22-05-2022, 01:05 PM
[روانپزشکی بزرگسالان]
قرار آنلاین
روشهای تشخیصی
روش های درمانی
تیم درمان ما
راهنمای بیمار و مهمان
درباره ما
ارتباط
صفحه نخست روانپزشکی بزرگسالان روش های درمانی درمان های خانواده/ازدواج (مشاوره ازدواج در کرج)
درمان های خانواده/ازدواج (مشاوره ازدواج در کرج)
تعارض زناشویی یکی از آزاردهنده ترین مشکلات زندگی انسان است. در هر ازدواجی مشکلاتی وجود دارد، اما گاهی اوقات مشکلات می تواند به ناامیدی عمیق زوج ها برسد و ادامه ازدواج را زیر سوال ببرد. با این حال می توان جلوی این روند منفی را گرفت. اگرچه گاهی اوقات زوج ها می توانند با تلاش خود و با توسعه مهارت های حل مسئله به این مهم دست یابند، اما اغلب به کمک حرفه ای نیاز است و به ازدواج درمانی نیاز است.
در چه مرحله ای باید با یک درمانگر مشورت کرد؟
هیچ ازدواجی کامل نیست. تقریباً هر زوجی ممکن است گهگاه در طول زندگی مشترک خود به کمک نیاز داشته باشند. برای درمان زناشویی لازم نیست در یک ازدواج مشکل دار باشید. هنوز در کشور ما رایج نیست، اما بسیاری از زوج هایی که در خارج از کشور ازدواج کرده اند، برای بهبود بیشتر روابط خود یا جلوگیری از مشکلاتی که ممکن است به وجود بیاید، مشاوره ازدواج می گیرند یا در برنامه های توسعه روابط شرکت می کنند.
ازدواج های متعارض با فراز و نشیب های زندگی زناشویی بیشتر افراد متفاوت است. در ازدواجهای آشفته، ناامیدی در رابطه نمیآید و نمیرود، یک احساس گاه به گاه نیست، یک امر ثابت است و افراد از ازدواج خود احساس نارضایتی عمیقی میکنند. در چنین ازدواج هایی دعواهای مکرر و شدیدتر وجود دارد. دعوا به حل و فصل منجر نمی شود، فقط احساس فرسودگی را ایجاد می کند. اما رابطه در ازدواج های آشفته همیشه نزاع نیست. در برخی از ازدواج ها دعوا وجود ندارد، اما رابطه از کیفیت خوبی برخوردار نیست، همسران کاملاً از یکدیگر جدا شده اند. آنها به طور کامل ارتباط و انجام کارها را برای یکدیگر قطع می کنند و اوضاع در زندگی زناشویی آنها بد به بدتر می شود.
مشاجرات حل نشده مکرر، از دست دادن احساسات مثبت، دوستی، رابطه جنسی و کاهش نشاط نشانه هایی هستند که نشان می دهد ازدواج با مشکل مواجه شده است. در صورت عدم مراقبت، کنارهگیری، خشونت و قطع رابطه، میتوان گفت که ازدواج مشکل بزرگی دارد و خطر طلاق زیاد است. برای صحبت در مورد اختلافات زناشویی لزومی به ازدواج رسمی نیست. ممکن است با چنین مشکلاتی در روابط جدی طولانی مدت به ازدواج درمانی نیاز باشد.
چه نوع مشکلاتی در ازدواج تجربه می شود که نیاز به درمان دارد؟
مشکلات ازدواج معمولاً در موضوعاتی مانند ارتباط، حل مسئله، مشاجره، صمیمیت عاطفی و تمایلات جنسی ایجاد می شود.
تضادهای ارتباطی معمولاً در روابط افرادی ایجاد می شود که الزامات ازدواج را به طور کامل درک نکرده اند، نحوه برقراری ارتباط سالم و نحوه همکاری و حمایت را یاد نگرفته اند. در چنین افرادی رابطه ممکن است برای مدتی در مراحل اولیه عاشقانه رابطه خوب پیش برود. اما اگر زوجین برای انجام وظایف طولانی مدت در ازدواج آمادگی نداشته باشند، پس از مدتی مشکلات شروع می شود. مطالعات زوجین نشان می دهد که خطر اختلاف و جدایی زناشویی در مراحل اولیه ازدواج بیشتر است. با این حال، پس از بچه دار شدن زوجین و پس از انتقال فرزندان به بلوغ یا ترک خانه، درگیری ها نیز افزایش می یابد.
