29-12-2021, 02:23 PM
اون دسته از داوطلبایی که در کنکور سراسری ثبت نام و سپس شرکت می کنن و بر اساس کارنامه اولیه شون مجاز به انتخاب رشته محل های دوره روزانه و غیر روزانه میشن، می تونن بعد از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ کد رشته محل های مورد مد نظرشون رو از تاریخی که اعلام میشه، در سایت سازمان سنجش وارد کنن.
داوطلبایی که بر اساس کارنامه اولیه کنکور سراسری مجاز به انتخاب رشته میشن، می تونن با توجه به دوره ای که برای اون مجاز شدن، در مرحله انتخاب رشته دانشگاه های سراسری دوره های روزانه، شبانه، پیام نور، غیر انتفاعی، پردیس خودگردان و دانشگاه فرهنگیان رو انتخاب کنن.در این مرحله امکان انتخاب 150 تا کد رشته محل واسه داوطلبا وجود داره که نحوه چینش این انتخاب ها مهمترین و حساس ترین بخش انتخاب رشته است.
زمان انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ هنوز منتشر نشده، به محض انتشار، در این مقاله لینک دریافت اون رو قرار میدیم.
اگه اشتباهی در اولویت بندی انتخاب رشته اتفاق بیفته، داوطلب شانس قبولی و ورود به دانشگاه مورد علاقه اش رو از دست میده که قابل جبران نیست. از اونجایی که اهمیت انتخاب رشته کمتر از خود کنکور نیست، به داوطلبا پیشنهاد می کنیم که قبل از این که بخوان انتخاب رشته رو انجام بدن، حتما این مقاله رو بخونن چون در این مقاله راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ و جزئیات مهم مربوط به اون در اختیارتون قرار دادیم، پس تا آخر این مقاله با ما همراه باشین.
توضیحات کارنامه اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۱
بعد از این که کارنامه اولیه کنکور سراسری منتشر شد، داوطلبا از وضعیت پاسخگویی به سوالات کنکور سراسری، رتبه، تراز و وضعیت مجاز به انتخاب رشته بودن در دوره های روزانه و غیر روزانه مطلع میشن. در کارنامه کنکور سراسری اطلاعاتی مثل مشخصات ثبت نامی داوطلب، اطلاعات گروه آزمایشی امتحانی، وضعیت مجاز به انتخاب رشته در هر دوره، وضعیت رتبه و نمره کل داوطلب و کد دسترسی به انتخاب رشته دانشگاه آزاد برای متقاضیای انتخاب رشته دانشگاه آزاد 1401 نوشته شده.
داوطلبا باید برای انتخاب رشته کنکور سراسری به رتبه در سهمیه، رتبه زیر گروه و همچنین تراز زیر گروهشون دقت کنن و با توجه به اونا انتخاب رشته شون رو انجام بدن. در قسمت اطلاعات ثبت نام و آزمونی کارنامه، استان بومی، ناحیه و قطب بومی داوطلب نوشته شده که در انتخاب رشته کنکور سراسری علاوه بر رتبه و تراز داوطلبا، بومی گزینی هم در محل قبولی داوطلب تاثیر زیادی داره و باعث میشه تا هر داوطلب در محل بومی مربوط به خودش شانس قبولی بیشتری نسبت به داوطلبای خارج از اون بوم داشته باشه.
در قسمت سهمیه، یکی از سهمیه های ایثارگران 5 و 25 درصدی، رزمندگان، خانواده شهدا و مناطق 1، 2 و 3 نوشته شده. بعد از تایید سهمیه، هر داوطلب در گروه مربوط به سهمیه خودش قرار می گیره و نسبت به افراد اون گروه سنجیده میشه. همه ی اونایی که شامل سهمیه ایثارگران و سهمیه رزمندگان کنکور 1401 میشن و سهمیه شون از طرف ارگان مربوط تایید شده، تو این قسمت، سهمیه شون نوشته و طبق اون وضعیتشون بررسی شده. مهمترین قسمت کارنامه مربوط به قسمت وضعیت تراز و رتبه زیر گروه های گروه آزمایشیه.
