ارسال کننده: youka - 23-07-2017, 03:19 AM - انجمن: گفتگوی آزاد
- بدون پاسخ
آنتالیا و کوشآداسی این روزها به یکی از پرطرفدار ترین مقاصد گردشگری تفریحی ایرانیان تبدیل شده اند. تعداد زیادی از شرکتهای گردشگری و هواپیمایی در زمینه اعزام تور و مسافر به این دو شهر فعالیت میکنند.
اول تفریح و آرامش، بعد خرید و تاریخ
اگر انگیزه اصلی شما از سفر، تفریح و رسیدن به آرامش است، شهرهای آنتالیا و کوشآداسی هر دو گزینههای مناسبی هستند؛ البته در صورتیکه بیشتر قصد تفریح و در کنار آن کمی هم خرید دارید بهتر است به آنتالیا بروید و اگر میخواهید چند روزی را فقط استراحت کنید و به آرامش برسید، کوشآداسی انتخاب بهتری برای شماست.
معمولا کسانی که به شهر آنتالیا سفر میکنند کمتر از استانبول قصد خرید دارند اما به هر حال مراکز خرید خوبی در این شهر ساخته شدهاند و ایرانیان معمولا از مراجعه به آنها صرف نظر نمیکنند. به همین دلیل بیشتر هموطنان ما تمایل دارند در مرکز شهر و در نزدیکی مراکز خرید هتل بگیرند.
آنتالیا شهری با قدمت تاریخی طولانی است و آثاری از دورههای مختلف در آن وجود دارد اما متاسفانه تعداد کمی از مسافران ایرانی به بازدید این آثار میروند. اگر به این شهر سفر کردید، دیدن آثار زیبای تاریخی آن را فراموش نکنید.
خطوط هوایی ایرانی پرواز مستقیم به آنتالیا ندارند و اگر این خطوط را برای سفر انتخاب کردید، ابتدا در فرودگاهی در نزدیکی این شهر از هواپیما پیاده و سپس با اتوبوس به آنتالیا ترانسفر میشوید. در صورت تمایل میتوانید با پروازهای ترک به صورت مستقیم به آنتالیا سفر کنید. البته هواپیماهای این خطوط نیز برای سوختگیری، مدت کوتاهی را در فرودگاه شهر دیگری توقف میکنند.
کوشآداسی، شهر کوچکی است و خرید در آن به دلیل قیمت زیاد و تنوع کم اجناس، توجیه چندانی ندارد. در اطراف این شهر نیز آثار تاریخی زیبایی را میتوان دید.
کوشآداسی در نزدیکی شهر ازمیر واقع شده است. پرواز مستقیم از ایران به این شهر وجود ندارد و در صورت تمایل برای سفر به کوشآداسی باید ابتدا به ازمیر بروید و از آنجا با اتوبوس به این شهر منتقل میشوید.
بیشتر روزهای سال در این دو شهر آفتابی است. به ویژه در آنتالیا، بافت فرهنگی و جمعیتی در فصلهای گرم و سرد تفاوت میکنند چرا که این شهر در فصلهای گرم پذیرای گردشگران بیشتری است. گردشگری یکی از منابع اصلی درآمد آنتالیاست.
بافت بومی خود آنتالیا در زمستان بیشتر دیده میشوند؛ مردمان این شهر زندگی روستایی و سنتیای دارند و از جمله منابع مهم کسب درآمد و امرار معاش آنها کشاورزی است.منبع : تور انتالیا تابستان96
با چشم باز به سفر بروید
• در یک حالت نادر، هتلهای این دو شهر بسته کامل صبحانه، ناهار و شام را به مسافران ارئه میکنند در حالی که در بیشتر هتلهای جهان تنها صبحانه روی رزور هتل قرار دارد.
• اجناس موجود در بازارهای آنتالیا نسبت به استانبول تا حدودی قیمت بیشتر و تنوع بسیار کمتری دارند. البته در برخی بازههای زمانی نیز جشنوارههای حراج در این شهر برگزار میشوند که قیمتها را مناسبتر میکنند. در مراکز خرید بزرگ و فروشگاههای متعلق به برندهای شناخته شده، امکان چانهزنی و گرفتن تخفیف وجود ندارد اما در بازارهای روزی که مردم بومی با مجوز مسئولان دولتی برگزار میکنند، میتوانید چانه بزنید. در این بازارها صنایع دستی زیبایی عرضه میشوند.
• در آنتالیا و کوشآداسی برخلاف استانبول، سواحل خاصی برای استفاده گردشگران وجود دارد. به همین دلیل اگر علاقهمند به شنا و حضور در ساحل هستید یکی از این دو شهر را انتخاب کنید. سواحل موجود در آنتالیا متعلق به دریای مدیترانه هستند و سواحل کوشیآداسی در کنار دریای اژه قرار دارند. دریای مدیترانه، آب سبکتری نسبت به اژه دارد و از زیبایی و شهرت بیشتری نیز برخوردار است به همین دلیل بیشتر مورد توجه گردشگران قرار میگیرد.
• پکیجهای سفر به آنتالیا یا کوشآداسی معمولا یک هفتهای تعریف میشوند.
ارسال کننده: youka - 23-07-2017, 03:13 AM - انجمن: گفتگوی آزاد
- بدون پاسخ
هر کشوری یک قهرمان تاریخی و مستقل دارد، حتی اگر از تاریخ ترکیه هیچ اطلاعی نداشته باشید، باز هم شاید مطالبی راجع به جنگ استقلال ترکیه خوانده باشید و نام بنیانگذار جمهوری سکولار ترکیه، مصطفی کمال آتاتورک را شنیده باشد. آنیت کبیر یا آرامگاه آتاتورک در قسمت مرکزی آنکارا واقع است و در شب هنگام، نمای درخشانی دارد. مسافرانی که با هواپیما به آنکارا میآیند، پس از ترک فرودگاه، آنیت کبیر را میبینند. اگر به آنکارا سفری داشته باشید، حتما از دیدن این آرامگاه لذت خواهید برد. اگر مایل هستید چیزهای بیشتری در مورد آتاتورک بدانید، چیزهایی علاوه بر اینکه جنگ استقلال را به راه انداخت و ترکیه امروزی را از بقایای امپراتوری عثمانی بنا ساخت، بهتر است سری به آنیت کبیر بزنید.
