تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
خوردن لبو در بارداری و فواید آن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: سلامت و زیبایی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=78)
+--- موضوع: خوردن لبو در بارداری و فواید آن (/showthread.php?tid=43641)



خوردن لبو در بارداری و فواید آن - 7sanaz - 09-08-2020

مزایای خوردن لبو در بارداری
لبو سرشار از مواد مغذی و فاکتورهای زیادی است که برای رشد جنین مفید است. برخی از فواید مصرف لبو در دوران بارداری عبارتند از:
[list=1]

[*]خطر کم خونی را کاهش می‌دهد:
لبو منبع غنی از آهن است که باعث افزایش تعداد گلبول‌های قرمز و کاهش خطر کم خونی و تامین آهن در بارداری می‌شود.

[*]سیستم ایمنی را تقویت می‌کند:
آنتی اکسیدان‌های موجود در لبو، سیستم ایمنی شما را تقویت کرده و از شما در برابر عفونت‌های احتمالی در دوران بارداری محافظت می‌کنند.

[*]خطر پوکی استخوان را کاهش می‌دهد:
مشخص شده است که زنان باردار بیشتر در معرض خطر پوکی استخوان هستند. وضعیتی که باعث می‌شود استخوان‌های شما ضعیف و شکننده شوند. لبو میزان زیادی از سیلیس و کلسیم مورد نیاز در بارداری را که باعث حفظ دندان و استخوان‌های شما می‌شود، تامین می‌کند.

[*]متابولیسم را تنظیم می‌کند:
لبو سرشار از پتاسیم است، از این رو، خوردن لبو در بارداری باعث تعادل الکترولیت‌های شما و تنظیم سوخت و ساز بدن می‌شود. لبو باعث حفظ فشار خون در دوران بارداری نیز می‌گردد.

[*]از بروز التهاب جلوگیری می‌کند:
بتائین، یک ماده‌ی ضد التهاب است که در لبو وجود دارد و از التهاب، درد و تورم مفاصل در دوران بارداری جلوگیری می‌کند.

[*]به حفظ سطح قند خون کمک می‌کند:

[*]چغندرها در گروه غذاهای با شاخص گلایسمیک پایین قرار دارند، این یعنی برای تبدیل شدن به گلوکز و جذب آن در خون به زمان بیشتری نیاز است. این کار ب
https://gahvare.net/articles/MoTtJ/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%84%D8%A8%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C[/list]