24-01-2022, 10:06 PM
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع زبان عمومی علوم پزشکی
۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university ۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع شیمی مواد غذایی
۱- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع کنترل کیفی مواد غذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی و کنترل کیفی مواد غذایی، تالیف حمید پوربابا، نستوه ابراهیم نژاد و سینا جهان ،انتشارات کتاب پایتخت.
۲- کتاب کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی، تالیف مرتون هوبارد، مترجم پروین عشرت آبادی، انتشارات مرز دانش.
۳- کتاب راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایغ غذایی، تالیف محمد جلالی، محمود رضا اکبریان و حمید خانقاهی ابیانه، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان.
۴- کتاب اصول کنترل کیفیت مواد غذایی، تالیف بهجت تاجالدین، انتشارات علم کشاورزی ایران.
۵- کتاب مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۶- کتاب تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی HACPP، تالیف اداره کل نظارت بر مواد غذایی، انتشارات چاپ و نشر موثقی.
۷- کتاب درسنامه صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات میرکتاب.
۸- کتاب کنترل کیفیت آماری، تالیف دکتر کاظم نقندریان، انتشارات دانشگاه علم و صنعت ایران.
۹- جزوه کنترل کیفیت ۱ و ۲ دکتر محمدی¬فر و عشرت آبادی دانشگاه شهید بهشتی.
۱۰- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه کنترل کیفی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۳- جزوه کنترل کیفی موادغذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (روغن)
۱- کتاب تکنولوژی روغن و چربیهای خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب چربیها و روغنهای نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا.
۳- کتاب روغن ها و چربی ها در صنایع غذایی، تالیف اف.دی گانستون، مترجمان سیدمهدی جعفری و طاهره قانعی زارع، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۷- جزوه تکنولوژی روغن موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی روغن سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (غلات)
۱- کتاب مقدمهای بر تکنولوژی فرآوردههای غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ.
۲- کتاب تکنولوژی بعد از برداشت غلات، تالیف عزت ا.. عسکری اصلی ارد، انتشارات یاوریان.
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۵- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۶- جزوه تکنولوژی غلات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی غلات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (قند و شکر)
۱- کتاب تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری، انتشارات علوم کشاورزی.
۲- کتاب تکنولوژی قند و چغندرقند، مترجم مسعود فلاحی و همکاران، انتشارات سنبله.
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۵- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۶- جزوه تکنولوژی قند و شکر موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی قند و شکر سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (کنسرو)
۱- کتاب کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۲- کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی.
۳- کتاب تکنولوژی فراورش غذا (اصول و کاربردها)، تالیف پی جی فیلاوز، مترجم مرتضی سهرابی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۷- جزوه تکنولوژی کنسرو موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی کنسرو سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
ارشد علوم و صنایع غذایی
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی اگر صحیح انتخاب شوند، مهم ترین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت است، به همین منظور دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت دسترسی آسان تر داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ، منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی را گردآوری و تدوین نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد علوم و صنایع غذایی استفاده کنند (به دلایل فوق) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی (مشاوره ارشد علوم و صنایع غذایی ، برنامه ریزی کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا در حسن ختام تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی ارشد علوم و صنایع غذایی را در برنامه خود قرار دهید.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (گوشت)
۱- کتاب علوم و صنایع گوشت، تالیف دکتر نورد هوکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا.
۳- کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک.
۴- کتاب اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی، تالیف سیدحسین حسینی قابوس، احمدرضا فیضی پور نامقی و مرتضی خمیری، انتشارات مرز دانش.
۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۶- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۷- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۸- جزوه تکنولوژی گوشت موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۹- جزوه تکنولوژی گوشت سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (اصول نگهداری مواد غذایی)
۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
۵- کتاب نگهداری و ذخیرهسازی انواع میوه و سبزی، تالیف حمید ایراننژاد، انتشارات آوای نور.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۹- جزوه تکنولوژی اصول نگهداری موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات)
۱- کتاب دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب تکنولوژی شیر و فرآوردههای لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب شیر و فرآوردههای آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴- کتاب فناوریهای نوین در صنایع شیر، تالیف آر.ک. رابینسون، مترجم محمدرضا کوشکی، انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.
