تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
سردر

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 4,365
» آخرین عضو: BennieDe
» موضوعات انجمن: 92,085
» ارسال‌های انجمن: 199,066

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 428 کاربر آنلاین هستند.
» 1 عضو | 426 مهمان
Google، Foplips00

آخرین موضوع‌ها
private adult chat rooms
انجمن: گردشگری (ایران و جهان)
آخرین ارسال توسط: hamid7
18-09-2025, 08:23 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 60
ترموستات ماشین i20 چیست و...
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: سئو
18-09-2025, 05:30 PM
» بازدید: 62
MMOexp New World have dis...
انجمن: مدیریت دولتی
آخرین ارسال توسط: BennieDe
18-09-2025, 08:02 AM
» بازدید: 67
Rsorder OSRS bring along...
18-09-2025, 08:01 AM
» بازدید: 59
MMOexp Diablo4 during int...
18-09-2025, 08:00 AM
» بازدید: 52
راهنمای جامع نگهداری و سر...
آخرین ارسال توسط: سئو
17-09-2025, 09:26 PM
» بازدید: 73
MMOexp Poe 2 for high cr...
آخرین ارسال توسط: BennieJack
17-09-2025, 01:14 PM
» بازدید: 69
MMOexp New World into a r...
17-09-2025, 01:13 PM
» بازدید: 62
MMOexp Diablo4 to underst...
17-09-2025, 01:11 PM
» بازدید: 54
چرا در پاییز حضور سوسک و ...
آخرین ارسال توسط: yegane@27
16-09-2025, 09:27 PM
» بازدید: 81

Big Grin عاقبت پارک کردن چینی‌ها در محل توقف ممنوع
ارسال کننده: motlagh - 29-03-2017, 03:02 AM - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

در تصویر زیر یک ون را مشاهده می‌کنید که به علت پارک کردن در محل نامناسب توسط ماموران شهری پکن توقیف شده است.

[تصویر:  17-3-28-131515download%20(2).jpg]

منبع : [font=Nassim, tahoma] رویترز reuters[/font]

چاپ این مطلب

روش جدید دانشمندان برای کاهش دمای زمین
ارسال کننده: motlagh - 29-03-2017, 03:01 AM - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

محققان دانشگاه هاروارد آمریکا از طرح  جدیدی رونمایی کردند که در آن به ‌منظور کاهش دمای زمین، با استفاده از بالن‌ها ذرات یخ در هواکره اسپری می‌شود.

[تصویر:  17-3-26-23543682474502-71503507.jpg]

[font=Nassim, tahoma]به گزارش ایرنا، هواکره دومین لایه اصلی اتمسفر زمین است که بین دو لایه تروپوسفر و مزوسفر قرار دارد و یکی از ویژگی‌های آن افزایش تدریجی دما و جلوگیری از اثرات مرگبار تابش‌های شدید فرابنفش است. 
[/font]

استفاده مستقیم از فناوری‌ها برای کاهش دمای زمین یا اصطلاحا مهندسی جغرافیایی، همواره با مفاهیم عجیب و غریبی همراه بوده است، اما به مرور زمان با استقبال بیشتری مواجه می‌شود.

هدف محققان از ارائه این طرح، پخش کردن ذرات بازتابنده نور خورشید در اتمسفر است تا اثر گرمایشی گازهای گلخانه‌ای خنثی شود. این طرح حداقل از لحاظ نظری به درستی کار می‌کند، اما در عمل از یک طرف مشکلات سیاسی و حاکمیتی متعددی را در پی دارد و از طرف دیگر محققان از پیامدهایی مهندسی جغرافیایی بر آب و هوای زمین اطلاع دقیقی ندارند. 

