تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
مایکروسافت بدافزارهای لینوکس را شناسایی می‌کند - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: فناوری اطلاعات و ارتباطات (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=6)
+--- موضوع: مایکروسافت بدافزارهای لینوکس را شناسایی می‌کند (/showthread.php?tid=42797)



مایکروسافت بدافزارهای لینوکس را شناسایی می‌کند - motlagh - 14-07-2020

مایکروسافت بدافزارهای لینوکس را شناسایی می‌کند

پردیس فناوری کیش_طرح مشاوره متخصصین صنعت و مدیریت _دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات :
مایکروسافت ابزار جدیدی تحت عنوان پروژه‌ی فرتا معرفی کرده است که می‌تواند با اتکا بر روش‌هایی نوین، بدافزارهای مختلف را در لینوکس شناسایی کند.

[تصویر:  80234993-3eae-4d21-9b54-65be9d4bf7bb.jpg?w=750]

مایکروسافت روز گذشته سرویس جدیدی را که در زمینه‌ی شناسایی تهدیدهای امنیتی فعالیت می‌کند برای سیستم‌عامل لینوکس معرفی کرد. مایکروسافت امیدوار است این ابزار جدید بتواند به‌شکلی محسوس، میزان حفاظت از سیستم‌های مبتنی‌بر لینوکس را ازلحاظ امنیتی افزایش دهد. 
ابزار جدید مایکروسافت که با نام پروژه‌ی فرتا (Microsoft Project Freta) شناخته می‌شود، ابزاری رایگان بر پایه‌ی فضای ابری است که می‌تواند اَشکال جدید بدافزارها و دیگر نرم‌افزارهای مخرب نظیر روت‌کیت‌ها (Rootkit) و کریپتوماینرها را تشخیص دهد. مایکروسافت می‌گوید تا پیش از روی کار آمدن پروژه‌ی فرتا، شناسایی نرم‌افزارهای مخرب موردبحث در سیستم‌های لینوکسی امکان‌پذیر نبوده است. ردموندی‌ها در اطلاعیه‌ی جدید می‌گویند این‌گونه تهدیدها به‌طور معمول در ایمیج‌های VM ابری در کمین کاربران هستند و آثار مخرب زیادی روی سیستم‌های آن‌ها می‌گذارند. همین موضوع باعث می‌شود کاربران پلتفرم متن‌باز لینوکس همواره در معرض خطر باشند.
مایکروسافت می‌گوید پروژه‌ی فرتا متکی‌بر روش‌هایی کاملا جدید به‌منظور شناسایی تهدیدهای بدافزارها است. روش‌های فعلی به‌طور معمول متکی‌بر حسگرهایی خاص هستند که می‌توانند وجود نرم‌افزاری غیرقانونی و مخرب را پیش‌بینی کنند. با این‌حال روش‌های به‌کارگرفته شده در پروژه‌ی فرتا از این فراتر می‌رود. مایکروسافت می‌گوید روش‌های متکی‌بر حسگر، با استفاده از ابزاری خاص توسط سازندگان بدافزارها دور زده می‌شوند و بنابراین امنیت و دقت چندان بالایی ندارند.

جهت مطالعه بیشتر به سایت زیر مراجعه نمایید