آنیت کبیر سمبل مصطفی کمال آتاتورک و جمهوری ترکیه است و تقریبا در تمام بروشورهایی که به معرفی ترکیه میپردازند، آنکارا با سمبل آنیت کبیر شناخته میشود. این آرامگاه در مرکز شهر و در بالای یک تپه واقع شده که آنیتپه (Anıttepe) نامیده میشود و دومین نقطه مرتفع آنکارا پس از آنکارا کالسی (Ankara Kalesi) یا همان قلعه آنکارا محسوب میشود. در سال ۱۹۳۸ که آتاتورک از دنیا رفت، او را به طور موقتی در موزه مردم نگاری آنکارا دفن کردند و پس از آن، یک فراخوان بین المللی برای طراحی آرامگاه صورت گرفت با این الزام که طرحهای ارسالی باید دستاوردها و شخصیت آتاتورک و ملت ترکیه را به تصویر بکشند. پس از ارزیابی ۴۹ طرح، پروژه مشترک معماران ترک پروفسور امین اونات (Emin Onat)، و دکتر ارهان آردا (Orhan Arda) برگزیده شد. این آرامگاه باشکوه که آنیت کبیر نام دارد، در سال ۱۹۵۳ کامل شد و ترکیبی است از حال و هوای معماری سنتی و مدرن که بدین ترتیب ظرافت و نیز قوت معماری ترکیه را ترسیم میکنند. سپس در روز ۱۰ نوامبر ۱۹۵۳ پیکر آتاتورک به آنیت کبیر منتقل شد.
راهی که بازدیدکنندگان از طریق آن به این ساختمان باابهت میرسند، به شکل یک پارک است و سرشار است از گل و گیاه. در قسمت غربی پارک هم یک محوطه پارکینگ درنظر گرفته شده است. همزمان که از پلهها بالا میروید، سه گروه از مجسمهها خودنمایی میکنند که تصویرگر اندوه مرگ آتاتورک هستند. این مجسمهها در قسمت جلویی دو برج بلند ده متری قرار گرفتهاند. در پس مجسمهها نیز، جاده شیر (Lion Road) کشیده شده که در سرتاسر آن ۲۴ مجسمه از شیرهای هیتی (Hittite) به چشم میخورند و سمبل آرامش، قدرت و پشتیبانی هستند. این جاده به یک میدان باز با نام میدان پیروزی (Victory Square) منتهی میشود که در مناسبتهای خاص، میتواند تا چهل هزار نفر را در خود جای داده و توسط سه گالری با ستونهای بلند ۲۰ متری احاطه شده است (۸ ستون در جلو و پشت، و ۱۴ ستون در هر کنار). در مرکز پلهها هم، یک نوشته دیده میشود که سخنان معروف آتاتورک در آن نقش بستهاند: «حکومت، بدون هیچ قید و شرطی متعلق به ملت است.»منبع : تور آنتالیا تابستان96
آرامگاه آتاتورک در سمت چپ میدان واقع است. او در زیر موزاییکهای سبز و طلایی، در یک اتاق هشت گوشه در داخل تالار بزرگ (تالار افتخار) آرمیده و در گرداگرد قبر او، جام هایی قرار داده شدهاند که روح هر شهر از ترکیه را در خود دارند. مراسمات رسمی در تالار بزرگ برگزار میشوند و در این تالار، یک تابوت دان مرمری سمبلیک وجود دارد. در قسمت خروجی آنیت کبیر به سمت جانکایا (Cankaya)، دو برج وجود دارند که در دو طرف پلکان سر به آسمان دارند و ۲۳م نیسان (۲۳ Nisan) و میثاق ملی (Misak-ı Milli) نامیده میشوند. در پس این برجها، موزه آتاتورک وجود دارد. اشیاء، متعلقات و لباس رسمی آتاتورک، به همراه جوایزی که به وی داده شده، بسیاری از اسناد و عکسها در اینجا به نمایش گذاشته شدهاند. میتوانید از این موزه و از طریق یک دروازه کوچک، به برج انقلاب (Inkılap) بروید. داخل این برج، کتابخانه آتاتورک وجود دارد. چندین کتاب هستند که متعلق به آتاتورک میباشند که یا به ترکی و یا به زبانهای خارجی نوشته شدهاند. این کتب و دست نوشتههای آتاتورک، یک آرشیو بزرگ محسوب میشوند.
هنگامی که تالار افتخار را ترک میکنید، در سمت راست خود، جاهای دیگری را هم خواهید دید. آنیت کبیر شبها میدرخشد و در روزهای خاصی از هفته نیز میزبان نمایشهای نور و صدا است. آنیت کبیر هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر به روی عموم مردم باز است.
فریدون نوین فرح بخش در سال ۱۳۰۹ در محله سنگلج تهران متولد شد و حرفه تمبر را ابتدا در موسسه نوین فرح بخش همراه با پدرش، حاج حسین نوین فرح بخش شروع کرد.
فرح بخش در طول ۶۰ سال فعالیت مستمر، نشریات و کتب متعددی در زمینه تاریخچه تمبرهای ایرانی، مهرهای پستی، کارت پستالهای رسمی و اسکناسهای ایران منتشر نمود:
انتشار نخستین مجله اختصاصی تمبر در ایران
اولین کاتالوگ رسمی تمبر ایران درسال ۱۳۴۰
کتاب تمبرهای اولیه ایران
راهنمای تمبرهای ایران
راهنمای اسکناسهای ایران
فریدون فرحبخش از طرف اداره پست ایران به عنوان نماینده و کمیسر به فدراسیون بینالمللی تمبر معرفی شده بود و این مسئولیت را تا پایان عمر داشت.
