مشاوره کودک - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: مجموعه مشاوره روانشناسی، تحصیلی و مددکاری (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=110) +--- موضوع: مشاوره کودک (/showthread.php?tid=77729) |
مشاوره کودک - lavazemkhanegi - 04-04-2023 مشاوره کودک چیست؟ مشاوره کودک برای کودکان بین 6 تا 15 سال است. هم فرزندتان و هم شما به عنوان والدین میتوانید برای چالشهایی که فرزندتان و شما بهعنوان والدین با آن روبرو هستید، کمک و ابزار دریافت کنید. مشاوره کودک بسیاری از کودکان با اضطراب و عزت نفس پایین دست و پنجه نرم می کنند. برخی احساس تنهایی، سردرگمی، استرس دارند و به اندازه کافی خوب نیستند. اغلب آنها دقیقاً نمی دانند چرا چنین احساسی دارند. آنها فقط می توانند احساس کنند که چیزی برای آنها اتفاق می افتد. می تواند در مورد خیلی چیزها باشد. چه درگیری در مدرسه، نارضایتی در زمینههای اجتماعی، قلدری در مدرسه، طلاق در خانواده یا یکی از انتخابهای بزرگی که کودکان با آن روبرو هستند، کودکان به مکانی نیاز دارند که بتوانند از حمایت برخوردار شوند، قلبهایشان را سبک کنند، منابعی پیدا کنند و خود را توانمند کنند. کنار آمدن با زندگی روزمره مکانی که در آن کودکان و جوانان می توانند دوباره به خود ایمان بیاورند، جایی که می توانند احساس امنیت کنند و در زمان های سخت می توانند تقویت شوند. جایی که می توانند برای بیان آنچه مهم است، حمایت دریافت کنند. به عنوان یک مربی برای کودکان و جوانان، برای من این است که به کودکان کمک کنم تا بتوانند در دنیا بایستند و به آنها کمک کنم تا باور کنند آنچه به دنیا می دهند خوب و کاملاً منحصر به فرد است. مربیگری با من فقط مربوط به بچه ها و جوانان نیست. همچنین به شما به عنوان والدین ابزارها و درک فرزندتان و نقش مهم شما در حمایت از چالشی که فرزندتان با آن روبهرو است، میدهد تا بتوانید به تنهایی، برای فرزندتان و برای او تغییراتی در خواستهها ایجاد کنید. شما به عنوان یک خانواده اگر کودک شما برای مدتی مشکل داشته باشد، اغلب از دوره مشاوره کودک استفاده می شود. من فرزند شما را در یک اتاق محرمانه ملاقات می کنم که در آن احساس می کند دیده می شود، شنیده می شود و درک می شود. فضایی که در آن شما بهعنوان والدین بینش عمیقتری نسبت به وضعیت فعلی فرزندتان به دست میآورید و ابزارهایی را برای حمایت از رشد و رفاه بیشتر کودک دریافت میکنید. تماس بگیرید مشاوره کودک چه زمانی به مشاوره کودک نیاز دارید؟ دلایل مختلفی برای مراجعه به مرکز مشاوره کودکان وجود دارد. در اینجا برخی از چالش هایی است که می توانید برای حل آنها از من کمک بگیرید. - همکاری مدرسه و خانه - نارضایتی - طلاق - نارضایتی در مدرسه - چالش های اجتماعی در مدرسه - همراهی کودک و والدین - ارتباط - روابط - قاب در خانه - ارزش خود Louise-Cassoe-Boerneraadgivning.jpg دلایل مختلفی می تواند وجود داشته باشد که کودک شما برای مدتی ناراضی است. تغییرات می تواند نارضایتی ایجاد کند. این می تواند تغییرات بزرگ و کوچک باشد. هم کودکان و هم جوانان در عرصههای اجتماعی مختلفی رفتار میکنند که نمیتوان آنها را کاملاً از یکدیگر جدا کرد. بنابراین، تغییر در یک عرصه، به احتمال زیاد، بر برخی از عرصههای دیگر که کودک در آن قرار دارد، تأثیر میگذارد. دوره مشاوره کودک با انتخاب دوره مشاوره کودک، مطمئناً با فرزند خود چالش را پشت سر خواهید گذاشت. شما این فرصت را دارید که سازماندهی کنید که چه