مشاوره کودک - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: مجموعه مشاوره روانشناسی، تحصیلی و مددکاری (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=110) +--- موضوع: مشاوره کودک (/showthread.php?tid=76957) |
مشاوره کودک - lavazemkhanegi - 20-02-2023 مشاوره های تک به تک چیست؟ مشاوره فردی فرصت تجزیه و تحلیل عوامل مختلفی را می دهد که خواب کودکان به آنها بستگی دارد. قبل از مشاوره، یک نظرسنجی با سوالات و یک دفترچه خاطرات خواب از کودک، شامل چندین روز متوالی پر می کنید. در ویدیوی اولیه اطلاعات اولیه را خواهید یافت و در طول جلسه واقعی در مورد وضعیت خاص شما صحبت خواهیم کرد. بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط شما، ما یک استراتژی (به صورت شفاهی) برای کار برای بهبود خواب کودک آماده خواهیم کرد. من دستورالعمل هایی برای بهینه سازی حالت و مراحل کاهش کمک خواب ارائه خواهم کرد. همچنین خواهید فهمید که چگونه به کودک بیاموزید که به طور مستقل بخوابد. شرایطی که مشاوره فردی مناسب است: مشاوره کودک ★ بیداری شب مکرر ★ به خواب رفتن دشوار و طولانی مدت ★ بیداری صبح خیلی زود ★ خواب زیاد برای چرت زدن در طول روز ★ خوابیدن فقط در آغوش، با شیر دادن، با یک بطری، با تاب، در یک زنجیر، در یک کالسکه ★ جداسازی کودک در گهواره یا اتاق جداگانه ★ ایجاد یک برنامه روزانه مناسب و قابل پیش بینی ★ به تنهایی بخوابید ★ تغییر به چرت های روزانه کمتر در زمان مناسب ★ ناگهان خواب کودک بدتر شده است ★ شما می خواهید مطمئن شوید که همه چیز با خواب کودک خوب است ★ شما می خواهید یک پایه خوب برای خواب سالم ایجاد کنید خدمات اضافی برای خانواده هایی که با آنها کار کرده ایم: ★ مشاوره 30 دقیقه - 40 BGN ★ مشاوره 60 دقیقه - 70 BGN بسته های با ردیابی بسته های ردیابی امکان همکاری طولانی مدت را فراهم می کند. آنها برای موارد پیچیده تر و یادگیری به خواب رفتن مستقل در صورت لزوم مناسب هستند. بیشتر ببین جزئیات پرداخت بانکی: "Kopche za son" EOOD IBAN: BG38FINV91501017453782 BIC: FINVBGSF مبنای پرداخت: مشاوره برای (نام فرزند) ما با هم دکمه خواب فرزند شما را پیدا خواهیم کرد! ////////////////////// مشاوره کودکان دپارتمان نوزادان مطب دارد که همه روزه به جز یکشنبه ها باز است. برای نوزادانی که هم در بیمارستان و هم در سایر مراکز پزشکی به دنیا می آیند، می توان از آن مشاوره کرد. مشاوره کودکان در مطب و واکسیناسیون به درخواست والدین انجام می شود. این بر روی برنامه هایی برای پیشگیری، تشخیص زودهنگام و درمان کار می کند: › دیسپلازی مادرزادی و القایی هیپ در نوزادان › برنامه ای برای غربالگری ناشنوایی مادرزادی و اختلالات شنوایی با مطالعه پتانسیل های برانگیخته شنوایی در حال توسعه است. › پیگیری دیرهنگام نوزادان در معرض خطر › تشخیص سونوگرافی بیماری های سیستم عصبی مرکزی (CNS) دفتر تشخیص با همکاری مستقیم کلینیک اطفال، بخش های چشم پزشکی، جراحی مغز و اعصاب، تصویربرداری، آزمایشگاه بالینی کلینیک شهر آجیبادم MBAL Tokuda کار می کند. متخصصان نوزادان ارتباط نزدیکی با مرکز فلج مغزی و بیمارستان ملی قلب و عروق دارند. مشاوره کودک مراقبت از کوچکترین - بینایی کودکان در کلینیک چشم اقصر توجه ویژه ای به تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری های چشمی در دوران کودکی می شود. بینایی کودک نیاز به توجه و مراقبت ویژه دارد. دانش و اطلاعات اولیه در مورد دنیای اطراف را از طریق حواس خود جمع آوری می کند و بینایی مهمترین آنهاست. در عین حال، در سنین پایین به شدت ایجاد می شود و تشخیص به موقع ناهنجاری های احتمالی شرط مهمی برای اصلاح آنها است. توصیه می شود که اولین معاینه توسط چشم پزشک در حدود سال اول کودک انجام شود، در صورتی که کودک در یک گروه خطر قرار می گیرد - اقامت در انکوباتور پس از تولد، به دلیل خطر رتینوپاتی نارس و عوارض مرتبط با آن، یا اگر یک مورد ثبت شده از ناهنجاری های بینایی در خانواده وجود دارد. در 3 و 6 سالگی این معاینه اجباری است. چشم تنبل (آمبلیوپی) ویژگی های رفتاری کودکان اگر برخی از ویژگی های ذکر شده را در رفتار کودک خود مشاهده کردید، حتما با چشم پزشک مشورت کنید: مالش مداوم چشم ها چشمک زدن مکرر حساسیت شدید به نور مشکل در تمرکز ردیابی بصری دشوار یک شی وضعیت یا حرکت غیر طبیعی چشم (بعد از 6 ماهگی) قرمزی مزمن چشم ریزش مزمن چشم کودکان در سن مدرسه از نظر علائمی مانند: مشکل در دیدن اجسام از راه دور مشکل در خواندن نزدیک یا از روی تخته چشم های کج اشیایی را که نگاه می کند به چشم نزدیک می کند نشستن خیلی نزدیک به تلویزیون در بیمارستان چشم اقصر، متخصصانی با تجربه گسترده و حرفه ای بودن ثابت شده با کودکان کار می کنند. به لطف تجهیزات مدرنی که در اختیار داریم، تشخیص بیماری های چشمی حتی در دوران کودکی امکان پذیر است. بیشتر بدانید در مورد: آیا به مشاور خواب کودک نیاز دارید؟ من مطمئن هستم که هر پدر و مادری می تواند به تنهایی راه حلی برای خواب فرزندش بیابد. آنچه مشاوران خواب کودک با آن سروکار دارند، فیزیک هسته ای نیست. هر کسی که وقت و انرژی کافی برای خواندن و جذب ادبیات موجود داشته باشد، با این چالش روبرو خواهد شد. بله، خودتان می توانید از عهده آن برآیید. اگر زمان و فرصتی ندارید به دنبال که خودتان راه حل مناسب بگردید ، من اینجا هستم تا به شما کمک کنم . من با کمال میل تجربه و دانش خود را به اشتراک می گذارم و راه حلی آماده و متناسب با نیازهای فرزندتان را در اختیار شما قرار می دهم. مشاوره ها مشاوره کودک اگر کودک شما زیر 5 ماه سن دارد یا اگر به زودی منتظر عضو جدیدی از خانواده هستید و می خواهید از همان ابتدا عادات خواب سالمی را ایجاد کنید، توصیه های این بخش را بررسی کنید. در این دوره، والدین اغلب به دنبال توصیه هایی هستند که چگونه به نوزاد کمک کنند تا راحت تر به خواب برود، مایلند بیداری های شبانه را کاهش دهند و یک ریتم قابل پیش بینی در طول روز خواب و بیداری ایجاد کنند. من می توانم در مورد این سوالات و بسیاری از سوالات دیگر به شما کمک کنم. خواب نوزاد عزیزم 5-18 ماهگی بسیاری از مادران به اشتراک می گذارند که این دوره پر از چالش های زیادی در مورد خواب نوزاد است. مشکل در به خواب رفتن، بیداری های مکرر شبانه، خواب کوتاه و "ناهم" در طول روز تنها بخش کوچکی از مشکلات والدین است. در واقع، دوره بین 5 تا 18 ماهگی بهترین زمان برای ایجاد عادات جدید خواب سالم برای کودک شما است. مشاور خواب کودک - گرگانا تسانوا بچه 1.5 - 5 سال کودکان در این سن به طور فعال در حال کاوش در جهان و مرزهایی هستند که مادر و پدر با نیت خوب سعی می کنند تعیین