بازیگران هنرهای نمایشی و سینما، امروز در صفحه اینستاگرامشان روز جهانی تئاتر را تبریک گفتند.
[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به مناسبت هفتم فروردین (27 مارس) روز جهانی تئاتر، بازیگران زیادی در صفحات اجتماعی خود و به ویژه اینستاگرام این روز را تبریک گفتند که در ادامه برخی از آنها را میخوانید.
رویا میرعلمی در پستی به مناسبت این روز در اینستاگرامش نوشت: «روز جهانی تئاتر مبارک، نمایی از تیاتر سعدی تابستان سی و دو.»
[/font]
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]مهدی سلطانی دیگر بازیگری بود که با انتشار پستی جدید و تبریک روز جهانی تئاتر، صفحه اینستاگرامش را به روز کرد.
او در این پست نوشت: «هفت فروردين روز جهانى تئاتر بر همكارانم و مردم بافرهنگ و هنردوست ايران و جهان فرخنده باد پ ن: صحنهاى از تئاتر رومولوس كبير نوشته دورنمات و به كارگردانى دوست خوبم نادر برهانى مرند، سال هشتاد و نه سالن اصلى تئاتر شهر.»[/font][/font]
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]شبنم مقدمی نیز با انتشار یک عکس نوشت: «تئاتر ،يك ضرورت است.چيزي شبيه به نان. (پيتر شومان) روز جهاني تئاتر مبارك . عكس ، پشتِ صحنهء نمايشِ "نامه هايي به تِب"،به كارگرداني سيامك احصايي.ست، كه پاييز٨٩،در سالن سمندريان اجرا شد. صورت ِ من،دستانِ هنگامه صالحي.وقت گريم. عكس از حميد جبلي»
[/font][/font][/font]
[font=Nassim, tahoma]ستاره اسکندری نیز با انتشار یک عکس با صورتکهای معروف غمگین و شاد تئاتر و جمله «روز جهانى تئاتر مبارک» صفحهاش را به روز کرد. [/font]
[font=Nassim, tahoma][/font]
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]بهاره کیان افشار نیز در صفحه اش نوشت: «تاتر آئينه تاريخ و امروز ماست تاتر روح زندگى در من است... روز جهانى تاتر مبارک. عكسهايى از پشت صحنه اولين بازيگرى حرفه اى و اجراى عمومى ام در نمايش بازرس هاند واقعى ١٣٩١-تابستان كارگردان بورژين عبدالرزاقى ياد خوبش بخير... بازيگران : اليكا عبدالرزاقي، ميلاد رحيمي، بابك كريمي، بهاره كيان افشار، سينا فريد، ساناز زماني، امير آقاجان، شهروز شبستري و فواد اصفهاني»[/font][/font]
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]الهام پاوه نژاد هم به مناسبت این روز در صفحه اینستاگرامش نوشت: «روز جهاني تأتر، براي عاشقان صحنه و آن ها كه حرمت اين عشق را پاس مي دارند مبارك باشد... به تمام خانواده ام در تأتر تبريك ميگم و آرزو مي كنم امسال، حالِ بهتري براي همگي ما رقم بخورد و تصميم گيرندگان براي اين حوزه، مهربان تر باشند.. پي نوشت: عكس مربوط به ديروز تست لباس و گريم نمايش كافه_پولشري كه فيش فروش آن از امروز در سايت تيوال آغاز شد... »[/font][/font][/font][/font]
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]حمیدرضا آذرنگ هم در صفحه اش نوشت: «همه تقويم ها بدهكارند ..... يك سيصد و شصت و چهار روز ..... به هفتِ مارس روز جهانى تئاتر»[/font][/font][/font][/font][/font]
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]نیما شعباننژاد، بازیگر مجموعه تلویزیونی «خندوانه» نیز در پستی تازه نوشت: «تئاتر جان روزت مبارك. ٢٧ مارس روز جهاني تئاتر.»[/font][/font][/font][/font][/font][/font]
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]بهاره رهنما نیز دیگر بازیگری بود که در اینستاگرامش درباره روز جهانی تئاتر نوشت: «روز جهانی تیاتر به همه شما عزیزان و همکارهای نازنینم مبارک باد، امروز برای من روز مهمیه چون اگر تیاتر نبود ، زندگی من بعد از پریا مهمترین رنگش رو نداشت و من هم فرصت اینهمه تجربه نقش ها و زندگی های متفاوت رو با یکبار به دنیا اومدن نداشتم...
