تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
مشاوره دوستیابی و ازدواج - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: مجموعه مشاوره روانشناسی، تحصیلی و مددکاری (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=110)
+--- موضوع: مشاوره دوستیابی و ازدواج (/showthread.php?tid=77532)



مشاوره دوستیابی و ازدواج - lavazemkhanegi - 14-03-2023

مشاوره دوستیابی و ازدواج
 
آیا به مشاوره ازدواج فکر می کنید؟
 
وقتی زوج ها با هم کنار می آیند، درگیری ها اجتناب ناپذیر است. پس از چند سال ازدواج، ممکن است تعارضات بیشتر شود زیرا اختلافات بین زوجین بیشتر و بیشتر می شود. برخی از زوج ها می توانند این تعارضات را حل کنند و روابط بهتری ایجاد کنند. برخی از زوج ها برای رهایی از مشکلات زناشویی به مشاوره روانشناسی حرفه ای نیاز دارند. اگر علائم زیر را دارید ممکن است شما و همسرتان به مشاوره برای کمک به شما در مقابله با مشکلات ازدواج نیاز داشته باشید:
 
    احساس می کنید درگیری دائمی است و به نظر می رسد احتمال تشدید آن وجود دارد.
    به طور فزاینده ای نسبت به خود و رابطه خود احساس ناامنی می کنید.
    احساس می کنید که همسرتان مشکلات روحی و روانی دارد.
    به نظر می رسد از همسرتان غافل شده اید.
    احساس می کنید دیگر عشقی بین شما و همسرتان وجود ندارد.
    شروع به شکایت و دعوا با همسرتان بر سر چیزهای کوچک می کنید.
    احساس می کنید که شما و همسرتان هیچ موضوع مشترکی برای صحبت کردن ندارید.
    احساس می کنید تلاش زیادی برای رابطه انجام داده اید و این کار شما را تخلیه می کند.
    شما شروع به تصور و برنامه ریزی روزهای بدون همسرتان می کنید.
    احساس می کنید رابطه زناشویی شما بی معنا شده است.
 
زوج هایی که به دنبال بهبود روابط زناشویی خود هستند، می توانند از مشاوره روانشناسی حرفه ای برای کمک به شما در ایجاد یک ازدواج بهتر استفاده کنند. یک ازدواج موفق مستلزم فداکاری مشترک و سخت کوشی زن و شوهر است و برای شروع یک تغییر، ابتدا باید اقدام کنید.
 
برای مشاوره وقت بگیرید و اجازه دهید مشاوران حرفه ای ما به شما کمک کنند تا از مشکلات زناشویی خلاص شوید و بر اساس رعایت دقیق اصل رازداری، ازدواجی شاد را مدیریت کنید.
 
مشاوره ازدواج
 
ازدواج مشاوره که به عنوان مشاوره زوجین نیز شناخته می شود، مقوله ای است که تنها از دهه 1960 توسعه یافته است. مشاوره روانشناسی دسته ها، به جز انواع مختلف خانواده علاوه بر تئوری و فناوری مشاوره، به کشف و حل مشکلات در تعامل بین زن و شوهر، با هدف ارتقای رابطه زناشویی خوب می پردازد.
 
می توان گفت مفهوم و اجرای مشاوره ازدواج از اوایل قرن نوزدهم آغاز شده است. در آن زمان جوامع کشورهای اروپایی و آمریکایی با تحولات صنعتی شدن مواجه بودند که به تبع آن تغییراتی به وجود آمد. رابطه زن و شوهر تغییرات در ازدواج نیز باعث ایجاد مشکل در سازگاری زن و شوهر شد و سپس نیاز به مشاوره ازدواج احساس شد. در حدود سال 1920، دانشمندان پزشکی اروپایی شروع به درک حقیقت در مورد مسائل جنسی از دیدگاه زن و شوهر کردند، یعنی از طریق رابطه بین فردی می توان گفت که این یک پیشرفت در نظریه روانپزشکی برای کشف آسیب شناسی فردی است.در دهه 1940 دکتر B. Mittlenan از انگلستان کتابی برای روشن شدن موضوع نوشت. اختلال روانی علت پاتولوژیک سالک ارتباط تنگاتنگی با مشکل زناشویی دارد، در هنگام درمان سالک روان رنجور متاهل، توصیه می شود همزمان با همسر سالک به طور جداگانه درمان شود. در حدود سال 1950، پس از اینکه دبلیو مستر (ویلیان مستر) و وی. جانسون (ویرجینیا جانسون) نتایج تحقیقات رفتار جنسی در ایالات متحده را منتشر کردند، روند بحث در مورد مسائل جنسی از روابط عاطفی زن و شوهر دوباره افزایش یافت. اما تمرکز فقط بر رابطه جنسی است و درمان مشکلات زناشویی به طور کامل به روابط زن و شوهر توجهی نشده است.
 
