تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
عوارض مصرف سوسیس و کالباس در دوران حاملگی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: سلامت و زیبایی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=78)
+--- موضوع: عوارض مصرف سوسیس و کالباس در دوران حاملگی (/showthread.php?tid=43588)



عوارض مصرف سوسیس و کالباس در دوران حاملگی - 7sanaz - 09-08-2020

عوارض مصرف سوسیس و کالباس در بارداری
در حالی که می‌توانید به طور کامل از سلامت سوسیس و کالباس‌های خانگی مطلع باشید هیچ تضمینی وجود ندارد که محصولات آماده‌ی بیرون سالم و عاری از باکتری باشند. اما تهیه‌ی سوسیس و کالباس در خانه به یک سری مواد اولیه‌ی خاص نیاز دارد و تهیه‌ی آنها دشوار است از این رو شاید نتوان خیلی روی آنها حساب کرد. سوسیس و کالباس در بارداری می‌توانند به روش‌های مختلفی شما را تحت‌تاثیر قرار دهند:
[list=1]

[*]چربی و نمک (سدیم) بالا : دو قطعه سوسیس حدوداً حاوی 170 کالری و 15 گرم چربی هستند. غذاهای پرکالری باعث اضافه وزن در بارداری می‌شوند که خود مشکلات زیادی را به همراه دارد. مصرف چربی در بارداری و کلسترول برای رشد مناسب کودک ضروری است با این حال در حد تعادل باید مصرف شود. بنابراین باید در مصرف این مواد غذایی احتیاط کرد. از طرفی دیگر دو عدد سوسیس می‌توانند حاوی 6 گرم نمک یعنی 50 درصد از نیاز روزانه باشند. سوسیس و کالباس دو ماده‌ی غذایی هستند که حاوی نمک پنهان و غیرپنهان زیادی هستند از این روز مصرف آن‌ها در بارداری می‌تواند بسیار خطرناک باشد. سدیم بالای موجود در نمکِ سوسیس و کالباس می‌تواند بر رشد کلیوی جنین تاثیر منفی بگذارد. همچنین مادر را دچار سایر عوارض مصرف زیاد نمک در بارداری می‌کند.

[*]لیستریا : باکتری لیستریا مونوسیتوژنز یک باکتری بسیار خطرناک و عامل بیماری لیستریا است. این بیماری می‌تواند منجر به سقط جنین، بیماری شدید و زایمان نوزاد نارس یا مرده شود. سوسیس‌‌های تخمیر نشده یا خشک خطر ابتلا به لیستریا را افزایش می‌دهند.

[*]توکسوپلاسموز و سایر باکتری ها : توکسوپلاسموز در زنان باردار بسیار نادر است اما می‌تواند بسیار خطرناک باشد و منجر به آسیب مغز یا نابینایی در نوزاد، تولد زودرس، زردی و مشکلات رشد روانی شود. توکسوپلاسموز توسط توکسوپلاسما گوندی موجود در گوشت خام و فراورده‌‌های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس ایجاد می‌شود. سوسیس نیم پز، می‌تواند حاوی باکتری‌های دیگری مانند سالمونلا و ای.کلای باشد. سالمونلا باعث بروز اسهال، استفراغ؛ تب، کم آبی و گرفتگی شکم می‌شود. ای.کلای منجر به کم خونی و عفونت ادراری می‌شود.

[*]سوزش سر دل : مقادیر بیش از حد ادویه‌ی اضافه شده به سوسیس و کالباس می‌تواند منجر به تحریک اسید معده و سوزش سر دل به خصوص در سه ماهه‌ی اول بارداری که رحم در حال رشد است و به معده فشار وارد می‌کند، شود. فشار، اسید معده را به داخل مری سوق می‌دهد. این برای کودک مضر نیست اما اسیدی بودن می‌تواند در شما ایجاد ناراحتی کند. خوردن یک لیوان شیر در بارداری می‌تواند این سوزش را از بین ببرد. 

[*]مصرف آن‌ها در کنار غذاهای غیرضروری : معمولاً مصرف سوسیس و کالباس و سایر مواد غذایی فست فودی به تنهایی انجام نمی‌شود و همراه با نوشیدن میزان زیادی نوشابه و استفاده از انواع سس است که می‌تواند کالری‌‌های بیش از حد نیاز در اختیار شما قرار دهد که افزایش وزن را به همراه دارد. 

[*]بروز آسم و آلرژی در نوزاد : به دلیل وجود مواد افزودنی زیاد و ادویه در بارداری با افزایش خطر ابتلای نوزاد به آلرژی و آسم همراه است.
[/list]https://gahvare.net/articles/Afn3n/%D8%B3%D9%88%D8%B3%DB%8C%D8%B3-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C