08-02-2023, 03:15 PM
انتخاب بهترین منابع کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی، اولین قدم جهت کسب آمادگی برای شرکت در آزمون ارشد است. بنابراین، لازم است منابع با توجه به سرفصلها و دروس امتحانی و نیز ضرایب دروس به طور دقیق انتخاب شوند. در این مطلب فهرست پیشنهادی منابع ارائه شده است.
دروس امتحانی
تعداد سؤالات
۱
زبان عمومی و تخصصی انگلیسی
۳۰
۲
ریاضیات
۲۰
۳
شیمی مواد غذایی
۲۰
۴
میکروبیولوژی مواد غذایی
۲۰
۵
تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات، قند، روغن، غلات، کنسرو، اصول نگهداری)
۴۰
۶
اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی
۲۰
منابع
زبان عمومی و تخصصی (انگلیسی)
عمومی:
۱، گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران.
۲، گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان.
۳، تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما.
۴، ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.
۵، کتاب مجموعه سوالات کارشناسی ارشد زبان عمومی، انتشارات سازمان سنجش و آموزش کشور (تست).
۶، کتاب زبان عمومی (دو جلدی) زیر ذره بین، انتشارات نگاه دانش (تست).
تخصصی:
۱، راهنمای انگلیسی برای دانشجویان علوم و صنایع غذایی، مولفان ابراهیم جدیری سلیمی، حسن عدالت نمین و سیروس مسیحا، مترجم فرهاد توحیدی، انتشارات واژه.
۲، انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، تالیف ابوالقاسم جزایری، انتشارات سمت (تست).
ریاضیات
۱، ریاضی عمومی ۱ و ۲، تالیف فرزین حاجی جمشیدی، انتشارات تاخ (تست).
۲، حساب دیفرانسیل و انتگرال، تالیف لوئیس لیتهلد، سیامک کاظمی و مهدی بهزاد، انتشارات فاطمی.
۳، ریاضیات (۱ و ۲ و ۳)، تالیف خالد احمدالی، زیر نظر عبدالحسین هورفر، انتشارات شهرآب، آینده سازان.
۴، حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی، تالیف جورج برینتن توماس، راس فینی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۵، ریاضی عمومی ۱ و ۲، تالیف مسعود نیکوکار، انتشارات آزاده (تست).
۶، حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی، تالیف ریچارد سیلورمن، مترجم علی اکبر عالم زاده، انتشارات علمی و فنی.
شیمی مواد غذایی
۱، شیمی مواد غذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۲، شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳، مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۴، کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۵، شرح جامع شیمی مواد غذایی، سمیه براتی، انتشارات ارشد (تست).
۶، شیمی مواد غذایی کارشناسی ارشد مجموعه کشاورزی، علوم و مهندسی صنایع غذایی، مولف احمد رجایی (تست).
۷، شیمی مواد غذایی IQB، گروه تالیفی دکتر خلیلی (تست).
۸، شیمی مواد غذایی، مسعود هماپور، انتشارات پارسه (تست).
میکروبیولوژی مواد غذایی
۱، میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز) (جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۲، میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۳، میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۴، اصول بهداشت مواد غذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۵، شرح جامع میکروبیولوژی مواد غذایی، گلناز سلطانی، محمدرضا مهدوی، انتشارات ارشد (تست).
۶، میکروبیولوژی مواد غذایی،مولفان آزاده ناصری رازلیقی، علی ناصری رازلیقی، انتشارات آییژ (تست).
۷، میکروبیولوژی مواد غذایی، مولفان لیلا پیوسته رودسری، شیوا صوری، صباح قدیمی، انتشارات دی نگار (تست).
۸، میکروبیولوژی مواد غذایی، مهندس مسعود دزیانی، مهندس رقیه عزتی، انتشارات پریور (تست).
تکنولوژی مواد غذایی
لبنیات
۱، فناوریهای نوین در صنایع شیر، تالیف آرک رابینسون، مترجم محمدرضا کوشکی، انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.
۲، تکنولوژی شیر و فرآوردههای لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳، شیر و فرآوردههای آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴، دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد.
۵- شرح جامع لبنیات (تکنولوژی مواد غذایی)، کاظم علیرضالو، انتشارات ارشد (تست).
۶- تکنولوژی لبنیات، فرامرز خدائیان چگنی، انتشارات پارسه (تست).
