10-07-2021, 11:01 AM
دوره کارآموزی آزمون وکالت ۱۴۰۰، یک دوره 18 ماهه است که داوطلبان برای دریافت پروانه وکیل پایه یک دادگستری ملزم به گذراندن این دوره می باشند. زمان کارآموزی آزمون وکالت از زمان دریافت پروانه کارآموزی آغاز شده و تا پایان سوگند یاد کردن ادامه خواهد داشت.
طی کردن تمامی مراحل برای دریافت پروانه وکیل پایه یک دادگستری برای افرادی که قصد دریافت این پروانه را دارند، ضروری است. یکی از اصلی ترین مراحل برای دریافت پروانه وکیل پایه دادگستری و خدمت کردن به عنوان وکیل پایه یک، این است که اگر افراد در آزمون وکالت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه قبول شوند و به دوره کارآموزی آزمون وکالت راه پیدا کنند.
دوره کارآموزی آزمون وکالت ۱۴۰۰، یک دوره چند ماهه است که تمامی داوطلبان به اجبار می بایست آن را طی کنند و بعد از آن در آزمون کتبی و شفاهی اختبار کارآموزی وکالت شرکت کنند. در این مقاله برای آشنایی با دوره کارورزی آزمون وکالت به بررسی جزئیات زمان، نحوه و وظایف کاراموزی در رشته وکالت می پردازیم.
زمان کارآموزی آزمون وکالت ۱۴۰۰
داوطلبانی که قصد خدمت کردن به عنوان وکیل پایه یک دادگستری را دارند، باید مراحل مختلفی را برای دریافت پروانه وکیل پایه یک دادگستری پشت سر بگذرانند. اولین مرحله برای دریافت این پروانه، این است که افراد در آزمون وکالت شرکت کنند و نمره قبولی را کسب کنند. این آزمون معمولا توسط سازمان سنجش برگزار می شود و هر ساله داوطلبان زیادی نیز در این مرحله از آزمون وکالت شرکت می کنند؛ اما بسته به ظرفیت های موجود تنها افراد مشخصی در آزمون وکالت پذیرش می شوند.
پس از کسب کردن نمره قبولی، داوطلبان برای پذیرش نهایی در مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، می بایست در دوره کارآموزی آزمون وکالت شرکت کنند. پس از اتمام این دوره نیز داوطلبان می بایست در آزمونی، به نام آزمون اختبار شرکت کنند و نمره حد نصاب قبولی این آزمون را به دست بیاورند. لازم به ذکر است که بعد از اتمام دوره کارآموزی و شرکت کردن در آزمون نهایی اختبار، داوطلبان باید سوگند وکیل پایه دادگستری بخورند و در نهایت در این مقام مشغول به کار شوند.
![[تصویر: 1625471527_karamouzi-vekalat4.jpg]](https://www.heyvagroup.com/images/upload/1625471527_karamouzi-vekalat4.jpg)
به طور کلی زمان کارآموزی آزمون وکالت 1400 از زمان دریافت پروانه کارآموزی آغاز می شود و تا پایان سوگند یاد کردن کارآموزان ادامه خواهد داشت که معمولا این دوره زمانی یک دوره 18 ماهه می باشد.
بنابراین، زمان کارآموزی آزمون وکالت ۱۴۰۰ بسته به زمان برگزاری آزمون وکالت و پذیرش اولیه داوطلبان دارد؛ اما تمامی داوطلبانی که در آزمون اولیه وکالت پذیرش شده و شرایط احراز صلاحیت آن ها نیز توسط کانون وکلا، تایید شده است، می توانند با اعلام کانون وکلا هر استان در مراحل اداری ثبت نام کارآموزی وکالت را با انتخاب یک وکیل سرپرست انجام دهند.
دوره کارآموزی آزمون وکالت یک دوره 18 ماهه است که در طی این دوره داوطلبان باید یک سری وظایف مشخص شده ای را پشت سر بگذارنند و پس از اتمام دوره نیز تا یک ماه فرصت دارند که درخواست خود را برای شرکت در آزمون اختبار وکالت ثبت کنند.
بیشتر بخوانید: ظرفیت پذیرش آزمون وکالت
مراحل کارآموزی آزمون وکالت ۱۴۰۰
کارآموزی وکالت، پس از برگزاری آزمون وکالت توسط سازمان سنجش و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، برای داوطلبانی که نمره قبولی کسب کردند، برگزار می شود. مراحل کارآموزی آزمون وکالت 1400، به این صورت است که داوطلبان ابتدا باید در آزمون سازمان سنجش نمره قبولی کسب کنند. سپس، کانون وکلا اقدام به بررسی های لازم در بین تمامی افرادی که نمره قبولی در این آزمون کسب کرده اند، می کند و در نهایت لیست اسامی احراز صلاحیت شده را منتشر می کند.
