خواص کنجد چیست - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: سلامت و زیبایی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=78) +--- موضوع: خواص کنجد چیست (/showthread.php?tid=46861) |
خواص کنجد چیست - banimodebanimag - 14-12-2020 کنجد سرشار از پروتئین است برخلاف تصور بسیاری، پروتئین تنها با مصرف گوشت قرمز حاصل نمیشود. در واقع هر 3 قاشق غذاخوری کنجد (30 گرم) حاوی 5 گرم پروتئین است. این پروتئین را میتوانید در کنجد خام و پخته بهدست آورید و در غذاهای خود به صورت مداوم استفاده کنید. پروتئین برای سلامت بدن از ساخت ماهیچه تا بهبود عملکرد هورمونهای بدن اهمیت بسیاری دارد. در واقع شما میتوانید کنجد را در کنار غذاهای دیگر مصرف کنید تا به افزایش پروتئین بدن کمک کنید. ناگفته نماند افراد گیاهخوار میتوانند کنجد را در کنار لوبیا، سویا و نخود سبز مصرف کنند تا پروتئین مورد نیاز بدنشان را فراهم سازند. . کنجد فشار خون را پایین میآورد فشار خون بالا یکی از عوامل اصلی بیماریهای قلبی و سکته قلبی است. کنجد سرشار از منیزیم است و به کاهش فشار خون کمک میکند. علاوه بر این، کنجد حاوی ویتامین ای و ترکیبات آنتیاکسیدان است که به عروق، قلب و فشار خون کمک بسزایی میکند. طبق یک تحقیق، گروهی از افراد که فشار خون بالایی داشتند، روزانه، 2.5 گرم پودر کنجد سیاه مصرف میکردند. در پایان ماه، فشار خون این افراد، 6% کاهش یافت و این تحقیق خود گویای معجزه مصرف روزانه کنجد است. . کنجد در سلامت استخوان تأثیر دارد کنجد سرشار از کلسیم است و به سلامت استخوانها کمک بسزایی میکند. جالب است بدانید که 30 گرم کنجد پوستکنده 1% کلسیم، 25% منیزیم، 19% منگنز و 18% از زینک مورد نیاز بدن را تهیه میکند. همچنین 30 گرم کنجد پوستنکنده 22% کلسیم، 25% منیزیم، 32% منگنز و 21% زینک مورد نیاز بدن را فراهم میسازد. در صورتی که احساس میکنید در هضم کنجد پوستنکنده مشکل دارید، میتوانید آن را خیس، آبپز یا کبابی کنید. این روشها به نرم شدن کنجد کمک میکند و شما میتوانید آن را در تهیه سالاد و غذاهای خود مصرف کنید و به سلامت استخوانها نیز کمک نمایید. . کنجد التهاب را کاهش میدهد پیش از این گفتیم که در گذشته آشوریان و نیاکان ما از کنجد به عنوان مرهم و دارو استفاده میکردند. این روزها محققان ثابت کردهاند که کنجد باعث کاهش و التیام التهاب میشود. مشکلات کبد و کلیه، مشکلات قلبی و بیماریهایی همچون چاقی مزمن و سرطان باعث بروز التهاب در بدن میشوند. در این صورت مصرف کنجد میتواند کمک بسزایی بکند و همچون مرهم و دارو عمل کند.م شما میتوانید مقدار 18 گرم تخم کتان و 6 گرم دانه کنجد و 6 گرم تخم کدو را با یکدیگر ترکیب کنید و به مدت 3 ماه، هر روز آن را بخورید. تحقیقات نشان میدهد که مصرف 3 ماهه این ترکیب به کاهش 51% از التهاب بدن کمک میکند. . کنجد منبع خوب ویتامین ب است از دیگر خواص پودر کنجد این است که دانه کنجد منبع خوبی از انواع ویتامین ب است. تنها 30 گرم از کنجد حاوی 19% تیامین یا ویتامین ب1، 8% نیاسین یا ویتامین ب3 و 14% ویتامین ب6 است. بهتر است بدانید که ویتامین ب به بهبود عملکرد سلولی و متابولیسم بدن (سوخت و ساز بدن) کمک بسزایی میکند. همچنین ویتامین ب به افرادی که مشکلات روانی و ذهنی همچون افسردگی دارند، کمک بسزایی میکند. در