تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: ۹ توصیه به والدینی که کودک شان وسایل دیگران را بدون اجازه برمی دارد
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
پیشگیری از این رفتارها بهترین روش ممکن است. از همان دوران کودکی تلاش کنید تا مفهوم مالکیت را به او آموزش دهید. مثلاً به او بگویید که باید برای برداشتن وسایل دیگران اول اجازه بگیرد در صورت عمل به این رفتار برای او تشویق هایی در نظر بگیرید.
برداشتن وسایل دیگران ممکن است در هر سنی رخ دهد؛ اما معنای این عمل به اقتضای سن و شرایط افراد متفاوت است. این رفتار در سنین خردسالی تا حدودی شایع است و انگیزه کودکان در این زمان اغلب لذت بردن از داشتن چیزی یا اقناع حس کنجکاوی است.

بنابراین بچه ها معمولاً تلاش می کنند تا به وسایلی که والدین استفاده از آن را منع کرده اند یا متعلق به دوستان شان است دست یابند. کودکان کم سن و سال که هنوز به مدرسه نمی روند اغلب بدون آن که ارزش مادی اشیا را درک کنند، دست به این کار می زنند، آن ها حتی گاه از این که برداشتن چیزی بدون پرداخت پول یا اجازه از صاحب آن اشتباه است مطلع نیستند.

در واقع با آن که ممکن است به وسایل خود حساس باشند اما احتمال دارد مفهوم مالکیت برای دیگران را درک نکنند. هم چنین ممکن است کودکان به علت خشم، آزار رساندن به سایرین و یا داشتن استرس در محیط خانواده به انجام این عمل اقدام کنند.

چه باید کرد؟
 البته نمی توان به صرف این که کودک به رشد لازم نرسیده است یا چون مشکلات خاصی در محیط خانواده دارد از کنار این رفتار به سادگی عبور کرد، اما خشونت و تنبیه شدید نیز شیوه برخورد مناسبی نخواهد بود.
بنابراین در ادامه به صورت خلاصه به برخی راه حل ها اشاره می شود:

۱) مراقب برخورد اول باشید:
برخورد والدین در مقابل مشاهده نخستین بار از انجام این رفتار بسیار حائز اهمیت است. وقتی برای اولین بار از این عمل کودک اطلاع می یابید باید تلاش کنید تا آرامش خود را حفظ و از کاربرد واژه هایی مثل "دزد" و "دزدی کردن" خودداری کنید. رفتارهای خشن و بسیار تند با کودک زمینه را برای ایجاد مشکلاتی دیگر از جمله دروغگویی فراهم می سازد.

۲) اشتباهش را با روش قابل فهم توضیح دهید:
بهترین روش آن است که بد بودن این کار را به شیوه ای قابل فهم برایش توضیح دهید مثلاً احساس فردی که وسیله اش در دست کودک شماست را شرح دهید. هم چنین با یک مثال ساده او را متوجه کنید که اگر شخص دیگری همین کار را با خود او می کرد تا چه حد رنجیده می شد. چنانچه کودک مفهوم قوانین را درک می کند به او بگویید که این کار خلاف قانون است.
۳) جریمه ای کوچک برای کودک در نظر بگیرید:
با آن که کودک بدون درک زشتی این کار، وسایل دیگران را برداشته است اما بهتر است که جریمه ای کوچک برایش تعیین کنید تا دریابد که از این عمل ناخشنود هستید. البته این جریمه را با اقتدار و مهربانی، به دور از هرگونه خشونت ارائه کنید. مثلا محروم شدن از دیدن برنامه تلویزیونی مورد علاقه اش در همان روز می تواند یک جریمه مناسب با سن کودک باشد.

۴) شرایط را برای جبران اشتباهش فراهم کنید:
بدون آن که عزت نفس و شخصیت کودک زیر سوال رود یا برچسب دزدی به او بخورد، باید شرایط را برای جبران این اشتباهش فراهم کنید. به عنوان مثال اگر چیزی از مغازه برداشته است باید عذرخواهی و پول آن را پرداخت کند یا اگر وسیله همکلاسی اش را برگردانده است، به او بگویید علاوه بر عذرخواهی، هدیه ای هرچند کوچک به او بدهد.

