تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
سردر

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 4,347
» آخرین عضو: nbcbdz11
» موضوعات انجمن: 92,025
» ارسال‌های انجمن: 198,992

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 460 کاربر آنلاین هستند.
» 1 عضو | 456 مهمان
Applebot، Google، Yandex، Foplips00

آخرین موضوع‌ها
معرفی دانشگاه کوئینزلند ا...
انجمن: گردشگری (ایران و جهان)
آخرین ارسال توسط: nyusha
1 ساعت پیش
» پاسخ: 0
» بازدید: 12
راهنمای بست نگهدارنده سپر...
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: سئو
5 ساعت پیش
» بازدید: 19
درب ضد سرقت ارزان | قیمت ...
انجمن: فایل های مفید ***(کتاب،تحقیق،پروژه،درسی )***
آخرین ارسال توسط: mellatyadak
5 ساعت پیش
» پاسخ: 6
» بازدید: 7,131
مراحل درخواست ویزای تحصیل...
20-08-2025, 12:50 AM
» پاسخ: 1
» بازدید: 1,366
کارت RFID چیست؟
19-08-2025, 03:57 AM
» بازدید: 176
سیستم استارت خودرو چگونه ...
انجمن: مهندسی مکانیک
آخرین ارسال توسط: irenx
17-08-2025, 10:25 PM
» پاسخ: 3
» بازدید: 6,155
بهترین کلینیک های درمان ش...
آخرین ارسال توسط: carpetcity
16-08-2025, 11:47 PM
» بازدید: 290
دليل التعامل مع المواقف ا...
انجمن: کافه کتاب
آخرین ارسال توسط: yasmintarik
12-08-2025, 02:40 AM
» بازدید: 159
Can we buy Vanilla WoW Go...
انجمن: کلاس B2-1 استاد خانم هماپور
آخرین ارسال توسط: angrle
11-08-2025, 03:16 PM
» بازدید: 891
دستگاه حضور و غیاب چگونه ...
آخرین ارسال توسط: saragholami
10-08-2025, 02:25 PM
» بازدید: 151

نکات مهم حین خرید دستگاه حضور و غیاب
ارسال کننده: technology120 - 21-08-2024, 02:19 PM - انجمن: **اطلاعیه** - بدون پاسخ

دستگاه‌ حضور و غیاب اثر انگشتی به عنوان یکی از دقیق‌ترین و امن‌ترین روش‌های ثبت حضور و غیاب کارمندان شناخته می‌شوند.
 اگر قصد خرید این نوع دستگاه را دارید، بهتر است قبل از تصمیم‌گیری، نکات مهمی را مد نظر قرار دهید. در این مقاله، به بررسی عوامل مهم در خرید دستگاه حضور و غیاب اثر انگشتی می‌پردازیم.

چرا دستگاه حضور و غیاب اثر انگشتی؟
 • امنیت بالا: از آنجایی که اثر انگشت هر فرد منحصر به فرد است، احتمال جعل و تقلب در این نوع دستگاه‌ها بسیار پایین است.
 • دقت بالا: این دستگاه‌ها با دقت بسیار بالایی افراد را شناسایی می‌کنند و خطای ثبت اطلاعات در آن‌ها بسیار کم است.
 • سرعت بالا: فرایند شناسایی در دستگاه‌های اثر انگشتی بسیار سریع انجام می‌شود.
 • قابلیت اطمینان: این دستگاه‌ها به دلیل ساختار ساده و بدون قطعات متحرک، از قابلیت اطمینان بالایی برخوردار هستند. عوامل مهم در خرید دستگاه حضور و غیاب اثر انگشتی
 • تعداد کاربران: ظرفیت دستگاه را با توجه به تعداد کارمندان سازمان خود انتخاب کنید. • سرعت پردازش: دستگاه باید بتواند تعداد زیادی کاربر را در زمان کوتاه شناسایی کند.
 • کیفیت سنسور: کیفیت سنسور اثر انگشت بر دقت و سرعت دستگاه تأثیر مستقیم دارد.
 • قابلیت‌های اضافی: برخی دستگاه‌ها دارای قابلیت‌های اضافی مانند تشخیص چهره، کارت، رمز عبور، اتصال به نرم‌افزارهای مدیریت پرسنلی و ... هستند.
 • پشتیبانی نرم‌افزاری: نرم‌افزار همراه دستگاه باید کاربرپسند بوده و امکانات گزارش‌گیری و مدیریت اطلاعات را فراهم کند.
 • قیمت: بودجه خود را مشخص کنید و دستگاهی را انتخاب کنید که با بودجه شما سازگاری داشته باشد.
 • خدمات پس از فروش: اطمینان حاصل کنید که شرکت ارائه دهنده دستگاه، خدمات پس از فروش مناسبی را ارائه می‌دهد.

