20-06-2021, 02:53 PM
(آخرین ویرایش: 20-06-2021, 02:54 PM، توسط nama design.)
سلام خدمت دوستان من میخوام رستوران تاسیس کنم
کسی طراح رستوران میشناسه؟
اگر سایتی میشناسید معرفی کنید
نمای رستوران یکی از تخصصهای اصلی تیم نمادیزاین است.
خب شاید برایتان جالب باشد اما بهتر است بدانید که نمای بیرونی رستوران تاثیر مستقیمی بر جذب مشتری دارد.
به زبانی دیگر، در این دوره و زمانه که عقل مردم به چشمشان است مهمترین فاکتور در ساخت رستوران، نمای آن است.
شما هرچقدر هم که از سرآشپزان به نامی استفاده کنید، اگر نمای جذابی نداشته باشید مشتری به خود نمیبینید!
حالا اگر شما هم به فکر ساخت نمای رستورانی هستید که علاوه بر جذابیت، با سلیقه شما نیز متناسب باشد و قیمت به صرفهای هم داشته باشد پیشنهاد میکنیم که از تخصص مهندسین ما استفاده کنید تا پشیمان نشوید!
سلام من سایتی میشناسم که اطلاعات زیادی راجب طراحی نمای رستوران داره
بهش سر بزن
حتما خوشت میاد
کسی طراح رستوران میشناسه؟
اگر سایتی میشناسید معرفی کنید
نمای رستوران یکی از تخصصهای اصلی تیم نمادیزاین است.
خب شاید برایتان جالب باشد اما بهتر است بدانید که نمای بیرونی رستوران تاثیر مستقیمی بر جذب مشتری دارد.
به زبانی دیگر، در این دوره و زمانه که عقل مردم به چشمشان است مهمترین فاکتور در ساخت رستوران، نمای آن است.
شما هرچقدر هم که از سرآشپزان به نامی استفاده کنید، اگر نمای جذابی نداشته باشید مشتری به خود نمیبینید!
حالا اگر شما هم به فکر ساخت نمای رستورانی هستید که علاوه بر جذابیت، با سلیقه شما نیز متناسب باشد و قیمت به صرفهای هم داشته باشد پیشنهاد میکنیم که از تخصص مهندسین ما استفاده کنید تا پشیمان نشوید!
سلام من سایتی میشناسم که اطلاعات زیادی راجب طراحی نمای رستوران داره
بهش سر بزن
حتما خوشت میاد
![[تصویر: View-of-the-restaurant-building.jpg]](https://nama.design/wp-content/uploads/2020/08/View-of-the-restaurant-building.jpg)