برای انجام مشاوره ازدواج، درمانگر باید حقیقت رابطه زن و شوهر را از منظر روانشناسی کاملاً درک کند. درمانگران باید بتوانند به وضوح زوج‌های عملکردی و غیرکارکردی را درک و شناسایی کنند و ریشه‌های مشکلات زوجین را درک کنند تا جهت درمان و مشاوره را تعیین کنند، به زوج‌ها کمک کنند تا روابط آسیب‌شناختی را از بین ببرند و یک زندگی زناشویی سالم را برقرار کنند. به طور کلی، چهار جنبه زیر باید در تجزیه و تحلیل روابط بین زن و شوهر در نظر گرفته شود:
 
احساسات بین زن و شوهر. زوج‌های سالم از نظر روانی در تعریف و تشکر مناسب از یکدیگر خوب هستند و هر از گاهی ترجیحات خود را به یکدیگر اطلاع می‌دهند؛ در عین حال سعی کنید از رفتارهای غیرضروری که به احساسات آسیب می‌زند پرهیز کنید؛ در هر زمان به پرورش احساسات متقابل توجه کنید. برعکس، برخی از زوج ها به تمسخر، سرزنش و ابراز انزجار عادت می کنند، در عین حال نمی توانند ترجیحات خود را به همسر خود بفهمانند و پرورش و حفظ احساسات متقابل دشوار است. منجر به مشکلات عاطفی برای زوج می شود. 2. رابطه زن و شوهر. رابطه ای که زن و شوهر ایجاد می کنند نوع خاصی از روابط بین فردی است. این در اصل یک رابطه خصوصی، بلندمدت، مترقی و قراردادی است. در رابطه زن و شوهر از یک طرف باید ائتلاف قوی زن و شوهر برقرار کنند و رابطه صمیمانه بین زن و شوهر برقرار کنند و در عین حال باید توجه داشته باشند. حفظ دنیای شخصی مناسب و مرزهای خصوصی بین زن و شوهر. این نیاز روانشناختی زوج های مدرن است که زن و شوهر می توانند به یک بدن تعلق داشته باشند و در عین حال منافع خود را کاملاً بازی کنند.
 
نقش هایی که زوج ها با یکدیگر بازی می کنند. با توجه به محیط های اجتماعی و فرهنگی متفاوت، هر محیطی دیدگاه ها و انتظارات متفاوتی نسبت به روابط زن و شوهر و نقش هایی که زن و شوهر باید ایفا کنند، دارد. زن و شوهر در جامعه مدرن تمایل دارند از نظر موقعیت و روابط برابر باشند. اما باید توجه داشت که تساوی زن و شوهر به تساوی عقاید اشاره دارد و تأکید می کند که زن و شوهر باید به نیازها و حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به این معنا نیست که زن و شوهر باید در همه جهات یکسان باشند. به طور کلی، در یک رابطه سالم و بالغ بین زن و شوهر، آنها در مورد نقش هایی که باید در چه شرایطی توسط یکدیگر ایفا شوند، واضح تر هستند و می توانند با توجه به نیازهای موقعیت، سازگار، تنظیم و تغییر کنند. به این ترتیب می توانند به اثر سازگاری با زندگی دست یابند. برعکس، زوج‌هایی که از نظر ذهنی ناسالم یا نابالغ هستند، یا در مورد نقش‌هایی که باید ایفا کنند، نمی‌دانند، یا نمی‌توانند به‌عنوان شریک همکاری کنند، یا لجباز و ناسازگار هستند، در نتیجه در رفتار زن و شوهر دچار تعارض می‌شوند و نمی‌توانند خود را با زندگی تطبیق دهند.
 مشاوره ازدواج در کرج
ارتباط زن و شوهر. زن و شوهر با هم زندگی می کنند برای برقراری رابطه نزدیک زن و شوهر باید با یکدیگر ارتباط برقرار کنند که به معنای تبادل اطلاعات از طریق کلمات و عبارات است تا هر دو طرف بتوانند نظرات، احساسات و نیات یکدیگر را درک کنند تا بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. صمیمانه کنار بیایید و با هم زندگی کنید. بر اساس تجربه عمومی، رایج ترین مشکل ارتباطی بین زن و شوهر این است که آنها اغلب تصور می کنند که طرف مقابل این کار را خواهد کرد. من خودم می دانم و می فهمم و نیازی به توضیح یا توضیح ندارم، در واقع اغلب منجر به حدس زدن، نیمه دانایی و سوءتفاهم طرف مقابل می شود، چیزی نیست، مشکل دیگر این است که زن و شوهر می توانند. ارتباط صادقانه و قطعی را حفظ کنید و به طور طبیعی درگیری های عاطفی ایجاد می شود.
 
