تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › گفتگوی آزاد v
« قبلی 1 … 923 924 925 926 927 … 1000 بعدی »

جزیره قشم

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
جزیره قشم
sitepine7 آفلاین
عضو جوان
**
ارسال‌ها: 16
موضوع‌ها: 16
تاریخ عضویت: Oct 2017
اعتبار: 0
#1
Rainbow  07-11-2017, 04:42 PM
[font=IRANSans, tahoma, Arial, sans-serif]تور قشم[/font]

جزیره قشم
[تصویر:  %D9%82%D8%B4%D9%851.jpg]
یکی از جزایر استان هرمزگان است که به‌عنوان بزرگترین جزیره ایران و خلیج‌فارس در تنگه هرمز قرار دارد و از دیرباز به ایران تعلق داشته‌است.
[تصویر:  %D9%82%D8%B4%D9%85-2.jpg]
این جزیره از شمال به شهر بندرعباس، مرکز بخش خمیر و قسمتی از شهرستان بندرلنگه، از شمال‌شرقی به جزیرهٔ هرمز، از شرق به جزیره لارک، از جنوب به جزیره هنگام و از جنوب‌غربی به جزایر تنب بزرگ و کوچک و بوموسی محدود می‌گردد.
[تصویر:  %D9%82%D8%B4%D9%85-3.jpg]
کمتر


[font=IRANSans, tahoma, Arial, sans-serif]اقامتگاههای بوم گردی در روستاهای جزیره قشم

گردشگری فرهنگی و روستایی از شاخه های مورد اقبال گردشگران داخلی و خارجی است و اماکن اقامتی محلی با نشان دادن سبک زندگی، معماری و غذاهای خوش طعم بومی نقش مهمی در جذب این نوع گردشگران ایفا می کنند.
مسیرهای ورود به جزیره قشم
تور زمینی جزیره قشم
برای حرکت به سمت جزیره ی قشم از دو مسیر قابل دست رسی است :
مسیر بندرعباس به قشم ( اسکله ی  مسافربری شهید حقانی ). کافی است ابتدا وضعیت جوی را مطالعه نموده و در صورت مناسب بودن هوا روز سفر را مشخص نموده و به صورت حضوری بلیط در داخل اسکله تهیه نمایید.در صورت همکاری شرکت های مسافربری فروش انلاین بلیط قشم باز خواهد شد.در صورت خرابی دریا و مواج شدن خلیج فارس ، این مسیر به طور موقت با توجه به شدت هوا بین 1 ساعت تا چند روز بسته می شود.
مسیر بندر پل به بندر لافت جزیره ی قشم ، سپس طی مسافت تقریبی 70 کیلومتر در داخل جزیره برای رسیدن به شهر قشم .ازاین بندر می توان خوردو را با کشتی های لندینگ کرافت حمل نموده و با ماشین شخصی به جزیره مسافرت نمود و هیچ محدودیتی برای نوع خودرو وجود ندارد و حرکتها معمولا 24 ساعته  است قطع نمی شود.بندر پل در 10 کیلومتری شرق بندرخمیر و تقریبا 60 کیلومتری غرب بندرعباس واقع است و  جاده ی بندرعباس به بندرلنگه قابل دسترسی است.مسافرانی که از از سمت بندرلنگه به بندرعباس در حرکت هستند می توانند ابتدا بندرپل را بازدید نمایند.
تور هوایی جزیره قشم
فقط کافی است تا به یکی از دفاتر آژانس هوایی رفته و بلیط هواپیمای خود را به مقصد جزیره قشم تهیه بفرمایید و به این فرودگاه زیبا و جزیره فوق العاده سفر کنید.
شرایط اقلیمی جزیره قشم
دماى متوسط سالیانه جزیره قشم حدود 26 درجه سانتى‌گراد، با متوسط حداکثر و حداقل دماى روزانه به ترتیب 33 و 18 درجه سانتى‌گراد است. اختلاف درجه حرارت فصلى این جزیره بسیار زیاد است. گرم‌ترین زمان‌ها 10 تیر تا 10 شهریور و سردترین ماه‌ها دى و بهمن است. در جزیره قشم حداکثر و حداقل دماى مطلق 46 و صفر درجه سانتى‌گراد به ثبت رسیده است.
درجه حرارت آب دریا در سطح، از حداقل 22 درجه سانتى‌گراد در زمستان تا حداکثر 32 درجه سانتى‌گراد در تابستان تغییر مى‌کند. درجه حرارت آب به ازاى هر پنج متر افزایش عمق، یک درجه سانتى‌گراد کاهش مى‌یابد.
دو جزر و دو مد در مدت شبانه‌روز در اطراف جزیره قشم رخ مى‌دهد که اختلاف ارتفاع متوسط آنها 2 تا 3 متر است. امواج دریا در اطراف قشم اغلب کمتر از یک متر ارتفاع دارند و از این‌رو مى‌توان دریاى اطراف قشم را یک دریاى آرام خواند. اما در سواحل جنوبى و شرقى گاه امواج بلندتر از 3 متر نیز قابل مشاهده است.
جریان‌هاى دریایى اصلى اطراف جزیره حاصل جزر و مد بوده و سریع‌ترین آن در محدوده بین پل و لافت کهنه قابل مشاهده است و سرعت آن به 3 گره دریایى مى‌رسد.جهت جریان در هنگام مد به طرف غرب و در هنگام جزر به طرف شرق است.میزان شورى آب دریا در اطراف قشم 35 در هزار و رنگ آب دریا بیشتر سبز مغز پسته‌اى و در برخى موارد آبى رنگ است
جشن های جزیره قشم
جشن نخل و خرما
جشن میگو
جشن نوروز صیاد

