27-02-2022, 11:43 PM
مدارک تحصیلی مورد پذیرش آزمون دکتری علوم پزشکی بهداشت و ایمنی مواد غذایی
فارغ التحصیلان رشته های ذیل می توانند در کنکور دکتری وزارت بهداشت بهداشت و ایمنی مواد غذایی شرکت نمایند:
کارشناسی ارشد در رشته های بهداشت و ایمنی مواد غذایی (کلیه گرایش ها)، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی؛ علوم غذایی؛ مهندسی کشاورزی (گرایش بهداشت و ایمنی مواد غذایی)، بهداشت و ایمنی مواد غذایی
منابع دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع زبان عمومی علوم پزشکی
۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university ۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع زبان تافل علوم پزشکی
۱- کتاب خودآموز IELTS، محمد معین جهانگیر و علی زارعی، انتشارات نور علم.
۲- کتاب مجموعه سوالات تافل آزمون دکتری، محمود رمضانی، انتشارات سرای عدالت.
۳- کتاب نکته ها و مهارت های موفقیت در آزمون های زبان عمومی و تخصصی، تالیف عبدالرضا تالانه و شاهین شریفی، انتشارات کیومرث.
۴- کتاب تست و گرامر انگلیسی، تالیف عباس فرزام، انتشارات باستان.
۵- کتاب نکات کلیدی گرامر در زبان انگلیسی، مورفی ریموند، ترجمه میمنت رحمتی، انتشارات دانش پرور.
۶- کتاب راهنمای جامع آزمون تافل، سید محمدرضا ناصرزاده و یاشار دهدشتی، انتشارات نگاه دانش.
۷- جزوه زبان تافل موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- Daneshvari, R, Essential words for the TOEFL, Jungle pub.
۹- Barron’s, Essential words for the TOEFL, Jungle pub.
۱۰- Martin Hewings, Advanced grammar in use: a self-study reference and practice book for advanced learners of English: with answer, Khorvash Pub.
۱۱- Murray Bromberg, Julius Liebb, Arthur Traiger, Husain Kabiri, absolutely essential word 504.
۱۲- Murphy, R. English grammar in use: a self-study reference and practice book for intermediate students .
۱۳- Murphy, R. Essential grammar in Use, Danesh Parvar Pub.
۱۴- جزوه زبان تافل دکتری سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع استعداد تحصیلی
۱- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت (۲ جلدی) ، احمد صداقت، انتشارات نگاه دانش.
۲- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی، هوشنگ عباس فام، انتشارات راه
۳- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان، اصلانی، غفارزاده، انتشارات نگاه دانش.
۴- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی GMAT 2011 ، مجید نگهداری، انتشارات مولف.
۵- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ، انتشارات کتابخانه فرهنگ.
۶- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، احمد صداقت.
۷- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان.
۸- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت، محمد وکیلی.
۹- جزوه اینترنتی ۱۰۰ مساله حل شده استعداد تحصیلی دکتری، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ، انتشارات کتابخانه فرهنگ.
۱۰- نمونه سوالات دکتری دانشگاه های صنعتی شریف، امیرکبیر و تهران.
۱۱- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف.
۱۲- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر.
۱۳- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۱۴- جزوه استعداد تحصیلی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۵- جزوه استعداد تحصیلی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی (Foodborne Disease)، تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
فارغ التحصیلان رشته های ذیل می توانند در کنکور دکتری وزارت بهداشت بهداشت و ایمنی مواد غذایی شرکت نمایند:
کارشناسی ارشد در رشته های بهداشت و ایمنی مواد غذایی (کلیه گرایش ها)، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی؛ علوم غذایی؛ مهندسی کشاورزی (گرایش بهداشت و ایمنی مواد غذایی)، بهداشت و ایمنی مواد غذایی
منابع دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع زبان عمومی علوم پزشکی
۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university ۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع زبان تافل علوم پزشکی
۱- کتاب خودآموز IELTS، محمد معین جهانگیر و علی زارعی، انتشارات نور علم.
۲- کتاب مجموعه سوالات تافل آزمون دکتری، محمود رمضانی، انتشارات سرای عدالت.
۳- کتاب نکته ها و مهارت های موفقیت در آزمون های زبان عمومی و تخصصی، تالیف عبدالرضا تالانه و شاهین شریفی، انتشارات کیومرث.
۴- کتاب تست و گرامر انگلیسی، تالیف عباس فرزام، انتشارات باستان.
۵- کتاب نکات کلیدی گرامر در زبان انگلیسی، مورفی ریموند، ترجمه میمنت رحمتی، انتشارات دانش پرور.
۶- کتاب راهنمای جامع آزمون تافل، سید محمدرضا ناصرزاده و یاشار دهدشتی، انتشارات نگاه دانش.
۷- جزوه زبان تافل موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- Daneshvari, R, Essential words for the TOEFL, Jungle pub.
۹- Barron’s, Essential words for the TOEFL, Jungle pub.
۱۰- Martin Hewings, Advanced grammar in use: a self-study reference and practice book for advanced learners of English: with answer, Khorvash Pub.
۱۱- Murray Bromberg, Julius Liebb, Arthur Traiger, Husain Kabiri, absolutely essential word 504.
۱۲- Murphy, R. English grammar in use: a self-study reference and practice book for intermediate students .
۱۳- Murphy, R. Essential grammar in Use, Danesh Parvar Pub.
۱۴- جزوه زبان تافل دکتری سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع استعداد تحصیلی
۱- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت (۲ جلدی) ، احمد صداقت، انتشارات نگاه دانش.
۲- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی، هوشنگ عباس فام، انتشارات راه
۳- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان، اصلانی، غفارزاده، انتشارات نگاه دانش.
۴- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی GMAT 2011 ، مجید نگهداری، انتشارات مولف.
۵- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ، انتشارات کتابخانه فرهنگ.
۶- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، احمد صداقت.
۷- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان.
۸- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت، محمد وکیلی.
۹- جزوه اینترنتی ۱۰۰ مساله حل شده استعداد تحصیلی دکتری، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ، انتشارات کتابخانه فرهنگ.
۱۰- نمونه سوالات دکتری دانشگاه های صنعتی شریف، امیرکبیر و تهران.
۱۱- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف.
۱۲- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر.
۱۳- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۱۴- جزوه استعداد تحصیلی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۵- جزوه استعداد تحصیلی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی (Foodborne Disease)، تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع شیمی مواد غذایی
۱- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
راه موفقیت در کنکور دکتری بهداشت و ایمنی مواد غذایی وزارت بهداشت
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.