تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › طب سنتی و حجامت درمانی (سبک زندگی و شخصیت شناسی) v
« قبلی 1 … 6 7 8 9 10 … 13 بعدی »

کاهش التهاب گلو با کمک این دانه

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کاهش التهاب گلو با کمک این دانه
saleh far آفلاین
عضو عادی
***
ارسال‌ها: 218
موضوع‌ها: 129
تاریخ عضویت: Oct 2019
اعتبار: 2
#1
22-12-2019, 10:20 AM
[font=IRANSansWeb][font=tahoma, geneva, sans-serif][font=tahoma, geneva, sans-serif]Cydonia oblonga Miller ، گیاهی درختچه‌ای یا درختی به ارتفاع تا 8 متر است که شاخه‌های جوان آن پوشیده از کرک های نمدی است. برگ های آن به ابعاد 10-5×5/7-5/3 سانتیمتر، مدور یا کم و بیش بیضوی، نوک منقارک دار، نوک تیز یا نوک کند، قاعده گرد یا کمی قلبی شکل است که در ابتدای باز شدن برگ ها، دو سطح برگ پوشیده از کرک های پشمی شده که در سطح فوقانی، بتدریج از بین می‌‌رود. دانه‌ های به که داخل میوه است، اندام دارویی گیاه را تشکیل می‌دهد. این دانه‌ها به رنگ قهوه‌ای روشن یا قهوه‌ای تیره، بیضوی و مسطح، به طول 5 تا 10 میلیمتر، عرض 2 تا 5 میلیمتر و ضخامت 2 میلیمتر هستند.[/font][/font][/font]

[font=IRANSansWeb][font=tahoma, geneva, sans-serif]زمان جمع‌آوری و خشک نمودن دانه‌های به، پس از رسیدن میوه به و در فصل پاییز است. خشک کردن دانه‌ها در دمای 40 تا 50 درجه سانتی‌گراد انجام می‌شود. ماده متشکله اصلی به دانه را موسیلاژ تشکیل می‌ دهد که کمی پس از مجاورت دانه با آب از سلول های اپیدرم پوشش دانه ترشح می‌ شود.[/font][/font]
[font=IRANSansWeb][font=tahoma, geneva, sans-serif]میزان موسیلاژ محلول در آب فوق که ایجاد نوعی محلول کلوئیدی غلیظ می کند،20 تا 22 درصد وزن دانه‌ها است. در برخی مواقع موسیلاژ به دانه با آب سرد اسیدی شده استخراج می ‌شود. موسیلاژ به دانه در اثر مجاورت با شیره گوارشی روده و نیز محلول رقیق نمک طعام به صورت ژل در می‌آید .در اثر هیدرولیز پلی سارکاریدهای متشکله موسیلاژ به دانه، قندهای آرابینوز، گزیلوز، گالاکتوز، گلوکز، مشتقات اسید اورونیک و مخلوطی از اسیدهای آلدوبیورونیک ایجاد می‌شود.[/font][/font]
[font=IRANSansWeb][font=tahoma, geneva, sans-serif]سایر ترکیبات موجود در به دانه شامل روغن ثابت (تا 15 درصد)، گلیکوزیدهای سیانوژن (آمیگدالین تا 5/1 درصد)، آنزیم امولسین، پروتئین‌های مختلف و پکتین است. از به دانه در درمان التهاب مخاط دهان و گلو و تسکین خشونت و گرفتگی صدا، سرفه و یبوست خفیف استفاده می‌ شود. همچنین در صنایع دارویی به عنوان امولسیون کننده و سوسپانسیون کننده و در صنایع آرایشی- بهداشتی در فرآورده‌ های پوستی، مرطوب کننده و ضد چین و چروک و فرآورده‌های مو (حالت دهنده‌ها و نرم کننده‌ها) مورد استفاده قرار می‌گیرد.[/font][/font]
[font=IRANSansWeb][font=tahoma, geneva, sans-serif]مقدار مصرف[/font][/font]
[font=IRANSansWeb][font=tahoma, geneva, sans-serif][font=tahoma, geneva, sans-serif]مقدار مصرف- خوراکی : جوشانده 10 تا 30 درهزار (6)، خیسانده 20 گرم دانه .[/font][/font][/font]
[font=IRANSansWeb][font=tahoma, geneva, sans-serif][font=tahoma, geneva, sans-serif]موضعی: خیسانده 5 تا 10 گرم دانه (8س)، کاربرد غلظت 0/01 تا 5 درصد از موسیلاژ در فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی و غلظت 0/1 درصد در صابون.[/font][/font][/font]
[font=IRANSansWeb][font=tahoma, geneva, sans-serif]موارد احتیاط[/font][/font]
[font=IRANSansWeb][font=tahoma, geneva, sans-serif]پوست به دانه در صورت مصرف خوراکی و جدا شدن از مغز دانه و در مجاورت با آب، ایجاد اسید سیانیدریک می ‌کند.[/font][/font]
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  التهاب غدد لنفاوی | درمان ورم غدد لنفاوی کشاله ران mahya68 0 1,193 08-04-2021, 01:35 AM
آخرین ارسال: mahya68
  چرا وزن کم نمی کنیم؛ ۲۰ دلیل رایج عدم کاهش وزن و لاغری saleh far 1 897 19-12-2019, 07:32 PM
آخرین ارسال: alireza.marandian
  چند توصیه برای کاهش خطر سکته مغزی saleh far 0 657 19-12-2019, 06:55 PM
آخرین ارسال: saleh far
  فلفل قرمز ریسک مرگ و میر را کاهش می دهد saleh far 1 694 19-12-2019, 04:32 PM
آخرین ارسال: Rezaashrafi
  کمپرس گیاه اسطوخودوس و کاهش درد ati44 0 742 12-12-2019, 11:28 AM
آخرین ارسال: ati44

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 25-05-2025، 08:34 AM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.