[font=Nassim, tahoma]به همین علت محققان قصد دارند برای بررسی عملکرد این طرح و پیامدهای آن بالن‌هایی را به تجهیزات اسپری یخ و حسگرها مجهز کنند و در ایالت آریزونای آمریکا این طرح را به طور بسیار محدود به اجرا درآورند. از آنجا که ذرات اسپری شده در اتمسفر از جنس آب یخ زده هستند، هرگونه پیامد احتمالی اجرای این طرح در یک بازه زمانی کوتاه به طور کامل از بین می‌رود، اما این اقدام اطلاعات ارزشمندی را در اختیار محققان قرار می‌دهد.[/font]

چاپ این مطلب

عشق و عاشقی موش‌ها در تالار هنر
ارسال کننده: motlagh - 29-03-2017, 02:57 AM - انجمن: سینما و تئاتر - بدون پاسخ

نمایش «موش تا موش» به کارگردانی رامین کهن از شامگاه دوشنبه هفتم فروردین، اجرایش را در تالار هنر آغاز کرد.

[تصویر:  17-3-28-233932636242225742609411.jpg]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نمایش عروسکی «موش تا موش» که اولین بار در شانزدهمین جشنواره عروسکی تهران مبارک به روی صحنه رفت، در دو شب نخست اجرایش (هفتم و هشتم فروردین)، تماشاگران بسیاری را به تالار هنر کشاند.[/font]
[/font]

«موش تا موش» نمایشی عروسکی و موزیکال برای کودکان و نوجوانان است که به نویسندگی و کارگردانی رامین کهن، روایت‌گر داستان کوچه پس‌کوچه‌های شهری است که هر شب آواز غمگین و سوزناک‌ آقا موشه که عاشق و دلداده خاله موشه است در آن شنیده می‌شود. خاله موشه بی‌خبر از این‌که این آواز غمناک در هجر او خوانده می‌شود، هرشب ستاره‌ها را می‌شمرد و به زیبایی ماه خیره می‌شود.
[font=Nassim, tahoma]دراین نمایش موزیکال کودک و نوجوان که به شیوه عروسکی و به مدت 55 دقیقه اجرا می‌شود، مرضیه برومند و هنگامه مفید به عنوان صداپیشه همکاری دارند.[/font]

[font=Nassim, tahoma][تصویر:  17-3-28-233855636242225743703158.jpg][/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]الکا هدایت، امیررضا میرآقا، محمدرضا مالکی و رامین کهن دیگر صداپیشگان این نمایش هستند و سعید ابک، پرستو آریاکیا، الهام ایروانی، علی باروتی، فاطمه پورهاشمی، هانی حسینی، حمیدرضا گودرزی، متین گودرزی و مرضیه نادری عروسک‌گردانان نمایش «موش تا موش» هستند.

نمایش «موش تا موش» فروردین و اردیبهشت 96 هر روز به جز شنبه‌ها ساعت 20 در تالار هنر به روی صحنه می‌رود.[/font]
[/font]

چاپ این مطلب

تبریک اینستاگرامی بازیگران به مناسبت ۲۷ مارس
ارسال کننده: motlagh - 29-03-2017, 02:55 AM - انجمن: سینما و تئاتر - بدون پاسخ

بازیگران هنرهای نمایشی و سینما، امروز در صفحه اینستاگرامشان روز جهانی تئاتر را تبریک گفتند.

[تصویر:  17-3-27-2048591479553695175601899_786703278.jpg]

[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به مناسبت هفتم فروردین (27 مارس) روز جهانی تئاتر، بازیگران زیادی در صفحات اجتماعی خود و به ویژه اینستاگرام این روز را تبریک گفتند که در ادامه برخی از آنها را می‌خوانید.

رویا میرعلمی در پستی به مناسبت این روز در اینستاگرامش نوشت: «روز جهانی تئاتر مبارک، نمایی از تیاتر سعدی تابستان سی و دو.»

[/font]

[تصویر:  17-3-27-174953roya%20mirelmi.png]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]مهدی سلطانی دیگر بازیگری بود که با انتشار پستی جدید و تبریک روز جهانی تئاتر، صفحه اینستاگرامش را به روز کرد.