دراولین روزهای بعد تعطیلات با مهمترین اثر هنری همه عمرم شما رو خواهم دید:
"سونات پاییزی"برگمان به روایت جلال تهرانی
با بازی گلچهره جان سجادیه و من...
به نظرم همون هفته اول کار رو ببینید من هرگز اعتقاد ندارم دیرتر کار بهتر خواهد شد ،شور روزهای اول اجرا دیدنی است و ممکنه هفته های بعد تهیه بلیط سخت بشه،خرید از تی وال و مکان سالن سمندریان مجموعه ایرانشهر
از متن نمایش:اولین باری رو که عاشق شدم یادته؟
از دستش دادم و دیگه هرگز برام تکرار نمیشه...»
مهر نوشت: علی رهبری، رهبر ارکستر بینالمللی آنتالیا در ادامه برگزاری کنسرتهای خود، برنامهای را با حضور یکی دیگر از برندگان مسابقات جهانی نوازندگی اجرا کرد.
[font=Nassim, tahoma] رهبر سابق ارکستر سمفونیک تهران، در ادامه فعالیتهایی که با ارکستر بینالمللی آنتالیای کشور ترکیه دارد، روز چهارم فروردین، تازهترین کنسرت خود را با حضور یکی از برندگان مسابقات جهانی نوازندگی برگزار کرد.
[/font] در این کنسرت که در سالن اسپندوس آنتالیا برگزار شد، علی رهبری به عنوان برنده مسابقات بینالمللی رهبری ارکستر در کشور فرانسه و گوستاو ریوی نیوز، نوازنده مشهور ویلنسل آلمانی و برنده مسابقات جهانی چایکفسکی، قطعاتی ر اجرا کردند.
برگزاری کنسرت با هنرمندانی چون تاتیانا مازورنکو، نوازنده ویلن آلتو از آلمان و برنده سه مسابقه بین المللی ترتیس، الکساندر مارکوف نوازنده ویلن از امریکا و برنده دو مسابقه بینالمللی پاگانینی و فیشر گرانت، توبیاس فلدمان نوازنده ویلن از آلمان، برنده سه مسابقه جهانی شیپور پوستاچینی، مارتوو و ملکه الیزابت بلژیک و ... از جمله برنامه هایی است که علی رهبری تاکنون در ارکستر آنتالیا انجام داده است. [font=Nassim, tahoma]رهبر سابق ارکستر سمفونیک تهران بعد از ترک ایران به دعوت بنیاد فرهنگی و هنری آنتالیا مسولیت تعدادی از کنسرتهای ارکستر سمفونیک دولتی آنتالیا با برندگان مسابقات مختلف دنیا را به عهده گرفت.[/font]
کیهان کلهر، نوازنده چیرهدست کمانچه، روز 21 اردیبهشت در کالیفرنیا روی صحنه میرود.
[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در تازهترین خبری که در صفحه رسمی کیهان کلهر (صفحهای که توسط خود او اداره نمیشود) در اینستاگرام منتشر شده، آمده است: «کنسرت کیهان کلهر و بروکلین رایدر... 11 می 2017، سنتا باربارا، کالیفرنیا.»[/font]
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]بروکلین رایدر (Brooklyn Rider) گروه کوارتت زهی آمریکایی است. این گروه در آلبوم «شهر خاموش» با کیهان کلهر همکاری داشته است، 11 می 2017 برابر میشود با 21 اردیبهشت 1396.[/font][/font]
یک فارسیآموز ارمنستانی که به عنوان کارشناس و راهنمای گردشگری فعالیت میکند، از علاقه مردم کشورش به فراگیری زبان فارسی گفت.