واقع کمبود ویتامین ب عامل اصلی خستگی، ضعف، یبوست، مشکلات عصبی، پریشان حالی و حتی افسردگی است که هرگز نباید مصرف آن را فراموش کنید. . کنجد به ساختار سلولهای خونی کمک میکند بدن برای ساخت سلولهای خونی به مواد مغذی همچون کنجد نیاز دارد. جالب است بدانید که تنها 30 گرم از کنجد خام و پوستکنده حاوی 24% آهن، 136% مس و 5% ویتامین ب6 است. آهن ترکیب اصلی هموگلوبین است که اکسیژن را به سلولهای خونی میرساند و ویتامین ب6 و مس به ساخت هموگلوبین کمک میکنند. تفاوتی ندارد که از کنجد خیس، پخته یا خام استفاده میکنید. کنجد به هر شکلی به ساختار و تشکیل سلولهای خونی کمک میکند. از این رو محققان و پزشکان مصرف 30 گرم کنجد در وعدههای غذایی روزانه را توصیه میکنند. . کنجد قند خون را کنترل میکند کنجد میزان کربوهیدرات کمی دارد و در مقابل، حاوی پروتئین و چربی مفیدی است که تمام این عناصر به کنترل قند خون بدن کمک بسزایی میکنند. همچنین کنجد شامل ترکیب پینورسینول است که در بهبود عملکرد آنزیم مالتاز دستگاه گوارش تأثیر دارد. غذاهایی همچون نان و ماکارونی حاوی کربوهیدرات و قند هستند و ممکن است مصرف بیش از اندازه این غذاها قند خون را بالا ببرند. آنزیم مالتاز باعث میشود که قند خون به میزان چشمگیری کاهش یابد و کنترل شود. از این رو شما میتوانید با کاهش قند و کربوهیدرات و افزایش مصرف کنجد در برنامه غذایی، شاهد کنترل قند خون باشید. . کنجد سرشار از آنتیاکسیدان است مصرف کنجد به افزایش آنتیاکسیدان در بدن کمک بسزایی میکند. در واقع استرس باعث آسیب به برخی از سلولهای بدن و در نتیجه بروز برخی از بیماریهای جدی و مشکلات جسمی میشود. در واقع آنتیاکسیدان کمک شایانی به کاهش استرس در بدن میکند. ناگفته نماند، براساس تحقیقاتی آنتیاکسیدان مانع آزاد شدن رادیکالهای سرطانی در بدن میشود. از این رو مصرف مداوم کنجد میتواند به کاهش ابتلا به برخی از سرطانها نیز کند. اما بهتر است بدانید که کنجد به تنهایی معجزه نمیکند و داشتن یک سبک زندگی سالم نیز اهمیت دارد. . کنجد باعث بهبود سیستم ایمنی میشود کنجد منبع خوبی برای ترکیبات مغذی است که به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک میکند و این ترکیبات مغذی شامل زینک، سلنیوم، مس، آهن، ویتامین ب6، ویتامین ای و... است. برای مثال بدن به زینک نیاز دارد که سلول سفید خونی تولید کند تا هنگام بروز بیماری ایمن و قویتر باشد. سیستم ایمنی قوی کمک بسزایی در افزایش سلامت بدن میکند. این سلامت از ورزش، سبک زندگی سالم و مصرف غذاهای سالم و طبیعی که دانه کنجد بخش مهمی از آن است، تضمین میگردد. از این رو مصرف کنجد خام یا پخته را در وعدههای غذایی خود فراموش نکنید. . کنجد درد مفصل زانو را تسکین میدهد استئوآرتریت نوعی درد مفصل است که این درد به شدت زانو نیز احساس میشود. برخی عوامل همچون التهاب، باعث بروز مشکلاتی در مفاصل بدن میشوند. پیش از این گفتیم که دانه کنجد حاوی آنتیاکسیدان و ترکیبات ضدالتهاب است که به درد مفاصل نیز کمک میکند. تحقیق دوماههای روی برخی از افراد با مشکلات درد مفصل زانو انجام شد که در این تحقیق افراد باید روزانه 5 قاشق غذاخوری یا به عبارتی 40 تا 50 گرم پودر کنجد را مصرف میکردند. در نهایت درد مفصل این گروه در مقایسه با گروهی که تنها دارو مصرف میکردند، 63% کاهش یافت. |