هر گروه آزمایشی به چند تا زیر گروه تقسیم شده که با توجه به درصد ها و ضرایب دروس در هر زیر گروه، رتبه و نمره محاسبه میشه. داوطلبا باید برای قبولی در رشته دلخواهشون به دو نکته مهم دقت کنن، اول اینکه رشته شون جزو کدام یکی از زیرگروه ها قرار گرفته و دوم اینکه رتبه و نمره اون زیر گروهشون چه وضعیتی داره. در ادامه نمونه ای از کارنامه های اولیه رو گذاشتیم تا با قسمت های کارنامه بهتر آشنا بشین.
برای آشنایی بیشتر با مراحل و نحوه انتخاب رشته کنکور سراسری، داوطلبا می تونن مقاله زیر که به طور کامل درباره همین موضوع هستش، رو مطالعه کنن.
بیشتر بخوانید : انتخاب رشته کنکور سراسری
نحوه انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱
انتخاب رشته کنکور سراسری یکی از مراحل سرنوشت ساز و تاثیرگذار در نتیجه داوطلبه و نقش مهمی در آینده تحصیلی و شغلی داوطلبا داره. داوطلبا در زمان انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ می تونن وارد سایت سازمان سنجش بشن و دفترچه انتخاب رشته کنکور گروه آزمایشی مربوط به خودشون رو دانلود و کد رشته محل های مد نظرشون رو اولویت بندی کنن. داوطلبا دقت کنن که فقط حق دارن نهایتا 150 تا رشته محل از گروه آزمایشی و دوره هایی که در اون مجاز به انتخاب رشته شدن رو انتخاب و در سایت انتخاب رشته کنکور سراسری 1401 به آدرس sanjesh.org وارد کنن.
اولویت بندی درست این انتخاب ها خیلی مهمه و باعث میشه که بعد از اینکه نتایج نهایی کنکور سراسری اعلام شد، داوطلب هیچ افسوس و ناراحتی بخاطر رشته محل قبولی کنکورش نداشته باشه. ممکنه انتخاب های یک داوطلب بیشتر از 150 تا بشه که در این موارد بهتره داوطلب بر اساس رتبه در سهمیه اش و براساس محل زندگی خودش و تاثیر بومی گزینی در انتخاب رشته کنکور سراسری و با توجه به شهریه دانشگاه ها در دوره های شهریه پرداز، انتخاب های خوشبینانه، منطقی بدبینانه شون رو اولویت بندی کنه تا نهایتا به 150 تا انتخاب برسه.
ترتیب انتخاب های داوطلب در این مرحله بر اساس اصول و قاعده خاصی انجام میشه که اگه داوطلب انتخاب های بهترش رو در انتخاب های پایین تر قرار بده، ممکنه شانس قبولی خودشو در این رشته محل ها از دست بده، چون نرم افزار سازمان سنجش انتخاب های داوطلب رو به ترتیب از اول بررسی می کنه و به محض قبولی داوطلب در یکی از رشته محل ها، انتخاب های بعدیش بررسی نمیشه.
یکی از موارد مهم دیگه در انتخاب رشته کنکور سراسری سال 1401 اطلاع از شرایط دانشگاه هاست که برای اینکه داوطلبا از شرایط دانشگا های مد نظرشون مطلع بشن می تونن به قسمت پیوست های دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری مراجعه کنن. همچنین متقاضیایی که در کنار رشته امتحانی اصلی ( تجربی ، ریاضی و انسانی ) در رشته های شناور ( هنر و زبان ) هم شرکت کردن و مجاز به انتخاب رشته شدن، می تونن انتخاب های خودشون رو به صورت ترکیبی از رشته محل امتحانی اصلی و دوم بچینن.
داوطلبای کنکور سراسری برای مطالعه و دانلود دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری می تونین مقاله زیر رو به طور کامل مطالعه کنین.
بیشتر بخوانید : دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری
نکات مهم در انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱
داوطلبا برای انتخاب رشته کنکور سراسری باید به سهمیه شون، رتبه در سهمیه و از همه مهمتر وضعیت تراز و نمره زیر گروه رشته های مد نظرشون دقت کنن و بر اساس اون شانس قبولیشون رو بسنجن و انتخاب رشته شون رو انجام بدن. همچنین در آخر دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری، فرم پیش نویس انتخاب رشته گذاشته شده که داوطلبا می تونن این فرم رو دانلود و برای اینکه خطا و اشتباه در انتخاب رشته کمتر بشه، انتخاب رشته شون رو در این فرم وارد و بعد از مرتب کردن اولویت ها، وارد فرم اینترنتی انتخاب رشته داخل سایت سازمان سنجش کنن.
