26-08-2022, 04:01 PM
(آخرین ویرایش: 26-08-2022, 04:02 PM، توسط Rasoul ahmadi.)
یکی از مهم ترین دلایل نفوذ کمتر فناوری اطلاعات در میان صنایع غذایی و آشامیدنی، کمبود نسبی مهارتهای مربوط است که آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است
پاسخ سوال 3:
می توان تاثیرات چشمگیر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات را در صنایع غذایی و آشامیدنی در تولید و تدارکات مورد ملاحظه قرار داد. در زمینه بازاریابی و فروش نیز دستیابی به منافع قابل توجه فقط در صنایع بزرگ مسجل شده است.
پاسخ سوال 2:
به مدیریت چرخه محتوا یا اسناد، هماهنگ سازی، جستجو و هدایت، دسترسی به وب، ساماندهی جریان کار، مدیریت دانش و خودکارسازی فرآیندهای کسب و کار می پردازند
پاسخ سوال 3:
می توان تاثیرات چشمگیر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات را در صنایع غذایی و آشامیدنی در تولید و تدارکات مورد ملاحظه قرار داد. در زمینه بازاریابی و فروش نیز دستیابی به منافع قابل توجه فقط در صنایع بزرگ مسجل شده است.
پاسخ سوال 2:
به مدیریت چرخه محتوا یا اسناد، هماهنگ سازی، جستجو و هدایت، دسترسی به وب، ساماندهی جریان کار، مدیریت دانش و خودکارسازی فرآیندهای کسب و کار می پردازند