منبع: B2n.ir/p68866

چاپ این مطلب

الرياض سيرفيس
ارسال کننده: mostafashaban1 - 21-08-2024, 05:49 AM - انجمن: هنرمندان ، شاعران و فرهیختگان فرهنگی - بدون پاسخ

شركة عزل الأسطح: حلول فعّالة لحماية منزلك
تعتبر شركة عزل الأسطح من الشركات الرائدة في تقديم خدمات العزل المتكاملة للمنازل والمباني. مع التغيرات المناخية وزيادة درجات الحرارة في فصل الصيف، بات من الضروري توفير حماية فعالة لأسطح المباني من التأثيرات البيئية المختلفة مثل الحرارة، والرطوبة، وتسرب المياه.
شركة عزل خزانات بالرياض - شركة عزل خزانات المياه بالزلفي - شركة كشف تسربات الغاز بالخرج - كشف تسربات الغاز - شركة كشف تسربات الغاز بالرياض - ترميم دورات مياه بالرياض - شركة فحص الحمامات بالرياض - شركة عزل فوم بالقويعية - شركة عزل اسطح بشقراء - شركة عزل اسطح بالقويعية - شركة ترميم مسابح بالرياض - شركة ترميم حمامات بالرياض - شركة عزل حمامات بالرياض - شركة عزل فوم بالمزاحمية - شركة عزل اسطح بالمزاحمية - شركة عزل فوم بولي يوريثان بالرياض
أهمية عزل الأسطح
يعاني الكثيرون من مشاكل تتعلق بتسرب المياه من الأسطح خلال موسم الأمطار، وكذلك ارتفاع درجات الحرارة داخل المنازل خلال الصيف. هنا يأتي دور العزل، حيث يساعد في:
منع تسرب المياه: من خلال تطبيق مواد عازلة عالية الجودة تمنع تسرب المياه إلى داخل المبنى، مما يحمي البنية التحتية ويطيل من عمرها الافتراضي.
تقليل استهلاك الطاقة: العزل الحراري للأسطح يسهم في تقليل استهلاك الطاقة من خلال الحفاظ على درجة حرارة مستقرة داخل المبنى، مما يقلل من الحاجة إلى تشغيل المكيفات لفترات طويلة.
منع تشكل الرطوبة والعفن: العزل الجيد يمنع تكوّن الرطوبة على الأسطح والجدران، مما يحمي من تشكل العفن والفطريات التي قد تسبب مشاكل صحية لسكان المبنى.
شركة عزل فوم بعفيف - شركة عزل فوم بالافلاج - شركة عزل اسطح بالافلاج - شركة عزل اسطح بعفيف - شركة عزل مائي بالرياض - شركة عزل حراري بالرياض - شركة عزل بالرياض - شركة عزل المسابح بالرياض - شركة عزل مواسير بالرياض - شركة عزل حمامات ومطابخ بالرياض - عزل خزانات شمال الرياض - شركة عزل الصوت بالرياض
خدمات الشركة
تقدم شركة عزل الأسطح مجموعة متنوعة من الخدمات لتلبية احتياجات العملاء، بما في ذلك:
العزل الحراري: باستخدام مواد متقدمة تضمن عزلًا حراريًا فعالًا، مما يساعد في تقليل تسرب الحرارة والحفاظ على بيئة داخلية مريحة.
العزل المائي: يتم تطبيق تقنيات العزل المائي لمنع تسرب المياه، خاصة في المناطق التي تتعرض للأمطار بكثرة.
عزل الأسطح الخضراء: تقدم الشركة خدمات عزل للأسطح المزروعة، وهي تقنية حديثة تساهم في تحسين جودة الهواء وتقليل درجات الحرارة حول المبنى.
أفضل عزل أسقف بالرياض - شركة عزل شينكو بالرياض - عزل الأسطح بالرياض - عزل بولي يوريا بارده بالرياض - شركة عزل فوم بالرياض - كشف تسريب المياه - شركة كشف تسربات الحمامات بالرياض - شركة كشف تسربات المسابح بالرياض - شركة كشف تسربات المياه المعتمدة بالرياض - كشف تسربات خزانات المياه - شركة كشف تسربات المياه بالرياض
لماذا تختار شركة عزل الأسطح؟
تتميز شركة عزل الأسطح بعدة عوامل تجعلها الخيار الأمثل، ومنها:
الخبرة والاحترافية: فريق العمل لدى الشركة مدرب ومؤهل لتقديم أفضل حلول العزل باستخدام أحدث التقنيات والمواد.
الضمان والجودة: تقدم الشركة ضمانات على جميع خدماتها، مما يمنح العملاء الثقة والراحة في اختيارها.
الالتزام بالمواعيد: تحرص الشركة على تنفيذ الأعمال في الوقت المحدد دون تأخير، مع الحفاظ على جودة العمل.
إن الاستثمار في عزل الأسطح ليس مجرد تحسين للكفاءة الطاقية للمبنى، بل هو أيضًا خطوة نحو حماية منزلك من الأضرار البيئية المختلفة. لذلك، فإن اختيار شركة متخصصة ومحترفة مثل شركة عزل الأسطح يضمن لك راحة البال والحفاظ على ممتلكاتك بأفضل صورة ممكنة.
المصدر : الرياض سيرفيس