گاهی اوقات مشکلات زناشویی نتیجه مستقیم مشکلات فردی است (مثلاً سوء مصرف الکل) و حتی ممکن است به نظر برسد که ازدواج خوب پیش می رود. در چنین شرایطی، حتی یک اتفاق تکان دهنده می تواند برای استرس ازدواج کافی باشد. به عنوان مثال، یک زوج متاهل ممکن است بتوانند بر یک رویداد آسیب زا مانند یک رابطه خارج از ازدواج غلبه کنند، در حالی که نتیجه ممکن است برای زوج هایی که مشکلات مداوم را به طور پنهانی تجربه می کنند، منفی تر باشد.
ازدواج درمانی در درمان مشکلات جنسی نیز لازم است. زیرا تمایلات جنسی و سایر بخش های ازدواج با یکدیگر مرتبط هستند. گاهی مشکلات در ازدواج بر زندگی جنسی تاثیر می گذارد، گاهی مشکلات جنسی بر کل ازدواج تاثیر می گذارد. مطالعات نشان می دهد که اختلالات جنسی و مشکلات زناشویی اغلب، اما نه همیشه، با هم همراه هستند. در رابطه جنسی بین دو نفر رابطه وجود دارد اما در این رابطه احساسات بر خلاف ارتباطات روزمره نه تنها به صورت کلامی بلکه با بدن نیز بیان می شود، بنابراین حل مشکل در این زمینه بدون ارتباط غیر قابل تصور است. حتی اگر مشکل جنسی همسران مشکلی مستقل از سایر زمینه های ازدواج باشد، باید در حل مشکل بین آنها هماهنگی و همکاری وجود داشته باشد و این ارتباط با ازدواج درمانی فراهم می شود.
شاید لازم باشد از درمان های ازدواج در درمان مشکلات کودکان بهره مند شوید. ناآرامی و تنش بین همسران به طور مستقیم بر فرزندان تأثیر می گذارد. بنابراین برای درمان یک مشکل روانی یا روانپزشکی در کودکان باید مشکلات ازدواج والدین را برطرف کرد. مطالعات نشان می دهد که کودکانی که در معرض تعارض بین والدین قرار دارند، بیشتر در معرض مشکلات رفتاری و مشکلات عاطفی هستند. هماهنگی و ناهماهنگی خانوادگی نه تنها بر زندگی درونی فرزندان، بلکه بر روابط اجتماعی آنها نیز تأثیر می گذارد. کودکان در ارتباط و حل مسئله از والدین خود تقلید می کنند. بنابراین برای سالم سازی فرزندان باید ازدواج را سالم کرد.
عواقب ازدواج مشکل دار
یک ازدواج پر استرس تأثیر بسیار منفی روی طرفین می گذارد. باعث مشکلاتی مانند درد، اندوه، اضطراب، سطح بالای تنش و افسردگی می شود. مطالعاتی وجود دارد که نشان می دهد اگر ادامه پیدا کند، بر سلامت جسمی نیز تأثیر منفی می گذارد. تأثیر بر خانواده نیز عمیق است، به خصوص زمانی که درگیری زیاد باشد. مشاهده شده است که کودکانی که در ازدواج های به شدت متعارض رشد می کنند نسبت به سایر کودکان مشکلات بیشتری دارند.
زمانی که ازدواج در بن بست قرار می گیرد، در صورت عدم رعایت احتیاط، ممکن است وضعیت به فروپاشی دومینو تبدیل شود و ازدواج به مرز انقراض برسد. به همین دلیل باید بدون انتظار رشد و غیرقابل حل شدن مشکلات، مشکل را شناسایی و حل کرد.
ازدواج درمانی چیست؟
درمان های موثری برای مشکلات زناشویی وجود دارد. اگر تلاش کافی برای تصمیم گیری برای کار روی رابطه خود انجام شود، زوج ها می توانند دوباره ازدواج خود را رضایت بخش کنند.
هیچ کس به عنوان یک همسر کامل ازدواج را شروع نمی کند. ازدواج؛ این امر مستلزم مهارت هایی مانند درک خود، درک شریک زندگی خود، دانستن نحوه بحث کردن (دعوا کردن)، حل مشکلات و پذیرش تفاوت ها است. گاهی اوقات الگوهای رفتاری ناکارآمد و منفی در خانوادهای که با آن بزرگ شدهایم میتواند به رابطه منتقل شود و گاهی اوقات دشواریهای عادی زندگی میتواند حفظ یک ازدواج شاد را دشوار کند.
