خانواده درمانی - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: مجموعه مشاوره روانشناسی، تحصیلی و مددکاری (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=110) +--- موضوع: خانواده درمانی (/showthread.php?tid=77728) |
خانواده درمانی - lavazemkhanegi - 04-04-2023 خانواده درمانی زمانی است که درمان معطوف به کل خانواده و بهزیستی آن باشد. واژه خانواده باید به طور گسترده درک شود و درمان می تواند چندین فرد مهم را در زندگی شما درگیر کند: والدین، فرزندان، خواهر و برادر، والدین پاداش، فرزندان پاداش، دوستان بسیار صمیمی، پدربزرگ و مادربزرگ، خانواده های امدادی، معلم، معلم، مربی، مربی. . درک کلی در خانواده درمانی این است که مشکلات در ارتباط با افراد دیگر در زندگی فرد تجربه می شود. بنابراین نیز با مردم حل شده است. بنابراین، ضروری است که تمام اعضای خانواده ساکن در خانواده (حداقل) در خانواده درمانی شرکت کنند. مشارکت به این معنی است که همه برای جلسات توافق شده حاضر شوند. کودکی در بحران روانشناس خانواده اغلب خانوادهها با من تماس میگیرند، جایی که این پرس و جو به ویژه مربوط به کودکی است که آشکارا ناراضی است. ممکن است در خانه، مدرسه یا در میان دوستان واکنش نامناسبی نشان دهد. ابتکارات و تغییرات زیادی قبلاً انجام شده است. همه با تمرکز بر کودک. ثبت نام آن برای یک فعالیت اوقات فراغت. از مدرسه ای به مدرسه دیگر تغییر کند. تا کودک اجتماعی تر شود. برای کاهش زمان نمایش آن. هم پاداش و هم مجازات. هویج و شلاق. بدون تاثیر. روی یک کل واحد تمرکز کنید در خانواده درمانی، شما به تنهایی به تک تک کودکان نگاه نمی کنید. شما آن را بخشی از یک کل واحد می بینید. به عنوان عضوی از یک خانواده، یا احتمالاً دو نفر. به عنوان بخشی از کلاس مدرسه. گروهی از دوستان یک جامعه محلی بنابراین خانواده درمانی معطوف به نگاه به تعاملات اجتماعی و عرصه های مختلف است که فرد در آن حرکت می کند. واکنش های کودکان معنادار است در خانواده درمانی، واکنش های کودکان همیشه پر معنا دیده می شود. وظیفه درمانگر یافتن معناست. علاوه بر این، این وظیفه درمانگر است که به والدین کمک کند تا معنی را نیز درک کنند. بنابراین، ضروری است که والدین بتوانند به درون خود نگاه کنند و با چشمانی محبت آمیز به خود بنگرند، به خصوص در شرایطی که شکست می خورند و موفق نمی شوند. نگرش محبت آمیز و صبورانه نسبت به خود، برای آمادگی برای کشف و تشخیص اشتباهات و اعمال گیج کننده - که پیش نیاز قادر به اصلاح آنها است - ضروری است. کل خانواده در بحران مواقع دیگر با من تماس گرفته می شود زیرا تمام خانواده تحت تأثیر ناراحتی و خلق و خوی بد قرار دارند. شاید معلوم نباشد دلیل آن چیست. شاید شما آن را خوب می دانید، اما تغییر آن برایتان سخت است. در چنین مواردی، برای من مهم است که یک دید کلی از تاریخچه شما داشته باشم. چه چیزی شما را به خانواده درمانی کشاند و چه مدت احساس کرده اید که خانواده عملکرد مطلوبی نداشته است. ممکن است مدتی طول بکشد. کار مقدماتی اما از آنجایی که به عنوان پایه و اساس یک دوره درمانی پربار عمل می کند، لازم است که به خوبی کنار بیاییم و سپس انتظارات و احتمالات را هماهنگ کنیم. چرا من را انتخاب کنید؟ ن همکار خوب و قابل اعتماد در سطح چشم ن فارغ التحصیل خانواده درمانی روایتی ن زمان مناسب خارج از ساعات کاری عادی با من با شماره 30 22 24 72 تماس بگیرید خانواده درمانی چیست؟ خانواده درمانی درمانی است که بر رفاه کلی خانواده یا عدم آن تمرکز دارد. یک جلسه خانواده درمانی معمولاً کمتر از دو ساعت و به ندرت بیشتر طول می کشد. اما اگر قرار باشد همه طرفها شنیده شوند، معمولاً یک ساعت خیلی کم است. خانواده درمانی با من اینگونه عمل می کند خانواده درمانی می تواند اشکال مختلفی داشته باشد و اغلب بر اساس خانواده ای که به عنوان خانواده درمانگر ملاقات می کنم، سازماندهی می شود. این چارچوب نیز اغلب توسط فرزندان خانواده و سن آنها تعریف می شود. گاهی کودکان فعالانه شرکت می کنند. در زمانهای دیگر میتوانند در اتاق حضور داشته باشند، اما در جایی که توافق شده است که مثلاً بتوانند خود را با بازی، تکالیف، آیپد یا مانند آن سرگرم کنند. فعالیت خانوادگی درمان می تواند به شکل فعالیت های خانوادگی و مرحله بندی باشد. به عنوان مثال، با درخواست از شما به عنوان یک نقاشی. من از این روند در طول مسیر فیلمبرداری می کنم تا ببینم چگونه کار را حل می کنید. پس از آن، فیلم را با هم تماشا می کنیم و در مورد نقش هایی که بازی می