چاپ این مطلب

التحكيم في النزاعات التجارية الدولية للشركات
ارسال کننده: yasmintarik - 21-08-2024, 04:55 AM - انجمن: کافه کتاب - بدون پاسخ

التحكيم في النزاعات التجارية الدولية
تأسيس الشركات في مصر قد يشمل تعاملات دولية تتطلب حلاً للنزاعات عبر التحكيم الدولي. يقدم المكتب خدمات التحكيم لحل النزاعات التجارية الدولية بطريقة تحفظ العلاقات التجارية وتقلل من الوقت والتكاليف المرتبطة بالتقاضي.

چاپ این مطلب

الوطنية للمقاولات
ارسال کننده: mostafashaban1 - 21-08-2024, 03:34 AM - انجمن: هنرمندان ، شاعران و فرهیختگان فرهنگی - بدون پاسخ

شركات العزل في الرياض: دورها وأهميتها وأنواع العزل
تلعب شركات العزل في الرياض دورًا حيويًا في بناء وحماية المباني من التأثيرات البيئية الضارة مثل الحرارة، الرطوبة، الضوضاء، والحريق. تتزايد أهمية العزل مع التوسع العمراني وزيادة الوعي بضرورة توفير بيئة مريحة وآمنة. هذا المقال يسلط الضوء على أهمية العزل، أنواعه، والتقنيات المستخدمة فيه.
شركة اصلاح تسربات المياه بالرياض - شركة عزل مائي بالرياض - شركة ترميم بالقويعية - شركة ترميم حمامات بالرياض - شركة ترميم مسابح بالرياض - شركة عزل خزانات - شركة انشاء مسابح بالرياض - شركة عزل فوم بالمزاحمية - شركة عزل اسطح بالمزاحمية - شركة عزل فوم بوريثان بالرياض
أهمية العزل بالرياض
العزل هو عملية استخدام مواد محددة لتقليل انتقال الحرارة أو الصوت أو الرطوبة بين أجزاء المبنى المختلفة أو بين داخل المبنى وخارجه. يوفر العزل العديد من الفوائد، منها:
1. الحفاظ على الطاقة : يقلل العزل الحراري من فقدان الحرارة خلال فصل الشتاء ومن اكتسابها خلال فصل الصيف. يقلل من الاعتماد على أنظمة التدفئة والتبريد، مما يساهم في خفض فواتير الطاقة.
2. الراحة الحرارية: يضمن العزل الحراري درجة حرارة مستقرة ومريحة داخل المبنى طوال العام.
3. الحماية من الرطوبة: يمنع العزل المائي تسرب المياه والرطوبة، مما يحمي المباني من التلف والتآكل الناتج عن الرطوبة.
4. العزل الصوتي: يقلل العزل الصوتي من انتقال الضوضاء الخارجية والداخلية، مما يساهم في خلق بيئة هادئة ومريحة.
5. السلامة من الحرائق: تستخدم مواد عازلة مقاومة للحريق لتقليل خطر انتشار الحريق داخل المبنى.
شركة عزل خزانات بالمياه بالزلفي - شركة فحص الحمامات بالرياض - شركة ترميم بالرياض - كشف تسربات الخزانات - شركة ترميم بالخرج - شركة عزل خزانات بالخرج - شركة عزل حمامات بالخرج - شركة عزل مسابح بالرياض - شركة كشف تسربات المسابح بالخرج - شركة عزل حمامات بالرياض
أنواع العزل في الرياض
1. العزل الحراري
يهدف العزل الحراري إلى تقليل انتقال الحرارة بين داخل وخارج المبنى. يتم ذلك باستخدام مواد تتميز بقدرتها على تقليل التوصيل الحراري. من أبرز المواد المستخدمة:
