28-12-2019, 01:55 PM
من عادت دارم اینترنتی برای خرید و فروش گوشی استفاده می کنم ولی نمیدونم چطوری تشخیص بدم اصل هستند یا تقلبی
"از داخل سایت ها میشه فهمید کدوم گوشی اصله کدوم فیک؟ "
|
28-12-2019, 01:55 PM
من عادت دارم اینترنتی برای خرید و فروش گوشی استفاده می کنم ولی نمیدونم چطوری تشخیص بدم اصل هستند یا تقلبی
(28-12-2019, 01:55 PM)Javaneh نوشته است: من عادت دارم اینترنتی برای خرید و فروش گوشی استفاده می کنم ولی نمیدونم چطوری تشخیص بدم اصل هستند یا تقلبی تو نت خیلی جاهای خوب می تونی پیدا کنی (28-12-2019, 01:55 PM)Javaneh نوشته است: من عادت دارم اینترنتی برای خرید و فروش گوشی استفاده می کنم ولی نمیدونم چطوری تشخیص بدم اصل هستند یا تقلبی راه دیگر آنکه پیش از خریداری گوشی از طریق شماره گیری *#۰۶# اصل بودن گوشی مورد نظر را از طریق شماره سریال آن بدانید بر این اساس با شمارهگیری این رقم شماره سریال گوشی بر روی صفحه آن ظاهر میشود و میتوانید با مطابقت دادن این شماره با شمارهای که بر روی جعبه گوشی نوشته شده از اصل بودن مطلع شوید. (28-12-2019, 01:55 PM)Javaneh نوشته است: من عادت دارم اینترنتی برای خرید و فروش گوشی استفاده می کنم ولی نمیدونم چطوری تشخیص بدم اصل هستند یا تقلبی خیلی کار خوبی می کنی ولی دقت کن اگه اینترنتی میخری (28-12-2019, 01:55 PM)Javaneh نوشته است: من عادت دارم اینترنتی برای خرید و فروش گوشی استفاده می کنم ولی نمیدونم چطوری تشخیص بدم اصل هستند یا تقلبی راه تشخیص گوشی اصل از تقلبی https://blog.sheypoor.com/the-easiest-wa...unterfeit/ اینجا راهش رو گفته (28-12-2019, 01:55 PM)Javaneh نوشته است: من عادت دارم اینترنتی برای خرید و فروش گوشی استفاده می کنم ولی نمیدونم چطوری تشخیص بدم اصل هستند یا تقلبی امیدوارم بدردت بخوره و کمکی کرده باشم |
|