30-11-2022, 08:23 PM
منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه سراسری و آزاد کد ۱۵۰۷
Food quality control senior resorces
منابع کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی
منابع کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه سراسری و آزاد است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی، منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع آزمون ارشد کنترل کیفی مواد غذایی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان آزمون ارشد کنترل کیفی مواد غذایی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد کنترل کیفی مواد غذایی استفاده کنند (به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد کنترل کیفی مواد غذایی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی (مشاوره آزمون ارشد کنترل کیفی مواد غذایی ، برنامه ریزی آزمون ارشد کنترل کیفی مواد غذایی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا دوباره داوطلب عزیز تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی را در برنامه خود قرار دهید.
آیا علاوه بر منابع کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی، خواندن کتب مرجع برای آزمون کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی توصیه می شود؟
مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار مفید و ضروری است اما برای آمادگی در کنکور کارشناسی ارشد دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ را به عهده خواننده گذاشته اند.
۲) در این نوع کتاب ها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سوالات کنکور کارشناسی ارشد، وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتاب ها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر می رسد و خواننده نمی تواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری می سازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند.
انتشارات سنجش امیرکبیر جهت قبولی داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد، کتاب های رشته های مختلف را در سطح کشور ارائه کرده که با استقبال زیادی از سوی دانشجویان مواجه شده است. مجموعه این کتاب ها در بسته های آموزشی کارشناسی ارشد برای هر رشته گردآوری و تمام این کتاب ها با در نظر گرفتن منابع آزمون و کتاب های مرجع گوناگون برای هر درس تألیف شده است. که دارای خصوصیات زیر می باشند:
کتاب های تکدرس و منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی :
در این نوع کتاب ها برای هر درس یک کتاب شامل آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن مثال ها و تست ها در ضمن آموزش، ارائه شده است. در کتاب های آموزشی مؤسسه از آوردن مطالب غیر ضروری پرهیز شده و خلاصه آنچه مورد نیاز داوطلب است ارائه شده است و هر کجا که در پاسخگویی تست ها روش های تستی وجود داشته به آنها اشاره شده است. پس از آموزش مطالب هر فصل، تست های طبقه بندی شده سال های گذشته مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی و تست های خودسنجی با جواب کلیدی گنجانده شده است تا دانشجو پس از آموزش مطالب، تمام تست های سال های قبل مربوط به آن فصل را مرور کند.
کتاب و منابع کارشناسی ارشد سنجش امیرکبیر با توجه به ساختار کاملاً حرفه ای و علمی آنها و توجه به نیاز دانشجویان، داوطلبان را از مراجعه به کتاب های دیگر بی نیاز می کند. مطمئناً تعداد تست های فراوان، آموزش ساده و روان مطالب، به روز بودن کتاب ها از مشخصه های بارز کتاب های سنجش امیرکبیر است.
ویژگی های بارز بسته منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی سنجش امیرکبیر
منابع آزمون ارشد سنجش امیرکبیر توسط نفرات برتر کنکور سال های گذشته گردآوری گردیده و حاوی مطالب مفید و نکات برگزیده ای است که موجب صرفه جویی در وقت داوطلبان می گردد. بسیاری از داوطلبان با مشاهده حجم و تعدد کتب رفرنس اعلام شده، نگران نحوه گزینش مطلب و کمبود زمان برای مطالعه آنها می گردند، از اینرو جزوات سنجش امیرکبیر علاوه بر مطالب گردآوری شده توسط نفرات برتر، دارای مطالب کنکوری بوده و یک منبع جامع، کامل و در عین حال خلاصه محسوب می شود که نیاز شما را به هر کتاب یا هر منبع دیگری مرتفع می کند.
مزیت دیگر بستههای آموزشی سنجش امیرکبیر امکان دریافت جزوات ویرایش شده بدون نیاز به پرداخت هزینه مجدد توسط خریدار می باشد. به عبارت دیگر اگر جزوه ای حتی یک روز پس از خرید شما ویرایش گردد، می توانید نسخه جدید آن را بطور رایگان از موسسه دریافت نمایید.