۷- تکنولوژی مواد غذایی (اصول نگهداری مواد غذایی، کنسرو، غلات، روغن، لبنیات، قند)، انتشارات جهش (تست).
قند
۱، تکنولوژی قند و چغندرقند، مترجم مسعود فلاحی و همکاران، انتشارات سنبله.
۲، تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری، انتشارات علوم کشاورزی.
۳- شرح جامع قند (تکنولوژی مواد غذایی)، کاظم علیرضالو، مهدی قره خانی، انتشارات ارشد (تست).
روغن
۱، چربیها و روغنهای نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا.
۲، تکنولوژی روغن و چربیهای خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران.
۳، روغنها و چربیها در صنایع غذایی، تالیف افدی گانستون، مترجمان سیدمهدی جعفری و طاهره قانعی زارع، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۴، درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر (تست).
۵- شرح جامع روغن (تکنولوژی مواد غذایی)، کاظم علیرضالو، مهدی قره خانی، انتشارات ارشد (تست).
۶- تکنولوژی روغن، سیمین اسداللهی، انتشارات دانشپرور (تست).
غلات
۱، مقدمهای بر تکنولوژی فرآوردههای غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۲، تکنولوژی بعد از برداشت غلات، تالیف عزت ا عسکری اصلی ارد، انتشارات یاوریان.
۳- شرح جامع غلات (تکنولوژی مواد غذایی)، آیدا ساعتچی، انتشارات ارشد (تست).
کنسرو
۱، کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۲، صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی.
۳- تکنولوژی تولید فرآوردههای کنسروی، تالیف حسن رشیدی، ناشر موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی.
۴- شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)، تالیف نفیسه جهانبخشیان، انتشارات ارشد.
۵- تکنولوژی مواد غذایی (اصول نگهداری، کنسرو، غلات، روغن، لبنیات، قند)، مولف دپارتمان مهندسی کشاورزی، انتشارات آویدنگار.
اصول نگهداری
۱، اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲، اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب طلایی اصول نگهداری مواد غذایی، مهسا احمدلو، نبی شریعتی فر، انتشارات رفهنگ گستر نخبگان (تست).
۴- درسنامه اصول نگهداری مواد غذایی، امین کیانی، سونیا شجاع قره باغ، گروه تالیفی دکتر خلیلی (تست).
اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی
۱، اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی، تالیف هیمن نوربخش و کاظم جهان بین، انتشارات شهرآب.
۲، طراحی کارخانههای صنایع غذایی (اصول و مبانی)، تالیف عسگر فرحناکی و محسن گواهیان، انتشارات دانشگاه شیراز.
۳، اصول طراحی کارخانههای مواد غذایی، تالیف رضا اسماعیل زاده کناری و علی معتمدزادگان، انتشارات علوم کشاورزی.
۴، اصول طراحی کارخانه مواد غذایی، تالیف امیر فرخ مظاهری و نسرین مویدنیا، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی قزوین.
۵- اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی، دکتر حسین میرسعید قاضی، انتشارات مدرسان شریف (تست).
۶- اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی، محمد امین محمدی فر، انتشارات پارسه (تست).
[*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ مهندسی صنایع غذایی
[*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ مهندسی صنایع غذایی
[*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۹۹ مهندسی صنایع غذایی
[*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۹۸ مهندسی صنایع غذایی
[*]دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد ۹۷،۹۸ ﻋﻠﻮم و ﻣﻬﻨﺪﺳﻲ ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬاﻳﻲ
[*]دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد ۹۷، ۹۶ مجموعه مهندسی کشاورزی،علوم و مهندسی صنایع غذایی
[*]دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد ۹۶، ۹۵ مجموعه مهندسی کشاورزی،علوم و مهندسی صنایع غذایی
[*]دانلود سوالات کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی ۹۴،۹۵
[*]دانلود سوالات کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی ۹۳،۹۴
[*]دانلود سوال کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی ۹۱
[*]دانلود سوالات کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی ۹۰
[*]دانلود سوالات تست ارشد مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی ۸۹
[*]دریافت رایگان تست ارشد رشته مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی ۸۸
[*]دانلود سوال تست ارشد مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی سال ۱۳۸۷
[/list]
[*]سرفصل های کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
[*]ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
[*]رتبههای قبولی کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
[*]کارنامه های رتبه های برتر کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
[*]نحوه ثبت نام کنکور ارشد ۱۴۰۲
[*]هزینه ثبت نام کنکور ارشد ۱۴۰۲
[*]تاثیر معدل در کنکور ارشد
[*]رشته های شناور کنکور کارشناسی ارشد
[*]منابع کنکور کارشناسی ارشد
[*]سهمیه ایثارگران در کنکور ارشد
[*]تاثیر سهمیه شاگرد اولی در کنکور ارشد
[/list]
منبع: مسترتست
مطابق دفترچه کنکور ارشد ۱۴۰۲ که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است، برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی نیازی به داشتن مدرک کارشناسی با رشته مرتبط نیست. فارغالتحصیلان کلیه رشتههای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور مجاز به ثبتنام در کنکور کارشناسی ارشد این رشته هستند.