به تعبیری آنچه در ازدواج درمانی انجام می شود یادگیری برقراری ارتباط است. این به ایجاد مهارت هایی مانند حل مسئله و یادگیری نحوه مبارزه بدون آسیب رساندن زیاد کمک می کند و به بازسازی رابطه کمک می کند.
مشاوره ازدواج در کرج
با ازدواج درمانی؛ هدف آن این است که همسران یاد بگیرند که یکدیگر را به عنوان یک انسان ببینند. سعی می شود اطمینان حاصل شود که آنها یاد می گیرند ویژگی های شخصیتی طرف مقابل را درک کنند، تفاوت های قابل آشتی را با یکدیگر آشتی دهند و جنبه های آشتی ناپذیر را بپذیرند.
ادامه زمینه های مشکل بین همسران ممکن است اصلی ترین مسائلی باشد که بحث ها تشدید می شود. هدف از ازدواج درمانی; کمک به همسران برای صحبت در مورد این مسائل و یافتن راه حل است. حتی زمانی که روند درمانی با مشکلات سختی دست و پنجه نرم می کند، تضمین می کند که همسران در مسیر پیشرفت هستند و از به بن بست رسیدن رابطه جلوگیری می کند.
ازدواج درمانی چگونه اعمال می شود؟
انواع مختلفی از مشاوره ازدواج در کرج وجود دارد. برخی مهارت و تمرین را افزایش می دهند. برخی بیشتر به گذشته روی می آورند و نگاه می کنند که اوضاع چگونه بوده است. برخی این دو را با هم ترکیب می کنند.
در درمانهای ازدواج که در کلینیکهای ما در گروه NPG اعمال میشود، بدون توجه به دلایلی که زوجها به درمان مراجعه میکنند، ابتدا تمام جنبههای ازدواج آنها بررسی میشود. در طی فرآیند ارزیابی، از هر دو طرف خواسته می شود تا با انجام مصاحبه های مشترک و جداگانه، مشکل و تاریخچه مشکل را از دیدگاه خود تعریف کنند. پیشنهادات و افکار هر یک از آنها در مورد راه حل گرفته می شود و انتظارات آنها از درمان مشخص می شود. در این فرآیند، آزمونهای روانسنجی و مقیاسهایی برای تعیین نوع و شدت مشکلات زناشویی برای هر دوی زوجین اعمال میشود تا بازتاب ویژگیهای شخصیتی آنها در ازدواج را درک کنیم. در جلسات ترکیبی سبک ارتباطی همسران با یکدیگر و تعامل بین آنها رعایت می شود و بررسی می شود که آیا آنچه به یکدیگر می گویند به همین معنا شنیده می شود یا خیر.
به منظور تغییر رابطه در طول درمان، ممکن است برخی از تکالیف توسط درمانگر داده شود تا از یک جلسه به جلسه دیگر اعمال شود. تمرین این تکالیف مزایای متعددی دارد. از یک طرف همسران می بینند که می توان مشکلاتشان را کنترل کرد. مزیت دیگر این است که آنها می بینند که راه حل ها و تغییرات واقعی دائمی از بیرون از خودشان ناشی نمی شوند، بلکه در واقع از تغییراتی که در رفتار خود ایجاد می کنند، ناشی می شوند، و به روش های اعمال شده توسط درمانگر/درمانگر مرتبط نیستند. برای افزایش اعتماد به نفس آنها در زندگی مهم است.
مدت زمان درمان ممکن است بسته به نوع مشکل تجربه شده، شدت آن و میزان تغییر افراد متفاوت باشد. تعداد جلسات با توجه به تحولات تعیین می شود. فواصل مصاحبه؛ با در نظر گرفتن این که موضوعات مطرح شده در جلسات به اندازه کافی طولانی است که به آنها امکان زنده شدن را می دهد، اما در مدت زمان کوتاهی اجازه نمی دهد که عادت های قدیمی ادامه پیدا کنند، سازماندهی می شود. جلسات، که معمولاً یک بار در هفته در ابتدا شروع می شوند، با باز کردن فواصل و رقیق شدن در پایان به پایان می رسند تا اطمینان حاصل شود که تغییر با تلاش افراد با پیشرفت ادامه می یابد.
اگر مشکلات زناشویی دارید، به دنبال مشاوره ازدواج در کرج باشید!
شروع ازدواج درمانی آسان نیست. در میان گذاشتن مشکلات یک زندگی بسیار خصوصی، مانند ازدواج، با فردی که نمی شناسند برای اکثر مردم دشوار است و فکر بحث درباره مشکلات در مقابل یک درمانگر ممکن است خوشایند نباشد. بیم آن می رود که در روند درمانی این اتفاق بیفتد، زیرا زوج ها سعی می کنند مشکلات را به تنهایی حل کنند اما شکست می خورند و گفتگوها اغلب به دعواهای حل نشده تبدیل می شود. اما در فرآیند درمانی، در مقابل درمانگر به عنوان شخص سوم، حتی اگر مشکلات مطرح شود، نمی توان دعوا را تشدید کرد، زیرا درمانگر در موقعیت مداخله می کند و با راهنمایی مناسب، زوجین به تدریج مشکل را یاد می گیرند. حل گفتار و اصول ارتباط موثر.
اگر شریک زندگی شما نمی خواهد به درمان برود چه باید بکنید؟
زناشویی درمانی؛ "در رابطه ما مشکلی وجود دارد، برای رفع آن چه کنیم" و غیره. وقتی با تصمیم مشترک همسران شروع شود خیلی بهتر پیشرفت می کند. زیرا در چنین شروعی، بخش مهمی از مشکل قبلاً برطرف شده است. حتی اگر مشکل و راه حل مشخص نباشد، هر دو طرف از مشکلات آگاه هستند و تمایل به تغییر دارند. اینکه بتوانیم یک تصمیم مشترک بگیرند و بیایند نشان می دهد که سطح ارتباطی بین زوجین برقرار است. متأسفانه چنین شروعی همیشه امکان پذیر نیست.
برخی از افراد به دلیل شرایط اجتماعی یا ساختار شخصیتی، جستجوی کمک برای مشکلاتشان دشوار است. گاهی اوقات، در نتیجه تعارض در رابطه، یک شریک از مراجعه به درمان خودداری می کند. رایج ترین اشتباه؛ این است که پیشنهاد مشاوره را در طول دعوا یا زمانی که مشکل شدید است، در حالی که احساسات منفی هنوز فروکش نکرده است، مطرح کنید. پیشنهاد در زمان نامناسب شروع درمان را به تاخیر می اندازد یا به طور کامل از آن جلوگیری می کند. در هنگام دعوا، وقتی یکی از همسران می گوید برو پیش روانشناس، طرف مقابل اغلب این را به عنوان انتقاد می بیند یا «فرد بیمار» یا «مشکل تو تویی» را متهم می کند و حالت تدافعی به خود می گیرد.
اگر شریک زندگی شما از رفتن به درمان امتناع می کند، بهتر است سعی کنید دلیل آن را بفهمید و پس از گذشت مدتی پیشنهاد را تکرار کنید. او باید سعی کند طوری صحبت کند که دیگران را راحت کند و همکاری کند و توضیح دهد که ما مشکل را فقط در شخص دیگری نمی بینیم، مشکل را فقط در طرف مقابل می بینیم، آماده هستیم که مسئولیت خود را بپذیریم. در تغییر و اینکه ما آماده ایم مسئولیت خود را در تغییر بپذیریم.
اگر همسرتان با وجود تمام تلاشها و تشویقهای شما از رفتن به درمان امتناع کرد، میتوانید کارها را به تنهایی شروع کنید. البته، حل کردن یک ازدواج مشکل دار به تنهایی دشوار است، اما حداقل می توانید با یک درمانگر ازدواج یا خانواده صحبت کنید تا نقش خود را در مشکلات تجربه شده در رابطه ببینید، در مورد آنچه که می توانید در حل تعارض انجام دهید و بهبود شرایط را بدانید. رابطه، نحوه برخورد با همسرتان و شاید بتوانید با حمایت و راهنمایی درمانگر او را به درمان ترغیب کنید. گاهی که یکی از همسران شروع به دریافت مشاوره می کند و با تغییراتی که ایجاد کرده است، رابطه خود را بهبود می بخشد، این بار همسرش این تحول را در ازدواج آنها می بیند و شروع به اعتماد به روند روان درمانی می کند و بعداً می تواند موافقت کند که در ازدواج شرکت کند. روند.
مشاوره ازدواج در کرج
قرار آنلاین
روشهای تشخیصی
روش های درمانی
تیم درمان ما
راهنمای بیمار و مهمان
درباره ما
ارتباط
صفحه نخست روانپزشکی بزرگسالان روش های درمانی درمان های خانواده/ازدواج (مشاوره ازدواج در کرج)
درمان های خانواده/ازدواج (مشاوره ازدواج در کرج)
تعارض زناشویی یکی از آزاردهنده ترین مشکلات زندگی انسان است. در هر ازدواجی مشکلاتی وجود دارد، اما گاهی اوقات مشکلات می تواند به ناامیدی عمیق زوج ها برسد و ادامه ازدواج را زیر سوال ببرد. با این حال می توان جلوی این روند منفی را گرفت. اگرچه گاهی اوقات زوج ها می توانند با تلاش خود و با توسعه مهارت های حل مسئله به این مهم دست یابند، اما اغلب به کمک حرفه ای نیاز است و به ازدواج درمانی نیاز است.
در چه مرحله ای باید با یک درمانگر مشورت کرد؟
هیچ ازدواجی کامل نیست. تقریباً هر زوجی ممکن است گهگاه در طول زندگی مشترک خود به کمک نیاز داشته باشند. برای درمان زناشویی لازم نیست در یک ازدواج مشکل دار باشید. هنوز در کشور ما رایج نیست، اما بسیاری از زوج هایی که در خارج از کشور ازدواج کرده اند، برای بهبود بیشتر روابط خود یا جلوگیری از مشکلاتی که ممکن است به وجود بیاید، مشاوره ازدواج می گیرند یا در برنامه های توسعه روابط شرکت می کنند.
ازدواج های متعارض با فراز و نشیب های زندگی زناشویی بیشتر افراد متفاوت است. در ازدواجهای آشفته، ناامیدی در رابطه نمیآید و نمیرود، یک احساس گاه به گاه نیست، یک امر ثابت است و افراد از ازدواج خود احساس نارضایتی عمیقی میکنند. در چنین ازدواج هایی دعواهای مکرر و شدیدتر وجود دارد. دعوا به حل و فصل منجر نمی شود، فقط احساس فرسودگی را ایجاد می کند. اما رابطه در ازدواج های آشفته همیشه نزاع نیست. در برخی از ازدواج ها دعوا وجود ندارد، اما رابطه از کیفیت خوبی برخوردار نیست، همسران کاملاً از یکدیگر جدا شده اند. آنها به طور کامل ارتباط و انجام کارها را برای یکدیگر قطع می کنند و اوضاع در زندگی زناشویی آنها بد به بدتر می شود.
مشاجرات حل نشده مکرر، از دست دادن احساسات مثبت، دوستی، رابطه جنسی و کاهش نشاط نشانه هایی هستند که نشان می دهد ازدواج با مشکل مواجه شده است. در صورت عدم مراقبت، کنارهگیری، خشونت و قطع رابطه، میتوان گفت که ازدواج مشکل بزرگی دارد و خطر طلاق زیاد است. برای صحبت در مورد اختلافات زناشویی لزومی به ازدواج رسمی نیست. ممکن است با چنین مشکلاتی در روابط جدی طولانی مدت به ازدواج درمانی نیاز باشد.
چه نوع مشکلاتی در ازدواج تجربه می شود که نیاز به درمان دارد؟
مشکلات ازدواج معمولاً در موضوعاتی مانند ارتباط، حل مسئله، مشاجره، صمیمیت عاطفی و تمایلات جنسی ایجاد می شود.
تضادهای ارتباطی معمولاً در روابط افرادی ایجاد می شود که الزامات ازدواج را به طور کامل درک نکرده اند، نحوه برقراری ارتباط سالم و نحوه همکاری و حمایت را یاد نگرفته اند. در چنین افرادی رابطه ممکن است برای مدتی در مراحل اولیه عاشقانه رابطه خوب پیش برود. اما اگر زوجین برای انجام وظایف طولانی مدت در ازدواج آمادگی نداشته باشند، پس از مدتی مشکلات شروع می شود. مطالعات زوجین نشان می دهد که خطر اختلاف و جدایی زناشویی در مراحل اولیه ازدواج بیشتر است. با این حال، پس از بچه دار شدن زوجین و پس از انتقال فرزندان به بلوغ یا ترک خانه، درگیری ها نیز افزایش می یابد.