زیبایی های جزیره قشم
لاک پشت‌های پوزه عقابی جزیره قشم
لاک پشت پوزه عقابی یکی از دو گونه لاک‌پشت دریایی است که در سواحل استان هرمزگان تخم‌گذاری می‌کند، پوزه این لاک‌پشت برای بیرون کشیدن غذای اصلیش یعنی اسفنج دریایی از لابه‌لای مرجان‌ها به شکل منقار عقاب درآمده و از همین رو به لاک‌پشت پوزه عقابی یا منقار کوتاه معروف است.
از آنجایی‌که یکی از مهمترین عوامل انقراض جانوران در جهان تخریب زیستگاه است، اداره کل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی سازمان منطقه آزاد قشم جهت حفظ زیستگاه این جانور در یک اقدام فوری و ضربتی ۲۵ کیلومتر از ساحل جنوبی را به عرض ۱۲۵ متر از خط مد دریا به طرف ساحل در چهارچوب قوانین مناطق آزاد، منطقه حفاظت شده اعلام کرد. وجود لاک پشت های بزرگ دریایی و تخم گذاری آنها در سواحل ، ازجذابیت‌های اکوتوریستی جزیره قشم به شمار می رود به طوری که در بسیاری ازکشورها مانند عمان، امارات، استرالیا وجود این لاک پشت ها ، منبع درآمد خوبی برای صنعت توریسم است. در هرمزگان هم با وجود گرمی هوا در زمان تخم گذاری لاک پشت های پوزه عقابی (نیمه دوم اسفند ماه تا اواخر اردیبهشت) این لاک پشت ها میزبان بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی هستند .
[تصویر:  %D9%84%D8%A7%DA%A9%D9%BE%D8%B4%D8%AA-%D9...D8%A8-.jpg]
جزایر ناز

جزیره‌ ناز شامل ۲ جزیره است که در نزدیکى سواحل شرقى قشم‌ قرار گرفته،‌ بومیان منطقه به این ۲ جزیره دو کرده می گویند. این جزیره فاقد ساحل شنى است و دیواره‌هاى صخره‌اى به ارتفاع پنج تا ده متر اطراف آن را فراگرفته است. روى این جزیره کاملاً مسطح است. در زمان جزر با پس‌روى کامل آب دریا، براى مدت کوتاهى، باریکه‌اى از خشکى جزیره ناز را به ساحل قشم وصل مى‌کند. هرچند زمان این اتفاق کوتاه است، اما در همین مدت مسافران با ورود به جزایر ناز می توانند از بلندای آن، تنگه هرمز، جزیره لارک و همه زیباییهای عالم خلقت را از دل پهنه آبی خلیج فارس نظاره و خدا را از بابت همه نعمت هایش ستایش کنند.
آرامش و زیبایی جزایر ناز از یک  سو و وجود صدفها و مرجانهایی که در طرح ها و رنگ های مختلف و متنوع در اطراف این جزایر دیده می شوند نیز از سوی دیگر بر زیبایی این سایت منحصر بفرد گردشگری در قشم افزوده است.
[تصویر:  %D8%AC%D8%B2%D8%A7-%D8%B1-%D9%86%D8%A7%D8%B2.jpg]
دلفین های جزیره هنگام و قشم

