03-09-2020, 10:51 PM
آسانسور کارگاهی به نوعی یک بالابر مفید در محوطه های کارگاهی و به منظور جابه جایی ابزار ، مصالح و افراد است. ایمنی آسانسور کارگاهی می بایستی بالا باشدو زمان مورد نیاز برای حمل و نقل مصالح و جابه جایی نفر ودر نهایت زمان کلی برای ساخت و ساز ساختمان دو موارد صنعتی کاهش می یابد. برای آسانسور کارگاهی محدودیت ارتفاع وجود ندارد و می توان آسانسور مصالح بر را برای برج های بسیار بلند نیز استفاده کرد. هنگام اجرا و نصب آسانسور کارگاهی باید توجه چشمگیری به ایمنی آسانسور داشت.
دستورالعمل ایمنی [font=B Titr]بالا بر دربرگیرنده چه نکاتی میباشد؟ [/font]
سیستم ایمنی [font=B Titr]بالابر بایستی در هنگام نصب و ایجاد بالابر بوسیله مهندسین ناظر (معماری، مکانیک، برق و عمران[/font] ) سنجیده شود تا از هر [font=B Titr]سیرتکامل حادثه ها در آینده و خسارت مالی و جانی ناشی از آن پیش گیری خواهد شد[/font]. در کل قرار دادن [font=B Titr]راهبرد ایمنی بالا بر با این هدف میباشد که وضعیت نا ایمن و عامل ها خطرناک محیطی را شناسایی کرده و سطح ایمنی دور و اطراف را فراتر برنده شود[/font]. پیرو به [font=B Titr]راهبرد ایمنی بالابر که سیستم ایمنی بالابر را تجهیز مینماید میپردازیم[/font]. • چاه [font=B Titr]بالابر[/font]: اولی [font=B Titr] [/font]نکات ایمنی آسانسور کارگاهی در [font=B Titr]رابطه با چاه بالابر میباشد کهاین دور و اطراف تماما پوشیده میباشد و می بایست دارنده دیوارها و کف وسقف مستحکم باشد[/font]. • دیوارها: دومین [font=B Titr]راهبرد ایمنی بالابر مرتبط با دیوارها میباشد، دیوارها نباید دارنده سوراخ وحفره باشند و بایستی به طور کامل صاف باشند وکف چاهک نیز تماما تراز ویکنواخت باشد. در فضای چاه نیز بایستی این مورد ها وجود داشته باشد: وزنه تعادل ،کابین ، سیم بکسلها ، ضربه گیرها ،ریلهای راهنما ، فلکه هرز گرد ، گاورنر، چراغهای تونلی، پریز، کلید قطع اضطراری[/font]. • سیستم ایمنی [font=B Titr]بالابر [/font](پاراشوت): این [font=B Titr]قسمت از راهبرد ایمنی بالا بر جزو قطعاتی میباشد که دارنده استاندارد اجباری میباشد و در شکل بروز هر گونه خرابی ، پاره شدن سیم بکسل یا این که اضافه بار ، در حالتی که سرعت کابین به سمت پایین بیشتراز حد مجاز تعریف شده برای گاورنر باشد ، امر گاورنر منجر انقطاع جریان وعمل کردن پاراشوت گردیده وکابین بعد از طی باید بایستد[/font]. • ضربه گیرها: دراین [font=B Titr]قسمت از راهبرد ایمنی بالابر در حالتیکه که کابین یا این که وزنه تعادل از حدود رقم خورده در درون چاهک قبلی باشد وامکان واکنش با کف چاهک پیش بیاید این وسیله از برخورد آن خودداری خواهد کرد[/font].
تعمیرات و [font=B Titr]نگهداری بالابر کارگاهی[/font]
تعمیرات و [font=B Titr]حفظ اسانسور کارگاهی پس از روند نصب این دستگاه یک کدام از مهتمرین موردها در خودداری از حادثه ها و مخاطرات این دستگاه به حساب آورده می شود [/font]. همان طور که [font=B Titr]میدانیم غالبا این دستگاه درکنار پروژه های مرتفع تجاری و مسکونی نصب میشود وعمدتا داری طول زیادی میباشند و کوچکترین اشتباه در مراحل نصب و تعمیرات و محافظت اسانسور کارگاهی میتواند سبب سقوط این دستگاه شود و خطر آفرین باشد[/font] . البته این بدان [font=B Titr]معنا وجود ندارد که بالابر کارگاهی یک دستگاه پر خطر و مضر محسوب خواهد شد [/font]. اتفاقا با رعایت نکات فنی و ایمنی و [font=B Titr]به کارگیری از گروه های مهندسی و مجرب تعمیرات و حفظ ، این دستگاه یکی اثرگذار ترین امکانات حال حاضر درباره ی ایجاد و حمل و نقل به حساب می اید . که میتواند درامر جابجایی و حمل مصالح و پرسنل و مهندسان درسرعت بخشیدن به ساخت و ساز کمک شایانی به کارفرمایان و برج سازان کند [/font]
نکات [font=B Titr]اصلی در تعمیر اسانسور کارگاهی [/font]
در تعمیرکار اسانسورهای کارگاهی [font=B Titr]می بایست بهاین نکات دقت ویژه نمود چون این نکات در شکل بی توجهی بحران ساز خواهند شد[/font] . – توجه به اتصالات سکشنها و اتصالات کمربندها [font=B Titr]میباشد که در شکل شل شدن و یا این که گشوده شدن میتواند منجر سقوط دستگاه گردند [/font]– توجه ویژه به میکروسویچ های حد بالا و [font=B Titr]تحت وتناز دستگاه کهاین میکروسویچ ها نیز قادر است خطر افرین باشد [/font]– شکستگی و پوسیدگی در سکشن های اسانسور کارگاهی نیز [font=B Titr]میتواند خطرناک باشد [/font]– دقت به سیتسم های ایمنی دستگاه [font=B Titr]به عنوان مثال پاراشوت دستگاه [/font]– اعتنا و [font=B Titr]توجه به گیربکس و موتورها و مگنت و ترمزها نیز بسیار دارای اهمیت هست [/font]– روغن کاری و گیریس کاری و [font=B Titr]روان کاری دستگاه نیز اساسی هست [/font].
گیربکس [font=B Titr]بالا بر کارگاهی[/font]
[font=B Titr]یا این که سیستم انتقال توان به موتور، در واقع مکانیسمی داراست که طی آن، واحد سنجش معینی از دور موتور، با به کار گیری از چرخ دنده های متفاوت و با سرعت ها و توان های مختلف، به دستگاه بالا بر کارگاهی[/font] SPJ انتقال میابد. در [font=B Titr]نتیجه این کار، نیرو و سرعت بالابر کارگاهی[/font] SPJ قابل [font=B Titr]در اختیار گرفتن خواهد بود[/font]. کلیه گیربکس های آسانسور کارگاهی SPJ مجهر به فلنج [font=B Titr]میباشند[/font]. شرکت [font=B Titr]بین المللی سهند پاد تولیدکننده بالابر های کارگاهی گیربکس بالابر های کارگاهی موردنیاز خویش مستقیما از بیرون وارد مکند و قیمت تمام گردیده کمتری نسبت به بازار را دارااست که در نتیجه قیمت تمام گردیده کمتری خواهد داشت[/font]