شهر محل کار آموزی داوطلبان بسته به نظر کانون وکلا و رتبه داوطلبان پس از اعلام نتایج آزمون وکالت تعیین می گردد و داوطلبان موظف هستند که از همان شهر تعیین شده، وکیل سرپرست معرفی نمایند. وکیل سرپرست می بایست دارای شرایط خاصی باشد تا بتواند به عنوان سرپرست کار آموزی پذیرفته شود که این شرایط توسط کانون وکلا هر استان ذکر خواهد شد.
پس از تکمیل فرم مربوط به وکیل سرپرست و تایید آن توسط کمیسیون های کانون وکلا، پروانه پایه یک صادر می شود و کارآموزان وکالت می توانند دوره کار اموزی خود را آغاز نمایند.
پس از گذشت دوره 18 ماهه کار اموزی وکالت، داوطلبان می بایست در دو مرحله آزمون کتبی و شفاهی اختبار شرکت کنند و پس از کسب نمره قبولی در هر دو مرحله از آزمون، سوگند وکیل پایه یک دادگستری از افراد گرفته خواهد شد.
بیشتر بخوانید: بودجه بندی آزمون وکالت
وظایف کارآموز آزمون وکالت ۱۴۰۰
کارآموزان وکالت، در دوره کارآموزی خودشان ملزم به انجام یک سری وظایفی هستند که از سوی کانون وکلا به کارآموزان وکالت اعلام می شود. وظایف دوره کارآموزی آزمون وکالت ۱۴۰۰ که کانون وکلا اعلام نموده است، به شرح زیر می باشد.
داوطلبان کار آموز می بایست در دوره آموزشی کاربردی حداقل به مدت 64 ساعت شرکت کنند. در نهایت آزمونی از داوطلب گرفته می شود که داوطلبان می بایست در هر یک از دروس این آزمون نمره بالای 10 و معدل 12 را کسب کند تا در این آزمون پذیرفته شود.
داوطلبان باید در دوره کارآموزی وکالت اقدام به ارائه کارهای تحقیقاتی در قالب سمینار و یا آثار پژوهشی در موضوعات حقوقی کنند. داوطلبان موظف هستند که ظرف مدت 4 ماه بعد از شروع کارآموزی خود، موضوع سمینار خود را پیشنهاد کنند.
داوطلبان باید حداقل به مدت 30 ساعت در همایش، سخنرانی های علمی که توسط مرکز یا هیات مدیره کانون وکلا استانی برگزار می شوند، شرکت کنند. داوطلبان می توانند به صورت غیر حضوری و آنلاین در این جلسات شرکت کنند.
داوطلبان می بایست در جلسات دادگاه های حقوقی و کیفری در مدت 18 ماه شرکت کنند. داوطلب موظف است که در هر ماه 4 روز به این جلسات مراجعه کند که تا پایان 18 ماه دوره کارآموزی، جمعا 72 روز در این دادگاه ها شرکت کند.
داوطلبان موظف هستند که گزارشات لازم را از پرونده هایی که در جلسات دادگاه های حقوقی و کیفری مطرح می شوند را ارائه کنند. تعداد 20 فقره گزارش از این پرونده ها کفایت می کند.
داوطلبان موظف هستند که تحت نظر وکیل سرپرست خود، امور وکالتی خود را در دوره کارآموزی آزمون وکالت انجام دهند.
داوطلبان موظف به انجام تکالیف که از طرف کمیسیون و کمیته های کار اموزی استانی اعلام می شود، می باشند.
بشتر بخوانید: دفترچه سوالات آزمون وکالت
آزمون اختبار کارآموزی وکالت ۱۴۰۰
پس از اتمام دوره کارآموزی آزمون وکالت، کارآموزان می بایست در آزمونی به نام آزمون اختبار شرکت کنند. این آزمون در دو مرحله شفاهی و کتبی برگزار می شود که تمامی داوطلبان و کار آموزانی که دوره 18 ماهه خودشان را با موفقیت پشت سر گذاشتند، موظف به شرکت در این دو مرحله از آزمون می باشند.