وی همچنین موءسس و بنیانگذار انجمن تمبر ایران میباشد که به عنوان" پدر تمبر ایران " نیز معروف شد.
در طول زندگی خود با زحمت و تلاش فراوان موفق به جمعآوری "پنج مجموعه" بسیار نفیس کمیاب و گرانبها گردید که منحصر به فرد میباشد.
بسیاری از این مجموعهها پراکنده و بعضاً از ایران خارج شده و در کشورهای دیگر بودند :
- مجموعه تمبرهاى شير و خورشيد
- مجموعه پاكت هاى پستى دوران قاجار
- مجموعه كامل پست هوايى از زمان قاجار تا پهلوى اول
- كارت پستال و پاكت هاى رسمى ادارات ايران
- مجموعه پاكت هاى سانسور شده دولت هاى عثمانى و انگلستان
اين مجموعه ها نتیجه یک عمر عشق به ایران و شناساندن تمبرهای این سرزمین به کشورهای مختلف جهان بوده است.
فریدون نوین فرح بخش یکم بهمن ۱۳۹۱ به علت بیماری کلیوی در بیمارستان تهران کلینیک دیده از جهان فرو بست.
معاون وزیر ارتباطات از انتقال سرور تلگرام به ایران خبر داد؛ اما هنوز بهطور رسمی خبری از سوی این شرکت منتشر نشده است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امروز ۳۱ تیرماه ۱۳۹۶ با حضور در بیست و سومین نمایشگاه الکامپ و در جریان بازدید از این نمایشگاه، دربارهی انتقال سرور اپلیکیشن پیامرسان تلگرام به ایران گفت:
نقلقول: طبق مصوبه شورای عالی فضای مجازی، شرکتهای بینالمللی که میخواهند در ایران کار کنند، باید سرورشان به داخل ایران بیاید که برای این کار، به آنها زمان و مهلت میدهیم و به دلیل همین الزام، تلگرام پذیرفته که بیاید، در غیر این صورت مشمول سیاستهای مصوب خواهند شد.
به گفتهی نصرالله جهانگرد اگر شرکتهای خارجی بخواهند به فعالیت ادامه دهند، الزاما باید سرورشان را به ایران منتقل کنند و این وضعیت برای تمامی شبکههای اجتماعی خارجی مانند تلگرام صدق میکند. در حال حاضر شرکت تلگرام این شرط را پذیرفته است اما هنوز مدیران این شرکت خبر رسمی در این زمینه منتشر نکردهاند.
جهانگرد در رابطه با شبکههای اجتماعی داخلی گفت:
نقلقول: در صورتی که ترافیک و کاربران این شبکهها بالا برود، برای آنها بستههای حمایتی مانند پرداخت و ... در نظر گرفته شده است.
جهانگرد همچنین دربارهی استارتاپهایی که در بستر تلگرام مبادله پول انجام میدهند گفت:
نقلقول: مبادلهی پول روی تلگرام انجام نمیدهیم.
بروزرسانی: طبق آخرین اخبار، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شایعه موافقت تلگرام با انتقال سرورهایش به ایران را رد کرد.
جهانگرد دربارهی انتقال سرورهای تلگرام به ایران گفت:
نقلقول:
ما بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی از تلگرام درخواست کردیم که سرورهایش را به داخل منتقل کند. بنابراین افرادی که مذاکره میکنند باید نتیجه آن را اعلام کنند. این مذاکره آغاز شده و امیدواریم که بتوان از آن نتیجه گرفت.
وزیر ارتباطات نیز دربارهی این موضوع گفت :
نقلقول:
رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفتهاند که ما برای انتقال سرورهای تلگرام به ایران در حال مذاکره هستیم. اما تاکنون هیچ اقدام علمی انجام نشده است.
بر اساس بررسیهای انجامشده، مدیر عامل تلگرام، پاول دورف نیز خبر انتقال سرورهای تلگرام به ایران را تکذیب کرد و در توییتر خود گفت:
هیچ سروری از تلگرام (یا سرورهایی دیگری که اطلاعات خصوصی کاربران در آن باشد) به ایران منتقل نخواهد شد.
راهاندازی یک استارتاپ بسیار دشوار است و هیچ چیز بیشتر از بررسی دلایل شکست یک استارتاپ ناموفق نمیتواند به ما درس جدیدی بدهد.
دکتر یورام سالومون یک سخنران خلاق و نویسندهی موفق است. او تا به حال ۵ کتاب و تعداد زیادی مقاله منتشر کرده و استاد تکنولوژی و صنعت دانشگاه تگزاس است. یورام تا به حال ۹ اختراع ثبتشده داشته و جوایز متعددی بابت آنها دریافت کرده است. او هم مانند هر فرد دیگری اشتباهات زیادی در زندگی کاری خود داشته است. در این مقالهیکی از استارتاپهای او و اشتباهاتی که انجام داده است را از زبان خودش بررسی میکنیم:
در سال ۱۹۹۵ من یک ایدهی جدید داشتم. در آن زمان تماسهای اینترنتی در حال شکل گرفتن بودند. ارتباطات اینترنتی تنها از طریق مودمهای دایلآپ ممکن بودند و همیشه امکان برقراری تماس وجود نداشت. کیفیت صدا بسیار پایین بود، تأخیر داشت و معمولا قطع میشد. تعداد بسیار کمی از مردم طرز استفاده از این امکانات را بلد بودند و همهی تماسها باید از پای کامپیوتر بهوسیلهی میکروفون و اسپیکر انجام میشد. همچنین امکان برقراری تماس تنها با افراد آنلاین امکانپذیر بود. در آن زمان تماسهای تلفنی بین چند کشور هزینهی بسیار زیادی داشت. به همین دلیل ایدهی امکان برقراری تماس اینترنتی بسیار هیجانانگیز بود.