گرایش های رشته کارشناسی ارشد مجموعه دامپزشکی سراسری و آزاد عبارتند از:
۱۵۰۱ انگل شناسی دامپزشکی
۱۵۰۲ فیزیولوژی دامپزشکی
۱۵۰۳ قارچ شناسی دامپزشکی
۱۵۰۴ بافت شناسی دامپزشکی
۱۵۰۵ باکتری شناسی دامپزشکی
۱۵۰۶ ایمنی شناسی دامپزشکی
۱۵۰۷ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی
۱۵۰۹ بیوشیمی بالینی دامپزشکی
گرایش رشته کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی سراسری و آزاد عبارت است از:
کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی – منابع زبان عمومی
۱- کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران.
۲- کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان.
۳- کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما.
۴- کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.
۵- کتاب مجموعه سوالات کارشناسی ارشد زبان عمومی، انتشارات سازمان سنجش و آموزش کشور.
۶- جزوه زبان عمومی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- Saheli, Mohamad, Vocabulary for TOEFL and MA candidates of TOEFL. Koye Kosar Press.
۸- جزوه زبان عمومی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی – منابع زبان تخصصی بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی
۱- کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، تالیف ابوالقاسم جزایری، انتشارات سمت.
۲- کتاب زبان تخصصی کشاورزی: (علوم و صنایع غذایی)، انتشارات دیباگران.
۳- کتاب ده سال کنکور زبان تخصصی صنایع غذایی، تالیف سجاد عبدی نوروزانی، ندا نصراصفهانی، انتشارات تخت جمشید، قشقایی.
۴- جزوه زبان تخصصی بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه تهران.
۵- جزوه زبان تخصصی بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۶- جزوه زبان تخصصی بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه زبان تخصصی بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی – منابع میکروبشناسی موادغذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead .
۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی – منابع اصول نگهداری موادغذایی
۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
۵- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه تهران.
۶- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی.
۷- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۹- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی – منابع شیمی موادغذایی
۱- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه تهران.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی – منابع کلیات بهداشت
۱- کتاب سمشناسی موادغذایی، تالیف دکتر چراغعلی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله.
۲- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب شیر و فرآوردههای آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول و روشهای تولید سوسیس و کالباس، تالیف مهرداد محمدی ،هدایت حسینی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۵- کتاب درسنامه بهداشت و ایمنی مواد غذایی،تالیف بهادر حاجی محمدی،محمد حسن احرام پوش،سپیده خلعتبری،فرخنده ایزدی،انتشارات جامعه نگر
۶- کتاب فرآوری گوشت (Meat Processing Kerry and Ledward )، تالیف ژوزف کری،دیوید لدوارد،انتشارات CRC
۷- کتاب فرآوری و نگهداری گوشت، تالیف سیاوش مکتبی، انتشارات ترآوا .
۸- کتاب کلیات بهداشت محیط(Environmcntal Engineering and sanitation)، تالیف جوزف سالواتو، نلسون نمرو و فرانکلین آژاردی، مترجم هوشیار حسینی، محمد شیرمردی و نغیمه احمدی موسی آباد، انتشارات خانیران.
۹- کتاب ضروریات بهداشت و ایمنی مواد غذایی (Essential of food safety and sanitation)، تالیف دیوید اسوان،ریچارد لینتون ،انتشارات Prentice Hall
۱۰- کتاب ایمنی مواد غذایی برای کارشناسان تغذیه و بهداشت،تالیف لینتون. جی. کوکس، جان. اس. کراتر؛ ترجمه محمدرضا نوربخش، آزاده داوری، شیما صادقی، انتشارات شرکت نستله ایران (سهامی خاص)، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی .
۱۱- کتاب بهداشت و ایمنی مواد غذایی ،تالیف زینب رضایی، فاطمه اکرمی مهاجری، انتشارات آثار سبحان.