او در این پست نوشت: «هفت فروردين روز جهانى تئاتر بر همكارانم و مردم بافرهنگ و هنردوست ايران و جهان فرخنده باد پ ن: صحنه‌اى از تئاتر رومولوس كبير نوشته دورنمات و به كارگردانى دوست خوبم نادر برهانى مرند، سال هشتاد و نه سالن اصلى تئاتر شهر.»[/font]
[/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][تصویر:  17-3-27-175519soltani.png][/font][/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma] [/font][/font][/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]شبنم مقدمی نیز با انتشار یک عکس نوشت: «تئاتر ،يك ضرورت است.چيزي شبيه به نان. (پيتر شومان) روز جهاني تئاتر مبارك . عكس ، پشتِ صحنهء نمايشِ "نامه هايي به تِب"،به كارگرداني سيامك احصايي.ست، كه پاييز٨٩،در سالن سمندريان اجرا شد. صورت ِ من،دستانِ هنگامه صالحي.وقت گريم. عكس از حميد جبلي»

[/font]
[/font]
[/font]

[تصویر:  17-3-27-18033moghadami.png]

[font=Nassim, tahoma]ستاره اسکندری نیز با انتشار یک عکس با صورتک‌های معروف غمگین و شاد تئاتر و جمله «روز جهانى تئاتر مبارک» صفحه‌اش را به روز کرد. [/font]

[font=Nassim, tahoma][تصویر:  17-3-27-1846setare%20eskandari.png][/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]بهاره کیان افشار نیز در صفحه اش نوشت: «تاتر آئينه تاريخ و امروز ماست تاتر روح زندگى در من است... روز جهانى تاتر مبارک. عكسهايى از پشت صحنه اولين بازيگرى حرفه اى و اجراى عمومى ام در نمايش بازرس هاند واقعى ١٣٩١-تابستان كارگردان بورژين عبدالرزاقى ياد خوبش بخير... بازيگران : اليكا عبدالرزاقي، ميلاد رحيمي، بابك كريمي، بهاره كيان افشار، سينا فريد، ساناز زماني، امير آقاجان، شهروز شبستري و فواد اصفهاني»[/font][/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][تصویر:  17-3-27-181026kianafshar.png][/font][/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]الهام پاوه نژاد هم به مناسبت این روز در صفحه اینستاگرامش نوشت: «روز جهاني تأتر، براي عاشقان صحنه و آن ها كه حرمت اين عشق را پاس مي دارند مبارك باشد... به تمام خانواده ام در تأتر تبريك ميگم و آرزو مي كنم امسال، حالِ بهتري براي همگي ما رقم بخورد و تصميم گيرندگان براي اين حوزه، مهربان تر باشند.. پي نوشت: عكس مربوط به ديروز تست لباس و گريم نمايش كافه_پولشري كه فيش فروش آن از امروز در سايت تيوال آغاز شد... »[/font][/font][/font][/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][تصویر:  17-3-27-181425pavenezhad.png][/font][/font][/font][/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]حمیدرضا آذرنگ هم در صفحه اش نوشت: «همه تقويم ها بدهكارند ..... يك سيصد و شصت و چهار روز ..... به هفتِ مارس روز جهانى تئاتر»[/font][/font][/font][/font][/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][تصویر:  17-3-27-181552azarang.png][/font][/font][/font][/font][/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]نیما شعبان‌نژاد، بازیگر مجموعه تلویزیونی «خندوانه» نیز در پستی تازه نوشت: «تئاتر جان روزت مبارك. ٢٧ مارس روز جهاني تئاتر.»[/font][/font][/font][/font][/font][/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][تصویر:  17-3-27-181723nima%20shabannejad.png][/font][/font][/font][/font][/font][/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]بهاره رهنما نیز دیگر بازیگری بود که در اینستاگرامش درباره روز جهانی تئاتر نوشت: «روز جهانی تیاتر به همه شما عزیزان و همکارهای نازنینم مبارک باد، امروز برای من روز مهمیه چون اگر تیاتر نبود ، زندگی من بعد از پریا مهمترین رنگش رو نداشت و من هم فرصت اینهمه تجربه نقش ها و زندگی های متفاوت رو با یکبار به دنیا اومدن نداشتم...
دراولین روزهای بعد تعطیلات با مهمترین اثر هنری همه عمرم شما رو خواهم دید:
"سونات پاییزی"برگمان به روایت جلال تهرانی
با بازی گلچهره جان سجادیه و من...
به نظرم همون هفته اول کار رو ببینید من هرگز اعتقاد ندارم دیرتر کار بهتر خواهد شد ،شور روزهای اول اجرا دیدنی است و ممکنه هفته های بعد تهیه بلیط سخت بشه،خرید از تی وال و مکان سالن سمندریان مجموعه ایرانشهر
از متن نمایش:اولین باری رو که عاشق شدم یادته؟
از دستش دادم و دیگه هرگز برام تکرار نمیشه...»