• الألياف الزجاجية: تعتبر من أكثر المواد شيوعًا بسبب فعاليتها وتكلفتها المنخفضة.
• الصوف الصخري: يتميز بمقاومته العالية للحرارة والنار.
• البولي يوريثين: يستخدم على شكل رغوة يتم رشها في الأماكن المراد عزلها.
• البوليسترين: يتميز بخفة وزنه وفعاليته في العزل الحراري.
2. العزل المائي
يهدف العزل المائي إلى منع تسرب المياه والرطوبة إلى داخل المبنى، مما يساهم في حماية الأساسات والجدران. من المواد المستخدمة:
• الأغشية البيتومينية: تستخدم بشكل واسع في عزل الأسطح والأساسات.
• الطلاءات العازلة: تستخدم لطلاء الأسطح والجدران لتوفير حماية ضد المياه.
• الألواح العازلة: تستخدم في الأماكن التي تحتاج إلى حماية إضافية ضد الرطوبة.
3. العزل الصوتي
يهدف العزل الصوتي إلى تقليل انتقال الضوضاء بين أجزاء المبنى أو بين المبنى والبيئة الخارجية. المواد الشائعة تشمل:
• الألياف الزجاجية: فعالة في امتصاص الصوت وتقليل انتقاله.
• الألواح الجبسية: تستخدم بشكل شائع في الجدران والأسقف.
• الفلين: يتميز بقدرته على امتصاص الصوت والاهتزازات.
4. العزل ضد الحريق
يستخدم العزل ضد الحريق مواد مقاومة للاشتعال لتقليل خطر انتشار الحريق. تشمل هذه المواد:
• الجبس: يستخدم في تغليف الجدران والأسقف.
• السيليكات: مواد عازلة تستخدم لزيادة مقاومة المباني للحريق.
شركة عزل اسطح بالخرج - شركة كشف تسربات المسابح بالرياض - شركة كشف تسربات المياه بالخرج - شركة عزل مسابح بالخرج - شركة عزل خزانات بالرياض - شركة كشف تسربات المياه بالرياض - شركة ترميم منازل بالرياض - شركة عزل فوم بالرياض - شركة عزل اسطح بالرياض
التقنيات الحديثة في العزل بالرياض
تعتمد شركات العزل في الرياض على تقنيات حديثة لضمان أفضل أداء وفعالية للعزل. تشمل هذه التقنيات:
• الرغوة الرشية: تقنية حديثة تستخدم في العزل الحراري والمائي حيث يتم رش الرغوة في الفراغات والأماكن الصعبة الوصول.
• العزل بالأنابيب العازلة: تستخدم لعزل الأنابيب ونظام التدفئة والتهوية وتكييف الهواء (HVAC).
• الألواح العازلة المدمجة: تستخدم في البناء الحديث وتوفر حلاً شاملاً للعزل الحراري والصوتي والمائي.
العزل يعد عنصرًا أساسيًا في تصميم المباني الحديثة في الرياض، حيث يساهم في توفير بيئة مريحة، آمنة، وفعالة من حيث استهلاك الطاقة. تتعدد أنواع العزل وتختلف باختلاف المواد والتقنيات المستخدمة، ويظل الاختيار المناسب يعتمد على متطلبات كل مشروع وظروفه البيئية. من خلال الاعتماد على شركات العزل المتخصصة واستخدام أحدث التقنيات والمواد، يمكن تحقيق مستويات عالية من الكفاءة والأمان للمباني في الرياض.
المصدر : الشركة الوطنية للمقاولات