۱۲- کتاب ایمنی مواد غذایی: آلاینده ها و سموم (Food safety : Contaminants and Toxins)، تالیف جی. دی ملو،انتشارات CABI
۱۳- کتاب ایمنی در زنجیره مواد غذایی کشاورزی (Safety in the agri-food chain)، تالیف آ.لونینگ،اف دولیگری، آر .وره، انتشارات Wageningen Academic
۱۴- جزوه کلیات بهداشت دانشگاه تهران.
۱۵- جزوه کلیات بهداشت دانشگاه شهید بهشتی.
۱۶- جزوه کلیات بهداشت دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۷- جزوه کلیات بهداشت موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۸- جزوه کلیات بهداشت سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی – منابع کنترل کیفی موادغذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی و کنترل کیفی مواد غذایی، تالیف حمید پوربابا، نستوه ابراهیم نژاد و سینا جهان ،انتشارات کتاب پایتخت.
۲- کتاب کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی، تالیف مرتون هوبارد، مترجم پروین عشرت آبادی، انتشارات مرز دانش.
۳- کتاب راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایغ غذایی، تالیف محمد جلالی، محمود رضا اکبریان و حمید خانقاهی ابیانه، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان.
۴- کتاب اصول کنترل کیفیت مواد غذایی، تالیف بهجت تاجالدین، انتشارات علم کشاورزی ایران.
۵- کتاب مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۶- کتاب تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی HACPP، تالیف اداره کل نظارت بر مواد غذایی، انتشارات چاپ و نشر موثقی.
۷- کتاب درسنامه صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات میرکتاب.
۸- کتاب کنترل کیفیت آماری، تالیف دکتر کاظم نقندریان، انتشارات دانشگاه علم و صنعت ایران.
۹- جزوه کنترل کیفیت ۱ و ۲ دکتر محمدی¬فر و عشرت آبادی دانشگاه شهید بهشتی.
۱۰- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه تهران.
۱۱- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۲- جزوه کنترل کیفی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۳- جزوه کنترل کیفی موادغذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی
Food quality control senior resorces
منابع کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی
منابع کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه سراسری و آزاد است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی، منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع آزمون ارشد کنترل کیفی مواد غذایی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان آزمون ارشد کنترل کیفی مواد غذایی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد کنترل کیفی مواد غذایی استفاده کنند (به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد کنترل کیفی مواد غذایی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی (مشاوره آزمون ارشد کنترل کیفی مواد غذایی ، برنامه ریزی آزمون ارشد کنترل کیفی مواد غذایی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا دوباره داوطلب عزیز تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی را در برنامه خود قرار دهید.
آیا علاوه بر منابع کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی، خواندن کتب مرجع برای آزمون کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی توصیه می شود؟
مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار مفید و ضروری است اما برای آمادگی در کنکور کارشناسی ارشد دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ را به عهده خواننده گذاشته اند.
۲) در این نوع کتاب ها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سوالات کنکور کارشناسی ارشد، وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتاب ها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر می رسد و خواننده نمی تواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری می سازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند.
انتشارات سنجش امیرکبیر جهت قبولی داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد، کتاب های رشته های مختلف را در سطح کشور ارائه کرده که با استقبال زیادی از سوی دانشجویان مواجه شده است. مجموعه این کتاب ها در بسته های آموزشی کارشناسی ارشد برای هر رشته گردآوری و تمام این کتاب ها با در نظر گرفتن منابع آزمون و کتاب های مرجع گوناگون برای هر درس تألیف شده است. که دارای خصوصیات زیر می باشند:
کتاب های تکدرس و منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی :
در این نوع کتاب ها برای هر درس یک کتاب شامل آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن مثال ها و تست ها در ضمن آموزش، ارائه شده است. در کتاب های آموزشی مؤسسه از آوردن مطالب غیر ضروری پرهیز شده و خلاصه آنچه مورد نیاز داوطلب است ارائه شده است و هر کجا که در پاسخگویی تست ها روش های تستی وجود داشته به آنها اشاره شده است. پس از آموزش مطالب هر فصل، تست های طبقه بندی شده سال های گذشته مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی و تست های خودسنجی با جواب کلیدی گنجانده شده است تا دانشجو پس از آموزش مطالب، تمام تست های سال های قبل مربوط به آن فصل را مرور کند.