برای پر کردن فرم انتخاب رشته بهتره رشته محل های انتخابی رو به سه دسته خوشبینانه، منطقی و بدبینانه دسته بندی کنیم. دسته اول رو به رشته محل هایی اختصاص بدین که به نوعی شانس قبولی در اونارو ندارین و یا شانس قبولیتون خیلی کمه. دسته دوم رو به رشته محل هایی اختصاص بدین که شاید در اون ها احتمال قبولی داشته باشین و احتمال قبولی تون تقریبا خوبه.
برای دسته سوم، رشته محل هایی رو در فرم انتخاب رشته خودتون قرار بدین که قبولی شما در اون رشته ها قطعیه. داوطلبا می تونن برای تخمین رشته و دانشگاه قبولی بر اساس رتبه کنکورشون با وارد کردن گروه آزمایشی، سهمیه، درصد دروس در نرم افزار انتخاب رشته مجازی کنکور سراسری تحصیلیکو، شانس قبولی خودشون رو در دانشگاه های سراسری ببینن تا دچار اشتباه نشن.
داوطلبایی که قصد انتخاب رشته برای دانشگاه فرهنگیان رو در کنکور سراسری 1401 دارن، برای کسب اطلاعات بیشتر می تونن مقاله زیر رو مطالعه کنن.
بیشتر بخوانید : انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان
انتخاب دوره های مختلف در انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱
متقاضیای انتخاب رشته کنکور سراسری بابد ابتدا در مورد دوره های روزانه، شبانه، پیام نور، غیرانتفاعی و پردیس خودگردان اطلاع داشته باشن و بعد از اون، از دوره ای که مجاز به انتخاب رشته شدن، رشته محل های خودشون رو انتخاب کنن. متقاضیا باید انتخاب رشته شون رو براساس فاکتورایی مثل علاقه، رتبه و کیفیت دانشگاه، مسافت تا محل سکونت اولویت بندی کنن و قبل از انتخاب رشته، شهریه دانشگاه پیام نور، شهریه دانشگاه غیر انتفاعی، شهریه پردیس خودگردان و شهریه دانشگاه آزاد مطلع بشن.
متقاضیای رشته محل های دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی باید در زمان ثبت نام کنکور سراسری کارت اعتباری علاقمندی رو خریداری کرده باشن. البته اگه داوطلبی هم این کارت رو خریداری نکرده باشه و قصد داره که این دانشگاه ها رو در انتخاب رشته اش انتخاب کنه، می تونه در مرحله انتخاب رشته، کارت اعتباری پیام نور و غیر انتفاعی رو از سایت سنجش خریداری کنه.
داوطلبان می تونن برای مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با کارشناسای مجرب و حرفه ای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو تماس بگیرن و همچنین واسه اطلاع از تموم اخبار کنکور سراسری عضو کانال تلگرام کنکور سراسری تحصیلیکو باشن.
داوطلبایی که تمایل دارن از زمان و نحوه دریافت نتایج انتخاب رشته خودشون اطلاعات بیشتری کسب کنن، می تونن مقاله زیر که درباره اعلام نتایج کنکور هستش رو مطالعه کنن.
در ادامه بخوانید: اعلام نتایج انتخاب رشته کنکور سراسری
سوالات متداول
1- ✔️ هر داوطلب می تونه چند تا کد رشته محل از دانشگاه های سراسری رو در فرم انتخاب رشته کنکور وارد کنه؟
✔️هر داوطلب می تونه نهایتا 150 تا کد رشته محل رو در فرم انتخاب رشته وارد کنه که توضیحات بیشتر در این مقاله داده شده.
2- ✔️ انتخاب رشته کنکور سراسری 1401 کی شروع میشه؟
✔️ همون طور که در این مقاله توضیح داده شد، معمولا چند روز بعد از اعلام نتایج اولیه کنکور، لینک انتخاب رشته آزمون سراسری در سایت سازمان سنجش فعال میشه.