رابطه جنسی زن و شوهر. زن و شوهر علاوه بر روابط بین فردی، روابط فیزیکی صمیمی نیز دارند، یعنی روابط و زندگی که رابطه جنسی را حفظ می کند. به طور کلی مشکلات در زندگی جنسی زوجین اغلب مظهر مشکلات عاطفی زوجین است و تا زمانی که رابطه و عاطفه زوجین بهبود یابد، روابط جنسی آنها نیز بهبود می یابد. بنابراین، تا زمانی که واقعاً یک اختلال فیزیولوژیکی جنسی وجود نداشته باشد، تمرکز بر روابط و احساسات زن و شوهر مفید است. برعکس، اگر زوجین بتوانند به درستی از رابطه جنسی خود لذت ببرند، می تواند احساسات متقابل آنها را نیز تقویت و افزایش دهد؛ بنابراین چگونه زوجین محیط و فضای مناسب را حفظ می کنند، علاقه مناسب به رابطه جنسی را پرورش می دهند و می توانند از رابطه جنسی به درستی لذت ببرند. هنر زندگی برای زوج های مدرن
 
مشکلات ازدواج همه جانبه است و منشأ و ماهیت آنها نیز پیچیده است.
 
(1) انگیزه های ازدواج ناسالم. برخی از زوج‌ها نه به این دلیل که یکدیگر را دوست دارند، بلکه به دلیل انگیزه‌های ناخودآگاه غیرمعمول ازدواج می‌کنند، زیرا این نوع انگیزه روان‌شناختی به جای ازدواج برای ازدواج، حل یا مقابله با معضل روان‌شناختی درونی خود است، اغلب ماهیت بیمارگونه دارد. بنابراین ناتوانی در حفظ یک ازدواج عادی، می تواند به راحتی منجر به جدایی شود. به عنوان مثال، برخی از افراد به تازگی یک عاشق را تجربه کرده اند و احساس پوچی یا عصبانیت می کنند، تحت واکنش، کورکورانه و عجولانه جایگزینی برای ازدواج پیدا می کنند؛ تناقض. برخی از افراد برای دوستی از جنس مخالف ترحم می کنند و می خواهند طرف مقابل را "نجات" یا "اصلاح" کنند، بنابراین به عنوان یک "نجات دهنده" با طرف مقابل ازدواج می کنند؛ ناامیدی یعنی اینکه طرف مقابل بهتر شده است، دیگر نیازی ندارد. "کمک" او و نمی تواند میل روانی را برآورده کند. افرادی هم هستند که برای منافع اقتصادی یا مهاجرت به خارج از کشور یا ترک خانواده ای که دوست ندارند و ... ازدواج می کنند. ازدواج. سوال
 