تمامی داوطلبانی که دوره کار آموزی وکالت خود را به اتمام رساندند ملزم هستند، حداکثر به مدت 1 ماه بعد از اتمام تکالیف کارآموزی، درخواست خود را برای شرکت در آزمون کارآموزی وکالت به کمیسیون های استانی ارائه کنند. پس از بررسی های لازم، افراد می توانند در آزمون کتبی اختبار شرکت کنند.
در آزمون اختبار کارآموزی وکالت 1400، داوطلبان موظف هستند که تمامی آموزش های خود را در این دوره 18 ماهه کارآموزی وکالت ارائه داده و در صورتی که بتوانند نمره قبولی در این آزمون را کسب کنند، می توانند به عنوان وکیل پایه یک سوگند یاد کنند.
لازم به ذکر است که نمره حد نصاب قبولی آزمون اختبار کارآموزی وکالت ۱۴۰۰ مطابق با قوانین موجود، 10 از 20 می باشد. در واقع، داوطلبان باید بر اساس نمره قبولی آزمون کتبی و آزمون شفاهی خود معدل 10 از 20 کسب کنند تا به عنوان پذیرفته شدگان آزمون اختبار مشغول به کار شوند. ذکر این نکته لازم است که ضریب هر یک از آزمون های شفاهی و آزمون کتبی متفاوت می باشد. در واقع، ضریب آزمون کتبی ضریب 3 و ضریب آزمون شفاهی ضریب 2 می باشد.
مواد آزمون اختبار وکالت شامل موارد زیر می باشد که لازم است داوطلبان قبل از برگزاری آزمون نسبت به مطالعه این دروس اقدام کنند.
درس حقوق مدنی، خانواده و امور حسبی
درس حقوق ثبت
درس حقوق تجارت
درس حقوق جزای عمومی و اختصاصی
درس آیین دادرسی کیفری
درس آیین دادرسی مدنی
بیشتر بخوانید: منابع آزمون وکالت
حقوق کارآموزی آزمون وکالت ۱۴۰۰
یکی از سوالاتی که ممکن است بعضی از کارآموزان آزمون وکالت داشته باشند، این است که آیا کارآموزان آزمون وکالت در دوره کار آموزی خودشان حقوقی دریافت می کنند؟ آیا به کارآموزان تسهیلاتی برای هزینه های رفت و آمد، خوابگاه و ... تعلق خواهد گرفت؟ دوره کارآموزی آزمون وکالت یک دوره 18 ماهه است که بعضی از افراد ملزم به گذراندن این دوره به دور از محل سکونت خود می باشند. از این رو گذراندن این دوره 18 ماهه برای افراد هزینه های مختلفی را در پی دارد.
متاسفانه، طبق آخرین قوانین موجود برای دوره کارآموزی آزمون وکالت، کارآموزان هیچ گونه حقوقی را به عنوان حقوق کارآموزی آزمون وکالت دریافت نمی کنند و داوطلبان می بایست خودشان تمامی هزینه های مربوط به رفت و آمد، خوابگاه و ... را پرداخت نمایند.
لازم به ذکر است که بعضی از کار آموزان می توانند تحت شرایط خاصی در دوره [b]کارآموزی [/b]خودشان، پرونده پذیرش کرده و حق الزحمه پرونده را دریافت کنند؛ اما در حال حاضر، مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه حقوقی را برای کارآموزان دوره کارآموزی آزمون وکالت در نظر نگرفته است.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص کار اموزی آزمون وکالت را توضیح داده و متقاضیان را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین با عضویت در کانال تلگرامی و اینستاگرامی هیوا می توانید از آخرین اخبار مرتبط در این حیطه مطلع شوید.
در ادامه بخوانید: تخمین رتبه آزمون وکالت
سوالات متداول
1- ✔️ کارآموزی آزمون وکالت چیست ؟
✔️ مطابق متن مقاله، پذیرفته شدگان آزمون وکالت می بایست مدتی را در کنار یک وکیل سرپرست به گذراندن دوره کارآموزی بپردازند که به آن کارآموزی وکالت می گویند.
2- ✔️ مدت زمان کارآموزی آزمون وکالت چقدر است ؟
✔️ متقاضیان پذیرفته شده آزمون وکالت می بایست یک دوره 18 ماهه را به عنوان کارآموز وکالت بگذارنند که در متن مقاله اطلاعات جامع آن نوشته شده است.