۵- جزوی صنایع لبنیات، دکتر خسروشاهی، دانشگاه ارومیه.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه تکنولوژی شیر دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۸- جزوه تکنولوژی لبنیات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۹- جزوه تکنولوژی لبنیات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه تکنولوژی لبنیات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت
۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university ۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع شیمی مواد غذایی
۱- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع کنترل کیفی مواد غذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی و کنترل کیفی مواد غذایی، تالیف حمید پوربابا، نستوه ابراهیم نژاد و سینا جهان ،انتشارات کتاب پایتخت.
۲- کتاب کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی، تالیف مرتون هوبارد، مترجم پروین عشرت آبادی، انتشارات مرز دانش.
۳- کتاب راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایغ غذایی، تالیف محمد جلالی، محمود رضا اکبریان و حمید خانقاهی ابیانه، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان.
۴- کتاب اصول کنترل کیفیت مواد غذایی، تالیف بهجت تاجالدین، انتشارات علم کشاورزی ایران.
۵- کتاب مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۶- کتاب تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی HACPP، تالیف اداره کل نظارت بر مواد غذایی، انتشارات چاپ و نشر موثقی.
۷- کتاب درسنامه صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات میرکتاب.
۸- کتاب کنترل کیفیت آماری، تالیف دکتر کاظم نقندریان، انتشارات دانشگاه علم و صنعت ایران.
۹- جزوه کنترل کیفیت ۱ و ۲ دکتر محمدی¬فر و عشرت آبادی دانشگاه شهید بهشتی.
۱۰- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه کنترل کیفی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۳- جزوه کنترل کیفی موادغذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (روغن)
۱- کتاب تکنولوژی روغن و چربیهای خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب چربیها و روغنهای نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا.
۳- کتاب روغن ها و چربی ها در صنایع غذایی، تالیف اف.دی گانستون، مترجمان سیدمهدی جعفری و طاهره قانعی زارع، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۷- جزوه تکنولوژی روغن موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی روغن سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (غلات)
۱- کتاب مقدمهای بر تکنولوژی فرآوردههای غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ.
۲- کتاب تکنولوژی بعد از برداشت غلات، تالیف عزت ا.. عسکری اصلی ارد، انتشارات یاوریان.
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۵- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۶- جزوه تکنولوژی غلات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی غلات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (قند و شکر)
۱- کتاب تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری، انتشارات علوم کشاورزی.
۲- کتاب تکنولوژی قند و چغندرقند، مترجم مسعود فلاحی و همکاران، انتشارات سنبله.
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۵- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۶- جزوه تکنولوژی قند و شکر موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی قند و شکر سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (کنسرو)
۱- کتاب کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۲- کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی.
۳- کتاب تکنولوژی فراورش غذا (اصول و کاربردها)، تالیف پی جی فیلاوز، مترجم مرتضی سهرابی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۷- جزوه تکنولوژی کنسرو موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی کنسرو سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
ارشد علوم و صنایع غذایی
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی اگر صحیح انتخاب شوند، مهم ترین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت است، به همین منظور دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت دسترسی آسان تر داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ، منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی را گردآوری و تدوین نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد علوم و صنایع غذایی استفاده کنند (به دلایل فوق) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی (مشاوره ارشد علوم و صنایع غذایی ، برنامه ریزی کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا در حسن ختام تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی ارشد علوم و صنایع غذایی را در برنامه خود قرار دهید.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (گوشت)
۱- کتاب علوم و صنایع گوشت، تالیف دکتر نورد هوکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا.
۳- کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک.
۴- کتاب اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی، تالیف سیدحسین حسینی قابوس، احمدرضا فیضی پور نامقی و مرتضی خمیری، انتشارات مرز دانش.
۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۶- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۷- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۸- جزوه تکنولوژی گوشت موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۹- جزوه تکنولوژی گوشت سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (اصول نگهداری مواد غذایی)
۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
۵- کتاب نگهداری و ذخیرهسازی انواع میوه و سبزی، تالیف حمید ایراننژاد، انتشارات آوای نور.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۹- جزوه تکنولوژی اصول نگهداری موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات)
۱- کتاب دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب تکنولوژی شیر و فرآوردههای لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب شیر و فرآوردههای آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴- کتاب فناوریهای نوین در صنایع شیر، تالیف آر.ک. رابینسون، مترجم محمدرضا کوشکی، انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.
۵- جزوی صنایع لبنیات، دکتر خسروشاهی، دانشگاه ارومیه.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه تکنولوژی شیر دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۸- جزوه تکنولوژی لبنیات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۹- جزوه تکنولوژی لبنیات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه تکنولوژی لبنیات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت