خوردن لبو در بارداری و فواید آن - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: سلامت و زیبایی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=78) +--- موضوع: خوردن لبو در بارداری و فواید آن (/showthread.php?tid=43641) |
خوردن لبو در بارداری و فواید آن - 7sanaz - 09-08-2020 مزایای خوردن لبو در بارداری لبو سرشار از مواد مغذی و فاکتورهای زیادی است که برای رشد جنین مفید است. برخی از فواید مصرف لبو در دوران بارداری عبارتند از:
[list=1][*]خطر کم خونی را کاهش میدهد: لبو منبع غنی از آهن است که باعث افزایش تعداد گلبولهای قرمز و کاهش خطر کم خونی و تامین آهن در بارداری میشود. [*]سیستم ایمنی را تقویت میکند: آنتی اکسیدانهای موجود در لبو، سیستم ایمنی شما را تقویت کرده و از شما در برابر عفونتهای احتمالی در دوران بارداری محافظت میکنند. [*]خطر پوکی استخوان را کاهش میدهد: مشخص شده است که زنان باردار بیشتر در معرض خطر پوکی استخوان هستند. وضعیتی که باعث میشود استخوانهای شما ضعیف و شکننده شوند. لبو میزان زیادی از سیلیس و کلسیم مورد نیاز در بارداری را که باعث حفظ دندان و استخوانهای شما میشود، تامین میکند. [*]متابولیسم را تنظیم میکند: لبو سرشار از پتاسیم است، از این رو، خوردن لبو در بارداری باعث تعادل الکترولیتهای شما و تنظیم سوخت و ساز بدن میشود. لبو باعث حفظ فشار خون در دوران بارداری نیز میگردد. [*]از بروز التهاب جلوگیری میکند: بتائین، یک مادهی ضد التهاب است که در لبو وجود دارد و از التهاب، درد و تورم مفاصل در دوران بارداری جلوگیری میکند. [*]به حفظ سطح قند خون کمک میکند: [*]چغندرها در گروه غذاهای با شاخص گلایسمیک پایین قرار دارند، این یعنی برای تبدیل شدن به گلوکز و جذب آن در خون به زمان بیشتری نیاز است. این کار ب https://gahvare.net/articles/MoTtJ/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%84%D8%A8%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C[/list] |