بنابراین تصمیم گرفتم این ایده را عملی کنم و شرکتی به نام Solram Electronics را راهاندازی کردم. همچنین دستگاههای جدید به نام InterHome اختراع کردم. این دستگاهها کامپیوتر را به تلفنهای خانگی متصل کمیکرد و به کاربر اجازه میداد که تماسهای بینالمللی را با نرخ تماسهای محلی برقرار کند. من حق اختراعم را در سال ۱۹۹۶ ثبت کردم. در سال ۱۹۹۷ نمونههای اولیه تولید شدند. سرمایهگذاری خوبی روی محصولاتم شد و حتی توانستم از طرف دولت نیز کمک مالی دریافت کنم. در نتیجه صدها دستگاه از محصولاتم فروخته شد؛ اما فروش آنها ناگهان قطع شد. هیچ راهی برای جذب مجدد سرمایه وجود نداشت و در نتیجه شرکت در سال ۱۹۹۸ تعطیل شد. اشتباهاتی که من مرتکب شدم به دو مورد اصلی محصول و بودجه دستهبندی میشوند. شما هم اگر قصد راهاندازی استارتاپ دارید، از اشتباهات من درس بگیرید و آنها را تکرار نکنید
۱- تمام جنبههای تجربهی کاربر را در نظر بگیرید
کار کردن با محصولی که من تولید کرده بودم بسیار ساده بود. با این حال کیفیت صدا پایین بود؛ زیرا ارتباطات اینترنتی کیفیت خوبی نداشتند. با اینکه استفاده از محصول بسیار آسان بود، اما نصب آن راحت نبود. اتصالات برق و تنظیمات نرمافزاری باید توسط یک فرد متخصص انجام میشد. این موضوع هدف اصلی دستگاه یعنی ساده کردن ارتباطات را تحت تأثیر قرار داد.
درسی که من یاد گرفتم این بود که در ارائهی یک محصول جدید تمام جنبههای تجربهی کاربر باید مورد بررسی قرار بگیرد. درواقع باید مطمئن باشید که تمام جنبههای محصول یا خدماتتان، تجربهی خوبی برای کاربر رقم بزنند.
۲- هر زمان توانستید، سرمایه جذب کنید
جذب کردن سرمایه نباید تنها زمانی انجام شود که بودجهی شما در حال تمام شدن باشد. درواقع فاصلهی خوبی باید میان جذب سرمایه از سرمایهگذاران برقرار باشد. این فواصل اگر کوتاه باشند، بر ارزیابی عملکرد شما تأثیر میگذارند و اگر زیاد باشند، ریسک تمام شدن بودجه را به همراه خواهند داشت.
هر زمان که شرایطش را داشتید، برای افزایش بودجه اقدام کنید. بیشتر از نیازتان پول ذخیره کنید تا در شرایط بحرانی دچار ورشکستگی نشوید.
۳- سهام شرکت را زود واگذار نکنید
زمانی که شرکتم راهاندازی شد، نمیتوانستم حقوق بیشتری به کارمندان کلیدی بدهم. بنابراین بخشی از سهام شرکت را در اختیار آنها قرار دادم. یکی از همکارانی که ۱۰ درصد از سهام شرکت به نامش بود، بنا به دلایلی نتوانست همکاری خودش را با ما ادامه دهد. بنابراین مجبور بودم که همکاری خودم را با او قطع کنم و سهامش را بخرم.
اجازه بدهید کارمندانتان با گذشت زمان سهمشان را از شرکت به دست آورند. در چنین شرایطی زمانی که مجبور به قطع همکاری بودید، نیازی نیست سهمشان را از آنها بخرید.
۴- قبل از امضای قراردادها خوب فکر کنید
من درست قبل از اقدام به جذب سرمایه متوجه شدم که سرمایهگذاران نقل و انتقالات خود را از کشورهای دیگر انجام میدهند تا درگیر مسائل مالیاتی نشوند. البته این موضوع هیچ ارتباطی با من نداشت تا اینکه متوجه شدم یکی از کشورها حق برداشت پول از یک کشور خارجی را ممنوع کرده است. بنابراین مجبور بودم که دوباره با سرمایهگذار وارد مذاکره شوم.
قبل از اینکه هرگونه قراردادی امضا کنید، شرایط آن را به خوبی مطالعه کنید. همهی تعهداتی را که فکر میکنید در آینده برایتان دردسرساز خواهد شد، به خوبی در نظر بگیرید.
۵- پول خود را فقط برای توسعه خرج کنید
ممکن است با دیدن پول وسوسه شوید که دفتر بهتری اجاره کنید یا اینکه تجهیزات پیشرفته بخرید. قبل از انجام چنین کاری فراموش نکنید که توسعه دادن محصولات و خدمات به سرمایهی زیادی احتیاج دارد. اگر وارد عمل شوید، میبینید که برای این کار پول بیشتری نسبت به پیشبینیهای خود احتیاج دارید. بنابراین هزینههای غیرضروری را تا جای ممکن کاهش دهید.
در آینده شرکت شما موفقتر خواهد شد و میتوانید با آسودگی خاطر دفتر بزرگتر و تجهیزات پیشرفتهتری خریداری کنید.
۶- جلوتر از زمان حرکت نکنید
من ایدهی بسیار خوبی داشتم. دلیل این حرفم این است که امروزه تماسهای تلفنی از سوییچهای بستهای به جای سوییچهای مداری استفاده میکنند. شرکتهایی مانند وانِج و اسکایپ این موضوع را ثابت کردهاند. اما ایدهی من برای سال ۱۹۹۵ بسیار زود بود. زیرساختها و تکنولوژی آن زمان نمیتوانستند از این اپلیکیشن حمایت کنند.
کمی جلوتر از زمان حرکت کردن خیلی خوب است. اما اگر مقدار آن زیاد شود، بازار نمیتواند همزمان با شما تکنولوژیهای مورد نظر را تأمین کند. زمانبندی مسئلهی مهمی است. سعی کنید در برنامهریزیهای خود دقیق باشید.
