تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
استفاده بیکربنات سدیم در نان و شیرینی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: مهندسی شیمی و طراحی فرایندی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=178)
+--- موضوع: استفاده بیکربنات سدیم در نان و شیرینی (/showthread.php?tid=55741)



استفاده بیکربنات سدیم در نان و شیرینی - zoshi - 22-06-2021

بیکربنات سدیم بی‌بو و بی‌طعم می باشد و کمی دارای خاصیت بازی است.
شکل ظاهری آن به صورت پودر سپید یا بلورین می باشد. بی‌کربنات جاذب رطوبت و بوگیر است.
بی کربنات سدیم یا سدیم هیدروژن کربنات، کاربردهایی از جمله پخت نان و شیرینی در صنایع غذایی دارد و به عنوان یک ماده قلیایی جهت درمان اسیدیته خون در صنایع دارویی کاربرد دارد.