گاهی اوقات مشکلات زناشویی نتیجه مستقیم مشکلات فردی است (مثلاً سوء مصرف الکل) و حتی ممکن است به نظر برسد که ازدواج خوب پیش می رود. در چنین شرایطی، حتی یک اتفاق تکان دهنده می تواند برای استرس ازدواج کافی باشد. به عنوان مثال، یک زوج متاهل ممکن است بتوانند بر یک رویداد آسیب زا مانند یک رابطه خارج از ازدواج غلبه کنند، در حالی که نتیجه ممکن است برای زوج هایی که مشکلات مداوم را به طور پنهانی تجربه می کنند، منفی تر باشد.
ازدواج درمانی در درمان مشکلات جنسی نیز لازم است. زیرا تمایلات جنسی و سایر بخش های ازدواج با یکدیگر مرتبط هستند. گاهی مشکلات در ازدواج بر زندگی جنسی تاثیر می گذارد، گاهی مشکلات جنسی بر کل ازدواج تاثیر می گذارد. مطالعات نشان می دهد که اختلالات جنسی و مشکلات زناشویی اغلب، اما نه همیشه، با هم همراه هستند. در رابطه جنسی بین دو نفر رابطه وجود دارد اما در این رابطه احساسات بر خلاف ارتباطات روزمره نه تنها به صورت کلامی بلکه با بدن نیز بیان می شود، بنابراین حل مشکل در این زمینه بدون ارتباط غیر قابل تصور است. حتی اگر مشکل جنسی همسران مشکلی مستقل از سایر زمینه های ازدواج باشد، باید در حل مشکل بین آنها هماهنگی و همکاری وجود داشته باشد و این ارتباط با ازدواج درمانی فراهم می شود.
شاید لازم باشد از درمان های ازدواج در درمان مشکلات کودکان بهره مند شوید. ناآرامی و تنش بین همسران به طور مستقیم بر فرزندان تأثیر می گذارد. بنابراین برای درمان یک مشکل روانی یا روانپزشکی در کودکان باید مشکلات ازدواج والدین را برطرف کرد. مطالعات نشان می دهد که کودکانی که در معرض تعارض بین والدین قرار دارند، بیشتر در معرض مشکلات رفتاری و مشکلات عاطفی هستند. هماهنگی و ناهماهنگی خانوادگی نه تنها بر زندگی درونی فرزندان، بلکه بر روابط اجتماعی آنها نیز تأثیر می گذارد. کودکان در ارتباط و حل مسئله از والدین خود تقلید می کنند. بنابراین برای سالم سازی فرزندان باید ازدواج را سالم کرد.
عواقب ازدواج مشکل دار
یک ازدواج پر استرس تأثیر بسیار منفی روی طرفین می گذارد. باعث مشکلاتی مانند درد، اندوه، اضطراب، سطح بالای تنش و افسردگی می شود. مطالعاتی وجود دارد که نشان می دهد اگر ادامه پیدا کند، بر سلامت جسمی نیز تأثیر منفی می گذارد. تأثیر بر خانواده نیز عمیق است، به خصوص زمانی که درگیری زیاد باشد. مشاهده شده است که کودکانی که در ازدواج های به شدت متعارض رشد می کنند نسبت به سایر کودکان مشکلات بیشتری دارند.
زمانی که ازدواج در بن بست قرار می گیرد، در صورت عدم رعایت احتیاط، ممکن است وضعیت به فروپاشی دومینو تبدیل شود و ازدواج به مرز انقراض برسد. به همین دلیل باید بدون انتظار رشد و غیرقابل حل شدن مشکلات، مشکل را شناسایی و حل کرد.
ازدواج درمانی چیست؟
درمان های موثری برای مشکلات زناشویی وجود دارد. اگر تلاش کافی برای تصمیم گیری برای کار روی رابطه خود انجام شود، زوج ها می توانند دوباره ازدواج خود را رضایت بخش کنند.
هیچ کس به عنوان یک همسر کامل ازدواج را شروع نمی کند. ازدواج؛ این امر مستلزم مهارت هایی مانند درک خود، درک شریک زندگی خود، دانستن نحوه بحث کردن (دعوا کردن)، حل مشکلات و پذیرش تفاوت ها است. گاهی اوقات الگوهای رفتاری ناکارآمد و منفی در خانوادهای که با آن بزرگ شدهایم میتواند به رابطه منتقل شود و گاهی اوقات دشواریهای عادی زندگی میتواند حفظ یک ازدواج شاد را دشوار کند.