۷- فروش خود را هیچ وقت قطع نکنید
هیچ وقت فروش محصولات و خدمات خود را قطع نکنید. مهم نیست که در مرحلهی تولید نمونهی اولیه هستید یا محصولاتتان آمادهی عرضه هستند. فروش محصولات فرصت مناسبی است برای اینکه از مشتریهای خود بازخورد بگیرید. کسبوکار تنها ۲ جنبهی اصلی بازاریابی و نوآوری دارد. اگر به اندازهی کافی روی توسعه تمرکز کردهاید، بهتر است به فروش نیز فکر کنید. من زمان زیادی صرف توسعهی محصولاتم کردم و از فروش آنها غافل شدم.
تمام این مشکلات باعث شد که من شرکتم را در سال ۱۹۹۸ تعطیل کنم. اما از انجام چنین کاری اصلا پشیمان نیستم. من درسهای زیادی از شکست خود گرفتم. همین موضوع باعث شد که ۲ سال بعد توانستم شرکت موفقی راهاندازی کنم و آن را به مبلغ ۲۲ میلیون دلار در سیلیکون ولی بفروشم.
ارسال کننده: motlagh - 22-07-2017, 11:42 PM - انجمن: گفتگوی آزاد
- بدون پاسخ
کارت هوشمند ملی برای هر ایرانی بهعنوان یک ضرورت محسوب میشود. برای آموزش مراحل ثبتنام کارت هوشمند ملی همراه با ما باشید.
سازمان ثبت احوال، کارت ملی هوشمند را با هدف تسهیل فرآیند شناسایی، تصدیق هویت و حفظ امنیت اطلاعات فردی هر شهروند برای ورود به فضای مجازی و مبادلهی خدمات الکترونیکی و استفاده در مجامع اداری ارائه کرده است. از ابتدای سال ۹۷، کارتهای ملی قبلی برای انجام هر یک از این خدمات فاقد اعتبار خواهند بود و به این ترتیب، دریافت این کارت تا پایان امسال برای تمامی واجدین شرایط ضروری است.
کارت هوشمند ملی دارای تراشهی الکترونیکی است که اطلاعات هویتی شهروندان از قبیل اطلاعات شناسنامهای، عکس، اثر انگشت، کد پستی و کلید انجام امضای دیجیتال را بهصورت امن و محافظتشده در حافظهی خود ذخیره دارد. این کارت برای هر ایرانی یک هویت دیجیتال ایجاد میکند و وجود آن برای دریافت خدمات دولت الکترونیکی لازم و ضروری است. امنیت بالای این کارت سبب میشود تا برای دریافت بسیاری از این نوع خدمات دیگر نیازی به مراجعهی حضوری نباشد و فرد بتواند خدمات را بهصورت غیر حضوری و از طریق اینترنت دریافت کند.
برای دریافت کارت هوشمند ملی پر کردن فرم غیر حضوری و حضور افراد در دفاتر الزامی است؛ یعنی هر فرد باید ابتدا بهصورت اینترنتی اطلاعات را وارد کند و سپس بهصورت حضوری اقدام کند و بعد از آماده شدن کارت هوشمند ملی خود، با در دست داشتن نمونهی قبلی برای دریافت کارت جدید اقدام کند. ب هاین ترتیب هر فرد باید دو بار به دفاتر ثبت نام مراجعه کند. ثبت نام غیر حضوری از طریق سامانهی کارت هوشمند ملی انجام میشود.
تمام فرآیند دریافت کارت بهصورت خلاصه و به ترتیب شامل ثبتنام، نوبتگیری، تکمیل ثبتنام، صدور کارت و تحویل کارت است.
قبل از ثبتنام به نکات زیر دقت کنید:
آیا واجد شرایط ثبت نام هستید؟
قبل از اقدم به ثبت نام دقت کنید که واجدین شرایط به چهار گروه تقسیم میشوند:
۱. کلیه اتباع ایرانی بالای ۱۵ سال تمام که دارای شناسنامه معتبر عکسدار میباشند و تاکنون (کارت شناسایی ملی/کارت هوشمند ملی) دریافت نکردهاند. (کارت اولیها)
۲. کسانی که کارت شناسایی ملی خود را مفقود کرده یا یکی از اقلام اطلاعاتی مندرج در کارت شناسایی ملی خود را تغییر دادهاند، از قبیل (نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد، شماره شناسنامه، نام پدر)
۳. افرادی که تاریخ صدور کارت ملی آنها از ۸۰ تا ۸۹ است.
۴. کارتهای صادرشده از سال ۹۰ تا ۹۶ همچنان اعتبار خواهند داشت؛ ولی این افراد نیز میتوانند برای دریافت کارت ملی هوشمند اقدام کنند. توجه: برای افرادی که در خارج از کشور هستند، فعلا نمونه قدیمی صادر خواهد شد.
هزینهی صدور کارت و نحوهی پرداخت آن
حداکثر رقمی که مردم برای کارت ملی هوشمند باید بپردازند ۳۱ هزار تومان است و دریافت هر مبلغی بیشتر از این مقدار، جرم محسوب میشود. جزئیات این مبلغ بهصورت زیر است: هزینه صدور کارت هوشمند ملی مطابق تعرفه دولتی ۲۰ هزار تومان است که در زمان پیش ثبتنام روی پورتال مربوطه بهصورت پرداخت الکترونیکی دریافت میشود؛ پس شما نیاز به کارت بانکی عضو شبکهی شتاب و رمز دوم کارت بانکی خود خواهید داشت. همچنین هزینه تکمیل مراحل درخواست کارت در دفاتر پستی و پیشخوان خدمات دولت، حداکثر ۹ هزار تومان است و چنانچه تحویل کارت هم توسط دفاتر مذکور انجام پذیرد، ۲ هزار تومان جداگانه دریافت میشود.
صدور کارت ملی هوشمند چقدر طول میکشد؟
کارت هوشمند طی ۱۵ روز تا یک ماه پس از درخواست صادر میشود. توجه: افرادی که شش ماه از صدور کارت آنها گذشته است باید به شعبه مراجعه کنند و اگر این کار را نکنند، کارت آنها باطل میشود و برای تحویل باید پول مضاعفی پرداخت کنند.
