تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
خوردن قیسی در بارداری و خواص آن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: سلامت و زیبایی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=78)
+--- موضوع: خوردن قیسی در بارداری و خواص آن (/showthread.php?tid=43660)



خوردن قیسی در بارداری و خواص آن - 7sanaz - 09-08-2020

خواص و فایده خوردن قیسی در بارداری
خوردن قیسی در بارداری یا همان برگه‌ی زردآلو مانند هر میوه‌ی دیگری حاوی فیبر بالاست. میزان بالای فیبر در رژیم یکی از اساسی‌ترین مشکلات زنان در دوران بارداری یعنی یبوست را حل می‌کند. فیبر به حرکات مواد در داخل روده کمک کرده و در واقع جریان داخل آن را روان می‌سازد. همچنین کلسترول خون را نیز پایین می‌آورد و بدین وسیله در کاهش فشار خون نقش دارد. 
قیسی حاوی سه ویتامین مهم نیز هست که خواص آنها برای زنان باردار کاملاً مشخص شده‌اند. یعنی ویتامین A ، C و K. این دو ویتامین نقش مهمی در رشد و نموی جنین دارند. ویتامین A یا بتاکاروتن در تشکیل سیستم بینایی جنین نقش مهمی ایفا می‌کند. ویتامین C در بارداری به تقویت سیستم ایمنی جنین بسیار کمک می‌کند. از طرفی خطر اکسیداسیون را رفع کرده و رادیکال‌های آزاد سرطان‌زا را از بین می‌برد. ویتامین K، برای حفظ استخوان و دندان و تشکیل لخته برای بند آوردن خونریزی نقش اساسی دارد. 
از مواد معدنی موجود در قیسی می‌توان به آهن، پتاسیم و کلسیم اشاره کرد. فواید مصرف آهن در بارداری که بر کسی پوشیده نیست، آهن برای تولید گلبول‌های‌ قرمز و عملکرد مناسب سیستم گردش خون و اکسیژن رسانی به بافت‌های در حال رشد و نمو لازم است. پتاسیم هم در متابولسیم و عملکرد بافت‌ها نقش اساسی دارد. همچنین نقش آن در فعالیت الکتریکی و ضربان قلب و ساختمان عضلات نیز ثابت شده است. وجود کلسیم در بارداری برای تشکیل استخوان‌های جنین ضروری ست و همچنین از بروز پوکی استخوان در دوران بارداری برای مادر جلوگیری می‌کند. 
فرق قیسی و زردآلو
قیسی در واقع همان زردآلویی ست که طی فرایند در معرض حرارت قرار گرفته و آبش خشک شده است و تفاوت این دو در میزان آب است که می تواند نسبت مواد مغذی به وزن را تحت تاثیر قرار دهد. 
تاثیر خوردن زردآلو بر زیبایی جنین
این موضوع که خوردن مواد غذایی خاص می‌تواند تاثیری بر ظاهر کودک داشته باشند هنوز از نظر علمی اثبات نشده است. با این حال به نظر می‌رسد که بی‌تاثیر هم نیستند. برای مثال خوردن زردآلو باعث تصفیه شدن خون مادر می‌شود و این موضوع می‌تواند در جنین تاثیر زیادی بگذارد. یا خواص زردآلو در شفافیت و درخشندگی پوست نیز می‌تواند به جنین انتقال پیدا کند. 
https://gahvare.net/articles/s239S/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%82%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C