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شوشان کیراکسیان از کشور ارمنستان، از سال 2009 رشته ایرانشناسی را در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه دولتی ایروان خوانده است. او همچنین در سال 2010 در یک دوره یک ماهه دانشافزایی زبان فارسی در شیراز شرکت کرده است که حضور در این دوره را در روند یادگیری خود بسیار موثر میداند.[/font] [/font] این فارسیآموز در باره انتخاب رشته تحصیلی ایرانشناسی، گفت: «علاقه بسیاری به ایران و فرهنگ و ادبیات این کشور داشتم و با توجه به وجود ترجمههای متعدد از آثار سعدی و خیام به زبان ارمنی، خواندن ترجمهها برایم راضی کننده نبود و خیلی دوست داشتم که این ادبیات به ویژه آثار سعدی را به زبان خودش یعنی فارسی بخوانم.»
شوشان درباره علاقه مردم ارمنستان به زبان فارسی، ادامه داد: «در سالهای اخیر مردم ارمنستان خیلی دوست دارند زبان فارسی را بدانند چراکه مسافران و گردشگران زیادی از ایران به ارمنستان میآیند و به همین دلیل مردم و مخصوصا کسبه نیاز دارند فارسی بدانند که بتوانند با مسافران ایرانی صحبت کنند.»
وی افزود: «در حال حاضر کلاسهای زبان فارسی در مسجد ایرانی که در ارمنستان هست، تشکیل میشود، همچنین برخی مدارس هم بهصورت اختیاری درس زبان فارسی را تدریس میکنند و برخی مراکز آموزشی نیز در کنار دیگر زبانها، فارسی را هم آموزش میدهند که خود من هم تجربه تدریس در این مراکز را دارم.»
این فارسیآموز ارمنی، ادامه داد: «دانشجویانی که در دانشگاهها فرصت کمی برای فراگیری زبان فارسی دارند، برای تقویت و سرعت یادگیری خود، به مراکز آموزشی میروند چراکه هم تعداد افراد در کلاسها کمتر است و هم وقت و تمرکز بیشتری برای یادگیری زبان فارسی دارند.»
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر موقعیتهای کاری خوبی برای فراگیران زبان فارسی در ارمنستان وجود دارد و فارسی آموزان ارمنی اگر به دنبال کار باشند، حتما میتوانند یک کار مناسب پیدا کنند، گفت: «تردد زیاد مسافران ایرانی در ارمنستان موقعیت خوبی را ایجاد کرده تا فارسیآموزان بتوانند در حوزههای گردشگری به عنوان راهنمای گشت وارد شوند و با ایرانیان در طول سفر همراه شوند.»
شوشان همچنین افزود: «ایرانیان مقیم نیز موقعیتهای شغلی و کسب و کارهای خوبی در ارمنستان دارند که به فارسیآموزان ارمنی برای پیشبرد اهدافشان نیازمند هستند.»
وی ادامه داد: «در ارمنستان، رستورانها و هتلهای ایرانی بسیاری وجود دارد که میخواهند کارمندانشان حتما فارسی بدانند و این یکی دیگر از موقعیتهای شغلی برای فارسیآموزان ارمنی است.»
شوشان افزود: «همینطور شرکتهای مسافرتی که با ایران ارتباطات کاری زیادی دارند نیز تعدادشان روز به روز بیشتر میشود و همه اینها به افرادی که با زبان فارسی آشنا باشند، نیاز دارند.» [font=Nassim, tahoma]وی با اشاره به علاقه هموطنانش به بازدید از ایران گفت: «از آنجایی که افراد زیادی در ارمنستان مخصوصا دانشجویان زبان فارسی، علاقمند هستند از ایران دیدن کنند در آینده نزدیک، تورهای گردشگری شرکت ما به ایران آغاز می شود.»[/font]
فرزاد فرزین باحضور در برنامه «خندوانه» از فعالیتهای روزانهاش گفت و درباره نحوه خواندن تیتراژ برنامه «ماه عسل» توضیح داد.