حضور شخص متقاضی در دفتر ثبتنام الزامی است
حضور متقاضی در دفتر ثبت نام با در دست داشتن کارت ملی، اصل شناسنامه عکسدار، کد پستی، آدرس محل سکونت و شماره تلفن ثابت و همراه الزامی است. همچنین نظر به اینکه در همه دفاتر ثبت نام، واحد عکسبرداری مستقر است، پیشنهاد میشود با آمادگی کامل مراجعه کنید.
تلفن شکایت از تخلفات
در صورت مشاهده هرگونه تخلف، میتوانید موارد را از طریق تماس با شماره تلفنهای ذیل پیگیری کنید.
۱- تلفن رسیدگی به امور دفاتر پیشخوان دولت: ۶۱۹۱۲۲۲۲- (۰۲۱)
۲- تلفن رسیدگی به امور دفاتر پستی: ۸۴۴۷۰۰۰۰ - (۰۲۱)
۳- تلفن رسیدگی به امور ثبت احوال: ۶۶۷۴۲۸۷۶- (۰۲۱) - ۶۶۷۱۰۲۷۰- (۰۲۱)
فرآیند ثبت نام الکترونیکی
برای شروع به سامانهی ثبت نام کارت هوشمند ملی وارد شوید.
روی گزینهی ثبتنام کلیک کنید تا به صفحهی زیر منتقل شوید:
اطلاعات درخواستی در این قسمت را باید با دقت و با توجه به مدارک شناسایی خود کامل کنید. تکمیل اطلاعات ستارهدار الزامی است. پس از تکمیل اطلاعات، کد امنیتی را وارد کنید و دکمهی ثبت را فشار دهید. یک صفحه برای مرور اطلاعاتی که وارد کردهاید باز میشود؛ آن را بهدقت مرور کنید و درصورتیکه اشتباهی در آن وجود دارد، آن را ویرایش کنید.
در مرحلهی بعد وارد قسمت پرداخت الکترونیکی میشوید. در این مرحله با ورود به سامانه بانکی مبلغ ۲۰ هزار تومان پرداخت خواهید کرد.
اگر ثبت نام شما برای دریافت کارت هوشمند ملی موفق باشد و واجد شرایط کارت ملی باشید، پس از ثبت اطلاعات برای شما کدرهگیری فرستاده میشوید و بهصورت اتوماتیک وارد بخش نوبتگیری میشوید.
اگر واجد شرایط دریافت کارت هوشمند ملی نباشید، پیغام «شهروند گرامی در حال حاضر شما واجد شرایط ثبت نام کارت هوشمند ملی نیستید.» برای شما نمایش داده میشود.
اگر پس از ثبت نام موفق، بهصورت اتوماتیک به بخش نوبتگیری ارجاع داده نشدید، میتوانید از منوی «نوبتگیری» سامانه کارت هوشمند ملی وارد این بخش شوید و با در اختیار داشتن کد ملی و کد رهگیری، به بخش نوبتگیری دسترسی پیدا کنید.
اگر کد رهگیری خود را فراموش کردهاید، با در اختیار داشتن کد ملی و تاریخ تولد میتوانید در منوی «بازیابی کد پیگیری» سامانه کارت هوشمند ملی، کد پیگیری ثبت نام کارت هوشمند ملی را دریافت کنید.
در بخش نوبتگیری، امکان نوبتگیری و زمان مراجعه و مکان دفتر خدمات الکترونیک را بررسی کنید. در این مرحله باید دو کد رهگیری برای شما نمایش داده شود؛ یکی کد رهگیری مربوط به پیگیری و ادامهی کار و دیگری کد رهگیری مربوط به پرداخت بانکی که هر دو در بالای صفحه نمایش داده خواهند شد. اگر بعد از دریافت این کدها برای نوبتگیری اقدام نکردید به شما ۲ ماه فرصت داده خواهد شد تا نوبتگیری کنید و در صورت عدم مراجعه در زمان مقرر، به مدت ۴ روز مجاز به نوبتگیری مجدد نیستید. پس از این مرحله، ثبت نام الکترونیکی شما به اتمام میرسد. صفحهی نوبتگیری را چاپ کنید؛ زیرا هنگام مراجعه به دفاتر، ارائهی این رسید الزامی است. همچنین کدهای رهگیری را در جای مطمئنی یادداشت کنید.
برای پیگیری درخواست خود میتوانید در صفحهی اصلی به قسمت مشاهدهی وضعیت مراجعه کنند.
مرحلهی مراجعه حضوری
برای مراجعهی حضوری لازم است مدارک زیر را همراه ببرید:
[list]
[*]اصل شناسنامه عکسدار
[*]کد پستی
[*]آدرس محل سکونت
[*]شماره تلفن ثابت و همراه
[/list]
توجه داشته باشید که در همه دفاتر ثبت نام، واحد عکسبرداری مستقر است؛ پس پیشنهاد میشود با آمادگی برای گرفتن عکس به دفاتر پیشخوان مراجعه کنید. همچنین در مراجعهی حضوری اثر انگشت تمام انگشتان شما ثبت خواهد شد.
دریافت کارت ملی هوشمند
مرحلهی آخر، دریافت کارت ملی هوشمند است. در این مرحله لازم است متقاضی با اعلام سامانه و با در دست داشتن کارت ملی قبلی خود به دفاتر مراجعه کند و کارت ملی هوشمند خود را تحویل بگیرد.
امیدواریم این مقاله به تمام ابهامات شما پاسخ داده باشد. اگر نکتهی دیگری در این فرآیند وجود داشت آن را به ما بگویید.
در دوران کنونی، اهمیت طراحی مناسب فضای داخلی منزل و محیط کار و تاثیر آن در افزایش بهره وری و ایجاد حس آرامش امری است غیر قابل انکار. قدمت طراحی داخلی باز می گردد به زمانی که انسان هوشمند برای زندگی به غارها پناه می برد. در واقع، از همان ابتدا تراشیدن سنگ ها و ترسیم نقاشی های زیبا بر روی آن ها ، نشان از تاریخچه ی دیرینه ی این فعالیت انسانی داشت. بنابراین، طراحی داخلی امر جدیدی نیست و از زمان قدیم جزء لاینفک زندگی انسان بوده است.