چاپ این مطلب

اسفنکتر داخلی مقعد: عملکرد و اجزا تشکیل دهنده
ارسال کننده: macan - 20-08-2024, 05:08 PM - انجمن: سلامت و زیبایی - بدون پاسخ

ماهیچه های اسفنکتر داخلی مقعد گسترش لایه عضلانی حلقوی کولون و رکتوم است. اسفنکتر داخلی حلقه ای از ماهیچه صافی بوده که رکتوم انتهایی و کانال مقعدی پروگزیمال را احاطه کرده است. انقباض اسفنکتر داخلی مجرای مقعدی را می بندد و با دفع مدفوع مخالفت می کند. مانند اکثر اسفنکترهای ماهیچه صاف در مجرای گوارش، اسفنکتر داخلی مقعد به طور مداوم منقبض می شود و تنها در پاسخ به ورودی عصبی بازدارنده شل می شود. این مانع اصلی برای نشت مدفوع در بین اعمال مدفوع است. عملکرد این عضو غیر ارادی است.
ساختار اسفنکتر داخلی

به طور طبیعی، این عضو از فیبرهای عضلانی صاف تشکیل شده است. اسفنکتر داخلی مقعد ادامه ضخیم شده لایه عضلانی حلقوی راست روده است. مجرای مقعد را احاطه کرده و در بزرگسالان حدود 2-3 سانتی متر طول دارد.

این ماهیچه ها در قسمت داخلی مقعد توسط سیستم عصبی خودمختار عصب دهی می شود، به ویژه توسط رشته های سمپاتیک و پاراسمپاتیک، که به تنظیم انقباض و آرامش آن کمک می کند.
اسفنکتر خارجی مقعد: عملکرد و اجزا تشکیل دهنده

اسفنکتر خارجی مقعد کنترل ارادی برای اجابت مزاج را فراهم می کند. از آنجایی که رکتوم در حالت استراحت و بعد از غذا به تدریج با مدفوع پر می شود، انقباض مداوم تونیک اسفنکتر خارجی مقعد به جلوگیری از اجابت مزاج کمک می کند.

این کانال مجرای مقعد را احاطه کرده و در زیر اسفنکتر داخلی مقعد قرار دارد و کاملا هماهنگ با آن عمل می کند تا از کنترل درست روده اطمینان حاصل شود.

ماهیچه اسفنکتر خارجی مقعد که عمدتاً توسط عصب رکتوم تحتانی، شاخه ای از عصب پودندال عصب دهی شده است، سیگنال های حسی و حرکتی را دریافت کرده که به هماهنگی انقباض و آرامش ارادی کمک می کند. این عصب امکان کنترل دقیق در طول فعالیت هایی مانند اجابت مزاج را فراهم می کند و برای جنبه های اجتماعی و بهداشتی زندگی هر شخص ضروری است.
ساختار اسفنکتر خارجی

اسفنکتر خارجی مقعد به سه قسمت زیر جلدی، سطحی و عمقی تقسیم می شود که هر کدام در عملکرد کلی و درست آن نقش دارند. بخش زیر پوست درست زیر پوست قرار دارد و توانایی تنظیم دقیقی برای کنترل انتشار گاز و مدفوع مایع فراهم می کند. بخش سطحی به بدن پرینه چسبیده و به تثبیت ساختارهای لگنی کمک می‌ کند، در حالی که بخش عمیق کانال مقعد را احاطه کرده و در حمایت از اندام‌ های لگنی نقش دارد.
https://hpvdarman.com/articles/%d8%a7%d8...%b9%d8%af/

