11-06-2022, 01:32 PM
آیا میخواهید تا روزتان را پرانرژی و پرانگیزه شروع کنید؟ ما به جای شما تمام اینترنت را گشتیم و بهترین جملات انگیزشی و عکسنوشته های بزرگان را جمعآوری کردیم براتون در این مقاله اختصاصی که نه تنها با گرافیک و طرحهای قشنگ میتونید کلمه انگیزشی را دانلود کنید بلکه هر هفته این صفحه بروز میشود و جملات جدیدی براتون قرار میدیم …
[list]
[*]“فقط باید بفهمید چه زمانی واقـــعا طالب موفقیت هستید؛
چون دیگر هیچوقت تسلیم نمی شوید و مهم نیست آنوقت دیگر شرایط چقدر رو به سختی برود.”
__ناشناس
[/list]
[list]
[*]“مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید.
این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
__لِس براون
[/list]
جمله های انگیزشی و الهام بخش پائولو کوئلیو
[list]
[*]“من از کارهایی که کردم هیچوقت پشیمان نمی شوم،
اما از شانس هایی که برای انجام یک سری کارها داشتم و هیچ کاری باهاشون نکردم پشیمانم.”
__ ناشناس
[/list]
[list]
[*]“چالش ها برای سرگرم کننده کردن زندگی هستند و غلبه بر آن باعث معنا دار شدن زندگی.”
__جاشوه جی مارین
[/list]
[list]
[*]“سخته منتظر چیزی باشی که میدونی هیچوقت اتفاق نمی افته
و سخت تر از آن وقتیه که دربرابر چیزی که تمام آن چیزی است که می خواستی, بخوای تسلیم بشی. ”
__ناشناس
[/list]
[list]
[*]“فقط باید بفهمید چه زمانی واقـــعا طالب موفقیت هستید؛
چون دیگر هیچوقت تسلیم نمی شوید و مهم نیست آنوقت دیگر شرایط چقدر رو به سختی برود.”
__ناشناس
[/list]
[list]
[*]“مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید.
این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
__لِس براون
[/list]
![[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%A6%D9%88%D9%84%D9%88-%DA...%D9%88.jpg]](https://sookhtejet.com/wp-content/uploads/2019/12/%D9%BE%D8%A7%D8%A6%D9%88%D9%84%D9%88-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D9%84%DB%8C%D9%88.jpg)
[list]
[*]“من از کارهایی که کردم هیچوقت پشیمان نمی شوم،
اما از شانس هایی که برای انجام یک سری کارها داشتم و هیچ کاری باهاشون نکردم پشیمانم.”
__ ناشناس
[/list]
[list]
[*]“چالش ها برای سرگرم کننده کردن زندگی هستند و غلبه بر آن باعث معنا دار شدن زندگی.”
__جاشوه جی مارین
[/list]
[list]
[*]“سخته منتظر چیزی باشی که میدونی هیچوقت اتفاق نمی افته
و سخت تر از آن وقتیه که دربرابر چیزی که تمام آن چیزی است که می خواستی, بخوای تسلیم بشی. ”
__ناشناس
[/list]
نقلقول: منبع: https://sookhtejet.com/37-جمله-الهام-بخش...-تغییر-می/
hilandbeauty.com