به تعبیری آنچه در ازدواج درمانی انجام می شود یادگیری برقراری ارتباط است. این به ایجاد مهارت هایی مانند حل مسئله و یادگیری نحوه مبارزه بدون آسیب رساندن زیاد کمک می کند و به بازسازی رابطه کمک می کند.
مشاوره ازدواج در کرج
با ازدواج درمانی؛ هدف آن این است که همسران یاد بگیرند که یکدیگر را به عنوان یک انسان ببینند. سعی می شود اطمینان حاصل شود که آنها یاد می گیرند ویژگی های شخصیتی طرف مقابل را درک کنند، تفاوت های قابل آشتی را با یکدیگر آشتی دهند و جنبه های آشتی ناپذیر را بپذیرند.
ادامه زمینه های مشکل بین همسران ممکن است اصلی ترین مسائلی باشد که بحث ها تشدید می شود. هدف از ازدواج درمانی; کمک به همسران برای صحبت در مورد این مسائل و یافتن راه حل است. حتی زمانی که روند درمانی با مشکلات سختی دست و پنجه نرم می کند، تضمین می کند که همسران در مسیر پیشرفت هستند و از به بن بست رسیدن رابطه جلوگیری می کند.
ازدواج درمانی چگونه اعمال می شود؟
انواع مختلفی از مشاوره ازدواج در کرج وجود دارد. برخی مهارت و تمرین را افزایش می دهند. برخی بیشتر به گذشته روی می آورند و نگاه می کنند که اوضاع چگونه بوده است. برخی این دو را با هم ترکیب می کنند.
در درمانهای ازدواج که در کلینیکهای ما در گروه NPG اعمال میشود، بدون توجه به دلایلی که زوجها به درمان مراجعه میکنند، ابتدا تمام جنبههای ازدواج آنها بررسی میشود. در طی فرآیند ارزیابی، از هر دو طرف خواسته می شود تا با انجام مصاحبه های مشترک و جداگانه، مشکل و تاریخچه مشکل را از دیدگاه خود تعریف کنند. پیشنهادات و افکار هر یک از آنها در مورد راه حل گرفته می شود و انتظارات آنها از درمان مشخص می شود. در این فرآیند، آزمونهای روانسنجی و مقیاسهایی برای تعیین نوع و شدت مشکلات زناشویی برای هر دوی زوجین اعمال میشود تا بازتاب ویژگیهای شخصیتی آنها در ازدواج را درک کنیم. در جلسات ترکیبی سبک ارتباطی همسران با یکدیگر و تعامل بین آنها رعایت می شود و بررسی می شود که آیا آنچه به یکدیگر می گویند به همین معنا شنیده می شود یا خیر.
به منظور تغییر رابطه در طول درمان، ممکن است برخی از تکالیف توسط درمانگر داده شود تا از یک جلسه به جلسه دیگر اعمال شود. تمرین این تکالیف مزایای متعددی دارد. از یک طرف همسران می بینند که می توان مشکلاتشان را کنترل کرد. مزیت دیگر این است که آنها می بینند که راه حل ها و تغییرات واقعی دائمی از بیرون از خودشان ناشی نمی شوند، بلکه در واقع از تغییراتی که در رفتار خود ایجاد می کنند، ناشی می شوند، و به روش های اعمال شده توسط درمانگر/درمانگر مرتبط نیستند. برای افزایش اعتماد به نفس آنها در زندگی مهم است.
مدت زمان درمان ممکن است بسته به نوع مشکل تجربه شده، شدت آن و میزان تغییر افراد متفاوت باشد. تعداد جلسات با توجه به تحولات تعیین می شود. فواصل مصاحبه؛ با در نظر گرفتن این که موضوعات مطرح شده در جلسات به اندازه کافی طولانی است که به آنها امکان زنده شدن را می دهد، اما در مدت زمان کوتاهی اجازه نمی دهد که عادت های قدیمی ادامه پیدا کنند، سازماندهی می شود. جلسات، که معمولاً یک بار در هفته در ابتدا شروع می شوند، با باز کردن فواصل و رقیق شدن در پایان به پایان می رسند تا اطمینان حاصل شود که تغییر با تلاش افراد با پیشرفت ادامه می یابد.