چاپ این مطلب

بعد از عمل کیست مویی چه بخوریم؟
ارسال کننده: macan - 19-08-2024, 02:01 PM - انجمن: سلامت و زیبایی - بدون پاسخ

خوراکی و تغذیه مناسب؛ به بهبود و ترمیم بافت کیست مویی بعد از عمل کمک می کند. داشتن یک رژیم غذایی درست همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده، که می تواند به جلوگیری از بازگشت عفونت نیز کمک کند. در این مقاله تصمیم داریم برای بیمارانی که تحت عمل جراحی یا لیزر کیست مویی قرار گرفته اند، تمام خوراکی های مفید و مضر را معرفی کنیم تا دیگر دغدغه “بعد از عمل کیست مویی چه بخوریم؟” را نداشته باشید.

مطلب پیشنهادی: فیلم تخلیه کیست مویی در خانه
تغذیه بعد از عمل کیست مویی
خوراکی های مفید بعد از عمل کیست مویی

به طور کلی باید گفت که می توانید رژیم غذایی معمولی خود را ادامه دهید. اگر معده شما ناراحت است، از غذاهای ملایم و کم چرب مانند برنج ساده، مرغ کبابی، نان تست و ماست استفاده کنید. مایعات فراوان بنوشید (مگر اینکه پزشک به شما گفته باشد که این کار را نکنید). ممکن است متوجه شوید که حرکات روده شما بلافاصله پس از جراحی کیست مویی منظم نیست. که طبیعی است.

چهار کار وجود دارد که باید برای تقویت رژیم غذایی بعد از عمل کیست مویی انجام دهید:

از یک رژیم غذایی سالم و پر پروتئین استفاده کنید.
رژیم را با اسموتی های پروتئینی اضافی تکمیل کنید.
گروه خاصی از ویتامین ها و مکمل ها (با صلاحدید پزشک) مصرف کنید.
یک منبع غنی از پروبیوتیک مصرف کنید.

برای تقویت و بهبود گوارش خود، از یک رژیم غذایی درست مطابق خوراکی های زیر کمک بگیرید:
رژیم غذایی با پروتئین بالا

یک رژیم غذایی مناسب چه قبل و چه بعد از عمل باید حاوی مقادیر زیادی پروتئین باشد که در گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، آجیل و غیره یافت می شود. کربوهیدرات ها مانند نان، کلوچه، شیرینی، برنج، سیب زمینی و غیره مفید نیستند.

همچنین رژیم غذایی پر کربوهیدرات باعث افزایش وزن بیمار بعد از عمل می شود. که این اتفاق می تواند یک مشکل جدی در بیماران مبتلا به زخم های کیست مویی باشد که ممکن است فعالیت آنها محدود شود زیرا آنها به اندازه عادی کالری نمی سوزانند. با کمال تعجب، چربی ها و روغن ها نسبت به کربوهیدرات ها در مورد افزایش وزن مشکل کمتری دارند. اما هدف باید مصرف پروتئین بالا، رژیم کم کربوهیدرات، با مقدار زیادی چربی های سالم باشد.

مطلب پیشنهادی: بهترین جراح کیست مویی برای تشخیص و درمان سریع

باید به طور ایده آل حداقل 50-100 گرم پروتئین در روز مصرف کنید. در اینجا چند مثال آورده شده است تا به شما ایده ای از محتوای پروتئین برخی غذاها بدهد:

منابع خوب پروتئین برای بعد از عمل کیست مویی

گوشت خالص همبرگر 30 گرم
سینه مرغ 25 گرم
گوشت در وعده ناهار 20 گرم
2 عدد تخم مرغ بزرگ 12 گرم
ماهی تن 33 گرم
برش پنیر گوسفندی 8 گرم
1/2 پیمانه بادام زمینی 20 گرم
3/4 فنجان غلات مخصوص پروتئین K 10 گرم
8 اونس شیر کامل 8 گرم
https://cliniczarei.com/articles/%d8%b1%...%b3%d8%aa/

چاپ این مطلب

شركة تنظيف منازل
ارسال کننده: yasmintarik - 19-08-2024, 01:50 AM - انجمن: کافه کتاب - بدون پاسخ

تنظيف بعد الترميم
تتخصص شركة تنظيف بشقراء في تنظيف المنازل بعد الترميمات أو التجديدات، حيث تتخلص من الغبار والمواد المتبقية، مما يجعل المنزل جاهزاً للاستخدام الفوري.