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرزاد فرزین، خواننده پاپ، شامگاه دوشنبه هفتم فروردین، مهمان برنامه «خندوانه» بود.[/font] [/font] [font=Nassim, tahoma]او در ابتدای برنامه درباره فعالیتهایی که در 24 ساعت انجام میدهد، توضیح داد: «متاسفانه دیر میخوابم، ولی صبح ساعت هشت از خواب بلند میشوم و به باشگاه میروم چون در آن ساعت همصنفهای ما خواب هستند، کار دیگری نمیتوانم انجام دهم و بعد هم به سراغ سایر کارهایم میروم.»[/font]
او در ادامه درباره مدتی که مشغول ورزش کردن است، گفت: «من 12 سال است که به طور منظم ورزش میکنم، حتی در مناطق خیلی دورافتادهای که بودم هم باشگاه رفتم و خیلی از مردم با دیدن من تعجب کردند. البته من ورزش بوکس هم کار میکنم. ورزش، خصوصا بدنسازی خیلی به تنفس ما در هنگام خواندن کمک میکند.»
سپس، فرزین قطعه «ماه عسل» را برای حضار اجرا کرد و درباره نحوه ساخت آن قطعه بیان کرد: «احسان علیخانی یک ترانه به من داد و گفت که این ترانه را به دو آهنگساز دیگر هم دادم تا ببینم کدام کار بهتر میشود، تنها پنج روز فرصت ساخت داری. من تا روز آخر هیچ چیزی به ذهنم نرسید تا اینکه در آخرین فرصت در استودیو یک کاری را در مدت 10 دقیقه ساختم، میدانستم که آن چیزی که دنبالش هستیم همین است و در نهایت همان شد که در برنامه پخش شد.»
در ادامه برنامه، ویدئو کلیپی برای بزرگداشت شهدای مدافع حرم و آتشنشان با صدای فرزاد فرزین برای اولین بار پخش شد. [font=Nassim, tahoma]او در پایان از خانواده و همسرش قدردانی کرد و درباره اینکه آیا خانوادگی اهل ابراز علاقه کردن هستند، گفت: «نه نیستیم، چون پدرم از قدیم وقتی میخواست از کسی تشکر کند برای اینکه پررو نشود خیلی جدی فقط میگفت ممنون و ما هم به تبع او این چنین شدیم. تازه من خوبترین هستم و به طرفداران و همسرم ابراز علاقه میکنم.»[/font]
کورش جوان، عکسی از مهناز افشار در پشت صحنه فیلم سینمایی «دارکوب» را منتشر کرد.
[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کورش جوان، عکاس خبری و هنری، عکسی از مهناز افشار در پشت صحنه «دارکوب» با کپشنِ «دارکوب- فروردین نود و شش» را منتشر کرد که خودش نیز در آن دیده میشود.[/font]
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]«دارکوب» سومین فیلم بلند سینمایی بهروز شعیبی این روزها در حال فیلمبرداری است. به غیر از مهناز افشار بازیگران دیگری هم چون امین حیایی، سارا بهرامی، جمشید هاشمپور و هادی حجازیفر نیز در این فیلم بازی می کنند.[/font][/font]
ایسنا نوشت: اصغر فرهادی پیش از اکران عمومی فیلمش در هند نسبت به آینده سینمای این کشور ابراز امیدواری کرد.
[font=Nassim, tahoma] روزنامه «The Stattesman» نوشت، در پیشنمایش ویژه فیلم «فروشنده» قبل از آغاز اکران عمومی این فیلم در هند که توسط آکادمی تصاویر متحرک هند تدارک دیده شده بود، «اسمریتی کایران» رئیس جشنواره فیلم بمبئی پیام ویژهای را از سوی اصغر فرهادی برای مخاطبان هندی خواهند.
[/font] در این پیام آمده است: «تاکنون چندین بار به هند و جشنواره فیلم بمبئی آمدهام و انچه برایم بسیار قابل توجه بوده عشق و علاقه سینمادوستان جوان هندی است. انها سینما را به شکلی بسیار جدی دنبال میکنند و بسیار پرشور هستند. من نسبت به آینده سینمای هند بسیار خوشبین هستم. پیامها، ایمیلها و نامههای فراوانی از سینمادوستان هندی دریافت میکنم و این چیزی است که مایه آرامش است و من میبینم که نگرش و رابطه مخاطبان هندی با سینما بسیار مهم و شفاف است.»