3- ✔️ چه کسایی می تونن فرم انتخاب رشته کنکور 1401 رو پر کنن؟
✔️ همون طور که در این مقاله توضیح داده شد، همه داوطلبایی که طبق کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته بشن می تونن فرم انتخاب رشته کنکور رو پر کنن.
منبع : راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری 1401
داوطلبایی که بر اساس کارنامه اولیه کنکور سراسری مجاز به انتخاب رشته میشن، می تونن با توجه به دوره ای که برای اون مجاز شدن، در مرحله انتخاب رشته دانشگاه های سراسری دوره های روزانه، شبانه، پیام نور، غیر انتفاعی، پردیس خودگردان و دانشگاه فرهنگیان رو انتخاب کنن.در این مرحله امکان انتخاب 150 تا کد رشته محل واسه داوطلبا وجود داره که نحوه چینش این انتخاب ها مهمترین و حساس ترین بخش انتخاب رشته است.
زمان انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ هنوز منتشر نشده، به محض انتشار، در این مقاله لینک دریافت اون رو قرار میدیم.
اگه اشتباهی در اولویت بندی انتخاب رشته اتفاق بیفته، داوطلب شانس قبولی و ورود به دانشگاه مورد علاقه اش رو از دست میده که قابل جبران نیست. از اونجایی که اهمیت انتخاب رشته کمتر از خود کنکور نیست، به داوطلبا پیشنهاد می کنیم که قبل از این که بخوان انتخاب رشته رو انجام بدن، حتما این مقاله رو بخونن چون در این مقاله راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ و جزئیات مهم مربوط به اون در اختیارتون قرار دادیم، پس تا آخر این مقاله با ما همراه باشین.
توضیحات کارنامه اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۱
بعد از این که کارنامه اولیه کنکور سراسری منتشر شد، داوطلبا از وضعیت پاسخگویی به سوالات کنکور سراسری، رتبه، تراز و وضعیت مجاز به انتخاب رشته بودن در دوره های روزانه و غیر روزانه مطلع میشن. در کارنامه کنکور سراسری اطلاعاتی مثل مشخصات ثبت نامی داوطلب، اطلاعات گروه آزمایشی امتحانی، وضعیت مجاز به انتخاب رشته در هر دوره، وضعیت رتبه و نمره کل داوطلب و کد دسترسی به انتخاب رشته دانشگاه آزاد برای متقاضیای انتخاب رشته دانشگاه آزاد 1401 نوشته شده.
داوطلبا باید برای انتخاب رشته کنکور سراسری به رتبه در سهمیه، رتبه زیر گروه و همچنین تراز زیر گروهشون دقت کنن و با توجه به اونا انتخاب رشته شون رو انجام بدن. در قسمت اطلاعات ثبت نام و آزمونی کارنامه، استان بومی، ناحیه و قطب بومی داوطلب نوشته شده که در انتخاب رشته کنکور سراسری علاوه بر رتبه و تراز داوطلبا، بومی گزینی هم در محل قبولی داوطلب تاثیر زیادی داره و باعث میشه تا هر داوطلب در محل بومی مربوط به خودش شانس قبولی بیشتری نسبت به داوطلبای خارج از اون بوم داشته باشه.
در قسمت سهمیه، یکی از سهمیه های ایثارگران 5 و 25 درصدی، رزمندگان، خانواده شهدا و مناطق 1، 2 و 3 نوشته شده. بعد از تایید سهمیه، هر داوطلب در گروه مربوط به سهمیه خودش قرار می گیره و نسبت به افراد اون گروه سنجیده میشه. همه ی اونایی که شامل سهمیه ایثارگران و سهمیه رزمندگان کنکور 1401 میشن و سهمیه شون از طرف ارگان مربوط تایید شده، تو این قسمت، سهمیه شون نوشته و طبق اون وضعیتشون بررسی شده. مهمترین قسمت کارنامه مربوط به قسمت وضعیت تراز و رتبه زیر گروه های گروه آزمایشیه.
هر گروه آزمایشی به چند تا زیر گروه تقسیم شده که با توجه به درصد ها و ضرایب دروس در هر زیر گروه، رتبه و نمره محاسبه میشه. داوطلبا باید برای قبولی در رشته دلخواهشون به دو نکته مهم دقت کنن، اول اینکه رشته شون جزو کدام یکی از زیرگروه ها قرار گرفته و دوم اینکه رتبه و نمره اون زیر گروهشون چه وضعیتی داره. در ادامه نمونه ای از کارنامه های اولیه رو گذاشتیم تا با قسمت های کارنامه بهتر آشنا بشین.