[/font]
[/font]
[/font]
[/font]
[/font]
[/font]
[/font]
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][تصویر:  17-3-27-182323baharerahnama.png][/font][/font][/font][/font][/font][/font]

چاپ این مطلب

کنسرت‌های رهبر سابق ارکستر سمفونیک تهران در آنتالیا
ارسال کننده: motlagh - 29-03-2017, 02:44 AM - انجمن: ترنم ترانه ها - بدون پاسخ

مهر نوشت: علی رهبری، رهبر ارکستر بین‌المللی آنتالیا در ادامه برگزاری کنسرت‌های خود، برنامه‌ای را با حضور یکی دیگر از برندگان مسابقات جهانی نوازندگی اجرا کرد.

[تصویر:  17-3-27-124202415955.jpg]

[font=Nassim, tahoma] رهبر سابق ارکستر سمفونیک تهران، در ادامه فعالیت‌هایی که با ارکستر بین‌‌المللی آنتالیای کشور ترکیه دارد، روز چهارم فروردین، تازه‌ترین کنسرت خود را با حضور یکی از برندگان مسابقات جهانی نوازندگی برگزار کرد.
[/font]

در این کنسرت که در سالن اسپندوس آنتالیا برگزار شد، علی رهبری به عنوان برنده مسابقات بین‌المللی رهبری ارکستر در کشور فرانسه و گوستاو ری‌وی نیوز، نوازنده مشهور ویلنسل آلمانی و برنده مسابقات جهانی چایکفسکی، قطعاتی ر اجرا کردند.

برگزاری کنسرت با هنرمندانی چون تاتیانا مازورنکو، نوازنده ویلن آلتو از آلمان و برنده سه مسابقه بین المللی ترتیس، الکساندر مارکوف نوازنده ویلن از امریکا و برنده دو مسابقه بین‌المللی پاگانینی و فیشر گرانت، توبیاس فلدمان نوازنده ویلن از آلمان، برنده سه مسابقه جهانی شیپور پوستاچینی، مارتوو و ملکه الیزابت بلژیک و ... از جمله برنامه هایی است که علی رهبری تاکنون در ارکستر آنتالیا انجام داده است.
[font=Nassim, tahoma]رهبر سابق ارکستر سمفونیک تهران بعد از ترک ایران  به دعوت بنیاد فرهنگی و هنری آنتالیا مسولیت تعدادی از کنسرت‌های ارکستر سمفونیک دولتی آنتالیا با برندگان  مسابقات مختلف دنیا را به عهده گرفت.[/font]

چاپ این مطلب

کنسرت مشترک کیهان کلهر با یک گروه آمریکایی
ارسال کننده: motlagh - 29-03-2017, 02:43 AM - انجمن: ترنم ترانه ها - بدون پاسخ

کیهان کلهر، نوازنده چیره‌دست کمانچه، روز 21 اردیبهشت در کالیفرنیا روی صحنه می‌رود.

