تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
بررسی بالا و پایین های خودروهای چینی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=5)
+--- موضوع: بررسی بالا و پایین های خودروهای چینی (/showthread.php?tid=49870)



بررسی بالا و پایین های خودروهای چینی - MortezaSHSH - 02-03-2021

شرکت هاوال:
هاوال (HAVAL) یک برند خودروسازی چینی است که به‌طور تخصصی در ساخت کراس اوورهای SUV فعالیت دارد. این شرکت از سال 2013 راه‌اندازی شد و خودروهای خود را به کشورهایی مانند عربستان سعودی، امارات متحده عربی، ایران و عراق صادر می‌کند. ازجمله خودروهای تولید این شرکت می‌توان به هاوال H1، H2، H3، H8، H9، F5 و F6 اشاره کرد. اگر نام این کمپانی و محصولات آن برای شما چندان آشنا نیست، به دلیل شکست این کمپانی در بازارهای خارجی به‌ویژه ایران است. این برند باآنکه شاسی‌بلندهای زیبا و جذابی تولید می‌کرد، نتوانست برای تصاحب بازارهای خارج از چین چندان موفق باشد و به همین دلیل با شکست مواجه شد. ازآنجایی‌که رقابت بین شرکت‌های چینی در بازارهای غرب آسیا بسیار زیاد است، اشتباهات مدیریتی در شرکت هاوال باعث شد به‌سرعت از دور رقابت خارج شود. به‌جای محصولات این شرکت محصولات جک و چری و دیگر کمپانی‌های چینی سریعاً توانستند رضایت خریداران ایرانی را کسب کنند. 

شرکت فوتون:
فوتون (FOTON) یکی دیگر از شرکت‌های چینی است که در بازار ایران نتوانست موفقیت زیادی کسب کند. این شرکت که دفتر مرکزی آن در شهر پکن قرار دارد، در 28 آگوست سال 1996 تأسیس شد و در زمینه تولید کامیون‌های سبک و سنگین، تراکتورها و ماشین‌آلات کشاورزی بسیار موفق بود. این شرکت همچنین در سال 2006 وارد عرصه تولید موتورهای دیزلی با حجم 2.8 و 3.8 لیتر شد. موفقیت‌های این شرکت یکی پس از دیگری از راه می‌رسیدند. به‌طوری‌که در آمریکای لاتین، هند و روسیه دفاتر نمایندگی شرکت فوتون تأسیس شدند. اما با ورود این شرکت به زمینه تولید خودروهای سبک و تجاری، موفقیت‌ها تقریباً به پایان رسیدند. 
یکی از محصولات این شرکت پیکاپ فوتون تونلند بود که ایران‌خودرو واردات آن را به داخل کشور انجام داد. این خودرو ظاهر جذاب و اسپرتی داشت اما قدرت موتور آن به‌اندازه‌ای نبود که بتواند خریداران خودرو را راضی کند. از سوی دیگر، زمان شتابگیری 18 ثانیه نیز برای یک پیکاپ بسیار زیاد بود. به‌علاوه این خودرو امکانات کمکی و سیستم‌های هشداردهنده که در خودروهای هم‌رده دیده می‌شوند را نیز دارا نبود. به عبارتی، پیکاپ فوتون تونلند، به هیچ‌کدام از امکانات کروز کنترل، کنترل کشش، سنسور جلو، سنسور فشار باد تایر، رادار نقطه کور و موارد این‌چنینی مجهز نبود. بنابراین به‌سرعت از دور رقابت خارج شد. 

خرید خودرو؛ به دلایل مختلف ازجمله نوسان در تولید و واردات خودرو، نرخ ارز و تورم، با تغییرات زیادی روبه‌رو می‌شود. همچنین به‌دلیل عدم اطلاع افراد از مشخصات فنی و شرایط بازار و غیرمنطقی بودن نرخ‌های اعلامی، افراد تمایل کمتری به خرید و فروش ماشین از خود نشان می‌دهند. ازسویی تجربه‌ی ما در تمام این سال‌ها نشان می‌دهد که 72% خودروهای کارکرده دارای حداقل یک مشکل فنی یا بدنه هستند؛ در چنین شرایطی نیاز به متخصصین خبره و مجرب احساس می‌شود تا علاوه‌بر راهنمایی در خرید خودرو دست دوم کارشناسی شده و مطمئن، در امر فروش خودرو کارکرده با قیمت واقعی نیز به ما کمک کنند.

اگر علاقه مند به مطالعه بیشتر در این باره هستید به ادامه مطلب مراجعه کنید.