برای آشنایی بیشتر با مراحل و نحوه انتخاب رشته کنکور سراسری، داوطلبا می تونن مقاله زیر که به طور کامل درباره همین موضوع هستش، رو مطالعه کنن.
بیشتر بخوانید : انتخاب رشته کنکور سراسری
نحوه انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱
انتخاب رشته کنکور سراسری یکی از مراحل سرنوشت ساز و تاثیرگذار در نتیجه داوطلبه و نقش مهمی در آینده تحصیلی و شغلی داوطلبا داره. داوطلبا در زمان انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱ می تونن وارد سایت سازمان سنجش بشن و دفترچه انتخاب رشته کنکور گروه آزمایشی مربوط به خودشون رو دانلود و کد رشته محل های مد نظرشون رو اولویت بندی کنن. داوطلبا دقت کنن که فقط حق دارن نهایتا 150 تا رشته محل از گروه آزمایشی و دوره هایی که در اون مجاز به انتخاب رشته شدن رو انتخاب و در سایت انتخاب رشته کنکور سراسری 1401 به آدرس sanjesh.org وارد کنن.
اولویت بندی درست این انتخاب ها خیلی مهمه و باعث میشه که بعد از اینکه نتایج نهایی کنکور سراسری اعلام شد، داوطلب هیچ افسوس و ناراحتی بخاطر رشته محل قبولی کنکورش نداشته باشه. ممکنه انتخاب های یک داوطلب بیشتر از 150 تا بشه که در این موارد بهتره داوطلب بر اساس رتبه در سهمیه اش و براساس محل زندگی خودش و تاثیر بومی گزینی در انتخاب رشته کنکور سراسری و با توجه به شهریه دانشگاه ها در دوره های شهریه پرداز، انتخاب های خوشبینانه، منطقی بدبینانه شون رو اولویت بندی کنه تا نهایتا به 150 تا انتخاب برسه.
ترتیب انتخاب های داوطلب در این مرحله بر اساس اصول و قاعده خاصی انجام میشه که اگه داوطلب انتخاب های بهترش رو در انتخاب های پایین تر قرار بده، ممکنه شانس قبولی خودشو در این رشته محل ها از دست بده، چون نرم افزار سازمان سنجش انتخاب های داوطلب رو به ترتیب از اول بررسی می کنه و به محض قبولی داوطلب در یکی از رشته محل ها، انتخاب های بعدیش بررسی نمیشه.
یکی از موارد مهم دیگه در انتخاب رشته کنکور سراسری سال 1401 اطلاع از شرایط دانشگاه هاست که برای اینکه داوطلبا از شرایط دانشگا های مد نظرشون مطلع بشن می تونن به قسمت پیوست های دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری مراجعه کنن. همچنین متقاضیایی که در کنار رشته امتحانی اصلی ( تجربی ، ریاضی و انسانی ) در رشته های شناور ( هنر و زبان ) هم شرکت کردن و مجاز به انتخاب رشته شدن، می تونن انتخاب های خودشون رو به صورت ترکیبی از رشته محل امتحانی اصلی و دوم بچینن.
داوطلبای کنکور سراسری برای مطالعه و دانلود دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری می تونین مقاله زیر رو به طور کامل مطالعه کنین.
بیشتر بخوانید : دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری
نکات مهم در انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱
داوطلبا برای انتخاب رشته کنکور سراسری باید به سهمیه شون، رتبه در سهمیه و از همه مهمتر وضعیت تراز و نمره زیر گروه رشته های مد نظرشون دقت کنن و بر اساس اون شانس قبولیشون رو بسنجن و انتخاب رشته شون رو انجام بدن. همچنین در آخر دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری، فرم پیش نویس انتخاب رشته گذاشته شده که داوطلبا می تونن این فرم رو دانلود و برای اینکه خطا و اشتباه در انتخاب رشته کمتر بشه، انتخاب رشته شون رو در این فرم وارد و بعد از مرتب کردن اولویت ها، وارد فرم اینترنتی انتخاب رشته داخل سایت سازمان سنجش کنن.
