10-06-2019, 03:36 PM
خرمای کبکاب را به ۲صورت رطب و خرما می توان مصرف کرد که رطب کبکاب بادارا بودن درصد بالایی شیرینی بسیارمطلوب وپر مصرف است
بهترین زمان برداشت این خرمای کبکاب دراواخرمردادماه تاپایان شهریور میباشد
خارک ورطب خرمای کبکاب به رنگ زرد یافت میباشد که درعموم جامعه به رطب عسلی معروف است.
رطب خرما کبکاب برعکس محصول نهایی آن نیاز به شرایط نگهداری خاصی دارد وباید دردمای بین 15-تا20-درجه سانتی گراد نگهداری شود و میتوان در طول سال ازآن در دیگر فصل ها نیز استفاده نمود
خرمای کبکاب کریستال از بهترین نوع خرماهای صادراتی در بسته بندی های جذاب و برطبق اصول و ضوابط وزارت بهداشت واستانداردهای روز می باشد.
خرمای کبکاب بیشترین میزان تولید خرمای استان بوشهر میباشد و حدود75%از تولید خرمای استان بوشهر راشامل میشود میزان تولید خرمای کبکاب درایران نزدیک به 250هزار تن در سال می باشد که 10%آن به خارج صادر میشود .
بهترین زمان برداشت این خرمای کبکاب دراواخرمردادماه تاپایان شهریور میباشد
خارک ورطب خرمای کبکاب به رنگ زرد یافت میباشد که درعموم جامعه به رطب عسلی معروف است.
رطب خرما کبکاب برعکس محصول نهایی آن نیاز به شرایط نگهداری خاصی دارد وباید دردمای بین 15-تا20-درجه سانتی گراد نگهداری شود و میتوان در طول سال ازآن در دیگر فصل ها نیز استفاده نمود
خرمای کبکاب کریستال از بهترین نوع خرماهای صادراتی در بسته بندی های جذاب و برطبق اصول و ضوابط وزارت بهداشت واستانداردهای روز می باشد.
خرمای کبکاب بیشترین میزان تولید خرمای استان بوشهر میباشد و حدود75%از تولید خرمای استان بوشهر راشامل میشود میزان تولید خرمای کبکاب درایران نزدیک به 250هزار تن در سال می باشد که 10%آن به خارج صادر میشود .