تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
چگونه کسب و کار خود را در گوگل ثبت کنیم؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: فناوری اطلاعات و ارتباطات (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=6)
+--- موضوع: چگونه کسب و کار خود را در گوگل ثبت کنیم؟ (/showthread.php?tid=63506)



چگونه کسب و کار خود را در گوگل ثبت کنیم؟ - parsaty - 06-11-2021

ورود به فضای گوگل

توجه داشته باشید که برخی مراحل ثبت کسب و کار در گوگل، بنابر نوع انتخاب های شما در هر مرحله و نوع تجارتی که شما در آن فعالیت دارید ممکن است متفاوت باشد.
۱. وارد سایت Google my business شوید. بعد از آن به حساب کاربری تجاری خود وارد شوید. اگر حساب کاربری ندارید، ابتدا با ورود به بخش ثبت نام گوگل، یک حساب کاربری برای خود درست کنید.
۲. در صفحه اول my business گزینه manage now را کلیک و در صفحه بعد، نام تجاری خود را در قسمت جستجو وارد کنید. در صفحه زیرین که زیر گزینه جستجو باز می شود، گزینه create account را انتخاب کنید.
[تصویر:  google-my-business-guide.jpg]
نکته: اگر نام کسب و کار شما و آدرس شما در گزینه زیرین نشان داده شود، معنایش آن است که ثبت کسب و کار در گوگل برای شما انجام شده و تنها کاری که شما باید انجام دهید ادعای مالکیت بر آن است.
۳. در صفحه بعد، نام تجارت خود و طبقه کاری (مثلا رستوران، خرده فروشی، آرایشگاه و غیره) مربوطه را مشخص کنید. بعد گزینه next را بزنید. طبقه بندی های جزئی تر را در مراحل بعدتر ثبت کسب و کار نیز می توانید اضافه کنید.
۴. در مرحله بعدی باید تصمیم بگیرید که آیا تجارت شما روی نقشه گوگل دیده شود یا نه. به عنوان مثال اگر رستورانی دارید یا تجارت عمومی دیگری دارید که بر روی عموم باز است بهتر است آن را به نقشه گوگل اضافه کنید تا به این ترتیب در جستجو ها بالا بیاید.
اما اگر کارگاهی خصوصی در خانه یا جای دیگری دارید، شاید بهتر باشد که آن را روی نقشه گوگل، نشان ندهید. در هر حال، گزینه بله یا خیر را انتخاب کنید و بعد next را بزنید.
[تصویر:  business-on-google-4.jpg]
۵. در صورتی که تصمیم به نمایش تجارت خود روی نقشه گوگل داشته باشید بعد از انتخاب گزینه بله، صفحه ای باز می شود و از شما می خواهد که آدرس فعالیت تجاری خود را وارد کنید. اگر گزینه خیر را انتخاب کنید، از شما خواسته خواهد شد که حوزه کاری خود را مشخص کنید. اطلاعات مربوطه را وارد و بعد گزینه بعدی را کلیک کنید.
۶. شماره تلفن و وب سایت مربوط به کارتان را وارد و بعد گزینه next را بزنید.
۷. در صفحه بعد، مشخص کنید که گوگل، به روز رسانی ها و پیشنهادات مربوط به حوزه کاری شما را برایتان ارسال کند یا نه و بعد گزینه next را بزنید.
۸. اگر تصمیم شما بر آن باشد که آدرس تجارت خود را وارد نکنید، پس باید آدرس پستی مربوط به خود را وارد کنید تا اصالت تجارت شما احراز شود. این آدرس خصوصی خواهد بود. بعد از وارد کردن آدرس، گزینه next را بزنید.
۹. گزینه drop-down را کلیک کنید و روش مناسب را برای احراز هویت تجارت خود انتخاب کنید. بنابر نوع تجارت و کسب و کار شما، روش های احراز هویت تجاری مختلفی در دسترس خواهد بود. برای ثبت کسب و کار در گوگل این احراز هویت لازم است.
تلفن: گوگل به صورت تلفنی کد احراز هویت را به شما اطلاع می دهد. این امکان صرفا برای برخی تجارت های خاص در دسترس می باشد.
ایمیل: گوگل به واسطه ایمیل، کد احراز را برای شما می فرستد.
شناسایی گروهی: اگر تجارت شما، زنجیره ای است، مثلا رستوران زنجیره ای، باید فرمی اضافی را ارسال کنید تا تمام آن ها به صورت یک جا احراز هویت شوند. برای این کار بعد از کلیک گزینهGet verified، گزینه chain را کلیک کنید و تمام اطلاعات خودتان را وارد کنید. یک هفته طول می کشد تا گوگل پیام شما را مورد پردازش قرار دهد.
[تصویر:  google-my-business-explained.jpg]
لحظه ای: اگر حساب سرچ کنسول داشته باشید و وب سایت شما بواسطه سرچ کنسول، احراز هویت شده باشد، به صورت آنی می توانید حساب خودتان را احراز هویت کنید. البته همه طبقات کاری از این امتیاز و امکان برخوردار نیستند.
۱۰. بعد از این مرحله، برخی مشخصات ویژه را نیز باید تکمیل کنید تا صفحه کسب و کار شما ایجاد شود. می توانید ساعات کاری خود، ارسال پیام، شرحی برای تجارت خود، اضافه کردن تصاویر و برخی موارد دیگر را در این مرحله انجام دهید.
۱۱. بعد از وارد کردن تمام اطلاعات ضروری، به صفحه ایجاد شده خودتان هدایت می شوید. در آن جا می توانید هرگونه اطلاعات و موارد لازم دیگر، مثل نشان تجاری و یا شرکت های همکار و برخی اطلاعات لازم دیگر را اضافه کنید.
مراحل فوق، فرآیند ثبت را از ابتدا تا به انتها شامل می شد، اما فراموش نکنید که صرف ثبت کسب و کار در گوگل، به معنای دیده شدن شما از سوی کاربران نیست.
منبع: تبلیغات کلیکی گوگل