12-09-2020, 11:25 PM
(آخرین ویرایش: 17-09-2020, 12:08 AM، توسط Marjanbesarati.)
پردیس فناوری کیش_طرح مشاوره متخصصین صنعت ومدیریت_دپارتمان زبانهای خارجی:http://kishindustry.com
Story Title : Furniture
Story : An American tourist visited an Indian Yogi.
He was astonished to see that the Yogi's home was a plain, simple room. The only furniture was a mat and an earthen water-pot.
Tourist :'Yogi, with due respect, may I ask: where's your furniture and other household things?
Yogi : 'Where is yours?'
Tourist : 'Mine? But I'm only a visitor here.'
Yogi : 'So am I !!'
we are just visitor in this world don't try to find connection in material world.
عنوان داستان: مبلمان
داستان: یک جهانگرد آمریکایی یک مرتاض هندی را مراقات کرد.
او از دیدن خانه مرتاض که یک اتاق ساده و ساده بود،متحیر شد. تنها وسایل خانه یک حصیر و یک کوزه آب سفالی بود.
جهانگرد: 'مرتاض، با احترام لازم ، می توانم بپرسم: مبلمان و سایر وسایل خانه کجاست؟
یوگی: "مال تو کجاست؟"
جهانگرد: 'مال من؟ اما من فقط یک ملاقات کننده هستم. '
یوگی: "پس منم !!"
ما فقط بازدید کننده ای در این جهان هستیم سعی نکنید ارتباطی با دنیای مادی پیدا کنید.
Story : An American tourist visited an Indian Yogi.
He was astonished to see that the Yogi's home was a plain, simple room. The only furniture was a mat and an earthen water-pot.
Tourist :'Yogi, with due respect, may I ask: where's your furniture and other household things?
Yogi : 'Where is yours?'
Tourist : 'Mine? But I'm only a visitor here.'
Yogi : 'So am I !!'
we are just visitor in this world don't try to find connection in material world.
عنوان داستان: مبلمان
داستان: یک جهانگرد آمریکایی یک مرتاض هندی را مراقات کرد.
او از دیدن خانه مرتاض که یک اتاق ساده و ساده بود،متحیر شد. تنها وسایل خانه یک حصیر و یک کوزه آب سفالی بود.
جهانگرد: 'مرتاض، با احترام لازم ، می توانم بپرسم: مبلمان و سایر وسایل خانه کجاست؟
یوگی: "مال تو کجاست؟"
جهانگرد: 'مال من؟ اما من فقط یک ملاقات کننده هستم. '
یوگی: "پس منم !!"
ما فقط بازدید کننده ای در این جهان هستیم سعی نکنید ارتباطی با دنیای مادی پیدا کنید.