مقدار از مکالمات باید برای کل خانواده باشد، و چه مقدار باید به عنوان مشاوره والدین انجام شود، جایی که شما به عنوان والدین در مورد موقعیت خاص خود بدون حضور فرزندتان با هم مبارزه کنید. در طول یک دوره مشاوره کودک، من به شما کمک می کنم تا در مورد نحوه حمایت شما به عنوان والدین از دیدگاه، افکار و خواسته های فرزندتان بیشتر بدانید. بر اساس گفتگو با فرزندتان، شما به عنوان والدین توصیه ها و ابزارهایی برای حمایت از رشد و رفاه فرزندتان دریافت می کنید. دوره مشاوره کودک بر اساس فرزند شما است. این دوره برای کسانی از شما است که می خواهید رویکردی آینده نگر و متمرکز بر راه حل برای موقعیت خود داشته باشید. ما با ابزارهای ملموس و قابل کنترل، در اطراف موقعیت کودک کار می کنیم. مشاوره والدین در کرج مشاوره والدین می تواند هم به عنوان بخشی از دوره مشاوره کودک و هم به صورت دوره مستقل برگزار شود. در طول دوره مشاوره کودک، ممکن است این شما به عنوان والدین باشید که نیاز به یک یا چند گفتگو بدون فرزندتان داشته باشید. ممکن است شما نیاز داشته باشید که بتوانید در اتاقی بدون گوش دادن به کودکتان درباره موضوعاتی که به کودک مربوط می شود صحبت کنید. برای مشاوره والدین، توصیه و راهنمایی دریافت خواهید کرد که چگونه شما به عنوان والدین میتوانید از آنچه در طول مکالمه با فرزندتان یاد گرفتهاید حمایت کنید. به عنوان والدین، فضایی برای صحبت در مورد اینکه چگونه می توانید به طور ملموس از فرزندتان در آینده حمایت کنید، دارید. اگر مایلید یک دوره مستقل مشاوره والدین بدون مکالمه با فرزند خود داشته باشید، گفتگوها بر اساس نیازها و خواسته های شما خواهد بود. مشاوره اولیه رایگان این مهم است که ما به کودکان و نوجوانان در زمانی که برای مدت کوتاهتر یا طولانیتری دچار مشکل میشوند، گوش دهیم و آنها را درگیر کنیم. ما باید دیدگاه ها، افکار و درک آنها از مشکلات را درج کنیم تا بتوانیم به آنها کمک کنیم تا دقیقاً بهترین راه حل ها را برای آنها بیابند. برای مصاحبه وقت بگیرید بچه های ناراضی واکنش کودکان به ناراحتی متفاوت است کودکان بزرگتر و جوانان بلوغ روانی و شناختی رشد یافته تری دارند. در اینجا، نارضایتی در واکنش های عاطفی و شناختی بیان می شود - به عنوان مثال. فکر کردن در مورد آنچه دشوار است و ناراحتی ایجاد می کند. بچه های کوچکتر بلوغ واکنش های هیجانی ظریف را پیدا نکرده اند و بنابراین واکنش های رفتاری و فیزیکی بیشتری از خود نشان می دهند. واکنش های فیزیکی بیشتر می تواند به عنوان مثال. معده درد، بی اشتهایی و شب ادراری باشد. رفتاری می تواند باشد: ضرب و شتم. ممکن است کودک در مدرسه شروع به زدن کودکان دیگر (یا بزرگسالان) کند. در رفتن. ممکن است کودک از اجتماع فرار کند و در جایی پنهان شده باشد. بی قراری. ممکن است کودک در حین درس بیقرار شود و به سختی درس ها را دنبال کند. انزوا. ممکن است کودک وقت زیادی را با خانواده سپری نکند و به اتاق عقب نشینی کند. نارضایتی در مدرسه ممکن است دلایل متعددی وجود داشته باشد که چرا فرزند شما برای مدت کوتاهتر یا طولانیتری در مدرسه رشد نمیکند. این می تواند در مورد رفاه اجتماعی، رفاه حرفه ای و رفاه شخصی باشد. همه پارامترهایی که برای پیشرفت در آنها مهم است تا در مدرسه احساس خوبی داشته باشید. کودکان و نوجوانان با هم متفاوت هستند و نحوه نشان دادن شاد نبودن آنها در مدرسه نیز متفاوت است. در برخی از کودکان و جوانان، ناراحتی در مدرسه خود را به صورت رفتار نامناسب