عناوین دروس امتحانی کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد دارای ۴ گرایش به شرح زیر است:
۱) صنایع غذایی
۲) شیمی مواد غذایی
۳) زیستفناوری مواد غذایی
۴) فناوری مواد غذایی
داوطلبان هر یک از گرایشهای امتحانی آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی لازم است با توجه به سرفصل ها و ضرایب دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی که در دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ درج شده، به سؤالات امتحانی ۶ سرفصل آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی پاسخ دهند.
تعداد سؤالات دروس امتحانی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در کنکور کارشناسی ارشد بر اساس دفترچه سؤالات کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ علوم و مهندسی صنایع غذایی مطابق جدول زیر است:
ردیفدروس امتحانی
تعداد سؤالات
۱
زبان عمومی و تخصصی انگلیسی
۳۰
۲
ریاضیات
۲۰
۳
شیمی مواد غذایی
۲۰
۴
میکروبیولوژی مواد غذایی
۲۰
۵
تکنولوژی مواد غذایی (تکنولوژی لبنیات، قند، روغن، غلات، کنسرو، اصول نگهداری)
۴۰
۶
اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی
۲۰
منابع کنکور کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی
سازمان سنجش هر ساله تنها به اعلام عناوین دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی و ضرایب دروس امتحانی برای هر یک از گرایشهای این رشته بهصورت کلی اقدام میکند. اما جزئیات منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی اعلام نمیشود.
در ادامه منابع پیشنهادی آزمون کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی که میتوانند منابع مناسبی جهت موفقیت داوطلبان در کنکور کارشناسی ارشد باشند ارائه شده است.
عناوین دروس امتحانیمنابع
زبان عمومی و تخصصی (انگلیسی)
عمومی:
۱، گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران.
۲، گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان.
۳، تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما.
۴، ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.
۵، کتاب مجموعه سوالات کارشناسی ارشد زبان عمومی، انتشارات سازمان سنجش و آموزش کشور (تست).
۶، کتاب زبان عمومی (دو جلدی) زیر ذره بین، انتشارات نگاه دانش (تست).
تخصصی:
۱، راهنمای انگلیسی برای دانشجویان علوم و صنایع غذایی، مولفان ابراهیم جدیری سلیمی، حسن عدالت نمین و سیروس مسیحا، مترجم فرهاد توحیدی، انتشارات واژه.
۲، انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، تالیف ابوالقاسم جزایری، انتشارات سمت (تست).
ریاضیات
۱، ریاضی عمومی ۱ و ۲، تالیف فرزین حاجی جمشیدی، انتشارات تاخ (تست).
۲، حساب دیفرانسیل و انتگرال، تالیف لوئیس لیتهلد، سیامک کاظمی و مهدی بهزاد، انتشارات فاطمی.
۳، ریاضیات (۱ و ۲ و ۳)، تالیف خالد احمدالی، زیر نظر عبدالحسین هورفر، انتشارات شهرآب، آینده سازان.
۴، حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی، تالیف جورج برینتن توماس، راس فینی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۵، ریاضی عمومی ۱ و ۲، تالیف مسعود نیکوکار، انتشارات آزاده (تست).
۶، حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی، تالیف ریچارد سیلورمن، مترجم علی اکبر عالم زاده، انتشارات علمی و فنی.
شیمی مواد غذایی
۱، شیمی مواد غذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۲، شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳، مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۴، کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۵، شرح جامع شیمی مواد غذایی، سمیه براتی، انتشارات ارشد (تست).