کتاب و منابع کارشناسی ارشد سنجش امیرکبیر با توجه به ساختار کاملاً حرفه ای و علمی آنها و توجه به نیاز دانشجویان، داوطلبان را از مراجعه به کتاب های دیگر بی نیاز می کند. مطمئناً تعداد تست های فراوان، آموزش ساده و روان مطالب، به روز بودن کتاب ها از مشخصه های بارز کتاب های سنجش امیرکبیر است.
ویژگی های بارز بسته منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی سنجش امیرکبیر
منابع آزمون ارشد سنجش امیرکبیر توسط نفرات برتر کنکور سال های گذشته گردآوری گردیده و حاوی مطالب مفید و نکات برگزیده ای است که موجب صرفه جویی در وقت داوطلبان می گردد. بسیاری از داوطلبان با مشاهده حجم و تعدد کتب رفرنس اعلام شده، نگران نحوه گزینش مطلب و کمبود زمان برای مطالعه آنها می گردند، از اینرو جزوات سنجش امیرکبیر علاوه بر مطالب گردآوری شده توسط نفرات برتر، دارای مطالب کنکوری بوده و یک منبع جامع، کامل و در عین حال خلاصه محسوب می شود که نیاز شما را به هر کتاب یا هر منبع دیگری مرتفع می کند.
مزیت دیگر بستههای آموزشی سنجش امیرکبیر امکان دریافت جزوات ویرایش شده بدون نیاز به پرداخت هزینه مجدد توسط خریدار می باشد. به عبارت دیگر اگر جزوه ای حتی یک روز پس از خرید شما ویرایش گردد، می توانید نسخه جدید آن را بطور رایگان از موسسه دریافت نمایید.
گرایش های رشته کارشناسی ارشد مجموعه دامپزشکی سراسری و آزاد عبارتند از:
۱۵۰۱ انگل شناسی دامپزشکی
۱۵۰۲ فیزیولوژی دامپزشکی
۱۵۰۳ قارچ شناسی دامپزشکی
۱۵۰۴ بافت شناسی دامپزشکی
۱۵۰۵ باکتری شناسی دامپزشکی
۱۵۰۶ ایمنی شناسی دامپزشکی
۱۵۰۷ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی
۱۵۰۹ بیوشیمی بالینی دامپزشکی
گرایش رشته کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی سراسری و آزاد عبارت است از:
کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی – منابع زبان عمومی
۱- کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران.
۲- کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان.
۳- کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما.
۴- کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.
۵- کتاب مجموعه سوالات کارشناسی ارشد زبان عمومی، انتشارات سازمان سنجش و آموزش کشور.
۶- جزوه زبان عمومی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- Saheli, Mohamad, Vocabulary for TOEFL and MA candidates of TOEFL. Koye Kosar Press.
۸- جزوه زبان عمومی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی – منابع زبان تخصصی بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی
۱- کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، تالیف ابوالقاسم جزایری، انتشارات سمت.
۲- کتاب زبان تخصصی کشاورزی: (علوم و صنایع غذایی)، انتشارات دیباگران.
۳- کتاب ده سال کنکور زبان تخصصی صنایع غذایی، تالیف سجاد عبدی نوروزانی، ندا نصراصفهانی، انتشارات تخت جمشید، قشقایی.
۴- جزوه زبان تخصصی بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه تهران.
۵- جزوه زبان تخصصی بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۶- جزوه زبان تخصصی بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه زبان تخصصی بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی – منابع میکروبشناسی موادغذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead .
۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی – منابع اصول نگهداری موادغذایی
۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
۵- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه تهران.
۶- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی.