3- ✔️ حقوق کارآموزان آزمون وکالت چقدر است ؟
✔️ مطابق توضیحات متن مقاله، کارآموزی آزمون وکالت فاقد حقوق بوده و هیچ وجهی به عنوان حقوق و پاداش به کار آموزان داده نمی شود.
منبع : کارآموزی آزمون وکالت
طی کردن تمامی مراحل برای دریافت پروانه وکیل پایه یک دادگستری برای افرادی که قصد دریافت این پروانه را دارند، ضروری است. یکی از اصلی ترین مراحل برای دریافت پروانه وکیل پایه دادگستری و خدمت کردن به عنوان وکیل پایه یک، این است که اگر افراد در آزمون وکالت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه قبول شوند و به دوره کارآموزی آزمون وکالت راه پیدا کنند.
دوره کارآموزی آزمون وکالت ۱۴۰۰، یک دوره چند ماهه است که تمامی داوطلبان به اجبار می بایست آن را طی کنند و بعد از آن در آزمون کتبی و شفاهی اختبار کارآموزی وکالت شرکت کنند. در این مقاله برای آشنایی با دوره کارورزی آزمون وکالت به بررسی جزئیات زمان، نحوه و وظایف کاراموزی در رشته وکالت می پردازیم.
زمان کارآموزی آزمون وکالت ۱۴۰۰
داوطلبانی که قصد خدمت کردن به عنوان وکیل پایه یک دادگستری را دارند، باید مراحل مختلفی را برای دریافت پروانه وکیل پایه یک دادگستری پشت سر بگذرانند. اولین مرحله برای دریافت این پروانه، این است که افراد در آزمون وکالت شرکت کنند و نمره قبولی را کسب کنند. این آزمون معمولا توسط سازمان سنجش برگزار می شود و هر ساله داوطلبان زیادی نیز در این مرحله از آزمون وکالت شرکت می کنند؛ اما بسته به ظرفیت های موجود تنها افراد مشخصی در آزمون وکالت پذیرش می شوند.
پس از کسب کردن نمره قبولی، داوطلبان برای پذیرش نهایی در مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، می بایست در دوره کارآموزی آزمون وکالت شرکت کنند. پس از اتمام این دوره نیز داوطلبان می بایست در آزمونی، به نام آزمون اختبار شرکت کنند و نمره حد نصاب قبولی این آزمون را به دست بیاورند. لازم به ذکر است که بعد از اتمام دوره کارآموزی و شرکت کردن در آزمون نهایی اختبار، داوطلبان باید سوگند وکیل پایه دادگستری بخورند و در نهایت در این مقام مشغول به کار شوند.
![[تصویر: 1625471527_karamouzi-vekalat4.jpg]](https://www.heyvagroup.com/images/upload/1625471527_karamouzi-vekalat4.jpg)
به طور کلی زمان کارآموزی آزمون وکالت 1400 از زمان دریافت پروانه کارآموزی آغاز می شود و تا پایان سوگند یاد کردن کارآموزان ادامه خواهد داشت که معمولا این دوره زمانی یک دوره 18 ماهه می باشد.
بنابراین، زمان کارآموزی آزمون وکالت ۱۴۰۰ بسته به زمان برگزاری آزمون وکالت و پذیرش اولیه داوطلبان دارد؛ اما تمامی داوطلبانی که در آزمون اولیه وکالت پذیرش شده و شرایط احراز صلاحیت آن ها نیز توسط کانون وکلا، تایید شده است، می توانند با اعلام کانون وکلا هر استان در مراحل اداری ثبت نام کارآموزی وکالت را با انتخاب یک وکیل سرپرست انجام دهند.
دوره کارآموزی آزمون وکالت یک دوره 18 ماهه است که در طی این دوره داوطلبان باید یک سری وظایف مشخص شده ای را پشت سر بگذارنند و پس از اتمام دوره نیز تا یک ماه فرصت دارند که درخواست خود را برای شرکت در آزمون اختبار وکالت ثبت کنند.
بیشتر بخوانید: ظرفیت پذیرش آزمون وکالت
مراحل کارآموزی آزمون وکالت ۱۴۰۰
کارآموزی وکالت، پس از برگزاری آزمون وکالت توسط سازمان سنجش و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، برای داوطلبانی که نمره قبولی کسب کردند، برگزار می شود. مراحل کارآموزی آزمون وکالت 1400، به این صورت است که داوطلبان ابتدا باید در آزمون سازمان سنجش نمره قبولی کسب کنند. سپس، کانون وکلا اقدام به بررسی های لازم در بین تمامی افرادی که نمره قبولی در این آزمون کسب کرده اند، می کند و در نهایت لیست اسامی احراز صلاحیت شده را منتشر می کند.
