06-06-2021, 05:53 PM
(آخرین ویرایش: 06-06-2021, 05:55 PM، توسط nama design.)
سلام خدمت دوستان عزیز
از شما کسی هست که با نمای جی اف آر سی آشنایی داشته باشه؟
نمای جی اف آر سی خود را به نمادیزاین بسپارید و بهترین نما را در اختیار داشته باشید.
یکی از مدرنترین متریالهایی که امروزه برای ساخت نما مورد استفاده قرار میگیرد قطعات جی اف آر سی هستند.
شاید باورتان نشود اما جی اف آر سیها زیبایی خیره کنندهای به ساختمان میبخشند و مزایای بسیاری دارند.
با استفاده از این متریالها میتوانید نمایی برجسته و سه بعدی را نیز طراحی و اجرا کنید.
نکته حائز اهمیت این است که تعداد طراحان و مجریان خبره نمای جی اف آر سی در کشور ما انگشت شمار است و هر کسی با این نمای مدرن آشنایی ندارد.
سلام من سایتی رو میشناسم که اطلاعات زیادی راجب نمای جی اف آر سی داره
پیشنهاد میکنم بهش سر بزنی
از شما کسی هست که با نمای جی اف آر سی آشنایی داشته باشه؟
نمای جی اف آر سی خود را به نمادیزاین بسپارید و بهترین نما را در اختیار داشته باشید.
یکی از مدرنترین متریالهایی که امروزه برای ساخت نما مورد استفاده قرار میگیرد قطعات جی اف آر سی هستند.
شاید باورتان نشود اما جی اف آر سیها زیبایی خیره کنندهای به ساختمان میبخشند و مزایای بسیاری دارند.
با استفاده از این متریالها میتوانید نمایی برجسته و سه بعدی را نیز طراحی و اجرا کنید.
نکته حائز اهمیت این است که تعداد طراحان و مجریان خبره نمای جی اف آر سی در کشور ما انگشت شمار است و هر کسی با این نمای مدرن آشنایی ندارد.
سلام من سایتی رو میشناسم که اطلاعات زیادی راجب نمای جی اف آر سی داره
پیشنهاد میکنم بهش سر بزنی
![[تصویر: GFRC-facade-design.jpg]](https://nama.design/wp-content/uploads/2020/11/GFRC-facade-design.jpg)