۶، شیمی مواد غذایی کارشناسی ارشد مجموعه کشاورزی، علوم و مهندسی صنایع غذایی، مولف احمد رجایی (تست).
۷، شیمی مواد غذایی IQB، گروه تالیفی دکتر خلیلی (تست).
۸، شیمی مواد غذایی، مسعود هماپور، انتشارات پارسه (تست).
میکروبیولوژی مواد غذایی
۱، میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز) (جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۲، میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۳، میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۴، اصول بهداشت مواد غذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۵، شرح جامع میکروبیولوژی مواد غذایی، گلناز سلطانی، محمدرضا مهدوی، انتشارات ارشد (تست).
۶، میکروبیولوژی مواد غذایی،مولفان آزاده ناصری رازلیقی، علی ناصری رازلیقی، انتشارات آییژ (تست).
۷، میکروبیولوژی مواد غذایی، مولفان لیلا پیوسته رودسری، شیوا صوری، صباح قدیمی، انتشارات دی نگار (تست).
۸، میکروبیولوژی مواد غذایی، مهندس مسعود دزیانی، مهندس رقیه عزتی، انتشارات پریور (تست).
تکنولوژی مواد غذایی
لبنیات
۱، فناوریهای نوین در صنایع شیر، تالیف آرک رابینسون، مترجم محمدرضا کوشکی، انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.
۲، تکنولوژی شیر و فرآوردههای لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳، شیر و فرآوردههای آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴، دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد.
۵- شرح جامع لبنیات (تکنولوژی مواد غذایی)، کاظم علیرضالو، انتشارات ارشد (تست).
۶- تکنولوژی لبنیات، فرامرز خدائیان چگنی، انتشارات پارسه (تست).
۷- تکنولوژی مواد غذایی (اصول نگهداری مواد غذایی، کنسرو، غلات، روغن، لبنیات، قند)، انتشارات جهش (تست).
قند
۱، تکنولوژی قند و چغندرقند، مترجم مسعود فلاحی و همکاران، انتشارات سنبله.
۲، تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری، انتشارات علوم کشاورزی.
۳- شرح جامع قند (تکنولوژی مواد غذایی)، کاظم علیرضالو، مهدی قره خانی، انتشارات ارشد (تست).
روغن
۱، چربیها و روغنهای نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا.
۲، تکنولوژی روغن و چربیهای خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران.
۳، روغنها و چربیها در صنایع غذایی، تالیف افدی گانستون، مترجمان سیدمهدی جعفری و طاهره قانعی زارع، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۴، درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر (تست).
۵- شرح جامع روغن (تکنولوژی مواد غذایی)، کاظم علیرضالو، مهدی قره خانی، انتشارات ارشد (تست).
۶- تکنولوژی روغن، سیمین اسداللهی، انتشارات دانشپرور (تست).
غلات
۱، مقدمهای بر تکنولوژی فرآوردههای غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۲، تکنولوژی بعد از برداشت غلات، تالیف عزت ا عسکری اصلی ارد، انتشارات یاوریان.
۳- شرح جامع غلات (تکنولوژی مواد غذایی)، آیدا ساعتچی، انتشارات ارشد (تست).
کنسرو
۱، کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۲، صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی.
۳- تکنولوژی تولید فرآوردههای کنسروی، تالیف حسن رشیدی، ناشر موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی.
۴- شرح جامع کنسرو (تکنولوژی مواد غذایی)، تالیف نفیسه جهانبخشیان، انتشارات ارشد.
۵- تکنولوژی مواد غذایی (اصول نگهداری، کنسرو، غلات، روغن، لبنیات، قند)، مولف دپارتمان مهندسی کشاورزی، انتشارات آویدنگار.
اصول نگهداری
۱، اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲، اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب طلایی اصول نگهداری مواد غذایی، مهسا احمدلو، نبی شریعتی فر، انتشارات رفهنگ گستر نخبگان (تست).
۴- درسنامه اصول نگهداری مواد غذایی، امین کیانی، سونیا شجاع قره باغ، گروه تالیفی دکتر خلیلی (تست).
اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی
۱، اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی، تالیف هیمن نوربخش و کاظم جهان بین، انتشارات شهرآب.
۲، طراحی کارخانههای صنایع غذایی (اصول و مبانی)، تالیف عسگر فرحناکی و محسن گواهیان، انتشارات دانشگاه شیراز.