معروف ترین آن ها دلفین ها هستند که از جاذبه های گردشگری این جزیره به حساب می آیند. دلفینهای آبهای بین جزیره قشم و جزیره هنگام هر ساله گردشگران زیادی را به این منطقه جذب می‌کنند دیدن این آبزیان باشکوه و همراهی و بازی مهیج آنها در کنار قایق بازدید کنندگان شور وشوق وصف ناپذیری به بینندگان می‌دهد.
[تصویر:  %D8%AF%D9%84%D9%81-%D9%86-%D9%87%D8%A7--...%D9%85.jpg]
غار نمک جزیره قشم

کوه مخروطی شکل نمکدان جاذبه دیگر جزیره قشم است که ارتفاعی حدود 340 متر دارد و قطر قاعده آن حدود هفت کیلومتر است. در دامنه این کوه مخروطی شکل، غارهایی است که با قندیل های کریستال نمک و دیواره های بلورین آذین شده است.
چشمه نمک جاری از غارهای این منطقه از غلظتی در حدود 99 درصد برخوردار است. این درجه خلوص سبب شده است در امور صنعتی و پزشکی بتوان به خوبی بهره برداری کرد. این چشمه جاری نمک به مرور زمان حوضچه های بسیار زیبا و انباشته از کریستال نمک را در دامنه کوه خشن نمکدان پدید آورده و از جمله چشم اندازهای زیبا، به ویژه عکسبرداری، به شمار می رود.
درون غار به ویژه در اعماق آن، تاریک است و برای مشاهده استالاکیتهای بلورین نمک نیاز به چراغ قوه پرنور است. سقف غارها را قندیل های مرمرین و بلورین در اشکال مختلف پوشش داده اند و منظره ای بدیع به وجود آورده اند، جریان آب نمک در کف غار نیز از منظره های دلپذیر غارهای نمکی جزیره قشم است.
رطوبت هوای جزیره و نفوذ آب در غارها سبب فروچکیدن آب نمک اشباع شده بر بدنه قندیل ها می شود و شکل آن را پیوسته تغییر می دهد یا قندیل های جدید می سازد، بلندای غارها از یک تا بیست متر متغییر است.
[تصویر:  %D8%BA%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D9%85%DA%A9.jpg]
تنگه چاهکوه جزیره قشم

تنگ چاه‌کوه ، پدیده‌اى شگفت از فرسایش سنگ‌هاى رسوبى زمین، یکی دیگر از عجایب جزیره قشم است. دره یا تنگ چاه‌کوه در شمال غربی جزیره در بخش شهاب از توابع شهرستان قشم، دره‌اى به عمق ۱۰۰ متر، نمایشی از فرسایش سنگ‌هاى رسوبى است.
این دره در ۷۰ کیلومتری شهر قشم و در کنار روستای چاهوی شرقی، در بخش غربی ساحل شمالی جزیره قشم قرار دارد. راه دسترسی به تنگه چاهکوه کاملا آسفالته بوده و فقط در یکی دو کیلومتر پایانی خاکی می شود که البته وضعیت خوبی دارد. تنگ چاه‌کوه  یکی از مهمترین جاذبه‌های گردشگری جزیره قشم است که کمتر معرفی شده و به همین دلیل کمتر مورد بازدید گردشگران قرار گرفته است.
[تصویر:  %D8%AA%D9%86%DA%AF%D9%87-%DA%86%D8%A7%D9...%D9%87.jpg]
دره ستاره ها؛ ستاره ای در زمین جزیره قشم

