24-12-2017, 02:30 PM
نمیدانم تا به حال برای نوشتن پست بعدی وبلاگتان، هرگز به کپی کردن مطالب دیگر وبلاگها و انتشار آن در وبلاگ خودتان به عنوان یک گزینه روی میز فکر کردهاید یا نه؟
پینوشت:در یکی دو پست آینده هم از زوایای دیگری به بحث داغ کپی کردن مطالب وبلاگها خواهم پرداخت پس اگر به این بحث علاقه دارید ، دعوت میکنم در هفته آینده با لذت وبلاگ نویسی همراه باشید.
اظهار نظرهای متفاوتی در این باره وجود دارد عدهای بسیاری از بلاگرهای فعال وب فارسی ، از کپی شدن محتوای وبلاگها بسیار ناراحت و سرخورده هستند و معتقدند این روند هرگز اصلاح نخواهد شد. اما بخشی از واقعیت این است که همه کسانی که وبلاگ مینویسند به یک اندازه به این کار اقدام نمیکنند.
به عنوان مثال وبلاگهایی مانند یک پزشک، دیجیاتو، یک ادمین ، یا پراب استانداردهای بالایی را برای تولید محتوای با کیفیت دارند و هرگز به کپی کردن وبلاگهای دیگر حتی فکر هم نخواهند کرد.
یک سطح پایینتر ،بعضی از وبلاگها هم هستند با اینکه چندان مشهور نیستند و دیر به دیر هم به روز میشوند اما مطالب بسیار مفیدی را منتشر میکنند و حتی با خواندن مطالبشان میشود فهمید که برای آن چه اندازه وقت گذاشته و زحمت کشیدهاند.
در این مورد میتوانم وبلاگ نوشتههای پراکنده یک مسعود را مثال بزنم،که از وبلاگهایی است که خیلی دیر به دیر مطلب میگذارد اما مطالبش واقعا ارزش خواندن را دارد.
افرادی هم هستند که تازه وارد دنیای وبلاگ و وبلاگ نویسی شدهاند و با چند و چون تولید محتوای با کیفیت و دست اول چندان آشنا نیستند ،به نظر من بیشترین کپیکاریها توسط این دسته از بلاکرهای تازهکار و گاهی هم بازیگوش و بعضا بسیار جاه طلب صورت میگیرد که میخواهند ره صد ساله را یک شبه بروند.
آنها گاهی به خاطر جاذبههای کسب درآمد از اینترنت ، وبلاگهای متعددی را راهاندازی میکنند و برای اینکه بتوانند با انتشار تبلیغات اینترنتی کسب درآمد کنند به محتوا نیاز دارند و چون تولید محتوای خوب زمان بر است ترحیح میدهند مطالب سایر وبلاگها را کپی کنند.
به نظرم رسید که اگر راه تولید محتوای با کیفیت را به زبان ساده برای این افراد بیان کنیم شاید بتواند درصد کپی شدن مطالب وبلاگها را به تدریج پایین بیاورد. اما شاید شما نظر دیگری داشته باشید
این بود که تصمیم گرفتم با انتشار این پست از شما هم بخواهم که به این سوال پاسخ دهید که چه کسانی و چرا بیشتر از همه اقدام به کپی کردن مطالب وبلاگها میکنند؟
پینوشت:در یکی دو پست آینده هم از زوایای دیگری به بحث داغ کپی کردن مطالب وبلاگها خواهم پرداخت پس اگر به این بحث علاقه دارید ، دعوت میکنم در هفته آینده با لذت وبلاگ نویسی همراه باشید.