سه نکته برای انتخاب ظروف غذاخوری - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: تاسیسات ساختمان (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=206) +--- موضوع: سه نکته برای انتخاب ظروف غذاخوری (/showthread.php?tid=79347) |
سه نکته برای انتخاب ظروف غذاخوری - lavazemkhanegi - 26-07-2023 سه نکته برای انتخاب ظروف غذاخوری
ظروف سفالی
هستید آیا به فکر تجدید ظروف خود ؟ گزینه های زیادی در بازار وجود دارد که انتخاب ظروف غذاخوری مناسب برای خانه شما می تواند کاری دلهره آور باشد. متریال، نقوش و رنگ های جدید نیز در فروشگاه های خانه و دکوراسیون توجه شما را به خود جلب می کند.
با تنوع بسیار زیاد، انتخاب می تواند دشوار باشد، به همین دلیل در Bezzia می خواهیم با به اشتراک گذاشتن نکاتی که فکر می کنیم ممکن است برای شما مفید باشد، به شما کمک کنیم. ویژگی های خانواده شما، آشپزخانه شما، استفاده از ظروف و آنچه دوست دارید، کلید تصمیم گیری خواهد بود.
این عاملی نیست که اکثر ما در نظر می گیریم، اما می تواند بسیار مهم باشد. ظروف سنتی معمولاً عرض آنها بین 25 تا 28 سانتی متر است، اما یافتن ظروف با بشقاب های تا حدودی بزرگتر که بعداً ممکن است در کابینت ما جا نشوند، رایج تر می شود.
ظروف سفالی
هنگام خرید ظروف غذاخوری، دانستن اندازه کابینتی که ظروف را در آن قرار می دهیم مهم است. استفاده بهینه از فضای ذخیره سازی باید در اولویت آشپزخانه باشد و انتخاب ظروفی که ما را مجبور به تقسیم ظروف به کابینت های مختلف می کند یا مانع از بستن صحیح درب آنها می شود، عملی نیست.
اندازه در شستن ظروف نیز اهمیت دارد. صفحاتی وجود دارند که به قدری بلند هستند که به سختی می توان آنها را بدون لگد زدن به فن در ماشین ظرفشویی قرار داد . و بشقاب های بسیار عمیقی که کار دریافت آنها را با بهره گیری از هر یک از فضاهای طراحی شده برای آنها پیچیده می کند.
علاوه بر در نظر گرفتن عوامل فوق، مهم است بدانید که اندازه ظروف می تواند بر میزان غذایی که در آنها سرو می کنیم تأثیر بگذارد. چیزی که میتواند مهم باشد، به خصوص زمانی که برای کاهش وعدههای غذایی و کاهش وزن کار میکنید.
مواد ال
هنگامی که به انتخاب یک ظروف سفره فکر می کنید، باید در نظر داشته باشید که سبک زندگی شما و خانواده شما چیست. در خانه ای که تمام مواد غذایی در خانه تهیه می شود، ظروف سه بار در روز استفاده خواهند شد، بنابراین انتخاب ظروف با کیفیت، مقاوم و تمیز کردن آسان بسیار مهم است.
ظروف روزانه در معرض تغییرات دمایی عمده هستند: ما از آن برای گرم کردن غذا در مایکروویو، برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و شستن آن در دمای بالا در ماشین ظرفشویی استفاده می کنیم. همچنین آسیب ناشی از استفاده از کارد و چنگال برای بریدن غذا یا پد تمیز کردن برای از بین بردن باقی مانده کثیفی را دشوار می کند. اینها و سایر شرایط مراقبتی را که انتخاب میکنید بیخبر نمیکند.
ظروف سفالی
محبوب ترین مواد
به طور سنتی ظروف از سرامیک، چینی و سفال ساخته می شوند . امروزه، علاوه بر این، می توان آنها را از ملامین و سایر مواد شیشه ای، مخلوط با آلیاژهای مختلف که مقاومت بیشتر و رنگ های تندتری به آنها می دهد، پیدا کرد. اما آیا همه مواد به یک اندازه توصیه می شوند؟
چینی . در مقایسه با سایر مواد سرامیکی، از نظر زیبایی شناسی ظریف تر و ظریف تر است، که باعث می شود میز خود را در شام و ناهارهایی که با خانواده یا دوستان خود به اشتراک می گذارید، عالی بچینید. با پختن پرسلن در دمای بسیار بالا، از ظهور منافذ در طول فرآیند ساخت جلوگیری می شود و ظاهر فشرده و سختی بیشتری به آن می بخشد. اشکال اصلی آن این است که یک ضربه کوچک باعث می شود آنها به هزار تکه تبدیل شوند.
