیستان و بلوچستان خرما ربی است که از نظر اقتصادی و تولیدی اهمیت زیادی در این منطقه دارد و به عنوان یکی از اصلی ترین انواع خرما در ایران شناخته می شود. این خرما در کنار خرماهایی مانند خرما مستعمران، شاهانی، کبکاب و یا مضافتی به عنوان مهم ترین خرما های ایران شناخته می شود.
بصورت کلی خرما ربی را متعلق به مناطق مختلف استان سیستان و بلوچستان می دانند که اغلب در شهرستان های زابل و سراوان و چابهار و ایرانشهر کاشته می شود اما در دیگر نقاط خرما خیز ایران نیز نمونه های این خرما زیاد دیده می شود.
خرما ربی از خرماهای گوشتی و نسبتا بزرگ محسوب می شود. مرغوب ترین نوع این خرما در زابل و ایرانشهر تولید می شود. این خرما در زمان رطب به سبزی می گراید.
بصورت کلی از خرما های نیمه خشک محسوب می شود. هسته نسبت به گوشت کوچک است و به دلیل چسبندگی پوسته به هسته و بافت مناسبی که دارد راحت قابلیت شستشو و نگهداری دارد. در زمان رسیدن این خرما به رنگی مشکی کامل می رسد و گاها به قهوه تیره هم متمایل است…
برای مطالعه ادامه این مطلب به سایت خرما سیاه مراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای خرید خرما به صفحه سفارش آنلاین خرما شرکت مراجعه فرمایید.
شرکت خرما سیاه
دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی – بعد از سید خندان – بالاتر از خواجه عبدالله – کوچه خوی – پلاک 26 زنگ 555
تلفن همراه : 09127256271 خلیلیان
تلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021
آدرس دفتر فروش: تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-فروشگاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009
دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی)
تلفن: +84 0936070628
اصلی ترین و مهم ترین خرما در منطقه سیستان و بلوچستان خرما ربی است که از نظر اقتصادی و تولیدی اهمیت زیادی در این منطقه دارد و به عنوان یکی از اصلی ترین انواع خرما در ایران شناخته می شود. این خرما در کنار خرماهایی مانند خرما مستعمران، شاهانی، کبکاب و یا مضافتی به عنوان مهم ترین خرما های ایران شناخته می شود.
بصورت کلی خرما ربی را متعلق به مناطق مختلف استان سیستان و بلوچستان می دانند که اغلب در شهرستان های زابل و سراوان و چابهار و ایرانشهر کاشته می شود اما در دیگر نقاط خرما خیز ایران نیز نمونه های این خرما زیاد دیده می شود.
خرما ربی از خرماهای گوشتی و نسبتا بزرگ محسوب می شود. مرغوب ترین نوع این خرما در زابل و ایرانشهر تولید می شود. این خرما در زمان رطب به سبزی می گراید.
بصورت کلی از خرما های نیمه خشک محسوب می شود. هسته نسبت به گوشت کوچک است و به دلیل چسبندگی پوسته به هسته و بافت مناسبی که دارد راحت قابلیت شستشو و نگهداری دارد. در زمان رسیدن این خرما به رنگی مشکی کامل می رسد و گاها به قهوه تیره هم متمایل است…
برای مطالعه ادامه این مطلب به سایت خرما سیاه مراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای خرید خرما به صفحه سفارش آنلاین خرما شرکت مراجعه فرمایید.
شرکت خرما سیاه
دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی – بعد از سید خندان – بالاتر از خواجه عبدالله – کوچه خوی – پلاک 26 زنگ 555
تلفن همراه : 09127256271 خلیلیان
تلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021
آدرس دفتر فروش: تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-فروشگاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009
دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی)
تلفن: +84 0936070628