اگر مشکلات زناشویی دارید، به دنبال مشاوره ازدواج در کرج باشید!
شروع ازدواج درمانی آسان نیست. در میان گذاشتن مشکلات یک زندگی بسیار خصوصی، مانند ازدواج، با فردی که نمی شناسند برای اکثر مردم دشوار است و فکر بحث درباره مشکلات در مقابل یک درمانگر ممکن است خوشایند نباشد. بیم آن می رود که در روند درمانی این اتفاق بیفتد، زیرا زوج ها سعی می کنند مشکلات را به تنهایی حل کنند اما شکست می خورند و گفتگوها اغلب به دعواهای حل نشده تبدیل می شود. اما در فرآیند درمانی، در مقابل درمانگر به عنوان شخص سوم، حتی اگر مشکلات مطرح شود، نمی توان دعوا را تشدید کرد، زیرا درمانگر در موقعیت مداخله می کند و با راهنمایی مناسب، زوجین به تدریج مشکل را یاد می گیرند. حل گفتار و اصول ارتباط موثر.
اگر شریک زندگی شما نمی خواهد به درمان برود چه باید بکنید؟
زناشویی درمانی؛ "در رابطه ما مشکلی وجود دارد، برای رفع آن چه کنیم" و غیره. وقتی با تصمیم مشترک همسران شروع شود خیلی بهتر پیشرفت می کند. زیرا در چنین شروعی، بخش مهمی از مشکل قبلاً برطرف شده است. حتی اگر مشکل و راه حل مشخص نباشد، هر دو طرف از مشکلات آگاه هستند و تمایل به تغییر دارند. اینکه بتوانیم یک تصمیم مشترک بگیرند و بیایند نشان می دهد که سطح ارتباطی بین زوجین برقرار است. متأسفانه چنین شروعی همیشه امکان پذیر نیست.
برخی از افراد به دلیل شرایط اجتماعی یا ساختار شخصیتی، جستجوی کمک برای مشکلاتشان دشوار است. گاهی اوقات، در نتیجه تعارض در رابطه، یک شریک از مراجعه به درمان خودداری می کند. رایج ترین اشتباه؛ این است که پیشنهاد مشاوره را در طول دعوا یا زمانی که مشکل شدید است، در حالی که احساسات منفی هنوز فروکش نکرده است، مطرح کنید. پیشنهاد در زمان نامناسب شروع درمان را به تاخیر می اندازد یا به طور کامل از آن جلوگیری می کند. در هنگام دعوا، وقتی یکی از همسران می گوید برو پیش روانشناس، طرف مقابل اغلب این را به عنوان انتقاد می بیند یا «فرد بیمار» یا «مشکل تو تویی» را متهم می کند و حالت تدافعی به خود می گیرد.
اگر شریک زندگی شما از رفتن به درمان امتناع می کند، بهتر است سعی کنید دلیل آن را بفهمید و پس از گذشت مدتی پیشنهاد را تکرار کنید. او باید سعی کند طوری صحبت کند که دیگران را راحت کند و همکاری کند و توضیح دهد که ما مشکل را فقط در شخص دیگری نمی بینیم، مشکل را فقط در طرف مقابل می بینیم، آماده هستیم که مسئولیت خود را بپذیریم. در تغییر و اینکه ما آماده ایم مسئولیت خود را در تغییر بپذیریم.
اگر همسرتان با وجود تمام تلاشها و تشویقهای شما از رفتن به درمان امتناع کرد، میتوانید کارها را به تنهایی شروع کنید. البته، حل کردن یک ازدواج مشکل دار به تنهایی دشوار است، اما حداقل می توانید با یک درمانگر ازدواج یا خانواده صحبت کنید تا نقش خود را در مشکلات تجربه شده در رابطه ببینید، در مورد آنچه که می توانید در حل تعارض انجام دهید و بهبود شرایط را بدانید. رابطه، نحوه برخورد با همسرتان و شاید بتوانید با حمایت و راهنمایی درمانگر او را به درمان ترغیب کنید. گاهی که یکی از همسران شروع به دریافت مشاوره می کند و با تغییراتی که ایجاد کرده است، رابطه خود را بهبود می بخشد، این بار همسرش این تحول را در ازدواج آنها می بیند و شروع به اعتماد به روند روان درمانی می کند و بعداً می تواند موافقت کند که در ازدواج شرکت کند. روند.
مشاوره ازدواج در کرج