ظروف سفالی. ظروف سفالی دارای پایه متخلخل تری نسبت به ظروف چینی هستند و سختی کمتری دارند و باعث می شود تمیزتر و راحت تر خراشیده شوند. با این حال، مقاومتر و ارزانتر است، بنابراین به عنوان گزینهای عالی برای کسانی است که پول زیادی برای ظروف خود خرج نمیکنند یا به شدت از آن استفاده میکنند.
کریستال . تکنیکهای ساخت مدرن به شیشه با مزایایی شبیه به چینی دست یافتهاند. علاوه بر این، از آنجایی که شیشه ماده ای است که خیلی نازک نیست، تمیزتر از این است. اگر به دنبال ظروفی هستید که سال ها بدون تغییر باقی بماند، ظروف غذاخوری شیشه ای انتخاب بسیار خوبی است.
لیوان ها آیا ظروف غذاخوری شیشه ای رنگی کاراملی را که در دهه شصت و هفتاد بسیار محبوب بودند، به خاطر دارید؟ آنها خواص عالی داشتند و همچنان دارند: آنها در برابر شوک مقاوم هستند و شوک حرارتی را به خوبی تحمل می کنند. با این حال، لازم است بدانید که ظاهر شفافیت ها به مرور زمان به دلیل خط و خش بدتر می شود.
ملامینه . ملامین یک محصول شیمیایی است که در فرآیندهای مختلف صنعتی استفاده می شود، به عنوان مثال برای ساخت پلاستیک های مورد استفاده در ظروف غذاخوری و آشپزخانه. به گفته کارشناسان سازمان جهانی بهداشت (WHO) محصولی که بقایای آن از طریق تماس به غذا می رسد، بدون ایجاد مشکلات سلامتی. با این حال، استفاده روزانه از آن توسط بسیاری از مطالعات که تأیید کردهاند که اگرچه در غذاهای سرد بیخطر است، اما میتواند از طریق غذاهای گرم از بدن عبور کند، منع شده است. در واقع، آنها اغلب در مایکروویو ایمن نیستند. یکی دیگر از اشکالات اصلی این است که آنها را نمی توان بازیافت کرد.
ظروف سفالی
رنگ
آیا این تنها ظروف سفره شما خواهد بود؟ انتخاب کنید سپس به شما توصیه می کنیم که یک مدل جاودانه را تا در آینده بدون حوصله همراهی کنید و به راحتی با تغییرات لوازم جانبی سازگار شوید. ظروف غذاخوری با تکههای ساده، سفید و بدون طرح، بهویژه همهکاره هستند و یک ست اولیه عالی را میسازند که میتوانید با کاسهها یا لیوانهای رنگی آن را برجسته کنید.
یک بشقاب سفید بدون شک این همه کاره ترین جایگزین است، اما ممکن است برای شما مناسب نباشد. اگر ظروف غذاخوری سفید را دوست ندارید، آن را نخرید! ظروف غذاخوری مانند هر چیزی که برای تزیین خانه انتخاب می کنیم و هر روز می بینیم، مهم است که آن را دوست داشته باشیم و شخصیت ما را به نوعی نشان دهد.
ظروف غذاخوری با رنگ
در نهایت، من نمی خواهم این گروه از نکات را بدون ذکر این نکته ببندم که قبل از خرید یک ظروف سفره به تک تک تکه ها ، ممکن است عاقلانه ترین انتخاب باشد. شما می توانید آن را با توجه به نیاز خود سفارشی کنید. انتخاب قطعات مورد علاقه شما و تعداد آنها. همچنین تا زمانی که موجود بودن طولانی مدت آن را در کاتالوگ تایید کنید، می توانید در آینده در صورت نیاز قطعات بیشتری اضافه کنید و در صورت خرابی قطعه را تعویض کنید.
دکوراسیون داخلی در کرج
|