تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › سینما و تئاتر v
« قبلی 1 … 10 11 12 13 14 بعدی »

فرزاد فرزین در برنامه «خندوانه»

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فرزاد فرزین در برنامه «خندوانه»
motlagh آفلاین
Administrator
موضوع‌ها: 1,876
اعتبار: 51
29-03-2017, 02:36 AM
فرزاد فرزین باحضور در برنامه «خندوانه» از فعالیت‌های روزانه‌اش گفت و درباره نحوه خواندن تیتراژ برنامه «ماه عسل» توضیح داد.

[تصویر:  17-3-28-02932untitled.png.jpg]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرزاد فرزین، خواننده پاپ، شامگاه دوشنبه هفتم فروردین، مهمان برنامه «خندوانه» بود.[/font]
[/font]

[font=Nassim, tahoma]او در ابتدای برنامه درباره فعالیت‌هایی که در 24 ساعت انجام می‌دهد، توضیح داد: «متاسفانه دیر می‌خوابم، ولی صبح ساعت هشت از خواب بلند می‌شوم و به باشگاه می‌روم چون در آن ساعت هم‌صنف‌های ما خواب هستند، کار دیگری نمی‌توانم انجام دهم و بعد هم به سراغ سایر کارهایم می‌روم.»[/font]

او در ادامه درباره مدتی که مشغول ورزش کردن است، گفت: «من 12 سال است که به طور منظم ورزش می‌کنم، حتی در مناطق خیلی دورافتاده‌ای که بودم هم باشگاه رفتم و خیلی از مردم با دیدن من تعجب کردند. البته من ورزش بوکس هم کار می‌کنم. ورزش، خصوصا بدنسازی خیلی به تنفس ما در هنگام خواندن کمک می‌کند.»

سپس، فرزین قطعه «ماه عسل» را برای حضار اجرا کرد و درباره نحوه ساخت آن قطعه بیان کرد: «احسان علیخانی یک ترانه به من داد و گفت که این ترانه را به دو آهنگساز دیگر هم دادم تا ببینم کدام کار بهتر می‌شود، تنها پنج روز فرصت ساخت داری. من تا روز آخر هیچ چیزی به ذهنم نرسید تا اینکه در آخرین فرصت در استودیو یک کاری را در مدت 10 دقیقه ساختم، می‌دانستم که آن چیزی که دنبالش هستیم همین است و در نهایت همان شد که در برنامه پخش شد.»

در ادامه برنامه، ویدئو کلیپی برای بزرگداشت شهدای مدافع حرم و آتش‌نشان با صدای فرزاد فرزین برای اولین بار پخش شد.
[font=Nassim, tahoma]او در پایان از خانواده و همسرش قدردانی کرد و درباره اینکه آیا خانوادگی اهل ابراز علاقه کردن هستند، گفت: «نه نیستیم، چون پدرم از قدیم وقتی می‌خواست از کسی تشکر کند برای اینکه پررو نشود خیلی جدی فقط می‌گفت ممنون و ما هم به تبع او این چنین شدیم. تازه من خوب‌ترین هستم و به طرفداران و همسرم ابراز علاقه می‌کنم.»[/font]
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته جغرافیا و برنامه ریزی روستایی iranmoshavere 0 2,318 01-02-2020, 11:28 AM
آخرین ارسال: iranmoshavere
  نحوه برنامه ریزی کنکور هفتگی و ماهانه iranmoshavere 0 644 28-07-2019, 10:41 AM
آخرین ارسال: iranmoshavere
  ویژه برنامه های افطار و سحرماه رمضان motlagh 0 1,031 26-05-2017, 05:19 PM
آخرین ارسال: motlagh
  کمدینِ «خندوانه» با «آرتور و اویی» می‌آید motlagh 0 1,037 23-03-2017, 05:58 PM
  باخت خواهرزاده فردین به براداران بنفشه‌خواه در لیگ پانتومیم «خندوانه» motlagh 0 1,081 23-03-2017, 05:52 PM
  پیمان معادی به «خندوانه» می‌آید motlagh 0 1,007 23-03-2017, 05:51 PM
  ایام نوروز و ویژه برنامه‌های شبکه افق motlagh 0 1,174 21-03-2017, 06:04 PM
  رقابت سخت مهران غفوریان و امیرعلی نبویان در «خندوانه» motlagh 0 1,214 21-03-2017, 06:02 PM

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 11-06-2025، 03:24 AM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5