03-08-2021, 01:34 PM
یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین دسر هایی که به شکل ها و طعم های متفاوت در مراسم های گوناگون و گاهی اوقات حتی به عنوان عصرانه سرو می شود، کیک می باشد. در گذشته اغلب افراد در فر این خوراکی را می پختند اما اکنون شما با استفاده از مایکروفر هم می توانید به راحتی اقدام به پخت کیک کنید. درست کردن کیک در مایکروفر روند بسیار سریع و آسانی دارد اما قبل از شروع این کار باید نکاتی را بدانید. امروز در این مقاله قصد داریم این نکات بسیار مهم را بیان کنیم تا با نحوه پخت کیک در مایکروفر آشنا شوید. در نتیجه تا انتهای مقاله همراه نمایندگی مجاز تعمیرات جنرال الکتریک باشید.
برای پختن کیک باید مایکروفر را بر روی چه دمایی تنظیم کنیم؟در صورتی که شما قصد استفاده از قابلیت کانوکشن را دارید باید دمایی را برای پخت کیک تعیین کنید، قبل از این که چیزی داخل مایکروفر بگذارید، دمای دستگاه را بر روی 180 درجه قرار دهید تا این گونه دستگاه به خوبی گرم شود. هنگامی که دما به 180 درجه سانتیگراد رسید می توانید مایه کیک را داخل مایکروفر قرار دهید و در آخر دما را روی 175 درجه تنظیم کنید. برای پخت کیک در مایکروفر بدون قابلیت کانوکشن، از همان دمایی که برای سایر پخت و پز ها استفاده می کنید، استفاده نمایید. اکنون شاید از خود بپرسید روند پخت کیک در مایکروفر با استفاده از دکمه ی convection و بدون استفاده از این دکمه چگونه است؟ با ما تا انتهای مقاله همراه باشید تا به جواب سوال خود برسید.ظروف مناسب برای پختن کیک در مایکروفرقبل از اینکه درباره ی چگونگی پخت کیک در مایکروفر توضیح دهیم، بهتر است بدانید که برای انجام این کار باید از چه ظروفی استفاده کرد. هیچ وقت ظرف های فلزی و استیل را داخل دستگاه قرار ندهید و هموراه سعی بر این داشته باشید که از قالب های سیلیکونی استفاده نمایید. در صورتی که قابلیت convection را برای پخت کیک خود انتخاب کردید، قادر به استفاده از قالب های استیل و سه پایه های فلزی برای گذاشتن شیرینی بر روی آنها خواهید بود.مراحل پخت کیک در مایکروفر بدون استفاده از دکمه ی کانوکشنابتدا مایه کیک را آماده کنید و آن را در یک ظرف مناسب بریزید، به یاد داشته باشید که باید از به کار بردن ظروف فلزی و استیل خودداری کنید. در مرحله ی بعدی باید ظرف را داخل مایکروفر قرار دهید و دستگاه را بر روی حالت نرمال گرما (همان دمایی که برای سایر پخت و پز ها انتخاب می کنید) بگذارید. روند پخت کیک در حالت معمولی حداقل تا 5 الی 7 دقیقه طول خواهد کشید. احتمال خشک شدن کیک وجود دارد از همین رو با استفاده از چنگال بر روی آن سوراخ هایی ایجاد کرده و با ریختن شربت شکری و یا محلول شیر و آب، کیک را نرم تر کنید. فواید استفاده از قابلیت convection برای پخت کیکاستفاده از قابلیت کانوکشن برای شما فواید و مزیت های بسیار زیادی دارد که ما قصد داریم ابتدا درباره ی آنها صحبت کنیم. در صورتی که برای پخت کیک این دکمه را انتخاب کرده اید، گرما در دستگاه به صورت یکنواخت و با دمای ثابت پخش خواهد شد این گونه وسط کیکتان خام نخواهد ماند و دیواره های آن نخواهد سوخت، زیرا حرکت چرخشی گرما و جریان یکسان آن باعث می شود تمامی قسمت های کیک همزمان و در یک دما پخته شوند. بنابراین از این قابلیت استفاده نمایید تا بدون هیچ نگرانی و به آسانی، توسط مایکروفر یک کیک بسیار خوشمزه بپزید. در ادامه همراه ما باشید تا شما را با چگونگی پخت کیک در مایکروفر با دکمه ی convection آشنا کنیم.مراحل پخت کیک در مایکروفر با استفاده از قابلیت کانوکشنهمان گونه که در پاراگراف های بالا بیان کردیم باید ابتدا دما را بر روی 180 درجه بگذارید تا دستگاه گرم شود و پس از اینکه دما به 180 درجه سانتیگراد رسید، مایکروفر را خاموش کرده و مایه کیک را داخل دستگاه بگذارید. هنگام استفاده از قابلیت کانوکشن می توانید از قالب های استیل و یا سه پایه های فلزی استفاده نمایید. در مرحله ی بعدی وقتی مواد خام کیک را درون مایکروفر گذاشتید باید دما را این دفعه بر روی 175 درجه تنظیم کنید. در آخر دکمه ی استارت را فشار دهید و منتظر پخته شدن کیک باشید. می توانید هر 10 دقیقه یکبار یک عدد خلال دندان داخل کیک فرو کنید تا مطمئن شوید عصرانه شما پخته شده است یا خیر.با خواندن مطالب بالا قطعا متوجه تفاوت های بین پخت کیک در مایکروفر با سیستم کانوکشن و یا بدون سیستم کانوکشن شده اید. ما به شما پیشنهاد می دهیم که حتما از این ویژگی استفاده نمایید تا کیک های ترد تر و بهتری داشته باشید. فراموش نکنید که برای پخت کیک در مایکروفر باید از ظروف استاندارد استفاده نمایید تا هیچ گونه مشکلی برای خودتان و یا دستگاهتان پیش نیاید. امیدواریم که با مطالعه ی این مقاله تمامی اطلاعات مورد نیاز را به دست آورده باشید.
B2n.ir/z70080
ونک لیزر
ونک لیزر