04-12-2023, 04:52 PM
تعدادی از نظرات داوطلبین راجع کتب بسته های آموزشی سنجش امیرکبیر(ارشد و دكتري)
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد زبان تخصصی مهندسی شیمی بهداشت، ایمنی و محیط زیست HSE
امیر رضا نیک رفتار خیلی کتاب خوبیه قابل فهم و کاربردی
کتاب آمادگی آزمون دکتری زمین شناسی مهندسی پیشرفته
فرزین نجف خانی با سلام خلاصه و مفید است
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد زبان تخصصی مهندسی شیمی بهداشت، ایمنی و محیط زیست HSE
رضا خلیلی خیلی خوب بود مباحثی بود که به درد میخوره
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری زیست مولکولی (ژنتیک مولکولی)
مهزادنشوی عالیه به بقیه هم پیشنهاد میکنم محتوایات کتاب خیلی واضح توضیح داده شده است
کتاب آزمونهای جامع MHLE
پری رفیعی عالی بود شامل تست و گزینههای آن است
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری زبان تخصصی الهیات
Melika m ebrahimi برای آشنایی با لغات تخصصی الهیات کتاب مفیدی است. انتهای متون تست و ترجمهی لغات دشوار به طور مجزا از مزایای این کتاب محسوب میشه.
کتاب آمادگی آزمون دکتری تحقیق در عملیات پیشرفته
رضا عسکری کتاب خوبی است به کلیه داوطلبان توصیه میکنم
کتاب آمادگی آزمون دکتری رسوب شناسی پیشرفته
سحر نظری نیا حفظ کردن مطالبش سخت هست ولی کتاب بسیار خوبی هست واسه کارشناسی ارشد و دکتری حرف نداره.
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری حقوق بین الملل عمومی
Nirvana Goodarzi نکات خوبی رو درمورد تست زنی عنوان کرده اما تعداد تستها خیلی کم اما کیفیت بالاست به هر حال نظرم در موردش عالی
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری زبان تخصصی حقوق
Nirvana Goodarzi به نظرم کتاب مرتبی در کنارش کتاب ۱۱۰۰ کلمه حقوقی هم بخونید میتونه تو تست زنی ارشد مفید باشه البته هرروز باید زبان رو خوند و تمرین کرد تا براتون جا بیفته
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد مبانی منطق و نظریه مجموعهها
بهار اردشیری کتاب بسیار مفیدی است و در نوع خود منحصر به فرد است. تنها منبعی بود که توانستم در اینترنت پیدا کنم. فقط به نظرم اگر مثالهای حل شده متن بیشتر بود بهتر بود.
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد زبان تخصصی طراحی پارچه و لباس
F F
این کتاب میتونه به عنوان کتاب مرجع برای طراحان لباس هم استفاده بشه حتی فروشندگان لباس
کتاب آمادگی آزمون دکتری استعداد تحصیلی
سارا شریفی برای آزمون استخدامی عالی بود جمع و جور و کامل
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری حل تستهای معادلات دیفرانسیل بدون فرمول و محاسبات
سارا شریفی توضحیات قابل فهم هستند روش های ابتکاری و جالبی برای حل تست پیشنهاد داده بود
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری زبان تخصصی مهندسی پزشکی
سارا شریفی سبک آموزش این کتاب جدید و کاربردیه
کتاب تکنیکهای جامع موفقیت در انتخاب رشته و مصاحبه آزمون دکتری
Ali کتاب جامع و دقیقی هست پیشنهاد می کنم،نکات ظریف و به جایی را بیان کرده .
احد علی زاده برای کسی که مطالعه کرده و نیاز به تست و مرور مطالب داره خیلی عالی است و میتونه تو ثبات مفاهیم تستی و درک مطلب کمک بزرگی کنه و هم آمادگی برای تشابه سازی کنکور خوبه
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری آسیب شناسی روانی
صبا میرزایی بسیار جامع و عالی
www.sanjeshetakmili.ir
امیر رضا نیک رفتار خیلی کتاب خوبیه قابل فهم و کاربردی
کتاب آمادگی آزمون دکتری زمین شناسی مهندسی پیشرفته
فرزین نجف خانی با سلام خلاصه و مفید است
رضا خلیلی خیلی خوب بود مباحثی بود که به درد میخوره
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری زیست مولکولی (ژنتیک مولکولی)
مهزادنشوی عالیه به بقیه هم پیشنهاد میکنم محتوایات کتاب خیلی واضح توضیح داده شده است
کتاب آزمونهای جامع MHLE
پری رفیعی عالی بود شامل تست و گزینههای آن است
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری زبان تخصصی الهیات
Melika m ebrahimi برای آشنایی با لغات تخصصی الهیات کتاب مفیدی است. انتهای متون تست و ترجمهی لغات دشوار به طور مجزا از مزایای این کتاب محسوب میشه.
کتاب آمادگی آزمون دکتری تحقیق در عملیات پیشرفته
رضا عسکری کتاب خوبی است به کلیه داوطلبان توصیه میکنم
کتاب آمادگی آزمون دکتری رسوب شناسی پیشرفته
سحر نظری نیا حفظ کردن مطالبش سخت هست ولی کتاب بسیار خوبی هست واسه کارشناسی ارشد و دکتری حرف نداره.
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری حقوق بین الملل عمومی
Nirvana Goodarzi نکات خوبی رو درمورد تست زنی عنوان کرده اما تعداد تستها خیلی کم اما کیفیت بالاست به هر حال نظرم در موردش عالی
Nirvana Goodarzi به نظرم کتاب مرتبی در کنارش کتاب ۱۱۰۰ کلمه حقوقی هم بخونید میتونه تو تست زنی ارشد مفید باشه البته هرروز باید زبان رو خوند و تمرین کرد تا براتون جا بیفته
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد مبانی منطق و نظریه مجموعهها
بهار اردشیری کتاب بسیار مفیدی است و در نوع خود منحصر به فرد است. تنها منبعی بود که توانستم در اینترنت پیدا کنم. فقط به نظرم اگر مثالهای حل شده متن بیشتر بود بهتر بود.
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد زبان تخصصی طراحی پارچه و لباس
F F
این کتاب میتونه به عنوان کتاب مرجع برای طراحان لباس هم استفاده بشه حتی فروشندگان لباس
کتاب آمادگی آزمون دکتری استعداد تحصیلی
سارا شریفی برای آزمون استخدامی عالی بود جمع و جور و کامل
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری حل تستهای معادلات دیفرانسیل بدون فرمول و محاسبات
سارا شریفی توضحیات قابل فهم هستند روش های ابتکاری و جالبی برای حل تست پیشنهاد داده بود
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری زبان تخصصی مهندسی پزشکی
سارا شریفی سبک آموزش این کتاب جدید و کاربردیه
کتاب تکنیکهای جامع موفقیت در انتخاب رشته و مصاحبه آزمون دکتری
Ali کتاب جامع و دقیقی هست پیشنهاد می کنم،نکات ظریف و به جایی را بیان کرده .
احد علی زاده برای کسی که مطالعه کرده و نیاز به تست و مرور مطالب داره خیلی عالی است و میتونه تو ثبات مفاهیم تستی و درک مطلب کمک بزرگی کنه و هم آمادگی برای تشابه سازی کنکور خوبه
کتاب آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری آسیب شناسی روانی
صبا میرزایی بسیار جامع و عالی
www.sanjeshetakmili.ir