تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › گفتگوی آزاد v
« قبلی 1 … 557 558 559 560 561 … 1003 بعدی »

طرز تهیه سالاد تبوله

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
طرز تهیه سالاد تبوله
farzane آفلاین
عضو جوان
**
ارسال‌ها: 2
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: Dec 2020
اعتبار: 0
#1
01-02-2021, 03:58 PM
طرز تهیه سالاد تبوله
[تصویر:  salad-taboole.jpg]
سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف عربی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این سالاد خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم برای مجالس و مهمانی های خود به عنوان یک سالاد جدید و مجلسی درست کنیم، می توانیم از آن به عنوان یک غذای ساده و سبک به عنوان شام یا ناهار نیز استفاده کنیم. این سالاد خوشمزه که از محبوب ترین سالادهای عربی محسوب می شود، از نظر ظاهری شباه های به سالاد شیرازی ما ایرانی ها دارد. البته با این تفاوت که در تهیه سالاد تبوله مواد خیلی ریزتر از سالاد شیرازی می شوند.


مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور ½ لیوان
پیازچه ½ لیوان
جعفری ۱٫۵ لیوان
خیار ۱ عدد
آب جوش ¾ لیوان
گوجه فرنگی ۲ عدد
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور تهیه سالاد تبوله
مرحله اول
برای تهیه سالاد تبوله به روش نتی عربی ابتدا بلغور را تمیز می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی بلغور می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم
در ادامه سه چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم و درب ظرف را می گذاریم. نکته مهم در مورد این مرحله این است که باید بلغور را به مدت ۱۵ دقیقه در این حالت بگذاریم تا نرم شود و زمان مصرف راحتر هضم شود.

مرحله سوم
در همین حین خیار و گوجه فرنگی را پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم ( البته این مورد سلیقه ای هست و می توانیم به اندازه دلخواه خرد کنیم ) و داخل کاسه ای که برای تهیه سالاد در نظر گرفته ایم می ریزیم.

مرحله چهارم
سپس پیازچه و جعفری را هم به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه سالادخوری اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه آب اضافی موجود در بلغورها را دور می ریزیم و بلغور را نیز به کاسه سالادخوری اضافه می کنیم.

مرحله پنجم
در این مرحله برای تهیه سس سالاد ابتدا آب لیمو ترش را به همراه روغن زیتون باقیمانده داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله ششم
پس از اینکه سس سالاد آماده شد، آنرا روی مواد سالاد می ریزیم و خوب ترکیب می کنیم تا مواد طعم دهنده به خورد سالاد بروند. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود سپس سرو می کنیم.
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کارگاه تهیه خبر و گزارشگری فوتبال (پیشرفته) motlagh 0 426 16-09-2023, 12:51 AM
آخرین ارسال: motlagh
  هدیه شب یلدا را خاص تهیه کنید! sara_kvz 0 414 09-09-2023, 09:23 PM
آخرین ارسال: sara_kvz
  مهم‌ترین نکته حین تهیه هدیه روز معلم sara_kvz 0 444 27-04-2023, 04:47 PM
آخرین ارسال: sara_kvz
  چرا باید برای روز حسابدار، هدیه تهیه کنیم؟ sara_kvz 0 520 23-11-2022, 06:26 PM
آخرین ارسال: sara_kvz
  چرا تهیه گیفت شب یلدا ایده خوبی در یک سازمان است؟ sara_kvz 0 446 07-11-2022, 01:18 AM
آخرین ارسال: sara_kvz
  چرا باید به فکر تهیه هدیه‌های نمایشگاهی بود؟ sara_kvz 1 578 09-10-2022, 07:59 PM
آخرین ارسال: seohacker
  نکات مهم در خصوص تهیه هدایای مناسبتی sara_kvz 0 517 08-09-2022, 09:53 PM
آخرین ارسال: sara_kvz
  فالوور تعداد بالا را از کجا تهیه کنیم فالوور بالا یا دیجی فالوور؟ amirmasomiy 0 508 23-07-2022, 11:42 AM
آخرین ارسال: amirmasomiy
  نحوه تهیه کلرید پتاسیم zohal_shimi 0 483 19-05-2022, 01:59 PM
آخرین ارسال: zohal_shimi
  چطوری یک نقشه راه را برای موفقیت در زندگیمون تهیه کنیم؟ sookhtejet 0 595 18-05-2022, 01:54 PM
آخرین ارسال: sookhtejet

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 11-06-2025، 06:13 AM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.