۵ ) بیش از حد آسان نگیرید:
آسان گیری بیش از حد به این بهانه که کودک تان هنوز کوچک است و درک لازم را ندارد خود می تواند باعث تثبیت رفتار در کودک شود و این کار را به یک عادت برای او تبدیل کند. بنابراین بی توجهی دائمی به این گونه رفتارها یکی از نامناسب ترین شیوه هاست.

۶) ریشه این اشتباه را قطع کنید:
بررسی کنید تا دریابید که چه مشکلی باعث شده است تا کودک شما این رفتار را انجام دهد. مثلاً گاه کودک واقعاً به چیزی احتیاج دارد اما والدین این نیاز کودک را نادیده می گیرند و او مجبور می شود خود راه حلی برای مشکلش پیدا کند و چه روشی آسان تر از استفاده از وسیله شخص دیگری که در دسترس او قرار دارد؟! همچنین می توانید بررسی کنید که آیا در محیط کودک مشکلی وجود دارد که او به ناچار استرس و پریشانی خود را به این نحو نشان می دهد؟!

۷) خودتان الگو باشید:
یکی از راه های مناسب برای آموزش رعایت حق مالکیت دیگران، رعایت این حقوق از سوی والدین است. پدران و مادران باید مراقب رفتار خود باشند مثلاً بدون اجازه به وسایل سایر اعضای خانواده دست نزنند و حتی برای استفاده از وسایل کودک نیز از او اجازه بگیرند.

۸ ) پیشگیری کنید:
پیشگیری از این رفتارها بهترین روش ممکن است. از همان دوران کودکی تلاش کنید تا مفهوم مالکیت را به او آموزش دهید. مثلاً به او بگویید که باید برای برداشتن وسایل دیگران اول اجازه بگیرد در صورت عمل به این رفتار برای او تشویق هایی در نظر بگیرید.

۹) در صورت لزوم به روان شناس مراجعه کنید:
اگر کودک شما به دفعات به حقوق دیگران احترام نمی گذارد و وسایلشان را برمی دارد و این عمل را همراه با خشونت، لجبازی و به قصد آزار سایرین انجام می دهد، ضرورت دارد که از راهنمایی های روان شناس یا روان پزشک نیز استفاده کنید.