چاپ این مطلب

خرید کاغذ دیواری طرح دار
ارسال کننده: shahlamohammadi - 18-08-2024, 04:10 PM - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

دنبال یه سایتی بودم که خرید کاغذ دیواری طرح دار رو بتونم ازش انجام بدم و تونستم تو گوگل اونو پیدا کنم. سفارشم رو دادم و از کارشون رضایت داشتم.

چاپ این مطلب

Beige Marble Egypt specifications
ارسال کننده: abertoto - 18-08-2024, 03:07 PM - انجمن: کافه کتاب - بدون پاسخ

The Timeless Beauty of Egyptian Beige Marble
Beige Marble Egypt is renowned for its timeless beauty and has been a symbol of elegance and luxury for centuries. This natural stone, quarried from the rich deposits in Egypt, has graced the interiors and exteriors of some of the world's most iconic structures. Its subtle color variations, ranging from light cream to soft beige, make it a versatile choice for a wide range of applications, from flooring and countertops to wall cladding and decorative elements.

چاپ این مطلب

اجاره هولتر مانیتورینگ ریتم با قیمت مناسب
ارسال کننده: geekgirlnzri - 17-08-2024, 11:32 PM - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

جهت اطلاع از قیمت اجاره دستگاه هولتر فشار خون با شماره تماس بگیرید.

دستگاه هولتر قلب می توانند سیگنال های الکتریکی قلب را برای مدت طولانی تری یعنی در مواردی که در حال انجام فعالیت های روزانه هستید، و یا حتی در زمان هایی که در خواب هستید، به طور کامل و با دقت پایش می‌ کند، گزارش دقیقی از آریتمی قلب را در اختیار پزشک قرار می دهد. هولتر قلب (دستگاه نوار قلب) می باشد، با این تفاوت که پالس‌ های قلبی را برای مدت زمان طولانی تری برای بررسی دقیق تر و اطلاعات دقیق تر آریتمی‌ ها ذخیره می‌ کند. تشخیص و شناسایی بیماری‌ ها و آریتمی‌ های نهان قلبی برای بیماران با استفاده از هولتر‌های نوین یکبار مصرف پوشیدنی سبب کسب اطلاعات بیشتر افراد در رابطه با بیماری‌ های مرتبط با آریتمی‌ های قلبی و نحوه ی درمان آن را در اختیار شما قرار می دهد. گاهی اوقات ممکن است، برخی از افراد ممکن است، به خاطر ناتوانی ها و یا سالمند بودن که نمی توانند از خانه های خود خارج شوند.

اجاره هولتر مانیتورینگ فشار خون در کرج و تهران
در مواردی که فقط نیاز دارید برای مدت زمان کوتاهی از هولتر مانیتورینگ فشار خون استفاده کنید بهتر است آن به را به صورت ساعتی، روزانه، ماهانه اجاره کنید. این مورد به افرادی پیشنهادی می شود که توانایی پرداخت هزینه ی خرید هولتر مانیتورینگ فشار خون را ندارند.

اجاره این وسیله می تواند برای این افراد مقرون به صرفه باشد. بعد از این که مدت زمان اجاره ی شما به پایان رسید آن را به مرکزی که از آن اجاره کردید برمی گردانید. در مواردی که باید به صورت طولانی مدت از هولتر مانیتورینگ فشار خون استفاده کنید.

