استفاده بیکربنات سدیم در نان و شیرینی - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: مهندسی شیمی و طراحی فرایندی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=178) +--- موضوع: استفاده بیکربنات سدیم در نان و شیرینی (/showthread.php?tid=55741) |
استفاده بیکربنات سدیم در نان و شیرینی - zoshi - 22-06-2021 بیکربنات سدیم بیبو و بیطعم می باشد و کمی دارای خاصیت بازی است. شکل ظاهری آن به صورت پودر سپید یا بلورین می باشد. بیکربنات جاذب رطوبت و بوگیر است. بی کربنات سدیم یا سدیم هیدروژن کربنات، کاربردهایی از جمله پخت نان و شیرینی در صنایع غذایی دارد و به عنوان یک ماده قلیایی جهت درمان اسیدیته خون در صنایع دارویی کاربرد دارد. |