سه اصطلاح طراحی داخلی ، دکوراسیون داخلی و معماری داخلی اغلب به جای یکدیگر به کار می روند. در صورتی که علی رغم وجود شباهت هایی ، مترادف یکدیگر نیستند. در ذیل ، به طور مختصر به شرح هر یک از این موارد می پردازیم.
[list]
[*]دکوراسیون داخلی
[/list]
دکوراسیون واژه ای فرانسوی است که براساس معنی مندرج در لغت نامه آکسفورد، عبارت است از: «هماهنگ سازی طراحی شده برای به جلوه درآوردن رنگها، اثاثیه و سایر اشیاء در یک اتاق یا ساختمان به صورت هنرمندانه». همان طور که از تعریف فوق برمی آید، در دکوراسیون داخلی جلوه دادن فضای داخلی از طریق چیدمان وسایل با توجه به نقش و کارکردشان مورد نظر است.
[list]
[*]طراحی داخلی
[/list]
در لغت نامه وبستر ، طراحی داخلی چنین تعریف شده است : هنر یا عمل برنامه ریزی و نظارت بر طراحی و اجرای داخلی و مبلمان . مهم ترین بخش حرفه ی یک طراح داخلی، داشتن هنر و علم درک رفتار مردم به منظور ایجاد فضاهای کاربردی و خلاقانه است. حصول اطمینان از مطابق بودن طرح ها با طراحی ساختمان و مسائل ایمنی، طراحی مناسب در مورد اکوستیک و انتقال صدا از جمله مهم ترین دغدغه های یک طراح داخلی می باشد. درواقع، طراحی داخلی، صرفاَ مربوط به وضعیت ظاهری یک فضای داخلی نیست بلکه یک تخصص چند جانبه است که با بهره گیری از راهکارهای خلاقانه ، وضعیت زندگی انسان را هنرمندانه بهبود می بخشد.
[list]
[*]معماری داخلی
[/list]
معماری داخلی مجموعه دانش ، فن و هنری است که با عناصر متعلقه و مرتبطش از قبیل فرم رنگ بافت و … سعی در بهینه سازی فضاها و دست یابی به کارائی و کار کرد مناسب در کنار زیبائی معانی و معناها می باشد.مباحث تخصصی مرتبط با معماری داخلی مباحثی چون روانشناسی رفتار، ساختارها و خدمات پشتیبانی ، مواد و مصالح ساختمانی ، رسانه های ارتباطی و ارگونومی و ... است.
[list]
[*]ثبت شرکت طراحی داخلی
[/list]برای ثبت شرکت طراحی داخلی می توان همانند سایر شرکت ها در قالب های سهامی خاص یا با مسئولیت محدود اقدام نمود. در این رابطه نکته ی حائز اهمیت این است که چنانچه شرکت شما تولید کننده باشد می بایست از وزارت صنعت، معدن و تجارت و در صورتی که شرکت طراحی و معماری باشد باید از اتحادیه یا انجمن صنفی مرتبط ، مجوزهای لازم را دریافت نمایید.
_ شرایط و مدارک لازم جهت ثبت شرکت سهامی خاص به قرار ذیل است :
شرایط ثبت شرکت سهامی خاص :
1- حداقل 3 نفر عضو+ 2 نفر بازرس
2- حداقل 35 درصد سرمایه نقداَ پرداخت شود.
3- حداقل سرمایه 1000000ریال
مدارک لازم برای ثبت شرکت سهامی خاص :
1- کپی کارت ملی و شناسنامه ی کلیه اعضا
2- امضای اقرارنامه
آیا ایده و تفکری نو در سر دارید و اطمینان دارید با ثبت شرکت می توانید به سود و منافع زیادی دست پیدا کنید ؟ آیا فکر می کنید تنها راه موفقیت شما همین ایده و تفکری است که به دنبال آن هستید ؟ بسیار عالی. شما اولین قدم را برای موفقیت برداشته اید . بدون شک افرادی که دارای ایده و انگیزه کافی برای ورود به بازار تجاری و دنیای رقابتی هستند و از ایده و تفکر خود اطمینان مطمئن هستند افرای هستند که همه جوانب کار را بررسی کرده و به خوبی می دانند مهم ترین رکن برای رسیدن به آرزو ها و اهداف بلندشان ثبت شرکت می باشد .
اما ثبت شرکت به همین راحتی ها هم نیست. مراقب باشید که فریب نخورید . بیشتر افرادی که شرکت ثبت می کنند در ابتدا دیدگاه و انگیزه شما را دارند ولی در ادامه نمی توانند به موفقیت برسند و یا به آنچه که دوست دارند دست یابند نمی رسند .
در دنیای امروز ورود به عرصه تجاری و اقتصادی و ثبت شرکت تجاری نیازمند داشتن ایده ها و خلاقیت های نوآورانه در مورد نیاز های جامعه و یا ایده و خلاقیت های جدید برای صنایع و تولیدات و یا خدمات موجود می باشد . برگ برنده شرکت های نو بنیاد در واقع همین ایده ها و خلاقیت های آن ها می باشد . ولی ثبت شرکت دارای پیچیده گی ها و پیچ و خم های خود می باشد و هر گونه اقدام اشتباه تمام انگیزه و آمال های شما را بر باد خواهد داد .