شهر محل کار آموزی داوطلبان بسته به نظر کانون وکلا و رتبه داوطلبان پس از اعلام نتایج آزمون وکالت تعیین می گردد و داوطلبان موظف هستند که از همان شهر تعیین شده، وکیل سرپرست معرفی نمایند. وکیل سرپرست می بایست دارای شرایط خاصی باشد تا بتواند به عنوان سرپرست کار آموزی پذیرفته شود که این شرایط توسط کانون وکلا هر استان ذکر خواهد شد.
پس از تکمیل فرم مربوط به وکیل سرپرست و تایید آن توسط کمیسیون های کانون وکلا، پروانه پایه یک صادر می شود و کارآموزان وکالت می توانند دوره کار اموزی خود را آغاز نمایند.
پس از گذشت دوره 18 ماهه کار اموزی وکالت، داوطلبان می بایست در دو مرحله آزمون کتبی و شفاهی اختبار شرکت کنند و پس از کسب نمره قبولی در هر دو مرحله از آزمون، سوگند وکیل پایه یک دادگستری از افراد گرفته خواهد شد.
بیشتر بخوانید: بودجه بندی آزمون وکالت
وظایف کارآموز آزمون وکالت ۱۴۰۰
کارآموزان وکالت، در دوره کارآموزی خودشان ملزم به انجام یک سری وظایفی هستند که از سوی کانون وکلا به کارآموزان وکالت اعلام می شود. وظایف دوره کارآموزی آزمون وکالت ۱۴۰۰ که کانون وکلا اعلام نموده است، به شرح زیر می باشد.
داوطلبان کار آموز می بایست در دوره آموزشی کاربردی حداقل به مدت 64 ساعت شرکت کنند. در نهایت آزمونی از داوطلب گرفته می شود که داوطلبان می بایست در هر یک از دروس این آزمون نمره بالای 10 و معدل 12 را کسب کند تا در این آزمون پذیرفته شود.
داوطلبان باید در دوره کارآموزی وکالت اقدام به ارائه کارهای تحقیقاتی در قالب سمینار و یا آثار پژوهشی در موضوعات حقوقی کنند. داوطلبان موظف هستند که ظرف مدت 4 ماه بعد از شروع کارآموزی خود، موضوع سمینار خود را پیشنهاد کنند.
داوطلبان باید حداقل به مدت 30 ساعت در همایش، سخنرانی های علمی که توسط مرکز یا هیات مدیره کانون وکلا استانی برگزار می شوند، شرکت کنند. داوطلبان می توانند به صورت غیر حضوری و آنلاین در این جلسات شرکت کنند.
داوطلبان می بایست در جلسات دادگاه های حقوقی و کیفری در مدت 18 ماه شرکت کنند. داوطلب موظف است که در هر ماه 4 روز به این جلسات مراجعه کند که تا پایان 18 ماه دوره کارآموزی، جمعا 72 روز در این دادگاه ها شرکت کند.
داوطلبان موظف هستند که گزارشات لازم را از پرونده هایی که در جلسات دادگاه های حقوقی و کیفری مطرح می شوند را ارائه کنند. تعداد 20 فقره گزارش از این پرونده ها کفایت می کند.
داوطلبان موظف هستند که تحت نظر وکیل سرپرست خود، امور وکالتی خود را در دوره کارآموزی آزمون وکالت انجام دهند.
داوطلبان موظف به انجام تکالیف که از طرف کمیسیون و کمیته های کار اموزی استانی اعلام می شود، می باشند.
بشتر بخوانید: دفترچه سوالات آزمون وکالت
آزمون اختبار کارآموزی وکالت ۱۴۰۰
پس از اتمام دوره کارآموزی آزمون وکالت، کارآموزان می بایست در آزمونی به نام آزمون اختبار شرکت کنند. این آزمون در دو مرحله شفاهی و کتبی برگزار می شود که تمامی داوطلبان و کار آموزانی که دوره 18 ماهه خودشان را با موفقیت پشت سر گذاشتند، موظف به شرکت در این دو مرحله از آزمون می باشند.
تمامی داوطلبانی که دوره کار آموزی وکالت خود را به اتمام رساندند ملزم هستند، حداکثر به مدت 1 ماه بعد از اتمام تکالیف کارآموزی، درخواست خود را برای شرکت در آزمون کارآموزی وکالت به کمیسیون های استانی ارائه کنند. پس از بررسی های لازم، افراد می توانند در آزمون کتبی اختبار شرکت کنند.