شما میتوانید از طریق قصه کودکانه رایگان نیز و قصه صوتی رایگان نیز استفاده کنید
تعمیر موبایل
خالی شدن زود هنگام شارژ باتری گوشی یا به بیان دیگر نگه نداشتن شارژ توسط گوشی یکی از رایج ترین مشکلاتی است که کاربران این گجت ها با آن مواجه هستند. برای جلوگیری از بروز این مشکل شما باید سعی کنید میزان انرژی مصرفی دستگاه را کاهش دهید. با انجام کارهایی مثل کم کردن نور صفحه نمایش، قطع اتصال های غیر ضروری مثل بلوتوث، موبایل دیتا و غیره، روشن نگذاشتن صفحه نمایش گوشی در شرایطی که به آن نیاز ندارید و غیره می‌توانید تا حدی با مشکل خالی شدن شارژ گوشی مقابله کنید.
[تصویر:  1-6.jpg]
اما اگر شدت خالی شدن شارژ باتری گوشی شما به قدری زیاد است که انجام مسائل یاد شده تاثیری روی آن نمی‌گذارند، باید به فکر تعویض باتری گوشی خود باشید. حتما دقت کنید که تعویض باتری گوشی را به فرد یا مرجعی قابل اعتماد واگذار کنید. بدون تردید موبایل کمک یکی از بهترین گزینه های پیش رویتان برای انجام این کار است. موبایل کمک تعویض باتری گوشی های موبایل را با گارانتی اورجینال بودن و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام می‌دهد. برای آشنایی بیشتر با سرویس تعویض موبایل این شرکت و نحوه استفاده از آن توصیه می‌کنیم حتما مقاله “تعویض باتری گوشی آیفون و سامسونگ با ثبت سفارش آنلاین” را مطالعه کنید.
10 مشکل گوشی های موبایل : مشکل شارژ نشدن گوشی موبایل
شارژ نشدن گوشی یکی از شکه کننده ترین مشکل گوشی های موبایل محسوب می‌شود که برای خیلی از کاربران رخ داده است! تصور کنید گوشی خود را به شارژ می‌زنید اما شارژ نمی‌شود؟! مشکل از چیست؟ عوامل متعددی وجود دارند که می‌توانند در این راستا دخیل بوده و منجر به بروز مشکل در گوشی شما شده باشند. برای مثال ممکن است شارژری که از آن استفاده می‌کنید خراب باشد یا پریز برقی که از آن استفاده می‌کنید معیوب باشد. برای رفع مشکل شارژ نشدن گوشی موبایل حتما از راه حل هایی استفاده کنید که در مقاله “آموزش رفع مشکل شارژ نشدن گوشی” آن ها را معرفی کردیم.
بیشتر بخوانید: راهنمای تعویض باتری همه مدل های سامسونگ گلکسی نوت
اما اگر با انجام کارهایی که در مقاله ضمیمه شده شرح دادیم باز هم مشکل شارژ نشدن باتری گوشی هوشمندتان رفع نشد، باید به تعمیر سخت افزاری گوشی روی آورید چون بدون تردید مشکل از اجزای داخلی گوشی شماست و به احتمال خیلی زیاد برد USB و سوکت شارژ گوشی نیاز به تعویض دارند. برای یک کارشناسی دقیق و تعمیر موبایل خود با ضمانت و در سریع ترین زمان ممکن می‌توانید از سرویس تعمیرات موبایل شرکت موبایل کمک استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه کافیست با شماره‌ی 75147-021 تماس بگیرید.
برای تعمیر موبایل اپل ،سامسونگ یا هوآوی کلیک کن یا با شماره 75147-021 شرکت موبایل‌کمک تماس بگیر
10 مشکل گوشی های موبایل : تایپ اشتباه کلمات
یکی دیگر از رایج ترین مشکل گوشی های موبایل و کاربران این محصولات مربوط به تابپ اشتباه کلمات می‌شود! این امر ممکن است بنا به دلایل متعددی رخ دهد. برای مثال آشنا نبودن شما با صفحه کلید یا کیبوردهای لمسی مجازی می‌تواند یکی از اصلی ترین دلایل بروز این مشکل باشد. همچنین بکارگیری صفحه کلیدهای مجازی با دکمه های کوچک هم می‌تواند عامل دیگری باشد که منجر به بروز مشکل تایپ اشتباه باشد. برای رفع این مشکلات شما فقط می‌توانید توانایی خود در بکارگیری کیبوردهای لمسی را افزایش دهید.
[تصویر:  2-6.jpg]
اما در خیلی از موارد دیده شده که تایپ اشتباه کاربران به دلیل پیش بینی کلمات توسط کیبورد مجازی ایجاد می‌شود. کیبوردهای مجازی عموما قابلیت پیش بینی و تصحیح خودکار کلمات را دارند که قابلیتی کاربردی است، اما از آنجایی که ما فارسی را با حروف انگلیسی (اصطلاحا فینگلیش) تایپ می‌کنیم، کیبورد مجازی گوشی در شناسایی کلمات دچار مشکل می‌شود و کلمات را به اشتباه تصحیح می‌کند. برای رفع این مشکل باید قابلیت پیش بینی کلمات کیبورد را متوقف کنید و تنظیمات آن را بهینه سازی نمایید. برای آشنایی با نحوه انجام این کار به مطالعه مقاله “غیر فعال کردن قابلیت حدس کلمات اندروید و تنظیم عملکرد کیبورد” بپردازید.
10 مشکل گوشی های موبایل : باز شدن خودکار برنامه ها
یکی دیگر از مشکلاتی که اغلب کاربران گوشی های اندرویدی با آن سر و کله زده‌اند مربوط به باز شدن خودکار برنامه می‌شود! برای مثال تصور کنید در حال مرور بخش تنظیمات گوشی خود هستید و ناگهان اپلیکیشن تلگرام به صورت خودکار در گوشی باز و دعوتنامه عضویت شما در کانال تلگرام خاصی ارائه می‌شود! اگرچه این مشکل اغلب برای کاربران گوشی های اندرویدی رخ می‌دهد، اما گاها در آیفون و آیپدهای اپل هم شاهد بروز این مشکل هستیم. دلیل بروز این مشکل با اپلیکیشن های مخرب و ویروسی که در گوشی شما نصب است ارتباط دارد! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویروس های اندروید به مطالعه مقاله “راهنمای جامع پاک کردن ویروس گوشی های اندرویدی” بپردازید.