۷- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۹- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی – منابع شیمی موادغذایی
۱- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه تهران.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی – منابع کلیات بهداشت
۱- کتاب سمشناسی موادغذایی، تالیف دکتر چراغعلی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله.
۲- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب شیر و فرآوردههای آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول و روشهای تولید سوسیس و کالباس، تالیف مهرداد محمدی ،هدایت حسینی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۵- کتاب درسنامه بهداشت و ایمنی مواد غذایی،تالیف بهادر حاجی محمدی،محمد حسن احرام پوش،سپیده خلعتبری،فرخنده ایزدی،انتشارات جامعه نگر
۶- کتاب فرآوری گوشت (Meat Processing Kerry and Ledward )، تالیف ژوزف کری،دیوید لدوارد،انتشارات CRC
۷- کتاب فرآوری و نگهداری گوشت، تالیف سیاوش مکتبی، انتشارات ترآوا .
۸- کتاب کلیات بهداشت محیط(Environmcntal Engineering and sanitation)، تالیف جوزف سالواتو، نلسون نمرو و فرانکلین آژاردی، مترجم هوشیار حسینی، محمد شیرمردی و نغیمه احمدی موسی آباد، انتشارات خانیران.
۹- کتاب ضروریات بهداشت و ایمنی مواد غذایی (Essential of food safety and sanitation)، تالیف دیوید اسوان،ریچارد لینتون ،انتشارات Prentice Hall
۱۰- کتاب ایمنی مواد غذایی برای کارشناسان تغذیه و بهداشت،تالیف لینتون. جی. کوکس، جان. اس. کراتر؛ ترجمه محمدرضا نوربخش، آزاده داوری، شیما صادقی، انتشارات شرکت نستله ایران (سهامی خاص)، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی .
۱۱- کتاب بهداشت و ایمنی مواد غذایی ،تالیف زینب رضایی، فاطمه اکرمی مهاجری، انتشارات آثار سبحان.
۱۲- کتاب ایمنی مواد غذایی: آلاینده ها و سموم (Food safety : Contaminants and Toxins)، تالیف جی. دی ملو،انتشارات CABI
۱۳- کتاب ایمنی در زنجیره مواد غذایی کشاورزی (Safety in the agri-food chain)، تالیف آ.لونینگ،اف دولیگری، آر .وره، انتشارات Wageningen Academic
۱۴- جزوه کلیات بهداشت دانشگاه تهران.
۱۵- جزوه کلیات بهداشت دانشگاه شهید بهشتی.
۱۶- جزوه کلیات بهداشت دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۷- جزوه کلیات بهداشت موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۸- جزوه کلیات بهداشت سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی – منابع کنترل کیفی موادغذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی و کنترل کیفی مواد غذایی، تالیف حمید پوربابا، نستوه ابراهیم نژاد و سینا جهان ،انتشارات کتاب پایتخت.
۲- کتاب کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی، تالیف مرتون هوبارد، مترجم پروین عشرت آبادی، انتشارات مرز دانش.
۳- کتاب راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایغ غذایی، تالیف محمد جلالی، محمود رضا اکبریان و حمید خانقاهی ابیانه، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان.
۴- کتاب اصول کنترل کیفیت مواد غذایی، تالیف بهجت تاجالدین، انتشارات علم کشاورزی ایران.
۵- کتاب مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۶- کتاب تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی HACPP، تالیف اداره کل نظارت بر مواد غذایی، انتشارات چاپ و نشر موثقی.
۷- کتاب درسنامه صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات میرکتاب.
۸- کتاب کنترل کیفیت آماری، تالیف دکتر کاظم نقندریان، انتشارات دانشگاه علم و صنعت ایران.
۹- جزوه کنترل کیفیت ۱ و ۲ دکتر محمدی¬فر و عشرت آبادی دانشگاه شهید بهشتی.
۱۰- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه تهران.
۱۱- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۲- جزوه کنترل کیفی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۳- جزوه کنترل کیفی موادغذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد کنترل کیفی مواد غذایی