[تصویر:  17-1-31-85727.jpg]

[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در تازه‌ترین خبری که در صفحه رسمی کیهان کلهر (صفحه‌ای که توسط خود او اداره نمی‌شود) در اینستاگرام منتشر شده، آمده است: «کنسرت کیهان کلهر و بروکلین رایدر... 11 می 2017، سنتا باربارا، کالیفرنیا.»[/font]

[font=Nassim, tahoma][تصویر:  17-3-28-13944photo_2017-03-28_13-00-07.jpg][/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]بروکلین رایدر  (Brooklyn Rider) گروه کوارتت زهی آمریکایی است. این گروه در آلبوم «شهر خاموش» با کیهان کلهر همکاری داشته است، 11 می 2017 برابر می‌شود با 21 اردیبهشت 1396.[/font][/font]

چاپ این مطلب

استقبال ارمنستانی‌ها از یادگیری زبان فارسی
ارسال کننده: motlagh - 29-03-2017, 02:40 AM - انجمن: سایر موضوعات - پاسخ (1)

یک فارسی‌آموز ارمنستانی که به عنوان کارشناس و راهنمای گردشگری فعالیت می‌کند، از علاقه مردم کشورش به فراگیری زبان فارسی گفت.

[تصویر:  17-3-28-1118iran-armenia-saadifoundation_1_.jpg]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شوشان کیراکسیان از کشور ارمنستان، از سال 2009 رشته ایران‌شناسی را در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه دولتی ایروان خوانده است. او همچنین در سال 2010 در یک دوره یک ماهه دانش‌افزایی زبان فارسی در شیراز شرکت کرده است که حضور در این دوره را در روند یادگیری خود بسیار موثر می‌داند.[/font]
[/font]

این فارسی‌آموز در باره انتخاب رشته تحصیلی ایران‌شناسی، گفت: «علاقه بسیاری به ایران و فرهنگ و ادبیات این کشور داشتم و با توجه به وجود ترجمه‌های متعدد از آثار سعدی و خیام به زبان ارمنی، خواندن ترجمه‌ها برایم راضی کننده نبود و خیلی دوست داشتم که این ادبیات به ویژه آثار سعدی را به زبان خودش یعنی فارسی بخوانم.»

شوشان درباره علاقه مردم ارمنستان به زبان فارسی، ادامه داد: «در سالهای اخیر مردم ارمنستان خیلی دوست دارند زبان فارسی را بدانند چراکه مسافران و گردشگران زیادی از ایران به ارمنستان می‌آیند و به همین دلیل مردم و مخصوصا کسبه نیاز دارند فارسی بدانند که بتوانند با مسافران ایرانی صحبت کنند.»

وی افزود: «در حال حاضر کلاس‌های زبان فارسی در مسجد ایرانی که در ارمنستان هست، تشکیل می‌شود، همچنین برخی مدارس هم به‌صورت اختیاری درس زبان فارسی را تدریس می‌کنند و برخی مراکز آموزشی نیز در کنار دیگر زبان‌ها، فارسی را هم آموزش می‌دهند که خود من هم تجربه تدریس در این مراکز را دارم.»

این فارسی‌آموز ارمنی، ادامه داد: «دانشجویانی که در دانشگاه‌ها فرصت کمی برای فراگیری زبان فارسی دارند، برای تقویت و سرعت یادگیری خود، به مراکز آموزشی می‌روند چراکه هم تعداد افراد در کلاس‌ها کمتر است و هم وقت و تمرکز بیشتری برای یادگیری زبان فارسی دارند.»

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر موقعیت‌های کاری خوبی برای فراگیران زبان فارسی در ارمنستان وجود دارد و فارسی آموزان ارمنی اگر به دنبال کار باشند، حتما می‌توانند یک کار مناسب پیدا کنند، گفت: «تردد زیاد مسافران ایرانی در ارمنستان موقعیت خوبی را ایجاد کرده تا فارسی‌آموزان بتوانند در حوزه‌های گردشگری به عنوان راهنمای گشت وارد شوند و با ایرانیان در طول سفر همراه شوند.»