یا مرز جویی نشان می دهد. دلایل مختلفی می تواند برای این وجود داشته باشد. چند مثال می تواند باشد: مشاوره کودک این ممکن است به این دلیل باشد که ادامه تحصیل از نظر تحصیلی دشوار است و کودک فاقد استراتژی هایی است که در هنگام سخت شدن شرایط چه کاری انجام دهد. ممکن است به این دلیل باشد که کودک در رفتار اجتماعی مشکل دارد، اما میخواهد با دیگران باشد و به روشی نامناسب نزدیک میشود - مثلاً با بالا رفتن و هل دادن کودک دیگر. ممکن است کودک برای مدتی نیاز به توجه و حمایت بیشتر معلمان داشته باشد و کودک نتواند این حمایت را به نحو مناسب بخواهد. بنابراین ممکن است کودک برای جلب توجه معلم در کلاس مشکل ایجاد کند. ممکن است کودک پس از طلاق بین والدین خود با مشکلاتی روبهرو شود و به همین دلیل در یک دوره زمانی بیشتر از جمعهای اجتماعی در کلاس کنارهگیری میکند و در زمان استراحت خود را منزوی میکند. مشاوره اولیه رایگان مشاوره-طلاق-کودک.jpg غیبت از مدرسه در برخی از کودکان، نارضایتی در مدرسه با افزایش غیبت خود را نشان می دهد، زیرا کودک نمی خواهد به مدرسه برود. غیبت از مدرسه به دلایل زیادی بد است. شما در دوران کودکی و جوانی کمتر یاد می گیرید، از اجتماعات اجتماعی خارج می شوید و اجتماعی شدن لازم برای رفتار اجتماعی را به دست نمی آورید و می توانید ایمان خود را نسبت به اینکه می توانید از دست بدهید. دلایل مختلفی می تواند وجود داشته باشد که فرزند شما نمی خواهد به مدرسه برود. چند مثال می تواند باشد: این ممکن است به دلیل مشکلات روانی، جسمی و اجتماعی در کودک و نوجوان باشد. این ممکن است به دلیل همکاری ضعیف و رفاه در کلاس باشد. ناآرامی در کلاس، و چارچوب و منابع کافی در مدرسه برای انجام کاری برای مشکل. مشکلاتی در خانواده که شرکت کودک را در مدرسه غیرقابل کنترل می کند - به عنوان مثال، این می تواند در ارتباط با طلاق والدین یا بیماری در خانواده باشد. گفتگوهای بازتابی خانوادگی من عمدتاً با رویکردهای سیستمی، روایتی و راه حل محور در طول گفتگو کار می کنم. این رویکردها روشهایی دارند که بر روی دیدن و کار کردن در اطراف واقعیت کودک، قدرت داستان، و همچنین تمرکز بر یافتن راهحلهایی برای چالشهایی که کودک با آن روبهرو است، تمرکز میکنند. من در انتخاب رویکرد و روش خود در طول مصاحبه، نیازهای رشدی فرزند و خانواده شما را به عنوان نقطه شروع در نظر میگیرم. از جمله روش های زیر در طول مصاحبه استفاده می کنم: نقشه ذهنی کودکان مقیاس بندی خارجی سازی قطب نمای احساسی کارت قدرت نقشه احساسات برای اینکه مصاحبه ها تجربه خوبی برای فرزند شما باشد و کودک شما در حین مصاحبه در محیط امنی احساس کند، لازم است حداقل یکی از شما به عنوان والدین یا مراقب بتوانید در مصاحبه ها شرکت کنید . مهم است که شما بهعنوان والدین، هم قبل، هم در حین و هم بعد از صحبتها، از صحبتهایی که ما داشتهایم حمایت کنید و بر اساس مدلهای راهحلی که در طول مکالمات ظاهر شدهاند، با فرزندتان همکاری کنید. مخاطب مشاوره کودک مشاوره اولیه رایگان و غیر الزام آور در یک مصاحبه مقدماتی رایگان، می توانید بدون الزام بررسی کنید که آیا دوره مشاوره کودک با من برای شما مناسب است یا خیر. در مصاحبه، شما می توانید تمام سوالات خود را در مورد یک دوره بپرسید، ما یک نظرسنجی انتظارات انجام می دهیم و من به شما می گویم که دوره با من چگونه ممکن است باشد. ادامه مطلب لوئیز کاسو مشاور کودک و مربی دارای گواهینامه ICI مربی و مشاور کودک آنلاین و خارج از شهر |