تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
آیا بواسیر خونی خطرناک است؟ برای درمان خونریزی بواسیر چکار کنیم؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: سلامت و زیبایی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=78)
+--- موضوع: آیا بواسیر خونی خطرناک است؟ برای درمان خونریزی بواسیر چکار کنیم؟ (/showthread.php?tid=49008)



آیا بواسیر خونی خطرناک است؟ برای درمان خونریزی بواسیر چکار کنیم؟ - healthingclinic - 10-01-2021

[تصویر:  %D8%AE%D9%88%D9%86%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%...%D8%B1.jpg]

بواسیر یا هموروئید که شایع ترین بیماری نشیمنگاهی به شمار می رود و بیش از نیمی از جمعیت جهان آن را تجربه می کنند، در هر فردی به شکلی متفاوت نمایان می شود. بواسیر خونی یکی از انواع هموروئید است که در نتیجه فشار بیش از حد به رگ های کانال مقعد و پارگی در این رگها ایجاد می شود و نشانه آن خونریزی است.
در واقع هر نوع هموروئید خارجی (بیرون از مقعد) و داخلی (داخل کانال مقعد) که دچار خونریزی شود بواسیر خونی شناخته می شود. البته خونریزی بیشتر در بواسیر خارجی دیده می شود. مسئله قابل تامل این است که هر نوع خونریزی مقعدی نشانه بواسیر نیست و دلایل متعددی می تواند در بروز این عارضه تاثیر گذار باشد.
بنابراین اگر با این عارضه مواجه شدید، بدون مراجعه به پزشک اقدام به خود درمانی و استفاده از داروها و درمان های خانگی نکنید.
آیا بواسیر خونی خطرناک است؟
وقتی فشار وارده بر رگ های ناحیه مقعدی به قدری افزایش پیدا کند که این عروق دچار پارگی شود، بیماری شما در مرحله ایست که باید سریعا تحت درمان قرار بگیرد. اگر خونریزی خفیف باشد و حداکثر تا هفت روز بهبود پیدا کند، آسیب جدی نیست.
اما اگر بیش از یک هفته است که با این عارضه مواجه شدید، نباید درمان را به تعویق بیندازید چون احتمال ترمیم خود به خود عروق آسیب دیده در این حالت بسیار پایین است.
در صورتی که هموروئید خونی درمان نشود، علاوه بر عوارض و مشکلاتی مثل درد، سوزش، التهاب و در نهایت احتمال مسدود شدن انتهای روده ممکن است به دلیل خونریزی مدارم و به مرور زمان دچار کم خونی شوید.
حالت خطر و اورژانسی زمانی است که خونریزی شدید باشد. در چنین شرایطی باید فورا به پزشک یا اورژانس مراجعه کنید.
درمان خونریزی بواسیر
در درجه خفیف خونریزی و در گام نخست می توان با تغییر سبک تغذیه و استفاده از فیبر کافی، به درمان یبوست و در نتیجه کاهش فشار مقعد و درمان خونریزی بواسیر کمک کرد. همچنین استفاده از داروهای ملین و پماد هموروئید طبق دستور پزشک ممکن است تاثیر مثبتی در بهبود و درمان بیماری داشته باشد.
اما اگر بعد از هفت روز بهبودی حاصل نشد باید از روش های پزشکی برای درمان خونریزی بواسیر کمک گرفت. بهترین روش که به عنوان درمانی سریع و قطعی شناخته می شود استفاده از لیزر است اما طبق نظر پزشک از سایر روش های درمان هم می توان استفاده کرد.

https://darmanlaser.com/blog/%d8%a8%d9%88%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%b1-%d8%ae%d9%88%d9%86%db%8c-%d8%ae%d8%b7%d8%b1%d9%86%d8%a7%da%a9/