(2) زن و شوهر شخصیت ناهماهنگ از منظر شخصی، زن و شوهر هر کدام شخصیت خاص خود را دارند و این شخصیت های متفاوت اغلب می توانند یکدیگر را جبران کنند و باعث می شود تفاوت های شخصیتی بین زن و شوهر مکمل یکدیگر باشند. اما اگر شخصیت دو نفر کاملاً متفاوت باشد، اغلب علت ناهماهنگی رابطه زناشویی است. شایع ترین ناسازگاری شخصیتی زن و شوهر این است که شوهر بسیار محتاط، جدی در انجام کارها است، اغلب کسب و کار را در اولویت قرار می دهد، به زندگی عاطفی توجه چندانی نمی کند و سبک زندگی نسبتاً سفت و سختی دارد، در حالی که زن احساساتی است، تغییرات را دوست دارد. در معاشرت خوب است و به بازی کردن با هم عادت دارد، نتیجه این است که این دو با هم ناسازگار هستند، با یکدیگر هماهنگ نیستند و از یکدیگر ناراضی هستند. دیگر اینکه شخصیت زن و شوهر بسیار شبیه به هم است، یعنی: هر دو شخصیت قوی دارند، شکست را نمی پذیرند، دوست دارند به آن اهمیت بدهند، رقابت کنند و تمایلی به نشان دادن ضعف ندارند، در نتیجه همیشه نزاع بی پایان؛ همه آنها نیاز به تکیه بر دیگران دارند و نمی توانند خودمختار باشند و نتیجه آن باعث درگیری های زناشویی نیز می شود.
 
(3) انتظارات متفاوت برای نقش زن و شوهر. آنچه شوهر باید انجام دهد و مراقبت کند و زن چه باید بکند و چه مسئولیتی باید بر عهده او باشد همه حاصل عادات اجتماعی و فرهنگی است. وقتی همه از خانواده اصلی خود بزرگ می شوند، ناخودآگاه دیدگاه خود را در مورد نقش زن و شوهر شکل می دهند. اگر زن و شوهر از زمینه‌های اجتماعی، فرهنگی و خانوادگی متفاوتی باشند، ممکن است نگرش بسیار متفاوتی نسبت به نقش زن و شوهر داشته باشند و به راحتی از همسر خود احساس نارضایتی کنند. به عنوان مثال، همسری در مدت کوتاهی پس از ازدواج بسیار ناراضی شد و گریه کرد و گفت که شوهرش هر چقدر هم که مشغله داشته باشد در کارهای خانه به او کمک نکرده است. او گفت که وقتی در خانه بود، پدرش اغلب به آشپزخانه می رفت تا به مادرش در آشپزی کمک کند. اما شوهر گیج شده بود، در خانواده او، پدر هرگز از آشپزخانه بیرون نمی آمد و شوهر از این که همسرش متولی قدرت مالی خانواده بود، بسیار ناراضی بود، زیرا پدر مسئول قدرت مالی بود. در خانواده اش برای زن و شوهرها انتظار ثابتی وجود دارد و نمی توانند برای مدتی نقش های جدید خود را به عنوان زن و شوهر بپذیرند یا تثبیت کنند که باعث نارضایتی آنها می شود.
 