کنند تا کودک بتواند خوابی سالم داشته باشد. در اینجا، والدین اغلب با سؤالات جدیدی روبرو می شوند. به عنوان مثال، کودک شب ها از خوابیدن امتناع می کند یا شب ها دوباره بیدار می شود و تا همین اواخر خواب آرامی داشت. وحشت شبانه یا کابوس ممکن است رخ دهد. من می توانم هم برای این موارد و هم برای بسیاری از مسائل دیگر مربوط به خواب کودک راه حل خوبی ارائه دهم. بازخورد پس از مشاوره قبل از اینکه با گری آشنا شوم، آنی هر شب بین 5 تا 8 بار از خواب بیدار می شد. من و شوهرم به سختی خوابیدیم. خواب او در طول روز خوب بود، اما من به سختی می توانستم او را بخوابانم. در حالی که در اتاق خواب حرکت می کنم، دستانم را تکان می دهم و او یک بچه بزرگ است. بنابراین قراری برای گفتگوی مقدماتی گذاشتیم. من بلافاصله می دانستم که می خواهم با گری کار کنم. برنامه او پر بود و من باید صبر می کردم اما ارزشش را داشت. در هفته اول خواب آنی در روز و سپس بیداری های شبانه را تنظیم کردیم. گری با رویکردهای بدون اشک کار می کند، که عالی است زیرا نمی توانم به گریه آنی گوش دهم. همه چیز در حدود 10 روز درست شد. آنی شروع به خوابیدن کرد. او یک بار در طول شب بیدار می شود تا به او غذا بدهد و بلافاصله بعد از آن به خواب می رود. بسیار از شما متشکرم! خواب و آرامش را به خانه بازگرداند.» مامان ای. و بچه آنی من از گرگانا تسانوا صمیمانه تشکر می کنم. ما سه هفته با هم بودیم تا به خواب بوریس کمک کنیم. امروز او تمام شب را در تختش می خوابد و خیلی راحت به خواب می رود. ابتدا او را در کوله پشتی ارگونومیک یا در کالسکه می خواباندم. من به چیزهایی دست یافته ام که انتظار داشتم امکان وقوع آنها وجود نداشته باشد. من او را به همه دوستانم توصیه می کنم!» مامان س. و بچه بوریس "گری بهترین است! مشکل پسر کوچکم را در چند جلسه حل کردیم. او 8 ماهه بود و در طول روز اصلا نمی توانست بخوابد. تمام روز غرغر می کرد و ناله می کرد. او اکنون خوب می خوابد و بسیار آرام تر شده است. همانطور که گری گفت، او بیش از حد خسته بود. از حضور شما سپاسگزارم. شما خیلی حمایت کننده و درک کننده هستید. امیدوارم دیگر مشکلی نداشته باشیم، اما اگر در آینده نیاز داشته باشیم دوباره تماس خواهم گرفت." مامان اس و بچه ای. زمانی که پسرم 1 سال و 5 ماهه بود با گری تماس گرفتم. مدتها فکر می کردم که خیلی دیر به او یاد می دهم که خودش بخوابد. او در تخت ما می خوابید و شبی 50 بار بیدار می شد و اگر به او غذا بدهم دوباره می خوابد. میخوام تا 2 سالگی بهش شیر بدم. فکر میکردم مشاوران خواب سعی میکنند مرا از این موضوع خلاص کنند. در اولین جلسه، جری گفت که اگر فرصت و تمایلی برای شیر دادن به او برای مدت طولانی داشته باشم، حتی مهم است که شیردهی را ادامه دهم. شگفتی دیگر این بود که نیازی نداشتم او را به یک تخت جداگانه منتقل کنم تا شب بخوابم. با این حال، من و شوهرم تصمیم گرفتیم او را در گهواره ای در اتاق خوابمان بخوابانیم. تمام توصیه های جری واضح و دقیق بود. پسرم برای خوابیدن در گهواره اش نقل مکان کرده است. الان قبل از خواب و صبح زود ساعت 6:30 از او پرستاری می کنم. روزهایی بود که من و گری روزی دو بار از همدیگر می شنیدیم. او به من شجاعت و اعتماد به نفس زیادی داد. هر بار با این صبر و آرامش به سؤالات پاسخ می داد.» مشاوره کودک |