در آزمون اختبار کارآموزی وکالت 1400، داوطلبان موظف هستند که تمامی آموزش های خود را در این دوره 18 ماهه کارآموزی وکالت ارائه داده و در صورتی که بتوانند نمره قبولی در این آزمون را کسب کنند، می توانند به عنوان وکیل پایه یک سوگند یاد کنند.
لازم به ذکر است که نمره حد نصاب قبولی آزمون اختبار کارآموزی وکالت ۱۴۰۰ مطابق با قوانین موجود، 10 از 20 می باشد. در واقع، داوطلبان باید بر اساس نمره قبولی آزمون کتبی و آزمون شفاهی خود معدل 10 از 20 کسب کنند تا به عنوان پذیرفته شدگان آزمون اختبار مشغول به کار شوند. ذکر این نکته لازم است که ضریب هر یک از آزمون های شفاهی و آزمون کتبی متفاوت می باشد. در واقع، ضریب آزمون کتبی ضریب 3 و ضریب آزمون شفاهی ضریب 2 می باشد.
مواد آزمون اختبار وکالت شامل موارد زیر می باشد که لازم است داوطلبان قبل از برگزاری آزمون نسبت به مطالعه این دروس اقدام کنند.
درس حقوق مدنی، خانواده و امور حسبی
درس حقوق ثبت
درس حقوق تجارت
درس حقوق جزای عمومی و اختصاصی
درس آیین دادرسی کیفری
درس آیین دادرسی مدنی
بیشتر بخوانید: منابع آزمون وکالت
حقوق کارآموزی آزمون وکالت ۱۴۰۰
یکی از سوالاتی که ممکن است بعضی از کارآموزان آزمون وکالت داشته باشند، این است که آیا کارآموزان آزمون وکالت در دوره کار آموزی خودشان حقوقی دریافت می کنند؟ آیا به کارآموزان تسهیلاتی برای هزینه های رفت و آمد، خوابگاه و ... تعلق خواهد گرفت؟ دوره کارآموزی آزمون وکالت یک دوره 18 ماهه است که بعضی از افراد ملزم به گذراندن این دوره به دور از محل سکونت خود می باشند. از این رو گذراندن این دوره 18 ماهه برای افراد هزینه های مختلفی را در پی دارد.
متاسفانه، طبق آخرین قوانین موجود برای دوره کارآموزی آزمون وکالت، کارآموزان هیچ گونه حقوقی را به عنوان حقوق کارآموزی آزمون وکالت دریافت نمی کنند و داوطلبان می بایست خودشان تمامی هزینه های مربوط به رفت و آمد، خوابگاه و ... را پرداخت نمایند.
لازم به ذکر است که بعضی از کار آموزان می توانند تحت شرایط خاصی در دوره [b]کارآموزی [/b]خودشان، پرونده پذیرش کرده و حق الزحمه پرونده را دریافت کنند؛ اما در حال حاضر، مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه حقوقی را برای کارآموزان دوره کارآموزی آزمون وکالت در نظر نگرفته است.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص کار اموزی آزمون وکالت را توضیح داده و متقاضیان را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین با عضویت در کانال تلگرامی و اینستاگرامی هیوا می توانید از آخرین اخبار مرتبط در این حیطه مطلع شوید.
در ادامه بخوانید: تخمین رتبه آزمون وکالت
سوالات متداول
1- ✔️ کارآموزی آزمون وکالت چیست ؟
✔️ مطابق متن مقاله، پذیرفته شدگان آزمون وکالت می بایست مدتی را در کنار یک وکیل سرپرست به گذراندن دوره کارآموزی بپردازند که به آن کارآموزی وکالت می گویند.
2- ✔️ مدت زمان کارآموزی آزمون وکالت چقدر است ؟
✔️ متقاضیان پذیرفته شده آزمون وکالت می بایست یک دوره 18 ماهه را به عنوان کارآموز وکالت بگذارنند که در متن مقاله اطلاعات جامع آن نوشته شده است.
3- ✔️ حقوق کارآموزان آزمون وکالت چقدر است ؟
✔️ مطابق توضیحات متن مقاله، کارآموزی آزمون وکالت فاقد حقوق بوده و هیچ وجهی به عنوان حقوق و پاداش به کار آموزان داده نمی شود.
منبع : کارآموزی آزمون وکالت