کنند صحبت می کنیم، آیا این چیزی است که در جاهای دیگر زندگی شما کاربرد دارد. خواه مثمر ثمر باشد یا نه چندان مناسب. از طریق چنین فعالیت هایی، اغلب می توانید از پویایی ملموس به کلی تر در خانواده تعمیم دهید که می خواهید تغییر دهید. مصاحبه شکل دیگر این است که من با یکی از اعضای خانواده مصاحبه می کنم در حالی که بقیه گوش می دهند. به این ترتیب من می توانم در اطراف خانواده بگردم و بپرسم که هر یک از اعضا این مشکل را چگونه درک می کنند و با او چه می کند. همچنین میتوانم در مورد برداشتهای مختلف از مشکلاتی که ممکن است در خانواده شما وجود داشته باشد، بپرسم. در عوض آنچه می توانید آرزو کنید. باز هم، اغلب می توان از پویایی ملموس به پویایی عمومی تر در خانواده تعمیم داد که مایل به تغییر هستند. چه کسانی به خانواده درمانی نیاز دارند؟ اگر متوجه شدید که خانوادهتان در بحران هستند یا میخواهید تغییری ایجاد کنید که نتوانستهاید به آن دست پیدا کنید، دلیل خوبی برای کمک و مبارزه وجود دارد. در صورت ناراحتی در خانواده، اجازه دادن به یک فرد آرام، حاضر و انعکاسی به خانواده، در قالب یک خانواده درمانگر، که می تواند در یافتن راه های جدید برای انجام کارها با شما کمک کننده باشد، می تواند بسیار مثمر ثمر باشد. با خیال راحت یک تماس رایگان و بدون تعهد با 30 22 24 72 به من بدهید و در مورد کارهایی که می توانم برای شما انجام دهم بیشتر بشنوید. نمونه های عینی درمان خانوادگی خانوادهدرمانی میتواند اختلالات خوردن و اعتیادهایی را که بر کل خانوادهها تأثیر میگذارد، برطرف کند. شاید در همان زمان که یکی از اعضای خانواده که بیشتر تحت تأثیر قرار می گیرد در جای دیگری تحت درمان فردی قرار می گیرد. علاوه بر این، خانواده درمانی برای اضطراب، افسردگی و ناراحتی عمومی در یک یا چند نفر از اعضای خانواده مناسب است. در طول فرآیندهای سوگواری یا به عنوان بخشی از یکی از اعضای خانواده که تحت تأثیر یک بیماری جدی روحی یا جسمی قرار گرفته است. روانشناس خانواده مهم این است که با تجربیات خانواده کار کنید. برای یافتن زمینه هایی که مشکل فقط در حد کمتری رخ می دهد و بررسی اینکه خانواده در آن موقعیت های خاص چگونه است و خانواده چه چیزی می تواند از آن بیاموزد. از اونجا با خودت ببر خانواده درمانی معمولی اینگونه شروع می شود اغلب یکی از والدین از طریق فرم تماس با من - که در اینجا در پایین صفحه یافت می شود - یا از طریق تماس تلفنی با من تماس می گیرد. در این رابطه، شخص مورد نظر می تواند انتظار داشته باشد که باید به موارد زیر پاسخ دهد: چه اشکالی دارد؟ چگونه بیان می شود؟ آیا همه اعضای خانواده می دانند که والدین با یک خانواده درمانگر در تماس هستند؟ اگر نه - چرا که نه؟ اگر چنین است - نگرش های متفاوت نسبت به آن چیست؟ آیا همه انگیزه دارند که تعداد نامشخصی شرکت کنند/حضور کنند؟ آیا همه مایلند با خودشان کار کنند، مخصوصاً والدین؟ آیا انتظار میرود که همه صادق باشند و صراحتاً نسخههای/تجربههای خود را از وضعیت، به کل خانواده و درمانگر بازگو کنند؟ آیا همه شما این فرصت را دارید که در ابتدا هفته ای یکبار و در درازمدت شاید هر هفته در میان، برای مدت کوتاهی 2 ساعته دور هم جمع شوید؟ از آنجا می توانیم یک مشاوره اولیه را در کلینیک من ترتیب دهیم. آیا می خواهید چیزی بپرسید؟ آیا مطمئن نیستید که آیا کمک روانشناختی چیزی برای خانواده شماست؟ آیا خانواده درمانی در مورد شما معنی دارد؟ چگونه فرزند نوجوان خود را برای مشارکت و غیره تشویق می کنید؟ اگر در مورد دورههای من سؤالی دارید، یا در مورد اینکه آیا خانوادهدرمانی من راهحل مناسبی برای شماست، شک دارید، میتوانید برای یک چت کاملاً رایگان و بدون اجبار با من تماس بگیرید. من منتظرم از شما خبری برسد. روانشناس خانواده خانواده درمانی می تواند کوتاه تر یا طولانی تر باشد. تعداد و فرکانس مکالمات را می توان در طول مسیر تنظیم کرد - بسته به این که شما به عنوان یک خانواده احساس می کنید با کدام مشکل مواجه هستید. با این حال، تجربه من این است که فرآیندهایی که حداقل هر هفته یکدیگر را می بینیم ترجیح داده می شوند تا بتوانیم تغییرات مورد نظر را به بهترین شکل آغاز کنیم، دنبال کنیم و لنگر بزنیم. برای برخی، دستیابی به درک مورد نیاز برای ایجاد تغییر سریعتر از دیگران است. برای برخی، چند مشاوره راهنمایی و حمایتی کافی است. برای دیگران، دوره طولانی تر ترجیح داده می شود. ما با هم به این موضوع پی می بریم و می توانیم به طور مداوم انتظارات را برای طول دوره تنظیم کنیم. |