تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › باشگاه متخصصین و مشاورین صنعت v
« قبلی 1 … 8 9 10 11 12 … 25 بعدی »

مخمر در شراب سازی2

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مخمر در شراب سازی2
H.PEYMAN آفلاین
عضو جوان
**
ارسال‌ها: 17
موضوع‌ها: 17
تاریخ عضویت: Sep 2020
اعتبار: 0
#1
06-09-2020, 08:48 PM
فرایند:

پس از برداشت محصول انگورها به شراب‌سازی (شراب‌خانه) رفته و برای تخمیر ‏(en)‏ اولیه آماده می‌شوند. در این مرحله فرایند ساخت شراب سفید از قرمز جدا می‌شود. شراب قرمز از پوراب (پالپ) انگورهای قرمز یا سیاه تولید شده و فرایند تخمیر با پوست‌های انگور انجام می‌شود که آن را رنگی می‌کنند. شراب سفید بواسطه تخمیر آب‌میوه که از فشردن انگورهای له شده تولید شده و پوست انگور از آن مرحله به بعد دیگر نقشی ندارد تولید می‌شود. گاهی شراب سفید از انگور قرمز تولید می‌شود که با گرفتن آب انگور با کمترین تماس پوست انگور است. شراب‌های گلی رُز هم از انگورهای قرمز در تماس با پوست تا زمانی که به اندازه کافی رنگ صورتی بگیرد (خیساندن یا عصاره‌گیری) ساخته می‌شود و هم اینکه می‌تواند ترکیبی از شراب سفید و شراب قرمز باشد. شراب گلی و سفید مقدار کمی از تانن پوست انگور را استخراج می‌کنند.

برای آغاز تخمیر اولیه، مخمر می‌تواند به پوراب شراب قرمز اضافه شود یا اینکه به‌طور طبیعی با عنوان مخمر احاطه شده در انگورها یا در هوا رخ دهد. مخمر می‌تواند به آب‌میوه شراب سفید نیز افزوده شود. در طول این فرایند، که اغلب بین یک تا دو هفته طول می‌کشد، مخمر بیشتر شکر یا قندهای آب انگور را به اتانول (الکل) و کربن‌دی‌اکساید تبدیل می‌کند که کربن‌دی‌اکساید در هوا آزاد می‌شود.

پس از تخمیر اولیه، انگورهای قرمز شراب رها (بر خلاف تحف فشار) ‏(en)‏ به درون تانکرها پمپ می‌شود و پوست‌ها برای استخراج آب‌میوه و شراب فشرده می‌شوند. فشار دادن شراب در ترکیب و میکس با شراب رها با دقت و احتیاط شراب‌ساز انجام می‌شود. شراب گرم حفظ می‌شود و شکرهای ‏(en)‏ باقی‌مانده به الکل و کربن‌دی‌اکساید تبدیل می‌شوند.
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مخمر در شراب سازی3 H.PEYMAN 0 515 06-09-2020, 08:53 PM
آخرین ارسال: H.PEYMAN
  مخمر در شراب سازی1 H.PEYMAN 0 543 06-09-2020, 08:46 PM
آخرین ارسال: H.PEYMAN
  مخمر H.PEYMAN 0 452 06-09-2020, 05:08 PM
آخرین ارسال: H.PEYMAN
  مخمر H.PEYMAN 0 497 06-09-2020, 04:51 PM
آخرین ارسال: H.PEYMAN

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 21-05-2025، 04:53 AM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.