تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
خواص گوشت بلدرچین برای زن باردار - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: سلامت و زیبایی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=78)
+--- موضوع: خواص گوشت بلدرچین برای زن باردار (/showthread.php?tid=43628)



خواص گوشت بلدرچین برای زن باردار - 7sanaz - 09-08-2020

خواص گوشت بلدرچین برای اسپرم
گوشت بلدرچین سرشار از ویتامین C ست این ویتامین می‌تواند با آثار مخرب استرس اکسیداتیو مقابله کند و همچنین کیفیت مایع منی را بهبود ببخشد. همچنین بلدرچین منبع غنی از آهن نیز هست که اهمیت آن در تولید گلبول‌های قرمز شناخته شده است. این گلبول‌ها مسئول خون‌رسانی به بافت‌ها و اندام‌ها هستند که می‌تواند نقش بسیار پررنگی در باروری داشته باشد. 
مضرات مصرف گوشت بلدرچین در بارداری
اگرچه خواص گوشت بلدرچین برای زن باردار بسیار است اما مانند هر ماده‌ی غذایی دیگری مصرف آن می‌‌تواند مضراتی نیز داشته باشد. ویلیام سیرز، متخصص کودکان در "کتاب بارداری" توضیح می‌دهد که مرغ‌هایی مانند بلدرچین برای مصرف زنان باردار بی‌خطر هستند. با این حال گوشت بلدرچین پخته نشده می‌تواند باعث مسمومیت غذایی، عفونت سیستمیک و آسیب به جنین در حال رشد شود. مطمئن شوید که بلدرچین در شرایط بهداشتی کاملاً پخته و آماده شده باشد. بلدرچینی که در مزارع صنعتی پرورش یافته یا در طبیعت کشته شده‌اند، می‌تواند خطرات بهداشتی را به همراه داشته باشند. آنتی بیوتیک‌ها و هورمون‌هایی که در تغذیه‌ی طیور استفاده می‌شوند، تراتوژن هستند، عوامل خطرناکی که در صورت مصرف در دوره‌های خاصی از رشد جنین می‌توانند باعث آسیب به او شوند. با این حال بلدرچین وحشی ایمنی کمتری هم دارد، زیرا نمی‌توان فهمید که این پرنده در معرض آلاینده‌های مختلف و سایر مواد شیمیایی خطرناک قرار گرفته است یا خیر، بنابراین زنان باردار باید با احتیاط عمل کنند و از مصرف بلدرچین وحشی خودداری کنند زیرا برخی آلاینده‌ها می‌توانند به عنوان تراتوژن عمل کنند.
طریقه‌ی مصرف گوشت بلدرچین 
بعد از دست زدن به غذاهای خطرناکی همچون گوشت، باید دستان خود را بشویید، چشم خود را نمالید و وسایل آشپزخانه خود را کاملا بشویید. غذاهای خام، پخته شده و آماده برای خوردن را به خوبی در یخچال از هم جدا کنید. تنها دستورالعمل اصلی در مصرف گوشت بلدرچین این است که گوشت را قبل از خوردن آن به طور کامل پخته، و به صورت نیم‌پز و دودی شده مصرف نکنید.
https://gahvare.net/articles/NBK2g/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D9%84%D8%AF%D8%B1%DA%86%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1