در قلب جزیره، در نزدیکی روستای برکه خلف پدیده زمین شناسی اعجاب آوری خود را به نمایش گذاشته است. اهالی محل می گویند که روزگاری ستاره ای از آسمان به قلب جزیره افتاده و در بر خورد خود با زمین جزیره این شکلها را از خاک و سنگ و ماسه پدید آورده است. برای این محل – که در اصطلاح محلی استاره کفته و گاه ستاره افتیده نامیده می شود.
داستانهای وهم آلود و خیال انگیز فراوانی ساخته شده و بر سر زبانها است. حتی، ماندن در این نقطه از جزیره پس ازغروب آفتاب برای عده ای سخت نگران کننده است. چون می پندارند با سکوت شب موجودات فرا زمینی در استاره کفته گردهم می آیند.
از هر سوی دره ستاره ها، تندیس های بلند قامت پیچاپیچ، هم چون ستون کاخ های ویرانه و قدیمی سر بر آورده اند. این اشکال گوناگون حاصل فعالیت باد و آب است که با فرسایش بی وقفه خود چنین سازه های زمین شناسی را هم چون مجسمه هایی هیولایی جلوه می دهند. وقتی باد شبانه زوزه کشان در لابه لای ستون ها می پیچد، صداهایی پدید می آید که...
[تصویر:  %D8%AF%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8...%D8%B2.jpg]
جنگل هرا

حرا نام درختانی در اندازه های 3 تا 6 متر با شاخ و برگ سبز روشن هستند. حرا درختیست آب شورزی که هنگام مد آب دریا تا گلوگاه در آب فرو می رود. با خاصیت تصفیه ای که در پوست این درخت وجود دارد، بخش شیرین آب دریا را جذب و نمک آن را دفع می کند. درخت حرا در حقیقت یک تصفیه خانه آب شیرین کن طبیعی می‌باشد.
این جنگل در تنگه خوران، بین جزیره قشم و بخشی از استان هرمزگان  قرار دارد که در گستره ای معادل 200 کیلومتر مربع پدید آمده است. جنگل حرا به دلیل مساعد بودن شرایط اکولوژی، زیستگاهی امن برای پرندگان مهاجر از مناطق گرمسیری است. از جمله این پرندگان حواصیل بزرگ، اگرت بزرگ، اگرت ساحلی، حواصیل هندی، کفچه نوک تیز، سلیم خاکستری، گیلانشاه، کاکائی و... هستند.
[تصویر:  %D8%AC%D9%86%DA%AF%D9%84-%D9%87%D8%B1%D8%A7.jpg]
[/font]
منبع : سرزمین تور 
طراحی فروشگاه اينترنتی
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
hesamasghari آفلاین
عضو عادی
***
ارسال‌ها: 52
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: Dec 2017
اعتبار: 0
#2
17-12-2017, 07:43 PM (آخرین ویرایش: 17-12-2017, 07:44 PM، توسط hesamasghari.)
هر از گاهی با تور قشم به این جزیره سفر میکنم. خیلی خوبه و میشه راحت از همه چیش لذت برد
تور سوئد
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  همه چیز درباره جزیره آشپزخانه noor 0 395 28-01-2023, 07:03 PM
آخرین ارسال: noor
  جزیره آشپزخانه برای چه دکوراسیونی مناسب است؟ show-and-tell 1 641 14-09-2021, 10:31 AM
آخرین ارسال: sazeafzarR
Rainbow تور هتل ورستوران در جزیره هرمز hirad92 0 402 12-07-2021, 03:32 PM
آخرین ارسال: hirad92
  جزیره مرجانی کیش shabgard 0 437 27-01-2020, 12:53 PM
آخرین ارسال: shabgard
  قیمت های خودرو در جزیره کیش novren 0 646 27-01-2019, 06:06 PM
آخرین ارسال: novren
  آشنایی با جزیره کیش fateme.fathi 1 782 01-01-2019, 07:50 PM
آخرین ارسال: lawyers
  دیدنی های پوکت؛ جزیره بهشتی akhbarejazab 0 785 06-08-2018, 03:02 PM
آخرین ارسال: akhbarejazab
  آشنایی با جزیره پوکت pariya 0 779 21-06-2018, 12:55 PM
آخرین ارسال: pariya
  معرفی جزیره جیمز باند پوکت، تایلند neda96 0 861 01-06-2018, 06:51 PM
آخرین ارسال: neda96
  آشنایی با جزیره بالی delaram.mashreghi 0 696 13-05-2018, 05:35 PM
آخرین ارسال: delaram.mashreghi

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 09-05-2025، 01:12 AM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.