برای پر کردن فرم انتخاب رشته بهتره رشته محل های انتخابی رو به سه دسته خوشبینانه، منطقی و بدبینانه دسته بندی کنیم. دسته اول رو به رشته محل هایی اختصاص بدین که به نوعی شانس قبولی در اونارو ندارین و یا شانس قبولیتون خیلی کمه. دسته دوم رو به رشته محل هایی اختصاص بدین که شاید در اون ها احتمال قبولی داشته باشین و احتمال قبولی تون تقریبا خوبه.
برای دسته سوم، رشته محل هایی رو در فرم انتخاب رشته خودتون قرار بدین که قبولی شما در اون رشته ها قطعیه. داوطلبا می تونن برای تخمین رشته و دانشگاه قبولی بر اساس رتبه کنکورشون با وارد کردن گروه آزمایشی، سهمیه، درصد دروس در نرم افزار انتخاب رشته مجازی کنکور سراسری تحصیلیکو، شانس قبولی خودشون رو در دانشگاه های سراسری ببینن تا دچار اشتباه نشن.
داوطلبایی که قصد انتخاب رشته برای دانشگاه فرهنگیان رو در کنکور سراسری 1401 دارن، برای کسب اطلاعات بیشتر می تونن مقاله زیر رو مطالعه کنن.
بیشتر بخوانید : انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان
انتخاب دوره های مختلف در انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۱
متقاضیای انتخاب رشته کنکور سراسری بابد ابتدا در مورد دوره های روزانه، شبانه، پیام نور، غیرانتفاعی و پردیس خودگردان اطلاع داشته باشن و بعد از اون، از دوره ای که مجاز به انتخاب رشته شدن، رشته محل های خودشون رو انتخاب کنن. متقاضیا باید انتخاب رشته شون رو براساس فاکتورایی مثل علاقه، رتبه و کیفیت دانشگاه، مسافت تا محل سکونت اولویت بندی کنن و قبل از انتخاب رشته، شهریه دانشگاه پیام نور، شهریه دانشگاه غیر انتفاعی، شهریه پردیس خودگردان و شهریه دانشگاه آزاد مطلع بشن.
متقاضیای رشته محل های دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی باید در زمان ثبت نام کنکور سراسری کارت اعتباری علاقمندی رو خریداری کرده باشن. البته اگه داوطلبی هم این کارت رو خریداری نکرده باشه و قصد داره که این دانشگاه ها رو در انتخاب رشته اش انتخاب کنه، می تونه در مرحله انتخاب رشته، کارت اعتباری پیام نور و غیر انتفاعی رو از سایت سنجش خریداری کنه.
داوطلبان می تونن برای مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری با استفاده از سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با کارشناسای مجرب و حرفه ای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو تماس بگیرن و همچنین واسه اطلاع از تموم اخبار کنکور سراسری عضو کانال تلگرام کنکور سراسری تحصیلیکو باشن.
داوطلبایی که تمایل دارن از زمان و نحوه دریافت نتایج انتخاب رشته خودشون اطلاعات بیشتری کسب کنن، می تونن مقاله زیر که درباره اعلام نتایج کنکور هستش رو مطالعه کنن.
در ادامه بخوانید: اعلام نتایج انتخاب رشته کنکور سراسری
سوالات متداول
1- ✔️ هر داوطلب می تونه چند تا کد رشته محل از دانشگاه های سراسری رو در فرم انتخاب رشته کنکور وارد کنه؟
✔️هر داوطلب می تونه نهایتا 150 تا کد رشته محل رو در فرم انتخاب رشته وارد کنه که توضیحات بیشتر در این مقاله داده شده.
2- ✔️ انتخاب رشته کنکور سراسری 1401 کی شروع میشه؟
✔️ همون طور که در این مقاله توضیح داده شد، معمولا چند روز بعد از اعلام نتایج اولیه کنکور، لینک انتخاب رشته آزمون سراسری در سایت سازمان سنجش فعال میشه.
3- ✔️ چه کسایی می تونن فرم انتخاب رشته کنکور 1401 رو پر کنن؟
✔️ همون طور که در این مقاله توضیح داده شد، همه داوطلبایی که طبق کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته بشن می تونن فرم انتخاب رشته کنکور رو پر کنن.
منبع : راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری 1401