شوشان همچنین افزود: «ایرانیان مقیم نیز موقعیت‌های شغلی و کسب و کارهای خوبی در ارمنستان دارند که به فارسی‌آموزان ارمنی برای پیشبرد اهدافشان نیازمند هستند.»

وی ادامه داد: «در ارمنستان، رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی بسیاری وجود دارد که می‌خواهند کارمندان‌شان حتما فارسی بدانند و این یکی دیگر از موقعیت‌های شغلی برای فارسی‌آموزان ارمنی است.»

شوشان افزود: «همینطور شرکت‌های مسافرتی که با ایران ارتباطات کاری زیادی دارند نیز تعدادشان روز به روز بیشتر می‌شود و همه اینها به افرادی که با زبان فارسی آشنا باشند، نیاز دارند.»
[font=Nassim, tahoma]وی با اشاره به علاقه هموطنانش به بازدید از ایران گفت: «از آنجایی که افراد زیادی در ارمنستان مخصوصا دانشجویان زبان فارسی، علاقمند هستند از ایران دیدن کنند در آینده نزدیک، تورهای گردشگری شرکت ما به ایران آغاز می شود.»[/font]

چاپ این مطلب

فرزاد فرزین در برنامه «خندوانه»
ارسال کننده: motlagh - 29-03-2017, 02:36 AM - انجمن: سینما و تئاتر - بدون پاسخ

فرزاد فرزین باحضور در برنامه «خندوانه» از فعالیت‌های روزانه‌اش گفت و درباره نحوه خواندن تیتراژ برنامه «ماه عسل» توضیح داد.

[تصویر:  17-3-28-02932untitled.png.jpg]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرزاد فرزین، خواننده پاپ، شامگاه دوشنبه هفتم فروردین، مهمان برنامه «خندوانه» بود.[/font]
[/font]

[font=Nassim, tahoma]او در ابتدای برنامه درباره فعالیت‌هایی که در 24 ساعت انجام می‌دهد، توضیح داد: «متاسفانه دیر می‌خوابم، ولی صبح ساعت هشت از خواب بلند می‌شوم و به باشگاه می‌روم چون در آن ساعت هم‌صنف‌های ما خواب هستند، کار دیگری نمی‌توانم انجام دهم و بعد هم به سراغ سایر کارهایم می‌روم.»[/font]

او در ادامه درباره مدتی که مشغول ورزش کردن است، گفت: «من 12 سال است که به طور منظم ورزش می‌کنم، حتی در مناطق خیلی دورافتاده‌ای که بودم هم باشگاه رفتم و خیلی از مردم با دیدن من تعجب کردند. البته من ورزش بوکس هم کار می‌کنم. ورزش، خصوصا بدنسازی خیلی به تنفس ما در هنگام خواندن کمک می‌کند.»

سپس، فرزین قطعه «ماه عسل» را برای حضار اجرا کرد و درباره نحوه ساخت آن قطعه بیان کرد: «احسان علیخانی یک ترانه به من داد و گفت که این ترانه را به دو آهنگساز دیگر هم دادم تا ببینم کدام کار بهتر می‌شود، تنها پنج روز فرصت ساخت داری. من تا روز آخر هیچ چیزی به ذهنم نرسید تا اینکه در آخرین فرصت در استودیو یک کاری را در مدت 10 دقیقه ساختم، می‌دانستم که آن چیزی که دنبالش هستیم همین است و در نهایت همان شد که در برنامه پخش شد.»

در ادامه برنامه، ویدئو کلیپی برای بزرگداشت شهدای مدافع حرم و آتش‌نشان با صدای فرزاد فرزین برای اولین بار پخش شد.
[font=Nassim, tahoma]او در پایان از خانواده و همسرش قدردانی کرد و درباره اینکه آیا خانوادگی اهل ابراز علاقه کردن هستند، گفت: «نه نیستیم، چون پدرم از قدیم وقتی می‌خواست از کسی تشکر کند برای اینکه پررو نشود خیلی جدی فقط می‌گفت ممنون و ما هم به تبع او این چنین شدیم. تازه من خوب‌ترین هستم و به طرفداران و همسرم ابراز علاقه می‌کنم.»[/font]

چاپ این مطلب

جدیدترین عکس مهناز افشار در پشت صحنه «دارکوب»
ارسال کننده: motlagh - 29-03-2017, 02:29 AM - انجمن: هنرمندان ، شاعران و فرهیختگان فرهنگی - پاسخ (1)

کورش جوان، عکسی از مهناز افشار در پشت صحنه فیلم سینمایی «دارکوب» را منتشر کرد.