۳، اصول طراحی کارخانههای مواد غذایی، تالیف رضا اسماعیل زاده کناری و علی معتمدزادگان، انتشارات علوم کشاورزی.
۴، اصول طراحی کارخانه مواد غذایی، تالیف امیر فرخ مظاهری و نسرین مویدنیا، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی قزوین.
۵- اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی، دکتر حسین میرسعید قاضی، انتشارات مدرسان شریف (تست).
۶- اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی، محمد امین محمدی فر، انتشارات پارسه (تست).
ازجمله منابع مهم برای کسب آمادگی جهت آزمون ارشد، مطالعه و مرور سؤالات کنکور کارشناسی ارشد سالهای گذشته است. چرا که از طرفی داوطلبان با نحوه طرح سؤالات از سوی طراحان آشنا شده و از سویی دیگر احتمال تکرار سؤالات سالهای گذشته دور از ذهن نیست. علاوه بر این، مرور سؤالات به نوعی مرور مباحث مطالعه شده نیز میباشد.
سؤالات کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی از طریق صفحات زیر قابل دریافت است:
[list][*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ مهندسی صنایع غذایی
[*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ مهندسی صنایع غذایی
[*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۹۹ مهندسی صنایع غذایی
[*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۹۸ مهندسی صنایع غذایی
[*]دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد ۹۷،۹۸ ﻋﻠﻮم و ﻣﻬﻨﺪﺳﻲ ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬاﻳﻲ
[*]دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد ۹۷، ۹۶ مجموعه مهندسی کشاورزی،علوم و مهندسی صنایع غذایی
[*]دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد ۹۶، ۹۵ مجموعه مهندسی کشاورزی،علوم و مهندسی صنایع غذایی
[*]دانلود سوالات کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی ۹۴،۹۵
[*]دانلود سوالات کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی ۹۳،۹۴
[*]دانلود سوال کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی ۹۱
[*]دانلود سوالات کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی ۹۰
[*]دانلود سوالات تست ارشد مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی ۸۹
[*]دریافت رایگان تست ارشد رشته مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی ۸۸
[*]دانلود سوال تست ارشد مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی سال ۱۳۸۷
[/list]
ظرفیت پذیرش کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
جهت کسب اطلاع از ظرفیت پذیرش کنکور کارشناسی ارشد دانشگاههای سراسری و آزاد در گرایشهای مختلف رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی میتوانید به لینک زیر مراجعه نمایید:
ظرفیت پذیرش کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
کارنامه و رتبههای قبولی کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
جهت کسب اطلاع از کارنامه و رتبههای قبولی کنکور کارشناسی ارشد در گرایشهای مختلف رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی سالهای گذشته میتوانید به لینک زیر مراجعه نمایید:
رتبه های قبولی کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذاییهمچنین جهت کسب اطلاع از زمان ثبت نام کنکور ارشد ۱۴۰۲ و زمان برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۲ میتوانید به صفحات مربوطه مراجعه نمایید.
مطالب مفید برای داوطلبان کنکور ارشد:
[list][*]سرفصل های کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
[*]ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
[*]رتبههای قبولی کنکور کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
[*]کارنامه های رتبه های برتر کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
[*]نحوه ثبت نام کنکور ارشد ۱۴۰۲
[*]هزینه ثبت نام کنکور ارشد ۱۴۰۲
[*]تاثیر معدل در کنکور ارشد
[*]رشته های شناور کنکور کارشناسی ارشد
[*]منابع کنکور کارشناسی ارشد
[*]سهمیه ایثارگران در کنکور ارشد
[*]تاثیر سهمیه شاگرد اولی در کنکور ارشد
[/list]
دفترچه سوالات کارشناسی ارشد را از کجا می توان رایگان دانلود کرد؟
در سایت مسترتست، دفترچه کلیه سوالات آزمون ارشد به صورت رایگان قابل دریافت است.
آیا کلید سوالات ارشد از سوی سازمان سنجش منتشر می شود؟
بله، پس از برگزاری کنکور، پاسخنامه کلیدی از سوی سازمان سنجش منتشر می شود.
آیا بررسی سوالات کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی سال های گذشته لازم است؟
بله، امکان تکرار سوالات در آزمون وجود دارد. علاوه بر این، با بررسی سوالات با نحوه طرح تست ها از سوی طراحان سوال آشنا خواهید شد.منبع: مسترتست