(4) تحت تأثیر و مداخله والدین. گاهی اوقات تعارضات زناشویی مستقیماً از دخالت و تأثیر خانواده والدین ناشی می شود، مثلاً والدین از ازدواج فرزندان خود حمایت نمی کنند یا حتی مخالف آن هستند یا والدین بیش از حد به آن اهمیت می دهند و بیش از حد دخالت می کنند، به طوری که فرزندان. استقلال زندگی زناشویی را که تصور می کردند از دست بدهند. مثال دیگر این است که رابطه بین والدین و فرزندان بیش از حد عمیق است و فرزندان از نظر عاطفی نگران واکنش های والدین خود هستند و سعی می کنند برای برآوردن خواسته های والدین خود "فرزندی" باشند و در نتیجه همسر احساس می کند که در حق او ظلم شده و احساس نارضایتی می کند. که منجر به اختلاف بین زن و شوهر می شود. گاهی اوقات شرایطی پیش می آید که والدین دو طرف با یکدیگر رقابت می کنند، اگر زوج جوان با خانواده دیگر رفتار بهتری داشته باشند، خانواده دیگر ناراضی خواهند بود و اگر از خانواده دیگر مراقبت کنند، خانواده دیگر ناراضی می شوند. با پریدن روی الاکلنگ، اگر مراقب نباشید، تعادل خود را از دست خواهید داد.
 مشاوره ازدواج در کرج
(5) زن و شوهر فاقد هنر حفظ رابطه زن و شوهر و حفظ زندگی زناشویی هستند. به دلایل مختلف، برخی از زوج ها به جای حفظ زندگی زناشویی، انرژی خود را روی کار، تربیت فرزند یا چیزهای دیگر می گذارند. آنها معتقدند تا زمانی که ازدواج کنند، رابطه زناشویی برای همیشه ادامه خواهد داشت و تا آخر عمر ادامه خواهد داشت، بنابراین جای نگرانی نیست. آنها نمی دانند که زندگی عاطفی زن و شوهر مانند گل و گیاه است که هر از چند گاهی نیاز به پرورش و نگهداری دارد وگرنه کم کم پژمرده می شوند. برخی از زوج ها فاقد ارتباط هستند و این دو به ندرت برای تبادل نظر با یکدیگر صحبت می کنند. در نتیجه، یکدیگر چیز زیادی درباره آنچه که دیگری فکر می‌کند، برنامه‌ریزی، نظرات و احساسات نمی‌دانند؛ آنها فقط به همراهانی تبدیل می‌شوند که با هم زندگی می‌کنند و می‌خوابند؛ آنها نمی‌دانند چگونه علایق و سرگرمی‌های مشترک را پرورش دهند، و نه فقدان یک هدف مشترک در زندگی یک رابطه غیر قابل مشاهده پوچ ایجاد می کند و منجر به نارضایتی زناشویی می شود.
 
(6) وقوع روابط خارج از ازدواج. صرف نظر از اینکه رابطه خارج از ازدواج ناشی از کیفیت نامطلوب ازدواج باشد یا کیفیت ازدواج متاثر از وقوع رابطه خارج از ازدواج باشد، اگر یکی از زوجین در محل ازدواج با شخص ثالث رابطه عاطفی یا جنسی داشته باشد. ، بدون شک یک موضوع بسیار جدی است. دلایل مختلفی برای وقوع روابط خارج از ازدواج وجود دارد: یا به دلیل "ذهنیت محاصره"، خیال پردازی در مورد سایر جنس های مخالف، یا دوست داشتن چیزهای جدید و نفرت از قدیمی ها، دنبال کردن محرک ها و تغییرات جدید، کسانی که از شکاف استفاده می کنند و غیره. در، نیاز به تجزیه و تحلیل دقیق و به دقت هدایت شود. به طور خلاصه، موفقیت یا عدم موفقیت ازدواج اغلب به شرایط زیادی بستگی دارد. اختلاف بین زن و شوهر به یک یا دو دلیل ایجاد نمی شود: اغلب به دلیل انباشته شدن عوامل زیادی ایجاد می شود و در نتیجه روابط زناشویی با مشکل مواجه می شود. زوج های معمولی می توانند با تکیه بر علاقه و اعتماد متقابل خود در زندگی زناشویی، زندگی زناشویی آرامی داشته باشند، اما گاهی اوقات سختی های زیادی در ازدواج پیش می آید که نیاز به مشاوره ازدواج دارد.
 
(7) مشکلات پزشکی جنسی. در سال 2006، موسسه روانشناسی چین-آلمانی ووهان با پروفسور لیو جیهونگ از بخش اورولوژی بیمارستان ووهان تونجی برای انجام مشاوره روانشناختی و درمان ED روان‌زا همکاری کرد. در کار خود متوجه شده ایم که بیشتر عوامل ناهماهنگ مانند ناتوانی جنسی و انزال زودرس در زندگی جنسی زن و شوهر را می توان در روانشناسی یافت و از طریق آن روان درمانی حل. رفتار جنسی غیرطبیعی و شناخت غیرطبیعی علل شایع هستند. مشاوره و درمان عواطف زوجین می تواند عواطف زوجین را تقویت کند، کیفیت جنسی زوجین را بهبود بخشد و احساس خوشبختی در زندگی زوجین را افزایش دهد.
اطلاعات چین و آلمان
تابلو اعلانات
مشاوره ازدواج