منابع آزمون دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی وزارت بهداشت - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: دانشگاه هاي سراسري و آزاد اسلامي (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=9) +--- موضوع: منابع آزمون دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی وزارت بهداشت (/showthread.php?tid=69162) |
منابع آزمون دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی وزارت بهداشت - feyzi1400 - 27-02-2022 مدارک تحصیلی مورد پذیرش آزمون دکتری علوم پزشکی بهداشت و ایمنی مواد غذایی فارغ التحصیلان رشته های ذیل می توانند در کنکور دکتری وزارت بهداشت بهداشت و ایمنی مواد غذایی شرکت نمایند: کارشناسی ارشد در رشته های بهداشت و ایمنی مواد غذایی (کلیه گرایش ها)، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی؛ علوم غذایی؛ مهندسی کشاورزی (گرایش بهداشت و ایمنی مواد غذایی)، بهداشت و ایمنی مواد غذایی منابع دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع زبان عمومی علوم پزشکی ۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication ۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication ۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication ۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication ۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication ۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university ۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1 ۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل. ۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر. ۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی ۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع زبان تافل علوم پزشکی ۱- کتاب خودآموز IELTS، محمد معین جهانگیر و علی زارعی، انتشارات نور علم. ۲- کتاب مجموعه سوالات تافل آزمون دکتری، محمود رمضانی، انتشارات سرای عدالت. ۳- کتاب نکته ها و مهارت های موفقیت در آزمون های زبان عمومی و تخصصی، تالیف عبدالرضا تالانه و شاهین شریفی، انتشارات کیومرث. ۴- کتاب تست و گرامر انگلیسی، تالیف عباس فرزام، انتشارات باستان. ۵- کتاب نکات کلیدی گرامر در زبان انگلیسی، مورفی ریموند، ترجمه میمنت رحمتی، انتشارات دانش پرور. ۶- کتاب راهنمای جامع آزمون تافل، سید محمدرضا ناصرزاده و یاشار دهدشتی، انتشارات نگاه دانش. ۷- جزوه زبان تافل موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۸- Daneshvari, R, Essential words for the TOEFL, Jungle pub. ۹- Barron’s, Essential words for the TOEFL, Jungle pub. ۱۰- Martin Hewings, Advanced grammar in use: a self-study reference and practice book for advanced learners of English: with answer, Khorvash Pub. ۱۱- Murray Bromberg, Julius Liebb, Arthur Traiger, Husain Kabiri, absolutely essential word 504. ۱۲- Murphy, R. English grammar in use: a self-study reference and practice book for intermediate students . ۱۳- Murphy, R. Essential grammar in Use, Danesh Parvar Pub. ۱۴- جزوه زبان تافل دکتری سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع استعداد تحصیلی ۱- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت (۲ جلدی) ، احمد صداقت، انتشارات نگاه دانش. ۲- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی، هوشنگ عباس فام، انتشارات راه ۳- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان، اصلانی، غفارزاده، انتشارات نگاه دانش. ۴- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی GMAT 2011 ، مجید نگهداری، انتشارات مولف. ۵- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ، انتشارات کتابخانه فرهنگ. ۶- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، احمد صداقت. ۷- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان. ۸- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت، محمد وکیلی. ۹- جزوه اینترنتی ۱۰۰ مساله حل شده استعداد تحصیلی دکتری، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ، انتشارات کتابخانه فرهنگ. ۱۰- نمونه سوالات دکتری دانشگاه های صنعتی شریف، امیرکبیر و تهران. ۱۱- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف. ۱۲- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر. ۱۳- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران. ۱۴- جزوه استعداد تحصیلی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۵- جزوه استعداد تحصیلی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی ۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد. ۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران. ۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC. ۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی (Foodborne Disease)، تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند. ۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead ۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران. ۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران. ۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران. ۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع شیمی مواد غذایی
۱- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
راه موفقیت در کنکور دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی وزارت بهداشت
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار. ۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران. ۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ. ۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی. ۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ. ۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ. ۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران. ۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. |