27-08-2021, 12:14 AM
امروزه یکی از معضلات و دغدغه ی دولت ها، آلودگی آب ها است. چرا که آلودگی آب آشامیدنی، رابطه مستقیمی با سلامت انسان ها دارد. آلودگی و ناخالصی های موجود در آب، موجب بسیاری از بیماری های کلیوی خواهد شد. آب استفاده شده برای طبخ و آماده سازی انواع مواد غذایی، اثر بسزایی در طعم و کیفیت آن ها خواهد داشت. به همین دلیل است که بسیاری از افراد با وجود تهیه بهترین پودر قهوه از مزه و طعم آن ناراضی هستند و به مهم ترین عامل که نوع آب استفاد شده میباشد، توجهی ندارند. علاوه بر این آب های آلوده به مرور زمان، باعث ایجاد جرم و رسوب در لوازم خانگی میشوند. دستگاه های اسپرسو ساز و بویلرها به دلیل ارتباط مستقیم با آب، بسیار حساس هستند، به همین دلیل است که باید از آب سالم و تصفیه شده استفاده کنید که از ایجاد رسوب و جرم در مجاری داخلی دستگاه جلوگیری کنید. این امر موجب افزایش راندمان و عملکرد بهتر اسپرسو ساز و بویلرها خواهد شد. در نهایت می توان گفت که با استفاده از آب تصفیه شده اسمز معکوس، با یک تیر دو نشان میزنید. چرا که، علاوه بر خلق طعم بینظیر قهوه، سلامت دستگاه خود را تضمین میکنید.
آب مناسب برای تهیه قهوه چه ویژگی های دارد؟
میزان PH آب می بایست حدود ۷ باشد.
آب باید شفاف و عاری از کلر باشد.
آب مورد استفاده باید شفاف، تازه، تمیز و بدون بو باشد.
لازم به ذکر است که آب از قبل جوشیده به هیچ عنوان برای دستگاه اسپرسو ساز و همچنین تهیه قهوه مناسب نیست.
سدیم موجود در آب میبایست حدود ۱۰ میلی گرم باشد که وجود آن چندان حائز اهمیت نیست.
میزان متعادل منیزیم می تواند، کیفیت مزه و طعم قهوه را افزایش دهد.
ادامه این مطلب را در https://govarnosh.ir/ بخوانید.
آب مناسب برای تهیه قهوه چه ویژگی های دارد؟
میزان PH آب می بایست حدود ۷ باشد.
آب باید شفاف و عاری از کلر باشد.
آب مورد استفاده باید شفاف، تازه، تمیز و بدون بو باشد.
لازم به ذکر است که آب از قبل جوشیده به هیچ عنوان برای دستگاه اسپرسو ساز و همچنین تهیه قهوه مناسب نیست.
سدیم موجود در آب میبایست حدود ۱۰ میلی گرم باشد که وجود آن چندان حائز اهمیت نیست.
میزان متعادل منیزیم می تواند، کیفیت مزه و طعم قهوه را افزایش دهد.
ادامه این مطلب را در https://govarnosh.ir/ بخوانید.