برای مطالعه ادامه مطلب به وبسایت ثبت شرکت و ثبت برندنوبل مراجعه فرمایید.همچنین برای دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید . تلفن : 02188770580
ارسال کننده: motlagh - 22-07-2017, 11:59 AM - انجمن: **اطلاعیه**
- بدون پاسخ
نمایشگاه الکامپ بزرگترین رویداد تجاری در عرصه تولید و عرضه محصولات و خدمات صنایع الکترونیک و کامپیوتر کشور است که همه ساله با حضور گسترده و چشمگیر دست اندرکاران این حوزه و مخاطبان آنها در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می گردد. در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای این صنعت اعم از سخت افزار و نرم افزار به علاقمندان عرضه می گردد و فرصتی بی بدیل برای تبادل نظر و مذاکره در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد. دستاوردهای این تعاملات نقطه آغاز بسیاری از همکاری های تجاری و تکنولوژیکی فیمابین دست اندرکاران حوزه الکترونیک و کامپیوتر است که نقش معنی داری در تحرک بخشیدن به این حوزه ی صنعت و تولیدکنندگان و بازرگانان شاغل در آن ایفاء می نماید. گشایش های اخیر در حوزه ی بین الملل و اراده ملموس دولت، که خود نیز با پیگیری استقرار دولت الکترونیک در زمره ی بزرگترین مشتریان بالقوه این حوزه می باشد، در افزایش حضور صنایع کشور در عرصه های بین المللی، زمینه ی شکوفایی این حوزه از صنعت و فن آوری را بیش از پیش فراهم نموده و انتظار می رود دراین دوره نمایشگاه الکامپ که در فاصله 30 تیر تا 2 مرداد ماه 96 برگزار خواهد گردید، فرصتی تکرار نشدنی را در اختیار فعالان این حوزه در داخل و خارج کشور قرار دهد تا با یافتن مخاطبان بالقوه خود، سطح تعامل بین المللی خویش را بطور چشمگیری ارتقاء بخشند . سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور برگزارکننده دوره بیست و سوم الکامپ با حمایت ارزشمند سازمان توسعه تجارت و شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ایران و مشارکت و حمایت موثر نهادها، انجمن ها و تشکل ها نهایت تلاش خود را بکار گرفته تا این دوره از نمایشگاه با کیفیت و نظم متفاوت برگزار گردد. امیدوار است بازخورد مشارکت کنندگان پس از برگزاری دوره بیست و سوم نیز موید همین امر باشد. شایان ذکر می باشد در دوره گذشته این نمایشگاه 424 شرکت داخلی و خارجی و 250 شرکت در قالب استارت آپ در فضایی به مساحت 36500 متر مربع از 18کشور حضور داشتند که در طول برپایی نمایشگاه توانمندیهای خود را ارائه نمودند. جهت ارتقاء سطح محتوای نمایشگاه همزمان با برپایی این رویداد مهم تعدادی نشست و میزگرد تخصصی در حوزه های مختلف با حضور اساتید برجسته بین المللی و چهره های ارزشمند داخلی نیز پیش بینی شده است همچنین با عنایت به استقبال چشمگیر استارت آپ ها در دوره قبل برنامه ریزی جهت حضور گسترده تر و برپایی سالن استارت آپ ها با رویکرد متفاوت نیز از برنامه های مهم این دوره می باشد. با عنایت به ظرفیت و پتانسیل این نمایشگاه در حوزه های مختلف، شناسایی نیروی کار فعال و متخصص از طریق فراخوان عمومی و معرفی این افراد به شرکتها جهت جذب و ایجاد اشتغال یکی دیگر از برنامه های پیش بینی شده در این دوره از نمایشگاه می باشد که در قالب برپایی سالن اختصاصی تحت عنوان اشتغال شکل خواهد گرفت و شرکتها این امکان را خواهند داشت که از نزدیک با متخصصان و کارشناسان جویای کار مذاکره و نسبت به جذب این افراد اقدام نمایند. حضور سازمان ها و نهاد های دولتی و معرفی خدمات دولت در حوزه های مختلف در قالب سالن دولت الکترونیک طبق سنوات گذشته نیز پیش بینی شده است و برنامه های جامعی جهت دعوت از مقامات و مسئولان بخش دولتی و خصوصی جهت حضور و بازدید از نمایشگاه در دستور کار ستاد قرار دارد.
زمان برگزاری : 30 تیر-02 مرداد 1396 محل : تهران ، ایران مکان : نمایشگاه بین المللی تهران
فروش ترازوی دیجیتال در دیجی اسکال بر اساس تعرفه ی مصوب صورت می پذیرد و قیمت ترازو ها کاملا به روز و دقیق ثبت می گردد ، جهت اطلاع از قیمت ترازوی دیجیتال با کلیک بر روی هر محصول می توانید قیمت و توضیحات کامل مربوط به هر ترازو را مطالعه نمایید .
ترازو انواع گوناگونی دارد که با توجه به نوع استفاده و کاربری ترازو به گروه های متفاوتی تقسیم می گردد ، انتخاب ترازو با در نظر گرفتن نوع فعالیت تعیین می گردد ، دیجی اسکال قبل از خرید ترازو به شما پیشنهاد مشاوره می دهد زیرا با مشاوره می توانید از تجربه ی مفید مشاورین استفاده نمایید .
علاوه بر فروش ترازوی دیجیتال در دیجی اسکال امکان معاوضه ی ترازوی دست دوم با ترازوی دیجیتالی نو وجود دارد از سویی نیز امکان معاوضه ی ترازو دست دوم با ترازوی دست دوم مدل دیگر فراهم است ، معاوضه ی ترازو تنها با ترازوی محک و ترازوی پند امکان پذیر است و در صورتی که مشتری دارای یکی از این دو ترازو باشد می تواند ترازو را به شرکت فروخته و ترازوی جدید خریداری نماید ، در انتخاب ترازو نیز پیشنهاد دیجی اسکال ابتدا ترازو پند و ترازو محک می باشد زیرا این دستگاه ها تنها ترازو هایی هستند که پس از مدتی استفاده امکان تعویض داشته و ترازوی دیجیتال بعد از مدتی استفاده حتی طولانی مدت امکان تعویض را دارد .
مقاومت ترازوی محک و ترازوی پند در استفاده بسیار بالا است به صورتی که پس از چندین سال استفاده هنوز ترازو پاسخ گو بوده و قابل خرید و انتقال می باشد .