بررسی هولتر بدون سیم جدید با هولترهای قدیمی
یکی از مهم ترین تفاوت های موجود در هولتر‌های پوشیدنی به نسبت مدل های قدیمی تر آن حذف سیم‌ های الکترود‌های دستگاه است. همین موضوع باعث می شود، تا دیگر نیاز نباشد، در طول مدت زمان مانیتورنیگ قلبی سیم ها مزاحم فعالیت‌ های روزانه و خواب بیمار نخواهند شد، و دیگر بیمار حس نمی کند، که دستگاهی به آن وصل است.
قابلیت نصب در محل کار، میهمانی، ورزش وجود دارد.
سبب حذف نویزهای مرتبط با سیم ها می شود، و باعث می شود، نتیجه دقیق تر باشد.
مزایای هولتر قلب بدون سیم 
استفاده از این دستگاه بدون نیاز به مراجعه به مراکز هولتر قلب 
فعالیت بدنی روزانه طبیعی
آنالیز و تفسیر در کوتاه ترین زمان ممکن
نصب سریع و آسان
هولتر کوچک، سبک و راحت
جلوگیری از انتظار بسیار زیاد برای نصب 
قیمت مناسب 
تفسیر نتایج هولتر فشار خون 
استفاده از این آزمایش در مواردی توصیه می شود، که پزشک بخواهد تشخیص دهد، که فشار خون بیماران بالا باشد. در مواردی که فشار خون متوسط ​​بیش از یکی از موارد زیر باشد، تشخیص پزشک به فشار خون بالا خواهد بود.

میانگین فشار خون 24 ساعته
فشار خون سیستولیک بالای 135 میلی متر جیوه
فشار خون دیاستولیک بالای 80 میلی متر جیوه
میانگین تیام بیداری
فشار خون سیستولیک بالای 140 میلی متر جیوه
فشار خون دیاستولیک بالاتر از 90 میلی متر جیوه
میانگین ساعت های خواب
فشار خون سیستولیک بالاتر از 124 میلی متر جیوه
فشار خون دیاستولیک بالای 75 میلی متر جیوه
هولتر فشار خون به چه صورتی کار می کند؟
کنترل فشار خون بیماران سرپایی با استفاده از دستگاه های مخصوص انجام می شود. این دستگاه متشکل از یک فشار سنج می باشد، که بر روی بازوی بیماران قرار داده می شود، و به یک دستگاه ضبط کوچک که بر روی کمربند خود بیماران می بندند، متصل است. زمانی که دستگاه هولتر فشار خون را برای یک و یا دو روز به خودتان وصل می کنید، فشار خون شما به صورت منظم در فواصل زمانی مشخص و در طول فعالیت های روزمره و هنگام خواب ثبت می شود. استفاده از این دستگاه به شما کمک می کند، تا سابقه ی کاملی از فشار خون شما برای یک دوره یک یا دو روزه در اختیار پزشک متخصص قلب و عروق قرار دهد. بیمار زمانی که در نسبت به درمان خود در منزل اقدام می کنند، یک یا دو بار فشار خون بیمار را اندازه گیری می کند، و زمانی که از روش پایش فشار خون استفاده می کنند، به وسیله ی دستگاه هولتر فشار، هر ساعت دو مرتبه فشار خون بیمار اندازه گیری و ضبط می شود، و همچنین فشار خونی که بیمار در حال استراحت می باشد، را اندازه گیری می کند.

آمادگی های لازم قبل از انجام هولتر مانیتورینگ 
پیش از این که از این دستگاه استفاده کنید، توصیه می کنیم، حتماً دوش بگرید، و از کرم و یا لوسیون بدن استفاده نکنید.
اگر قرار است، از این دستگاه برای آقایان استفاده شود، برای متصل کردن چست لیدهای هولتر به قفسه سینه حتماً باید موهای قفسه سینه خود را بتراشند.
در مورد بانوان هم باید بگوییم، که اگر از زیور آلات استفاده می کنند، برای اینکه بتوانند از ایجاد اختلال جلوگیری کنند، بهتر است، از آن ها در زمان متصل کردن دستگاه استفاده نکنند.
اگر داروی خاصی را مصرف می کنید، حتماً این مورد را به پزشک معالج خود اطلاع دهید.
زمانی که در حال انجام این آزمایش هستید، به هیچ عنوان از انجام فعالیت هایی مانند استحمام، دوش گرفتن، شنا و... خودداری کنید.
زمانی که در حال انجام هولتر ریتم هستید، از حضور در مکان هایی که دارای سیم های برق با ولتاژ بالا هستند، خودداری کنید.
https://salamatnovin.com/post/100/%D9%87...9%88%D9%86

چاپ این مطلب

صفحه‌ها (6138): « قبلی 1 … 143 144 145 146 147 … 6138 بعدی »
پرش به صفحه 
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 22-08-2025، 11:26 PM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5