فیلم «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی برنده دو جایزه از جشنواره کن و همچنین اسکار بهترین فیلم خارجی زبان از تاریخ 31 مارس (11 فرودین) در سینماهای هند اکران عمومی میشود. [font=Nassim, tahoma]ساخته فرهادی تاکنون به فروشی بالغ بر 2.24 میلیون دلار در سینماهای آمریکا دست یافته و در میان سایر کشورهای خارجی بهترین عملکرد را با بیش از 1.8 میلیون دلار در سینماهای فرانسه به ثبت رسانده است. سینماهای ایتالیا و اسپانیا نیز به ترتیب با بیش از 828 و 426 هزار دلار و یونان و بریتانیا با 220 و 110 هزار دلار از دیگر بازارهای موفق خارجی فیلم «فروشنده» بودهاند.[/font]
فیلم ابوالفضل تاجیک در ادامه حضور بین المللی خود جایزه ای جدید کسب کرد.
[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم «در تاریکی شب» به نویسندگی و کارگردانی ابوالفضل تاجیک جایزه بهترین فیلم دانشجویی جشنواره بین المللی KZ قزاقستان را از آن خود کرد.
[/font] این فیلم که تا به حال در چندین جشنواره بینالمللی دیگر نیز پذیرفته شده بود، توانست از بین رقبای فراوان،عنوان بهترین فیلم را از آن خود کند.
از دیگرعوامل تولید این فیلم میتوان به بازیگران: داوود محمدآبادی و علی اکبر مددی مهر، مدیرفیلمبرداری: محمد نامدار، تدوین و جلوه های بصری: عباس یوسف شاهی، طراح و ترکیب صدا: علی ابوالصدق، موسیقی متن: بهنود یخچالی، طراح صحنه و لباس: مونا افخمی، طراح پوستر: محمد یار احمدی، گریمور: محمود آسمانی، دستیارکارگردان: سارا آقابابایان، مجری طرح: پیام زین العابدینی و تهیه کنندگی: ابوالفضل تاجیک اشاره کرد. [font=Nassim, tahoma]جشنواره بین المللی فیلم KZ قزاقستان در تاریخ 27 تا 29 اسفند ماه در شهر آستانه قزاقستان برگزار شده بود.[/font]
در ادامه تصویربرداری فصل دوم سریال «شهرزاد»، اولین عکس از دو بازیگر زن این سریال منتشر شد.
[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سریال پرطرفدار «شهرزاد» که فصل دوم آن این روزها در حال تصویربرداری است، به گفته سازندگانش فرودرین امسال به شبکه نمایش خانگی میآید.
تصویربرداری فصل دوم این مجموعه به کارگردانی حسن فتحی همچنان ادامه دارد و در تازهترین تصویر منتشر شده از این سریال، رویا نونهالی و گلاره عباسی در سکانسی جدید از این سریال دیده میشوند. نونهالی از بازیگران جدیدی است که در فصل دوم حضور دارد.[/font]
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]فصل دوم سریال «شهرزاد» با حضور شهاب حسینی، ترانه علیدوستی، مصطفی زمانی، مهدی سلطانی، هومن برقنورد و بازیگران جدید در حال ساخت است و به زودی وارد شبکه نمایش خانگی خواهد شد.[/font][/font]
شش فیلم از سینمای وحشت در سیوپنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر به نمایش درخواهند آمد.
[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با توجه به مهجور بودن ژانر وحشت (Horror) در ایران، جشنواره جهانی فیلم فجر، امسال به فیلمهای این ژانر توجه نشان خواهد داد.
[/font] براساس این تصمیم، هرشب ساعت ۲۳.۳۰ یک فیلم از ژانر وحشت تحت عنوان «وحشت در نیمه شب» در سینماهای جشنواره جهانی فجر به نمایش درخواهد آمد.
پنج فیلم در ژانر وحشت از کشورهای کره جنوبی، ژاپن، روسیه، لهستان و مکزیک به نمایش درمیآیند و در کنار آنها از یک فیلم ایرانی نیز رونمایی میشود[font=Nassim, tahoma].[/font] [font=Nassim, tahoma]سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر از اول تا هشتم اردیبهشت ۱۳۹۶(۲۸ تا ۲۱ آوریل ۲۰۱۷) به دبیری رضا میرکریمی در تهران برگزار میشود.[/font]