[تصویر:  2017_3_28_17_37_15.jpg]

[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کورش جوان، عکاس خبری و هنری، عکسی از مهناز افشار در پشت صحنه «دارکوب» با کپشنِ «دارکوب- فروردین نود و شش» را منتشر کرد که خودش نیز در آن دیده می‌شود.[/font]

[font=Nassim, tahoma][تصویر:  17-3-28-1730201480394931922832779_255526357.jpg][/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]«دارکوب» سومین فیلم بلند سینمایی بهروز شعیبی این روزها در حال فیلمبرداری است. به غیر از مهناز افشار بازیگران دیگری هم چون امین حیایی، سارا بهرامی، جمشید هاشم‌پور و هادی حجازی‌فر نیز در این فیلم بازی می کنند.[/font][/font]

چاپ این مطلب

پیام ویژه فرهادی برای مخاطبان هندی
ارسال کننده: motlagh - 29-03-2017, 02:27 AM - انجمن: سینما و تئاتر - بدون پاسخ

ایسنا نوشت: اصغر فرهادی پیش از اکران عمومی فیلمش در هند نسبت به آینده سینمای این کشور ابراز امیدواری کرد.

[تصویر:  17-3-26-13554457459873.jpg]

[font=Nassim, tahoma]  روزنامه «The Stattesman» نوشت، در پیش‌نمایش ویژه فیلم «فروشنده» قبل از آغاز اکران عمومی این فیلم در هند که توسط آکادمی تصاویر متحرک هند تدارک دیده شده بود، «اسمریتی کایران» رئیس جشنواره فیلم بمبئی پیام ویژه‌ای را از سوی اصغر فرهادی برای مخاطبان هندی خواهند.
[/font]

در این پیام آمده است: «تاکنون چندین بار به هند و جشنواره فیلم بمبئی آمده‌ام و انچه برایم بسیار قابل توجه بوده عشق و علاقه سینمادوستان جوان هندی است. انها سینما را به شکلی بسیار جدی دنبال می‌کنند و بسیار پرشور هستند. من نسبت به آینده سینمای هند بسیار خوشبین هستم. پیام‌ها، ایمیل‌ها و نامه‌های فراوانی از سینمادوستان هندی دریافت می‌کنم و این چیزی است که مایه آرامش است و من میبینم که نگرش و رابطه مخاطبان هندی با سینما بسیار مهم و شفاف است.»

فیلم «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی برنده دو جایزه از جشنواره کن و همچنین اسکار بهترین فیلم خارجی زبان از تاریخ 31 مارس (11 فرودین) در سینماهای هند اکران عمومی می‌شود.
[font=Nassim, tahoma]ساخته فرهادی تاکنون به فروشی بالغ بر 2.24 میلیون دلار در سینماهای آمریکا دست یافته و در میان سایر کشورهای خارجی بهترین عملکرد را با بیش از 1.8 میلیون دلار در سینماهای فرانسه به ثبت رسانده است. سینماهای ایتالیا و اسپانیا نیز به ترتیب با بیش از 828 و 426 هزار دلار و یونان و بریتانیا با 220 و 110 هزار دلار از دیگر بازارهای موفق خارجی فیلم «فروشنده» بوده‌اند.[/font]

چاپ این مطلب

صفحه‌ها (6141): « قبلی 1 … 6087 6088 6089 6090 6091 … 6141 بعدی »
پرش به صفحه 
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 20-09-2025، 10:40 AM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5